Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 07:21:29 Offline |
Re: Asi zradím
Mour psal:Ten Bandit se tak kroutí, až je z toho celý zakroucený krucanec, prostě motorka na
, nejlepčí je ten krám prodat, .......ať je nás co nejmíň
včera jsem prohlížel V-maxe slečený od všeho až na rám..a po pravdě..vůbec se nedivim,že se to vlní...ten rám ze stejně silnejch trubek jako je na 350 Jawě a o nějakejch výstuhách to taky ani neslyšelo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kenny psal:Ondráš psal:kenny psal:Tak jsem se byl dnes projet na bratrovém V-Maxu,který je na prodej.A asi mám jasno.
Po pravdě se mi zdá,že jízda o něčem jiném a lepším.
Asi převrátím kabát.Novej, nebo starej?
Starej,ale stojí to za to.
čoveče nevim nevim... měl jsem to štěstí se na tom svézt než to kamarád prodal... jako jízda je o něčem jiným to máš pravdu, ale asi to myslíme každej jinak. Já jsem mu to zasejc hodně rychle rád vrátil a von to pak rychle prodal
novej by byl asi vo něčem jiným, ale starej jak psal někdo vejš bude jen vo stylu, jako vzhledovým myslím.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Ten Bandit se tak kroutí, až je z toho celý zakroucený krucanec, prostě motorka na
, nejlepčí je ten krám prodat, .......ať je nás co nejmíň
včera jsem prohlížel V-maxe slečený od všeho až na rám..a po pravdě..vůbec se nedivim,že se to vlní...ten rám ze stejně silnejch trubek jako je na 350 Jawě a o nějakejch výstuhách to taky ani neslyšelo
von výrobce vůbec nepočítal s tím,že na tom bude někdo chtít zatáčet
kurwa,dyť to je jen dragster...
vyměnit to za bandasku,mi osobně přijde jako fakt kokotina
holt podle fkusu každého soudruha..
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 14:57:31 Offline |
kenny psal:Musím souhlasit se všema co jste psali.
Jenže popravdě už mě tak přestalo bavit pořád točit plynem a nechat se tlačit pořád kupředu(výkonem motorky).Ono i ten vlnovec má svůj půvab.
tak proto chceš takhle hovadskej motor v rámu z Jawy...tak to dává smysl
K.a.s.y.m. psal:kenny psal:Musím souhlasit se všema co jste psali.
Jenže popravdě už mě tak přestalo bavit pořád točit plynem a nechat se tlačit pořád kupředu(výkonem motorky).Ono i ten vlnovec má svůj půvab.tak proto chceš takhle hovadskej motor v rámu z Jawy...tak to dává smysl
když já tomu nerozumím
na co do piči teda ten krám chce??????
dyť ta mrdka je jen na megaheftování a rvaní gumy výkonem motoru,
na nic jinýho kloudnýho nejni...
...a bude hůř!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:kenny psal:Musím souhlasit se všema co jste psali.
Jenže popravdě už mě tak přestalo bavit pořád točit plynem a nechat se tlačit pořád kupředu(výkonem motorky).Ono i ten vlnovec má svůj půvab.tak proto chceš takhle hovadskej motor v rámu z Jawy...tak to dává smysl
když já tomu nerozumím
na nic jinýho kloudnýho nejni...
seš eště mladej... jednou ti to vysvětlim, až si budem někde povídat u kofoly na výletě
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak proto chceš takhle hovadskej motor v rámu z Jawy...tak to dává smyslkdyž já tomu nerozumím
na nic jinýho kloudnýho nejni...seš eště mladej... jednou ti to vysvětlim, až si budem někde povídat u kofoly na výletě
jasně dědku
...a bude hůř!
kenny psal:Musím souhlasit se všema co jste psali.
Jenže popravdě už mě tak přestalo bavit pořád točit plynem a nechat se tlačit pořád kupředu(výkonem motorky).Ono i ten vlnovec má svůj půvab.
..to je právě nutno nesouhlasit a stát za svým
jj jinak si mě dostal s výrokem..."Toleruje mi pár veteránů" Každopádně vlnovec pro oko a praktické využití je dilema..
bla...blabla...!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.08.2010 21:10:14 Offline |
XJelen psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak proto chceš takhle hovadskej motor v rámu z Jawy...tak to dává smyslkdyž já tomu nerozumím
na nic jinýho kloudnýho nejni...seš eště mladej... jednou ti to vysvětlim, až si budem někde povídat u kofoly na výletě
Stránky: 1