Nejsi přihlášen
Barva motoru
Prosím poraďte čím zastříkat škrábance na motoru u B650N r.v. 2005. Je to černá barva, ale neznám kod barvy...dík za radu...
Re: Barva motoru
to, že si mám koupit vypalovací barvu ve spreji vím, ale nebudu to střítak celé, jen chci zastříkat ty škrábance, tak aby pak nebyl třeba jiný odstín barvy....
Banditatom (Člen) 15.08.2010 10:27:54 Offline |
ružovou s kytičkama
zajeď s tím do lakovny tam tu barvu namíchají podle odstínu motoru
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...asi dá, jen se ti s tím nikdo nebude chtít srát ...koupí decky mu uděláš "kšeft jako prase" a on promrdá 3 hodiny času (pokud to nebude muset domíchávat a najde jen už ve vytvořenejch recepturách, jinak toho času projebe mnohem víc)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
V krame kde prodavaj barvu v plechovce ti nepomuzou,musis nekam kde michaj barvy podle kodu barvy nebo podle vzormiku kdyz nemas kod coz bude asi tvuj pripad,vem sebou viko a bež.Vytahnou na tebe vzornik s desitkama odstinu cerny barvy ktery si prilozis k viku a vyberes si.Stastny vyber,chvilku tam stravis chvili se ti bude libit ta,pak zase ta ale nakonec si vyberes.cus
Osirisu, mám na autobusu malej škrábaneček na motoru, je to taková ta polomatná, je to v oblasti těch broušenejch žeber. Nemůžu s tim takhle žít, máš čísalo týhle barvy respektive odstínu?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Osirisu, mám na autobusu malej škrábaneček na motoru, je to taková ta polomatná, je to v oblasti těch broušenejch žeber. Nemůžu s tim takhle žít, máš čísalo týhle barvy respektive odstínu?
...máte v rodině psychijatra??? ...esi né, tag by ses měl po ňákym povohlídnout, bo mam pocit, že to je u tebe patologický
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2011 08:51:49 Offline |
Marián psal:resim to permanent fixou a je hovno poznat, stejne jak furt jezdim,tak tu motorku neudrzim v absolutne cistym stavu.
jenže fixa neni přesně ten odstín...s tim by taky nemoh žít
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2011 09:08:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Marián psal:resim to permanent fixou a je hovno poznat, stejne jak furt jezdim,tak tu motorku neudrzim v absolutne cistym stavu.
...ten aš si to přečte vo tý fikse, tag ho jebne
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2011 09:26:39 Offline |
Marián psal:dyt to je na jezdeni sakra a ne na to abych to furt lestil v garazi
no to řikáš těm pravym viz Filous a Zdenda
K.a.s.y.m. psal:Marián psal:dyt to je na jezdeni sakra a ne na to abych to furt lestil v garazi
...já uš na to jebu, dyk uš je to stará vrána volítaná
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2011 09:57:18 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Marián psal:dyt to je na jezdeni sakra a ne na to abych to furt lestil v garazi
to můžu vo tom 15 let starym volítanym hybridovy tvrdit já ty do toho máš ještě daleko...teda pokud mluvíš vo motorce
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Marián psal:dyt to je na jezdeni sakra a ne na to abych to furt lestil v garazi
Dyť jen mele,měli jste ho vidět teď v neděli v Mostě,
naleštíno a vyblejskáno jak sviň
...a bude hůř!
osiris psal:...nemám, ještě jsem ji nepotřeboval ...až pojedu s motorkou okolo, zkusím něco vybrat
Předem díky!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 psal:serte na barvu ...někdo sem dával todle ...vypadá to líp
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_viko.jpg
Mno to už je na mě moc cirkus
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Marián psal:resim to permanent fixou a je hovno poznat, stejne jak furt jezdim,tak tu motorku neudrzim v absolutne cistym stavu.
...ten aš si to přečte vo tý fikse, tag ho jebne
Volové, pak to umeju a fixa bude v piči. Kdepak, to se nesmí fušovat
Jinak to pouze a jen dávám do původního stavu a to musí bejt prostě top. Už mě jen čekaj horní brejle bo ten kokot, co najel 6000 km musel mít na klíčích nevim co, že jsou tak dojebaný, to by se jeden zesral
Jinak Filous držkuje ale sám leští jako blázen i když je fakt, že naposledy co sem ho viděl, tak byla čistota jeho koloběžky dle mojí stupnice 2- tak nevim
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2011 12:23:24 Offline |
Zdenda psal:hlemejzd999 psal:serte na barvu ...někdo sem dával todle ...vypadá to líp
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_viko.jpgMno to už je na mě moc cirkus
já si to představuju na svojí B6...jak mám vyleštěný to víko a ostatní okolo dojebaný
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
vicomtec psal:Prosím poraďte čím zastříkat škrábance na motoru u B650N r.v. 2005. Je to černá barva, ale neznám kod barvy...dík za radu...
Stříkal jsem víka a zbyla mi barva ve spreji.Na kosmetiku ti to bude stačit.Namíchali mi to podle dílu,je to černá perleť.Sice jsem měl B12-02 ale mělo by to být stejné.Když budeš mít zájem napiš a můžu poslat fota jak to vypadá oproti originálu.
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
hlemejzd999 psal:serte na barvu ...někdo sem dával todle ...vypadá to líp
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_viko.jpg
Mě se to líbí, kontrast jak fík Mám víko taky dost oprejskaný a nevím jestli stříkat nebo strhnout černou - popř. čím tu šernou dostat dolů?
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:hlemejzd999 psal:serte na barvu ...někdo sem dával todle ...vypadá to líp
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_viko.jpgMě se to líbí, kontrast jak fík Mám víko taky dost oprejskaný a nevím jestli stříkat nebo strhnout černou - popř. čím tu šernou dostat dolů?
...vobyčejnej vodstraňovač barvy...a připraf si pevný nervy a dost času...a esi nejsi leštič, tag se na to vyser, páč zašlý to vypadá hnusně...
že sem to nějak nezaregistroval si se začal bát že se proleštíš krz barvu co?
Lihy psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
no to řikáš těm pravym viz Filous a Zdenda...já uš na to jebu, dyk uš je to stará vrána volítaná
že sem to nějak nezaregistroval si se začal bát že se proleštíš krz barvu co?
...čoveče, fčera sem to na chalupje napucoval a zjistil sem, že má mrcha po šesti sezónách uš celkem dost šrámů a že uš to tag ňák nejni vono ...ale stejně ji nedam
Jo jinak k tý barvě... koukni na spreje v nějakym baukrámu (obyč, žádný termopíčoviny) a vyber něco podobnýho...
Já na starou B12 (velký levý víko) bral nějakou tmavou metal šedifku na ochcáfku a než to uplně zaschlo trochu sem to poprásil černym a nebyl poznat rozdíl a že by ta barva nějak trpěla horkem se říct nedá, akorát se asi rychlejc omlátí kamínkama než origo.
Stránky: 1