Nejsi přihlášen
Dělá někdo v Dektrade nebo někdo kdo prodává stavební materiál ?
Potřebuju dát dohromady reálné sumy za stavební materiál, mohl by mě někdo pomoci ? Zatím sem zkusil něco málo do Dektrade v zastoupení v Prostějově, nevím vůbec zda se ceny nějak liší v různych městech ikdyž je to pořád např. Dektrade.
Re: Dělá někdo v Dektrade nebo někdo kdo prodává stavební materiál ?
dektrade delal ross,bral sem vod nej,ted tak nejak beru z hradeckyho dektradu,rek bych, ze maj plus minus stejny ceny po cely cr, pac je to stejnej podnik.lisi se ceny pouze za dopravu nebo co jak usmlouvas.
pokud vsak narazis na dobry mistni stavebniny,tak musim upozornit,ze dektrade se ne vzdycky uplne vyplati.
...sam mezi jebkarema...
To vim no ze ross chudak delal tady tento job, at je mu zem lehka. No pozkousim ponabidkovat vice stavebnin v okoli Prostějova. Diky
Billy jestli mohu jakým spůsobem pomoct..... dělám výkazy a cenový nabídky mám řekněme dost známích tak mi to hod na mejl a sem schopná ti udělat i výběrové řízení cca 4 firem aby si orientačně věděl
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Billy jestli mohu jakým spůsobem pomoct..... dělám výkazy a cenový nabídky mám řekněme dost známích tak mi to hod na mejl a sem schopná ti udělat i výběrové řízení cca 4 firem aby si orientačně věděl
ja bych se pak ozval, zatim toho nemam tolik poscitanyho, bo jsou ve vyvoji aktualne pripojky a dokresluju postupne vykresy, zatim toho jeste moc nemam.
Marián psal:tak to mas este dost casu,ver mi...
Ja vim nez kopnu muze to bejt 2,5-3 roky
Stránky: 1