Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2010 15:05:05 Offline |
Re: tak už i já :o)
VikecB12 psal:Kasyme,konečně je z tebe chlap Ale slib nám že něco uděláš s tou žlutou na rámu a rádobyzlatou,to je hnus. Jó takhle v černým matu by to byla jiná káva
no černej mat bude na 100% na kyvce a vidlích..ale o ostatním ještě uvažuju...zatim další nápad je udělat pod sedlo dva vejfuky,ale to se ještě uvidí.Ale každopádně oranžová a žlutá na ní nezůstane
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kasyme,konečně je z tebe chlap Ale slib nám že něco uděláš s tou žlutou na rámu a rádobyzlatou,to je hnus. Jó takhle v černým matu by to byla jiná káva
no černej mat bude na 100% na kyvce a vidlích..ale o ostatním ještě uvažuju...zatim další nápad je udělat pod sedlo dva vejfuky,ale to se ještě uvidí.Ale každopádně oranžová a žlutá na ní nezůstane
Se mě ulevilo a můžu jet v klidu na pívo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2010 15:31:21 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kasyme,konečně je z tebe chlap Ale slib nám že něco uděláš s tou žlutou na rámu a rádobyzlatou,to je hnus. Jó takhle v černým matu by to byla jiná káva
Se mě ulevilo a můžu jet v klidu na pívo
to klidně jdi
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
no černej mat bude na 100% na kyvce a vidlích..ale o ostatním ještě uvažuju...zatim další nápad je udělat pod sedlo dva vejfuky,ale to se ještě uvidí.Ale každopádně oranžová a žlutá na ní nezůstaneSe mě ulevilo a můžu jet v klidu na pívo
to klidně jdi
Aspon ze ji das chuderu do kupy, bo ten bandit prosel vesnickym tuningem
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2010 08:13:36 Offline |
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Se mě ulevilo a můžu jet v klidu na pívoto klidně jdi
Aspon ze ji das chuderu do kupy, bo ten bandit prosel vesnickym tuningem
Hele čéče ne.. z fotek to tak možná nevypadá ale krom toho nevkusu na barvy který jsou fakt na je ten zbytek udělanej fakt precizně a ten kdo to přestavoval věděl co dělá.
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kasyme,konečně je z tebe chlap Ale slib nám že něco uděláš s tou žlutou na rámu a rádobyzlatou,to je hnus. Jó takhle v černým matu by to byla jiná káva
Dva vejfuky pod sedlem hmmmm
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2010 21:21:16 Offline |
Koldan psal:hele vidím dobře, že ta výztuha kyfky je chycena jen těma šikmýma nosníkama co dou vot kyfky (v půlce) a pak až na konci? v tom oblouku u centrálu nejni nic?
jo vidíš dobře..je to jen tak jak říkáš.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2010 21:27:15 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:hele vidím dobře, že ta výztuha kyfky je chycena jen těma šikmýma nosníkama co dou vot kyfky (v půlce) a pak až na konci? v tom oblouku u centrálu nejni nic?
jo vidíš dobře..je to jen tak jak říkáš.
je to tam asi spíš na okrasu než pro efekt...uvidim,ale já stejně poznám prd...na to moje mrdání
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2010 21:50:34 Offline |
Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kasyme,konečně je z tebe chlap Ale slib nám že něco uděláš s tou žlutou na rámu a rádobyzlatou,to je hnus. Jó takhle v černým matu by to byla jiná káva
Dva vejfuky pod sedlem hmmmm
ale tak splašeně jako to máš ty teda ne
K.a.s.y.m. psal:Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:
no černej mat bude na 100% na kyvce a vidlích..ale o ostatním ještě uvažuju...zatim další nápad je udělat pod sedlo dva vejfuky,ale to se ještě uvidí.Ale každopádně oranžová a žlutá na ní nezůstaneDva vejfuky pod sedlem hmmmm
ale tak splašeně jako to máš ty teda ne
to je právě uplně nejlíp...hlavně ty svody jak se tam obtáčej kolem centrálu...takovej hlavolam
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2010 12:06:07 Offline |
Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:Brkos psal:
Dva vejfuky pod sedlem hmmmmale tak splašeně jako to máš ty teda ne
to je právě uplně nejlíp...hlavně ty svody jak se tam obtáčej kolem centrálu...takovej hlavolam
svody maj bejt vidět
http://www.avtorinok.ru/photo/Ducati_916_pic_16678.jpg
Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:Brkos psal:
Dva vejfuky pod sedlem hmmmmale tak splašeně jako to máš ty teda ne
ty máš na SVu centrál?
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2010 12:27:01 Offline |
Kukii psal:Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:
ale tak splašeně jako to máš ty teda neto je právě uplně nejlíp...hlavně ty svody jak se tam obtáčej kolem centrálu...takovej hlavolam
ty máš na SVu centrál?
myslim,že myslel zadní tlumič.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Brkos psal:
to je právě uplně nejlíp...hlavně ty svody jak se tam obtáčej kolem centrálu...takovej hlavolamty máš na SVu centrál?
myslim,že myslel zadní tlumič.
tak to už chápu
Brkos psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:myslim,že myslel zadní tlumič.
tak to už chápu
Přesně tak jsem to myslel...Mám k tomu i dálku
jenom abys neměl kukinu za jelito... myslela stojan... já jen jako reakci na tu "dálku" aby nedošlo k mejlce
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Brkos psal:Kukii psal:
tak to už chápuPřesně tak jsem to myslel...Mám k tomu i dálku
jenom abys neměl kukinu za jelito... myslela stojan... já jen jako reakci na tu "dálku" aby nedošlo k mejlce
Kukii psal:XJelen psal:Brkos psal:
Přesně tak jsem to myslel...Mám k tomu i dálkujenom abys neměl kukinu za jelito... myslela stojan... já jen jako reakci na tu "dálku" aby nedošlo k mejlce
Pochopil jsem, za jelito ji nepovažuji
no vcera jsem videl to brkosovo novy pero a ty dva laufu pod sedlo jsou tam mnamozni. A hlavne ten zvuk. Ted uz nebude muset poslouchat jak ho zirafa za jizdy buzeruje - za prve proto, ze nevim, jestli se na to chudera vubec vleze a za druhy proto, ze by pres to nebylo slyset ani moje a tajnyho chrapani dohromady
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Loser psal:a za druhy proto, ze by pres to nebylo slyset ani moje a tajnyho chrapani dohromady
V tom případě ty vejfuky nemůžou splňovat v tebou popsaném stavu hlukové normy.
covece, malem mi to vymlatilo skla z brejli
No ale je pravda, ze na skardovi D&D to nema - to mi tenkrat prdla i guma u spodaru
Jediná mašina kde sou hezký lafy pod prdelou je dukna,na fšem vostatním je to jak vot kolotočářů a navíc to opticky moc vyplňuje mezeru mezi podsedlovkou a kolem a motorka pak vypadá nízká a dlouhá
VikecB12 psal:Jediná mašina kde sou hezký lafy pod prdelou je dukna,na fšem vostatním je to jak vot kolotočářů a navíc to opticky moc vyplňuje mezeru mezi podsedlovkou a kolem a motorka pak vypadá nízká a dlouhá
no, sak vono to SV neni taky nijak vysoky a kratky
Banditatom (Člen) 17.08.2010 19:22:14 Offline |
osiris psal:Fresh Man psal:sexi prdelka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser psal:VikecB12 psal:Jediná mašina kde sou hezký lafy pod prdelou je dukna,na fšem vostatním je to jak vot kolotočářů a navíc to opticky moc vyplňuje mezeru mezi podsedlovkou a kolem a motorka pak vypadá nízká a dlouhá
Neni vysoký? To je jediná motorka u který nedosáhnu od spolujezdce na zem
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2010 20:18:39 Offline |
Žirafa psal:Loser psal:VikecB12 psal:Jediná mašina kde sou hezký lafy pod prdelou je dukna,na fšem vostatním je to jak vot kolotočářů a navíc to opticky moc vyplňuje mezeru mezi podsedlovkou a kolem a motorka pak vypadá nízká a dlouhá
si tě pak někdy posadim za sebe na to B12 a uvidime jestli dosáhneš
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Loser psal:
no, sak vono to SV neni taky nijak vysoky a kratkyNeni vysoký? To je jediná motorka u který nedosáhnu od spolujezdce na zem
Pěkně to tady rozehráváš
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2010 20:36:28 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
Neni vysoký? To je jediná motorka u který nedosáhnu od spolujezdce na zemsi tě pak někdy posadim za sebe na to B12 a uvidime jestli dosáhneš
Pěkně to tady rozehráváš
..Kasyme,panáčku,když už jsi za tašku hrušek sehnal fajn základ a bere tě černá mat,tak tady máš vzor,který je opravdu echt a již tu několikrát byl..
..a jelikož souhlasím s Vikecem co se laufů týče,tak se mi i to řešení na vzoru jeví jako zajímavé,neotřelé a po stránce estetické i zdařilé..
..tak přestaň holkám poměřovat nohy,motorka je pro jednoh, a hrrr na to..
..pevně věřím,že nezklameš..
..jsem zvědav..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Kasyme,panáčku,když už jsi za tašku hrušek sehnal fajn základ a bere tě černá mat,tak tady máš vzor,který je opravdu echt a již tu několikrát byl..
..a jelikož souhlasím s Vikecem co se laufů týče,tak se mi i to řešení na vzoru jeví jako zajímavé,neotřelé a po stránce estetické i zdařilé..
..jsem zvědav..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ug-top.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … iginal.jpg
Ten je nejvíc
K.a.s.y.m. (Člen) 18.08.2010 07:24:25 Offline |
tohle je krásná věc to nebudu tvrdit,že ne,ale já tu motorku chci nechat dvojmístnou to a A) a potom proč kopírovat něco co už někdo postavil to za B) ...zatim sám nevim jak to dopadne..honí se mi hlavou spousta řešeni co z toho udělat.
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Loser psal:no, sak vono to SV neni taky nijak vysoky a kratky
Tak jo, sama jsem na to zvědavá
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Pšán psal:..Kasyme,panáčku,když už jsi za tašku hrušek sehnal fajn základ a bere tě černá mat,tak tady máš vzor,který je opravdu echt a již tu několikrát byl..
..jsem zvědav..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ug-top.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … iginal.jpg
Jo to je pěkný...až na ty zrcátka
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2010 19:37:30 Offline |
Tak jsem na tom dneska prvně vrknul..verdikt je takovej,že to jede jak svíně s těma otevřenejma filtrama to má zvuk jak dvoujplošník po lehkém vystřízlivění z motoru jsem se začal věnovat podvozku a ač je zadní tlumič na doraz tak jsem šel centrálem na zem a i se to dost houpe takže tlumič má nejlepší za sebou a to samí řetězovka,ale tam mě tak netrápí.
jinak ta nepotřeba řadit kvůli každýmu předjetí a přidání je prostě bomba
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2010 19:53:26 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2010 20:10:57 Offline |
Tak podobnou masku už na tom mám
Kasyme i když se mi bandit líbí, tak jak ho přistrojil pan suzuki, tak na druhou stranu fandim i takovýmuhle kutilství a věřim, že z toho uděláš fajnovou krasavici Jóó, kdo si hraje nezlobí tak si s tim řádně přes zimu vyhraj a na jaře se těšim na výsledek
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 04.10.2010 14:58:00 Offline |
No jsem taky zvědavej co z toho nakonec vyleze
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2010 15:36:04 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:No jsem taky zvědavej co z toho nakonec vyleze
aby ses pak sám nedivil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_view.jpg
...no ty voe, to je hyena ...já sem asi vopravdu zvrácenej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2010 17:16:48 Offline |
Filous psal:...no ty voe, to je hyena ...já sem asi vopravdu zvrácenej
tak tady máš víc
http://www.motorcyclecruiser.com/featur … index.html
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:...no ty voe, to je hyena ...já sem asi vopravdu zvrácenej
tak tady máš víc
http://www.motorcyclecruiser.com/featur … index.html
...no ty vole ...já uš chci bejt starej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2010 18:43:38 Offline |
huskyb12 psal:Filous psal:...no ty voe, to je hyena ...já sem asi vopravdu zvrácenej
dyk je to hanobení rasy, ci fix
myslíš jako hanobení rasy,národa a přesvědčení ?
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...no ty voe, to je hyena ...já sem asi vopravdu zvrácenej
tak tady máš víc
http://www.motorcyclecruiser.com/featur … index.html...no ty vole ...já uš chci bejt starej
...nejseš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
tak tady máš víc
http://www.motorcyclecruiser.com/featur … index.html...no ty vole ...já uš chci bejt starej
...nejseš
...ále je, jak metuzalém
(já vím, já ještě vo dva roky starší jak hnědý uhlí a furat pamatuje ještě když byla furt tma)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 04.10.2010 19:41:56 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:No jsem taky zvědavej co z toho nakonec vyleze
aby ses pak sám nedivil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ndit-3.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_view.jpg
no ty voe..ten choper je fakt zvrácenina
no mě se to zatim povedlo vylepšit takhle
poskládal jsem to z věcí co se mi váleli doma v regále..no apsoň to jezdí..estetika je věc druhá účelem bylo to zprovoznit a vyzkoušet a hlavně přihlásit..zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářit
hlemejzd999 (Člen) 04.10.2010 20:52:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:.zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářit
ta to pak dej vědet ,kde ti to prošlo ,protože tady u nás pičujou už jen kvůli laďáku a nehomologovanejm zrcátkám.....sem myslel , že mu dám pěstí ...
Honzik8719 (Člen) 04.10.2010 21:54:36 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:.zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářit
ta to pak dej vědet ,kde ti to prošlo ,protože tady u nás pičujou už jen kvůli laďáku a nehomologovanejm zrcátkám.....sem myslel , že mu dám pěstí ...
a kde si s tim byl prosimtě?
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 07:35:11 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:.zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářit
to jsi nebyl v Lokti,co?? tam jsou kluci co na motorkách jezděj a nebejvá tam problém..Já to naložil na vozejk(bo je to v depozitu ) a dal to bráchovi ať to zařídí,ale na 100% to půjde ve Vlašimi
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:No jsem taky zvědavej co z toho nakonec vyleze
aby ses pak sám nedivil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_view.jpgno ty voe..ten choper je fakt zvrácenina
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpg
poskládal jsem to z věcí co se mi váleli doma v regále..no apsoň to jezdí..estetika je věc druhá účelem bylo to zprovoznit a vyzkoušet a hlavně přihlásit..zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářit
Kasyme,HNED vodšroubuj to křídlo,please
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 05.10.2010 08:10:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to jsi nebyl v Lokti,co?? tam jsou kluci co na motorkách jezděj a nebejvá tam problém..Já to naložil na vozejk(bo je to v depozitu ) a dal to bráchovi ať to zařídí,ale na 100% to půjde ve Vlašimi
dobrá - tak pojedu na STK do Lokte ...byl jsem tam s autem a ...s motorkej jsem byl v Pejru ,ale jen na evidenčce a už při tom ten cocot oval na ty zrcátka a laďák
hlemejzd999 (Člen) 05.10.2010 08:11:08 Offline |
karlos100 psal:Kasyme,HNED vodšroubuj to křídlo,please
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 08:13:46 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
aby ses pak sám nedivil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_view.jpgno ty voe..ten choper je fakt zvrácenina
poskládal jsem to z věcí co se mi váleli doma v regále..no apsoň to jezdí..estetika je věc druhá účelem bylo to zprovoznit a vyzkoušet a hlavně přihlásit..zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářitKasyme,HNED vodšroubuj to křídlo,please
no hele jako nezůstane tam,ale teď tam ještě chvíli pobude a to ze dvou důvodu..drží celej sedlovej plast na rámu..a baťůžek by se něměl čeho držet..prej ta zadní sedačka příšerně klouže..no je fakt,že jsem jí měl pořád na zádech při brždění. Jinak máš pravdu je to hnus
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
no ty voe..ten choper je fakt zvrácenina
poskládal jsem to z věcí co se mi váleli doma v regále..no apsoň to jezdí..estetika je věc druhá účelem bylo to zprovoznit a vyzkoušet a hlavně přihlásit..zejtra se jede na STK tak uvidíme jak se na to budou tvářitKasyme,HNED vodšroubuj to křídlo,please
no hele jako nezůstane tam,ale teď tam ještě chvíli pobude a to ze dvou důvodu..drží celej sedlovej plast na rámu..a baťůžek by se něměl čeho držet..prej ta zadní sedačka příšerně klouže..no je fakt,že jsem jí měl pořád na zádech při brždění. Jinak máš pravdu je to hnus
ty vole to je devilsmešín jako kráva
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
Kasyme,HNED vodšroubuj to křídlo,pleaseno hele jako nezůstane tam,ale teď tam ještě chvíli pobude a to ze dvou důvodu..drží celej sedlovej plast na rámu..a baťůžek by se něměl čeho držet..prej ta zadní sedačka příšerně klouže..no je fakt,že jsem jí měl pořád na zádech při brždění. Jinak máš pravdu je to hnus
ty vole to je devilsmešín jako kráva
...zas na druhou stranu,je to dvanáctka a stará,ty se daj pěkně udělat
ten oblouk starýho rámu je parádní,nová s rovným tak nevynikne...
2Kasym:vodřež to a dej Mrtvole pod prdel protiskluzovou podložku
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
no hele jako nezůstane tam,ale teď tam ještě chvíli pobude a to ze dvou důvodu..drží celej sedlovej plast na rámu..a baťůžek by se něměl čeho držet..prej ta zadní sedačka příšerně klouže..no je fakt,že jsem jí měl pořád na zádech při brždění. Jinak máš pravdu je to hnusty vole to je devilsmešín jako kráva
...zas na druhou stranu,je to dvanáctka a stará,ty se daj pěkně udělat
ten oblouk starýho rámu je parádní,nová s rovným tak nevynikne...
2Kasym:vodřež to a dej Mrtvole pod prdel protiskluzovou podložku
šmirgl?
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 09:16:57 Offline |
no spíš to vidim na návštevu Hadropicha (náš dvorní sedlář) a zkusime něco vymyslet s tim ,že se tam udělá i takovej ten venušin pahorek aby na mě tak nenajížděla .
to Jelen:devilmašín to nevim,ale splácanina to je určitě bral jsem co bylo po regálech
Honzik8719 (Člen) 05.10.2010 13:53:50 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:to jsi nebyl v Lokti,co?? tam jsou kluci co na motorkách jezděj a nebejvá tam problém..Já to naložil na vozejk(bo je to v depozitu ) a dal to bráchovi ať to zařídí,ale na 100% to půjde ve Vlašimi
dobrá - tak pojedu na STK do Lokte ...byl jsem tam s autem a ...s motorkej jsem byl v Pejru ,ale jen na evidenčce a už při tom ten cocot oval na ty zrcátka a laďák
tak většina známejch motorkářů jezdí na technickou do Pejru a no problemo-dycky akorát pokoukaj,pochválej,nalepěj známku a ryštik
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 14:03:21 Offline |
no já už mám po STK v poledne jsem dorazil dom a motorka stála na zahradě a v TP napsano STK a v protokolu jen blbosti v lehkejch závadách.komu o brácha dal nevim,ale je to hotový
hlemejzd999 (Člen) 05.10.2010 14:24:18 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:to jsi nebyl v Lokti,co?? tam jsou kluci co na motorkách jezděj a nebejvá tam problém..Já to naložil na vozejk(bo je to v depozitu ) a dal to bráchovi ať to zařídí,ale na 100% to půjde ve Vlašimi
tak většina známejch motorkářů jezdí na technickou do Pejru a no problemo-dycky akorát pokoukaj,pochválej,nalepěj známku a ryštik
ten starej pán jde jen po Éčkách ...povídá mi : A CO TEN LAĎÁK ? TEN MUSÍ BEJT ZAPSANEJ V TECHNIČÁKU ! ...tak nevim...asi příště pojedu do toho Lokte
tak ještě sexy yahaha a taky pěkně pořešený předek se světlem
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 07:14:07 Offline |
Nezasírejte mi seriozní vlákno jebkama
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2010 18:54:53 Offline |
tak po vyjetí dvou nádrží klidnym tempem se mi drží spotřeba kolem 9-10 litrů to je docela mazec..kdyby někdo chtěl karbeci s Dynojetem stage 3 a otevřenejma KN filtrama vyměnit za seriově osazený karbeci a aiboxem do starýho modelu nebudu se bránit
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2010 19:42:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak po vyjetí dvou nádrží klidnym tempem se mi drží spotřeba kolem 9-10 litrů to je docela mazec..kdyby někdo chtěl karbeci s Dynojetem stage 3 a otevřenejma KN filtrama vyměnit za seriově osazený karbeci a aiboxem do starýho modelu nebudu se bránit
jo karbeci jsou na motor od 01
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2010 19:59:07 Offline |
Filous psal:...jo jo, koně chtěj nažrat ...Lihy měl stejnou skušenost
no to je mi jasný,že se to musí nakrmit a bylo mi jasný,že to nepojede za spotřebu jako šestka,ale tohle je trošku moc navíc já nevim jak jede seriová B12 takže ani neporovnám jestli jede fakt lip a na jaře pojede stejně jako kráva i jako serie
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2010 20:29:45 Offline |
osiris psal:...nekupuj si motorku, když chceš jezdit na spotřebu
ps : já vím
ty seš rypák jezdit to za tuhle spotřebu když jedu svižnějc tak to beru,ale při klidný jízdě to fakt nemusim
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2010 21:20:03 Offline |
fido psal:otázka je co je klidná jízda.
Ta neklidná je vokruh?
to je normální že se ztrácej čárky před vočima...to zažiješ
palivoměr tam nemám klidná jízda je u mě tak do 120-140 s žádnym brutálnim tahánim za plyn..prostě kochačka..motor nejde přes 5000 ot. typnu si že na okruhu bych měl nádrž tak na dvě dvacetiminutovky
K.a.s.y.m. psal:tak po vyjetí dvou nádrží klidnym tempem se mi drží spotřeba kolem 9-10 litrů to je docela mazec..kdyby někdo chtěl karbeci s Dynojetem stage 3 a otevřenejma KN filtrama vyměnit za seriově osazený karbeci a aiboxem do starýho modelu nebudu se bránit
Na to si zvykneš... Já jsem si taky zvyknul že najedu 100km a rozbliká se mi rezerva
K.a.s.y.m. psal:fido psal:otázka je co je klidná jízda.
Ta neklidná je vokruh?
to je normální že se ztrácej čárky před vočima...to zažiješpalivoměr tam nemám klidná jízda je u mě tak do 120-140 s žádnym brutálnim tahánim za plyn..prostě kochačka..motor nejde přes 5000 ot. typnu si že na okruhu bych měl nádrž tak na dvě dvacetiminutovky
při tomto stylu se musíš dostat pod šest litrů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. psal:palivoměr tam nemám klidná jízda je u mě tak do 120-140 s žádnym brutálnim tahánim za plyn..prostě kochačka..motor nejde přes 5000 ot. typnu si že na okruhu bych měl nádrž tak na dvě dvacetiminutovky
Jj, na okruhu počítej se spotřebou tak 15-18l/100km.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 07:18:05 Offline |
To Koldan:to si právě myslim taky ,že by měla v pohodě kolem 6 max.7 ale 10 je fakt dost
to Ondráš:na okruhu by mi to nevadilo tak i šestka jezdí za 10 ale na běžnej provoz s mim ročnym nájezdem kolem 15 000 km to neberu
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 14:22:50 Offline |
tak jsem počítal co by stálo koupení origa osazení karbeců a dostal jsem se na něco přes 3500,- když vemu ,že se daj za ty prachy koupit osazený karbeci tak asík nebude co řešit
Honzik8719 (Člen) 12.10.2010 16:31:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:To Koldan:to si právě myslim taky ,že by měla v pohodě kolem 6 max.7 ale 10 je fakt dost
to Ondráš:na okruhu by mi to nevadilo tak i šestka jezdí za 10 ale na běžnej provoz s mim ročnym nájezdem kolem 15 000 km to neberu
se šestkou za 10 i mimo okruh když jedu pilu
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 18:44:03 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:To Koldan:to si právě myslim taky ,že by měla v pohodě kolem 6 max.7 ale 10 je fakt dost
to Ondráš:na okruhu by mi to nevadilo tak i šestka jezdí za 10 ale na běžnej provoz s mim ročnym nájezdem kolem 15 000 km to neberuse šestkou za 10 i mimo okruh když jedu pilu
po silnici jezdim jako slušnák
Honzik8719 (Člen) 12.10.2010 21:55:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:To Koldan:to si právě myslim taky ,že by měla v pohodě kolem 6 max.7 ale 10 je fakt dost
to Ondráš:na okruhu by mi to nevadilo tak i šestka jezdí za 10 ale na běžnej provoz s mim ročnym nájezdem kolem 15 000 km to neberuse šestkou za 10 i mimo okruh když jedu pilu
po silnici jezdim jako slušnák
taky bych měl zase začít,aby mě nemuseli zahrabat pod kytky
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 21:57:06 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:
se šestkou za 10 i mimo okruh když jedu pilupo silnici jezdim jako slušnák
taky bych měl zase začít,aby mě nemuseli zahrabat pod kytky
ale prd...jezdit bezpečně ,ale rychle se nevylučuje
Stránky: 1 2