Nejsi přihlášen
Re: nevim si rady
KOVAL psal:Pane Pšáne:Nééé A není to tak sna? Máš Sůzu,tak z ní lítaj saze a co jako? Všechny sůzy který sem mněl to dělaly,Honda žádná nikdy. Je na tom ještě něco k nepochopení?
Miku: A co jako? ?
K nepochopení to není,ale čítával jsem od tebe vytříbenější slohová cvičení,pane Kovale.
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
lukas psal:zdravim mam maly dotaz a zadam o pomoc.vyfuk mi kouri cerne ale olej sleduju a neztraci se.....co se deje?je lauf v ritit nebo neco jineho?neda mi to spat...........
Maš tam ladák? Jako ze by to bylo trochu víc obohaceny k tomu ladáku,ale jestli se ti nestrací volej a nedela ti to zadny jiny viny tak bych to nerešil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL psal:Jakýho blba?
Prostě když vemu za plyn a brmmmm a votočím plnej,tak ze sůzy vyletěj saze....
Co je na tom nepochopitelnýho?
...kua, seš dneska na nováčky příjemnej jak voština v prdeli, když ti tak vaděj jejich "blbý" dotazy, tak jim jednoduše neraď, to se dá taky pochopit ne ? (teď zrovna sám děláš to co se ti nelíbí u brambory)
ps: o žádným brrrrrrm ti nepsal, takže z čeho soudíš, že je tak blbej aby nevěděl, že když každej motor voroštuje, tak že zakouří ....asi má problém někde jinde když se na to slušně ptá
pps: každej nesežral šalamounovo hovno
...jinak kovale nic ve zlým samo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KOVAL psal:Pane Pšáne:Nééé A není to tak sna? Máš Sůzu,tak z ní lítaj saze a co jako? Všechny sůzy který sem mněl to dělaly,Honda žádná nikdy. Je na tom ještě něco k nepochopení?
Miku: A co jako? ?
pálí Ti to,tak slušně poraď, anebo se na to v-ser
Osi
Co kecáš
Občas se snažím poradit..
Ale pokud to je dotaz co se řešil dva dny zpět tak se mi to zdá poněkud zbytečné
Ale že bych měl chyby co vadí už i Kovalovi
Co se dá dělat
Do sebe nepůjdu,na to už je pozdě
God Save The Queen!
lukas psal:no za novacka se nepovazuju mam ho uz 4 roky a toto mi to udelalo poprve tak se jen ptam.......diky za rady
A neudelalo ti to nahodou jenom tedka po "zimním spánku"? Po zime me masiny taky vselijak pokuřovali,ale kdyz sem je poradně protáhl tak byl pokoj
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Z nikoho sem debila neudělal,tak se proberte!
Napsal sem akorát svůj názor!
A obzvlášť MIKU mně polib prdel,když sem tě ani v životě neviděl!
A teď sem se po dlouhý době vopravdu nasral,jakože sem tady srostej ještě nikdy nebyl!!!
KOVAL psal:Z nikoho sem debila neudělal,tak se proberte!
Napsal sem akorát svůj názor!
A obzvlášť MIKU mně polib prdel,když sem tě ani v životě neviděl!
A teď sem se po dlouhý době vopravdu nasral,jakože sem tady srostej ještě nikdy nebyl!!!
dej si panáka a hoď se do klidu nebo tě klepne, už nejsi nejmladší, možná až pojedu Jedivnice tak bych se den předem stavil abys mě heftnul na ten vejfuk ten sajrajt na stojan
to jebu
Bud sem vocas, nebo je to na Kovala vysirka
nejak nechapu co do nej ryjete
kdybych se na neco takovyho ptal,tak me to bude jako odpoved stacit
nejak tam nevidim to,co vas tam tak strasne nastvava
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nedá mě abych něco nenapsal ..... Osi tos myslel vážně cos napsal Kovalovi?? Podle mě napsal taky sseriozní odpověď a na druhoou stranu si myslím ,že ty taky občas někomu napíšeš podobnou odpověď ....... nikoho nechcu urážet nebo něco ale tenhle "problé" se podle mě zde vyskytuje poslední dobou docela často, že se někdo třeba i blbě zeptá (což asi není ani tenhle případ), ale někdo mu na to ještě tisíckrát blbějc vodpoví ........ !
kakinovi: vubec netvrdim, ze jsem svatej ....jinak to vazne myslim (odpoved me normalni neprijde, bohuzel) ...jestli mas na mysli, ze jsem to napsal primo a ne oklikou jako ostani, tak to je spatne ?
...taky je tam dole poznamka pro kovala o tom, ze se s nim nechci nepratelit a myslim, ze koval to ode mne bere v dobrym, protoze se zname a vi ze jsem rejpal
Kakin psal:Dobrá dobrá, nepletu se do toho ... teď sem totiž porušil přesně to co sem měl na mysli ....... i když se mě něco nelíbí a je mě do toho hovno tak radši nic nenapíšu ..... hawk
...a to je právě blbě, proč bys nemoh napsat co si myslíš ? jen to piš dál
Koldan psal:hele já bych byl pro hlasování.Kdo je pro,aby Koval s Osirisem šli za trest na konec vláčku?
Jo a jen pod čarou,tím pádem sem mašinfíra já
Poslední vagonek dostane červenou lucernu a značku Konec vlaku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no jsem tu pměrně novej tak se nebudu míchat do intrazaležitostí.Ale když má jeden bandit problém a druhej mu místo rady srovná hondu je to asi problém.Hulit by to nemělo to je jasný ale o zimě gdyž to dlouho stojí to děla fšechno to co nechceš.Novej benál bych zkusil.Dej vědět jak to dopadlo.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
Stránky: 1