Nejsi přihlášen
Teplota oleje
Lidi kdy je teplota oleje už kritická? Při projížďce mi teplota oleje stoupa až k červenemu poly tedy 110°C..
Občas přemýšlím, zda si neseženu chladič s B12….
PS: používám 10W/40 - API SJ, JASO MA
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Teplota oleje
Zas řešíš prkotiny..
Nejenže to tady bylo řečeno už nesčetněkrát..že to klíďo stoupne na 130 a nic se nestane..
Ale např. na okruhu tu svini točíš v podstatě pořád před červeným a vždycky jsem v klidu dojel a motor si to přechroupal
A to mám ten starej kulatej krám(), kterej má navíc menší chladič než 01 vejš při tom samým motoru..Aneb neřeš a jezdi
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Zas řešíš prkotiny..
Nejenže to tady bylo řečeno už nesčetněkrát..že to klíďo stoupne na 130 a nic se nestane..
Ale např. na okruhu tu svini točíš v podstatě pořád před červeným a vždycky jsem v klidu dojel a motor si to přechroupal
A to mám ten starej kulatej krám(), kterej má navíc menší chladič než 01 vejš při tom samým motoru..Aneb neřeš a jezdi
Tak já do konce sezony budu jezdit dal a posezoně ji začnu davat zas do kupy
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2010 00:19:38 Offline |
podle teploměru místo víčka nalévaní oleje občas i 130 a jezdi pořád...řešíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 13.08.2010 13:06:20 Offline |
Frodo89 psal:Lidi kdy je teplota oleje už kritická? Při projížďce mi teplota oleje stoupa až k červenemu poly tedy 110°C..
PS: používám 10W/40 - API SJ, JASO MA
Něco ti poradim !!!!! Ten teploměr sundej, vrať tam víčko co tam bylo a budeš mít klid...
A pak už nebudeš muset řešit píčoviny !!!!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Frodo89 psal:Lidi kdy je teplota oleje už kritická? Při projížďce mi teplota oleje stoupa až k červenemu poly tedy 110°C..
PS: používám 10W/40 - API SJ, JASO MANěco ti poradim !!!!! Ten teploměr sundej, vrať tam víčko co tam bylo a budeš mít klid...
A pak už nebudeš muset řešit píčoviny !!!!!
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 16.08.2010 20:04:35 Offline |
no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motoru pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřeším
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motoru pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřeším
a to na něj fakt jako za jízdy čučíš? ci fix ně dělá problémy jen kůsek otrhnůt oči od cesty, abych zkontroloval rychlost a vy si tak čučíte mezi nohy jo
řeším to stejně jako Progír, co oči nevidí, to srce nebolí, tagže teploměr ne e
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 16.08.2010 20:21:22 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motoru pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřeším
a to na něj fakt jako za jízdy čučíš? ci fix ně dělá problémy jen kůsek otrhnůt oči od cesty, abych zkontroloval rychlost a vy si tak čučíte mezi nohy jo
juknu a vidim... v pohodě já jen vím že pokud je na něm těch 60C můžu už točit heftem
Banditatom psal:Koldan psal:Banditatom psal:no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motoru pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřeším
řeším to stejně jako Progír, co oči nevidí, to srce nebolí, tagže teploměr ne ejuknu a vidim... v pohodě já jen vím že pokud je na něm těch 60C můžu už točit heftem
to neděláš dobře
Banditatom (Člen) 16.08.2010 20:48:50 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:Koldan psal:
řeším to stejně jako Progír, co oči nevidí, to srce nebolí, tagže teploměr ne ejuknu a vidim... v pohodě já jen vím že pokud je na něm těch 60C můžu už točit heftem
to neděláš dobře
počpak?netočím do omezovače hnedle ale k těm 7-8joo
Banditatom (Člen) 16.08.2010 21:01:34 Offline |
Koldan psal:myslel sem to, že jukáš gdesi na gule.
joo tááákneboj v zatáčce na kolínku je to ten pravej adrenalín
Progear 650 (Člen) 17.08.2010 13:50:34 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motoru pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřeším
Přesně... za jízdy se na něj stejně nepodíváš....
A když nigde na motorce nejni teplotní čidlo, který by v případě nouze roztočilo větrák na chladiči, kerej tam stejně nejni, tak je potom jasný, že to maj vymyšlený...!
Navíc mám za to, že olej má slušný vlastnosti i ve vysokejch teplotách.
V autě má otec měřák oleje digitální a stodeset je tam pořád i když je zima a neženeš to...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak tak,srat na teploměr,stejně bych na něho přes bancek neviděl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2010 14:38:02 Offline |
ten teploměr je vcelku k hovnu,ale vypadá pěkně a já ho tam prostě chtěl
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...podívám se na něj klidně i za jízdy ...a že ta zátka (pokud to není zátka s dlouhým čidlem sahajícím do hladiny) měří jen teplotu vzduchu v klikový skříni, no a ? ...vidím na tom hodnotu a vidím na tom i hodnotu když se motor ohřeje (vím tak bezpečně že je ohřátej), vidím na tom tak i rozdíly, když vím že standardně mám rafičku "někde tady" a teď je "někde jinde" ...prostě ani by na tom ciferníku nemusely u tý stupnice bejt napsaný čísla ;) ...další věc je, že se tím z velký části stejně neřídím :))))))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...podívám se na něj klidně i za jízdy ...a že ta zátka (pokud to není zátka s dlouhým čidlem sahajícím do hladiny) měří jen teplotu vzduchu v klikový skříni, no a ? ...vidím na tom hodnotu a vidím na tom i hodnotu když se motor ohřeje (vím tak bezpečně že je ohřátej), vidím na tom tak i rozdíly, když vím že standardně mám rafičku "někde tady" a teď je "někde jinde" ...prostě ani by na tom ciferníku nemusely u tý stupnice bejt napsaný čísla ;) ...další věc je, že se tím z velký části stejně neřídím :))))))
stejně ti nevěřím, že na něj vidíš, seš starej a staří lidi špatně vidí
Banditatom (Člen) 17.08.2010 20:24:29 Offline |
Koldan psal:osiris psal:...podívám se na něj klidně i za jízdy ...a že ta zátka (pokud to není zátka s dlouhým čidlem sahajícím do hladiny) měří jen teplotu vzduchu v klikový skříni, no a ? ...vidím na tom hodnotu a vidím na tom i hodnotu když se motor ohřeje (vím tak bezpečně že je ohřátej), vidím na tom tak i rozdíly, když vím že standardně mám rafičku "někde tady" a teď je "někde jinde" ...prostě ani by na tom ciferníku nemusely u tý stupnice bejt napsaný čísla ;) ...další věc je, že se tím z velký části stejně neřídím :))))))
stejně ti nevěřím, že na něj vidíš, seš starej a staří lidi špatně vidí
má tam lupu
Stránky: 1