Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2010 20:03:22 Offline |
Kasym ....dneska 13.srpna v asi 19:15
jezdil jsem okolo tvého domu ...určitě jsem kolem projel - myslel jsem , že to z toho videa najdu ...no nenašel , tak jsem jel zase prohnat ty vaše chodce ,at se hejbou přes ty přechody
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: Kasym ....dneska 13.srpna v asi 19:15
hlemejzd999 psal:jezdil jsem okolo tvého domu ...určitě jsem kolem projel - myslel jsem , že to z toho videa najdu
...no nenašel , tak jsem jel zase prohnat ty vaše chodce ,at se hejbou přes ty přechody
to jen tak nenajdeš, je to zalezlí na vlašimský vorlině v zoně kde projede jedno auto, jezdí se tam 30 a všude platí přednost zprava
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2010 22:29:10 Offline |
Kukii psal:to jen tak nenajdeš, je to zalezlí na vlašimský vorlině v zoně kde projede jedno auto, jezdí se tam 30 a všude platí přednost zprava
to sem si právě fšim ...a aby mě nikdo z prava nesejmul , tak jsem porád čuměl na cestu a zabloudil jsem tam v tej čtvrti
hlemejzd999 psal:Kukii psal:to jen tak nenajdeš, je to zalezlí na vlašimský vorlině v zoně kde projede jedno auto, jezdí se tam 30 a všude platí přednost zprava
to sem si právě fšim
...a aby mě nikdo z prava nesejmul , tak jsem porád čuměl na cestu a zabloudil jsem tam v tej čtvrti
tak až budu mít cestu do košetic a nebo ty do vla tak dej vědít, ve vlašimi parkuju i já
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.08.2010 10:00:58 Offline |
čéče je to možný,ale já v 5 vyrážel směr pardubice,ale až se zase budeš motat po Vlašimi dej vědět..pokecáme..jinak bydlim proti hotelu Vorlina
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.08.2010 18:28:31 Offline |
Kukii psal:tak až budu mít cestu do košetic a nebo ty do vla tak dej vědít, ve vlašimi parkuju i já
tož ja
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.08.2010 18:29:46 Offline |
K.a.s.y.m. psal:čéče je to možný,ale já v 5 vyrážel směr pardubice,ale až se zase budeš motat po Vlašimi dej vědět..pokecáme..jinak bydlim proti hotelu Vorlina
snad to najdu - je to tam samá ulička ,která vede do další uličky
Stránky: 1