Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kasym ....dneska 13.srpna v asi 19:15

hlemejzd999 (Člen)
13.08.2010 20:03:22

Kasym ....dneska 13.srpna v asi 19:15

jezdil jsem okolo tvého domu ...určitě jsem kolem projel - myslel jsem , že to z toho videa najdu bigsmile...no nenašel , tak jsem jel zase prohnat ty vaše chodce ,at se hejbou přes ty přechody bigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Kukii (Člen)
13.08.2010 22:26:05

Re: Kasym ....dneska 13.srpna v asi 19:15

hlemejzd999 psal:

jezdil jsem okolo tvého domu ...určitě jsem kolem projel - myslel jsem , že to z toho videa najdu bigsmile...no nenašel , tak jsem jel zase prohnat ty vaše chodce ,at se hejbou přes ty přechody bigsmilebigsmile

to jen tak nenajdeš, je to zalezlí na vlašimský vorlině v zoně kde projede jedno auto, jezdí se tam 30 a všude platí přednost zprava good

Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen)
13.08.2010 22:29:10

Kukii psal:

to jen tak nenajdeš, je to zalezlí na vlašimský vorlině v zoně kde projede jedno auto, jezdí se tam 30 a všude platí přednost zprava good

to sem si právě fšimbigsmile ...a aby mě  nikdo z prava nesejmul , tak jsem porád čuměl na cestu a zabloudil jsem tam v tej čtvrti bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
13.08.2010 23:52:53

hlemejzd999 psal:
Kukii psal:

to sem si právě fšimbigsmile ...a aby mě  nikdo z prava nesejmul , tak jsem porád čuměl na cestu a zabloudil jsem tam v tej čtvrti bigsmilebigsmilebigsmile

tak až budu mít cestu do košetic a nebo ty do vla tak dej vědít, ve vlašimi parkuju i já good

Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
14.08.2010 10:00:58

čéče je to možný,ale já v 5 vyrážel směr pardubice,ale až se zase budeš motat po Vlašimi dej vědět..pokecáme..jinak bydlim proti hotelu Vorlina bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
14.08.2010 18:28:31

Kukii psal:

tak až budu mít cestu do košetic a nebo ty do vla tak dej vědít, ve vlašimi parkuju i já good

tož ja goodsmile1

hlemejzd999 (Člen)
14.08.2010 18:29:46

K.a.s.y.m. psal:

čéče je to možný,ale já v 5 vyrážel směr pardubice,ale až se zase budeš motat po Vlašimi dej vědět..pokecáme..jinak bydlim proti hotelu Vorlina bigsmile

snad to najdu - je to tam samá ulička ,která vede do další uličky bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS