Nejsi přihlášen
Pneu Avon
Zdravim vsechny.Letos budu muset kupvat novou sadu pneu na GSF65O a tak bych se vas chtel zeptat na zkusenosti s pneu na Bandoura,mam tam Bridgestone BT-020,jsou dobre ale ta cena za nove je hrozna.Dnes jsem se dival na pneu Avon a sadu muzu mit za 6000,- ale nikoho kdo na nich jezdi neznam.Take jsem premyslel o Continentalech.ale nic o techto gumach take nevim.Nemate nekdo nejaky kontakt na pneu za dobry peniz? Dik za rady.
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Re: Pneu Avon
Zdar.
Slušné ceny na stránkách www.hamletovygumy.net, tam si vybereš, jsou tam i nějaké testy, i když staršího data.
fight or die.....
Už jsem to tady psal vícekrát...ale asi jako jedinej jezdim letos AVON VIPER SPORT![]()
A po letošních prvních 350km musim říct,že![]()
Na to,jak je ještě asfalt studenej tam nebyl ani jedinej náznak uklouznutí![]()
Ovšem to se musíš taky rozhodovat s vědomím,jakým stylem jezdíš...
...známej jezdí na fazeru cesťáky conti force a letí na tom takovou pilu,kterou bych si nedal ani na supercorsách!![]()
![]()
Zkrátka se toho nebojí![]()
Avonky bych bejt tebou klidně bral...nebo ve stejný cenový relaci Continental road attack![]()
PURE NAKED BIKE!
Meloun - jednu sadu Avon Viper Sport už mám ve sklepě
, nasadím ji před dovolenou a tuším, že za těch cca 5000 očekávaných Km půjde do kytek
no né?no ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Byl jsem vcera na výstave v Praze a pokecal s týpkem co Avon prodava,delaji ted nove sportovne turisticke pneu ktere maji tvrdy stred a mekke boky.Sadu na šestku mi nabízel za 6000 a zaručoval najetí 10000km.Hodne o nich přemýšlím.![]()
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
![]()
![]()
Dycky to do jara zapomenu, i když si to fšecko napišu. Mám tam taky AVON - nevim jaky, jezdi se na tom dobre, tak kdo vi kolik to ujede? S tou dovolenou resim podobny problem jako Jarken - ale jsem veci hlad tak asi budu prezouvat v Chorvatsku - gumu mi tam vezmou plechovkari![]()
![]()
![]()
starý člen!!!
Jarken:
Nooo,tak 5 tisíc je málo!
Ber v potaz to,že tvá jebka má malinko jiný stádo koní než moje stará B6![]()
![]()
![]()
Navíc nejsem zrovna palič...
Jinak mi ty viperky přijdou malinko tvrdší než třeba Corsa...
Řekl bych nastejno s road attack,takže 10tis musej dát...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1