Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » B6 (2000) Ukazatel paliva?

henryx (Nový člen)
24.08.2010 15:20:09

B6 (2000) Ukazatel paliva?

Zdravím,
včera jsem si přivezl Bandita 600s a měl bych jednu otázku. Každý z budíků obsahuje jeden displej, levý ukazuje hodiny a kilometry, pravý nedělá nic. Podsvícení taky nefunguje. Chci se zeptat, zda-li se jedná o palivoměr /nefunkční/ či to tak bylo zamýšleno?

V případě toho, že to opravdu je palivoměr, poprosím o radu, kde začít? Jestli rozebráním budíků a kontrolou napájení čí od nádrže a plováku? Díky.

K.a.s.y.m. (Člen)
24.08.2010 15:22:26

Re: B6 (2000) Ukazatel paliva?

začni nádrží a tam zjistíš ,že tam plovák vůbec neni bigsmile někdo tam dal budíky z mladšího ročníku..pokud budeš chtít palivoměr zapojit budeš muset sehnat jinou nádrž nebo jen plovák a zapasovat ho do nádrže a pak natáhnout elektriku k budíkum smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
henryx (Nový člen)
24.08.2010 15:25:01

Haha :D Tak to jsem nečekal, že to bude tahle kombinace. Každopádně díky za promptní odpověď.

Loser (Administrator)
24.08.2010 15:42:48

jj, vypada to, ze to padlo ze stojanku primo na budiky bigsmile a nekdo se s tim nesral a narval tam proste, co bylo zrovna po ruce bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen)
24.08.2010 15:55:59

Loser psal:

jj, vypada to, ze to padlo ze stojanku primo na budiky bigsmile a nekdo se s tim nesral a narval tam proste, co bylo zrovna po ruce bigsmile

já to takhle napsat nechtěl a lekat ho,ale tak to nejspíš bude bigsmile

henryx (Nový člen)
24.08.2010 16:03:51

No pěkný věci se tady dozvím :). Pádu ze stojánku vím, s tím jsem to kupoval. Ale o budíkách nevěděl (doufám) ani sám prodejce.

karlos100 (Člen)
24.08.2010 16:09:48

K.a.s.y.m. psal:
Loser psal:

já to takhle napsat nechtěl a lekat ho,ale tak to nejspíš bude bigsmile

myslim,že to tak je stoprocentněbigsmilebigsmilebigsmile
henryx dej sem fotos a uvidíme..

...a bude hůř!
henryx (Nový člen)
24.08.2010 16:16:25

Fotky pošlu večer. Nejsem teď nikde poblíž.

Kakac (Člen)
24.08.2010 17:49:27

měl jsem B6S 2000 a ta měřák paliva určo nemá headshakesmokin

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
LukinB6 (Člen)
25.08.2010 09:13:13

Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.

GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen)
25.08.2010 09:17:57

LukinB6 psal:

Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.

včera jsem jedny budíky s palivoměrem vyhodil a je tam asi 10-ti pinovej konektror takže ty na to připravený jsou..jen dodat kabeláž a plovák do nádrže bigsmile

redik27 (Člen)
28.08.2010 13:02:26

henryx psal:

Zdravím,
včera jsem si přivezl Bandita 600s a měl bych jednu otázku. Každý z budíků obsahuje jeden displej, levý ukazuje hodiny a kilometry, pravý nedělá nic. Podsvícení taky nefunguje. Chci se zeptat, zda-li se jedná o palivoměr /nefunkční/ či to tak bylo zamýšleno?

V případě toho, že to opravdu je palivoměr, poprosím o radu, kde začít? Jestli rozebráním budíků a kontrolou napájení čí od nádrže a plováku? Díky.

ser na to, až si tě bude žádat o rezervu najdi pumpu a nebo po ujetí cca. 250 km

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
XJelen (Člen)
28.08.2010 13:17:19

K.a.s.y.m. psal:
LukinB6 psal:

včera jsem jedny budíky s palivoměrem vyhodil a je tam asi 10-ti pinovej konektror takže ty na to připravený jsou..jen dodat kabeláž a plovák do nádrže bigsmile

tys vyhodil otáčkoměr? chceš lepáka? surprised

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
29.08.2010 10:16:55

XJelen psal:
K.a.s.y.m. psal:
LukinB6 psal:

tys vyhodil otáčkoměr? chceš lepáka? surprised

Ale prd...celý budíky jsem vyhodil protože byli na kaši.na tý mojí B12 byli budíky z novějšího modelu a kreš nepřežili...zlomenej tišták asi nebyl,ale byli vytrhaný právě ty konektory atd...jestli je za každou cenu chceš tak je z tý popelnice vyhrabu,ale něco tě to bude státwinebeer bigsmilebigsmilebigsmilesmokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS