Nejsi přihlášen
Re: Úterý 31.8 na TV barandov 22:05
...jakože Hell Ride??? ...taková pohátka, příbjech jednoduchej jag facka, ale mě se to líbilo, sou tam hééééský bajky, ňáký svlečny, hustý týpci z MC, trocha krve a dobrý hlášky, tagže za mě jo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 30.08.2010 10:25:18 Offline |
![]() |
Honzik8719 (Člen) 30.08.2010 16:59:18 Offline |
přesně jak píše Osiris debilní děj,ale jinak to stojí za to
...relativní kochač...
Stahnul jsem to a ted se na to divam , je to celkem gut , tak jestli nechces cekat , tak tady je to v lepsim zvuku a bez reklam http://www.storage.to/get/oeLtBwzN/pekl … of.UCU.avi ,Pokud to porusuje nejaky pravidla Bandit fora , tak to Osi smazni.
Filous psal:Mour psal:Filous: V polovině jsem usnul, podle mě strašná
- vina.
...taky sem usnul
střed se mi vypařil, ale konec jsem viděl
divný chlápci s nášivkama, divný motorky, divná země
ale jestli tam kozatý buchty rozdávaj na potkání i vošklivejm, servírky zdravěj prohrábnutím rozkroku, klidně bych na těch vehiklech jezdil taky snad jen to americký pivo by mi asi vadilo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:Mour psal:Filous: V polovině jsem usnul, podle mě strašná
- vina.
...taky sem usnul
střed se mi vypařil, ale konec jsem viděl
divný chlápci s nášivkama, divný motorky, divná země
ale jestli tam kozatý buchty rozdávaj na potkání i vošklivejm, servírky zdravěj prohrábnutím rozkroku, klidně bych na těch vehiklech jezdil takysnad jen to americký pivo by mi asi vadilo
jo, jo... To tam takle je všude. Prej se ani nemusíš mejt, oni si tě osedlaj a když z tebe slezou, tak se ti budou klepat kolena :)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Stránky: 1