Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Autoškola národa!

Paladin86 (Člen)
30.08.2010 10:58:30

Autoškola národa!

Ať žije česko. Výsledky autoškoly národa. Hlasovalo 30000 lidí, pouze 46% tj. 14000 lidí bylo schopno napsat SMS ve správném tvaru. Z těcho 14000 lidí by 78% přišlo o řidičák. Na všech 20 otázek odpovědělo pouze 27 lidí. Gratuluji této 0,19% menšině :D Mladík, který byl vylosován by svými odpověďmi přišel o 38 trestných bodů a zaplatil na pokutách 60000Kč. A pak to vypadá, jak to vypadá. © Fidži

Pajk (Člen)
30.08.2010 19:44:22

Re: Autoškola národa!

Co se týká bezpečnosti na silnicích, tak testy jako takový jestli uděláš, nebo ne vůbec vo ničem nevypovídají. Já se pohybuju po silnicích už víc než 30 let bez nehody, ale dnešní testy bych zřejmě taky na první střelbu neudělalbad a měl bych po hehe. Zatímco druhej udělá testy se zavřenýma vočima, jezdí jak prase a bouračky by pomalu na prstech ani nezpočítal, že ?badsmile1

Zdenda (Člen)
30.08.2010 21:21:43

Si jako myslíš, že kdo zodpoví všechny otázky tak je ten nej řidič jo? Aha. Tak já si radši sednu k člověku, co má zkušenost hafo km než blbečkovi, co to má nabiflovaný z knihysmokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Ondráš (Člen)
31.08.2010 09:41:22

Zdenda psal:

Si jako myslíš, že kdo zodpoví všechny otázky tak je ten nej řidič jo? Aha. Tak já si radši sednu k člověku, co má zkušenost hafo km než blbečkovi, co to má nabiflovaný z knihysmokin

Souhlas... I nás učili, že nejdůležitější v dopravní psychologii je předvídavost a tu nezískáš jinak než praxí a zkušenostma.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
morganzd (Člen)
31.08.2010 09:47:09

Aktivně řídím už nejakých 20 let, bez nehody (což samozřejmě nic neznamená), takže nějaký to minimum zkušeností si myslím mám. Papíry na mašinu jsem si dělal předloni a musím teda říct, že kdo neni úplně debil (myslím tím zdravotní stav mysli) a chvíli jezdí, udělat testy V DNEŠNÍ DOBĚ nemůže být problém. O to víc mě pak zarazilo, když je neudělal např. člověk kterej pracuje jako řidič náklaďáku.
Dnes jsou na otázku 3 odpovědi z nichž jen jedna je správná, případně dvě odpovědi typu ano/ne. Za mě (1990) to bylo podobně, ikdyž přecijen drobek těžší, možnosti k odpovědi byly 4.
Takže jako ohánět se tím, že testy jsou na hovno, to je trochu laciný. Pokud to dnes někdo nezvládne, asi neni úplně zcela v pořádku a pak by na té silnici taky neměl co dělat.
Jednu dobu, pokud se nepletu, byly testy toho druhu, že bylo k otázce nabízeno X odpovědí, přičemž správných bylo Y <= X a za správnou odpověď se považovalo, pokud člověk označil VŠECHNY správné možnosti. Toto byl už zase trochu extrém.

GSF 600 S '99
Ondráš (Člen)
31.08.2010 09:56:29

morganzd psal:

Jednu dobu, pokud se nepletu, byly testy toho druhu, že bylo k otázce nabízeno X odpovědí, přičemž správných bylo Y <= X a za správnou odpověď se považovalo, pokud člověk označil VŠECHNY správné možnosti. Toto byl už zase trochu extrém.

To jsem měl já. Extrém to nebyl. Otázky i s odpověďma si dostal na naučení. Odpovědi byly 4 a správných mohlo být 0-4, ale byly 1-4, přičemž těch, kde byly 4 bylo fakt pár, ale musel mít opravdu všechny, které měly být. Stačilo se to naučit jako básničku.
Existovali ovšem takový experti, který kdyby to škrtali jako sportku, tak by měli víc, než když nad tím tu hodinu (nebo kolik to bylo) dumali.help

morganzd (Člen)
31.08.2010 10:14:05

Aha, já jsem měl pocit že to X bylo 7, tedy 0-7 správných.
No naučit se dá všecko, jasan. Jen jsem tím svým blábolením chtěl říct, že kdo ty testy kor v dnešní podobě neudělá... bad

GSF 600 S '99
osiris (Člen)
31.08.2010 10:35:32

..když tě uvidí vzít cihlu do ruky zedník, tak si vo tobě taky řekne že seš debil idontknow

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kukii (Člen)
31.08.2010 10:37:23

Ondráš psal:
morganzd psal:

To jsem měl já. Extrém to nebyl. Otázky i s odpověďma si dostal na naučení. Odpovědi byly 4 a správných mohlo být 0-4, ale byly 1-4, přičemž těch, kde byly 4 bylo fakt pár, ale musel mít opravdu všechny, které měly být. Stačilo se to naučit jako básničku.
Existovali ovšem takový experti, který kdyby to škrtali jako sportku, tak by měli víc, než když nad tím tu hodinu (nebo kolik to bylo) dumali.help

měla sem to samí jako ondráš, dalo se to naučit, na básničku. a největší frajeřina bylo, když sem šla na zkoušky na A a nakonec sem tam měla otázky na C idontknow magoři, ten kdo to posílal. ale C mi pak nechtěli šmejdi dát.. bad

Život je boj-mašina je nej!!!
morganzd (Člen)
31.08.2010 10:52:52

osiris psal:

..když tě uvidí vzít cihlu do ruky zedník, tak si vo tobě taky řekne že seš debil idontknow

To je trošku mimo, ne? Nebo myslíš že se řemeslo nedá naučit? Jsem sice obyčejnej programátor, ale většinu hrubé stavby při rekonstrukci domku jsem si delal sam, takže vím o čem je řeč.
Nebo jsem tě nepochopil.

GSF 600 S '99
Meloun (Člen)
31.08.2010 11:42:06

morganzd psal:
osiris psal:

To je trošku mimo, ne? Nebo myslíš že se řemeslo nedá naučit? Jsem sice obyčejnej programátor, ale většinu hrubé stavby při rekonstrukci domku jsem si delal sam, takže vím o čem je řeč.
Nebo jsem tě nepochopil.

Neposlouchej to..dyk von míchá opravy motorek s pletením vánočky apod..evilbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
31.08.2010 11:46:26

morganzd psal:

Nebo jsem tě nepochopil.

Kdyby se barák stavěl jako programy... Dovezl bych sihly, písek, vápno, cement, tašky, trámy... Pak jen řekl:
./configure
make
make install

a mezi tím si opejkal maso na grilu a koukal jak se to staví.cool

To by byl ale stavitelem každej vocas. help
Ale mohly by to bejt zajímavý dotazy v diskuzích. bigsmilesmokin

redik27 (Člen)
31.08.2010 11:52:26

Ondráš psal:
morganzd psal:

souhlasím s tebou. Prostě umět řídit nic neznamená. Na pedály umí šlapat každej blbec. Kamioňáci mají školení každej rok aspoň jim někdo něco řekne, mladí to měli ještě čerstvé v kebuli.
Myslím si, že by pomohlo mít v rámci autoškoly povinnou jízdu na polygonu a jednou za pár let mít povinné školení řidičů. Já musím v rámci firmy chodit taky a neublíží mi to.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 (Člen)
31.08.2010 11:53:31

redik27 psal:
Ondráš psal:
morganzd psal:

souhlasím s tebou. Prostě umět řídit nic neznamená. Na pedály umí šlapat každej blbec. Kamioňáci mají školení každej rok aspoň jim někdo něco řekne, mladí to měli ještě čerstvé v kebuli.
Myslím si, že by pomohlo mít v rámci autoškoly povinnou jízdu na polygonu a jednou za pár let mít povinné školení řidičů. Já musím v rámci firmy chodit taky a neublíží mi to.

jsem nějak blbě kliknulidontknow

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
osiris (Člen)
31.08.2010 11:53:40

morganzd psal:
osiris psal:

Nebo jsem tě nepochopil.

...a seš přesvědčenej o tom že správně a fortelně ? bigsmile
...no dobře, tak třeba krejčí ...a netvrď mi že sis ušil dvouřadej obleksmile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
spidys (Člen)
31.08.2010 11:58:35

Souhlas se Zdendou good
Většina z nás co se učili na zkoušky ať už se biflovali otázky s odpověďma jako básničku nebo ne si stejně už hofno pamatujou a jezděj podle toho, jaká je situace... (samo, že základy asi známe všichni bigsmile )
A s přibejvajícíma létama přibejvaj i zkušenosti...

Takže si sednu stejně jako Zdenda k člověku co má něco vodježdíno než k člověku, kterej to má nabiflovaný...

Já bych ty testy taky už asi nedal. Co mi je po tom, v jaký vejšce má bejt vobrysová žárovka apod.

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Mour (Člen)
31.08.2010 11:59:21

Já bych zaved řidičák až od 38 good

morganzd (Člen)
31.08.2010 12:02:45

osiris psal:
morganzd psal:
osiris psal:

Nebo jsem tě nepochopil.

...a seš přesvědčenej o tom že správně a fortelně ? bigsmile
...no dobře, tak třeba krejčí ...a netvrď mi že sis ušil dvouřadej obleksmile1

Pche, dvouřadej! Když už tak osmi :)
Ne, podivejte (všici co se mnou nesouhlasí), já se nechci hádat. Jen se mi zdá dost alibistický se ohánět tím, že testy jsou k hovnu. Prostě podle mě aspoň trochu uvažující člověk to dokáže dát dokupy logicky a jiná skupina lidí se to zas umí naučit jak otčenáš (což podle mě není to pravý vořechový). Konec, domluvil (dopsal) jsem.

PS: eši fortelně? Mám tu subjektivně tlachat? Myslim že né špatně. Kor když jsem pak měl možnost vidět a porovnat práci "profesionálů", kteří asi umí fortelně, ale né na cizím.

GSF 600 S '99
spidys (Člen)
31.08.2010 12:13:23

morganzd psal:

Ne, podivejte (všici co se mnou nesouhlasí), já se nechci hádat. Jen se mi zdá dost alibistický se ohánět tím, že testy jsou k hovnu. Prostě podle mě aspoň trochu uvažující člověk to dokáže dát dokupy logicky a jiná skupina lidí se to zas umí naučit jak otčenáš (což podle mě není to pravý vořechový). Konec, domluvil (dopsal) jsem.

Jako testy k hovnu asi nebudou. Do určitý míry vodhalej, esli dotyčnej aspoň trochu chápe pravidla. Ale esli umí řídit nebo ne, to fakt ukáže enem čas.
Mám spoustu kamarádů, co začali jezdit už dřív než mohli vůbec žádat vo nějakej řidičák a jezděj furt (teď teda už i s tim řidičákem smile1 ). Voproti tomu znám i lidi, co si dělali řidičák v době, kdy už mohli a když s nima jedu i po X letech, tak bych možná radši jel mastnou tyčí.

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš (Člen)
31.08.2010 12:37:51

spidys psal:

Mám spoustu kamarádů, co začali jezdit už dřív než mohli vůbec žádat vo nějakej řidičák a jezděj furt (teď teda už i s tim řidičákem smile1 ). Voproti tomu znám i lidi, co si dělali řidičák v době, kdy už mohli a když s nima jedu i po X letech, tak bych možná radši jel mastnou tyčí.

Na to, aby člověk poznal jak řidič umí ovládat vozidlo a jak se pohybuje v provozu stačí chvíli sedět v autě na sedadle spolujezdce a pozorovat ridiče.
Fakt stačí chvíle, aby se vidělo, jestli jede s přehledem a vozidlo zvládá, nebo je to zmatkař a zatáčky projíždí na 3x.
Naposled, když jsem si sednul vedle toho druhého případu (chlap, 33 let), tak málem sejmul pumpičkáře.helpheadshake
Tím se nechci pasovat do pozice řidičského guru, ale líp než on jezdim určitě.help

karlos100 (Člen)
31.08.2010 13:40:05

Už jsem myslím zažil pořádnou spoustu řidičů,se kterejma jsem jel,
pochopitelně v práci,kde mám na denním pořádku předváděcí jízdy..
Můžu říct,že jedni z nejhorších jsou borci co tvrděj "jezdím 20(30,40) let
a ještě jsem žádnou bouračku neměl" přesně z těhle typů, se normální
člověk, na silnici střílí do hlavyheadshake a kdoví,kolik krizovek někde vyvolali...
Jinak jsem viděl i spoustu ženskejch,který jezděj daleko líp,než většina chlapů,
co si myslej,jaký jsou závodnícibigsmile
...a taky jednoho zmrda,kterýho jsem z auta vyhodil,protože jsem se opravdu bál...
Na to,že někdo jezdí jako čurák nemá podle mne vliv ani rychlost,ani znalost předpisů,
ani inteligence nebo vzdělání,jen prostě to,že to je lidsky prachsprostej kokot....
Takže počet bodů v testu myslím nerozhoduje a celá autoškola národa je píčovina,howgbigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
inkvizitorr (Administrator)
31.08.2010 13:46:09

karlos100 psal:

celá autoškola národa je píčovina,howgbigsmilebigsmilebigsmile

konečně to někdo vystih!!!smokin zahlíd sem to teda jenom na chvilku, ale eště mi tam chyběla iveta bartošovábigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
XJelen (Člen)
31.08.2010 15:24:59

inkvizitorr psal:
karlos100 psal:

celá autoškola národa je píčovina,howgbigsmilebigsmilebigsmile

konečně to někdo vystih!!!smokin zahlíd sem to teda jenom na chvilku, ale eště mi tam chyběla iveta bartošovábigsmilebigsmilebigsmile

a eště leoš vogo good

Strýcfajtr !!!
huskyb12 (Administrator)
31.08.2010 16:14:52

XJelen psal:

a eště leoš vogo good

kuš ! chceš aby zvedli koncesionářský poplatky ? :)))

ale di, Ty brepto ...
Marián (Člen)
31.08.2010 16:56:09

ty vole,nemate furt cumet na bednu,pak byste se nehadalismile1
ja nevidel ani n a sem spokojenej,pac si aspon nepripadam jako debil,kerej vubec nic nevi...bigsmile

...sam mezi jebkarema...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS