Nejsi přihlášen
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 11:09:34 Offline |
Je ze mě polojebkař :)
...už je tomu tak, po celkem dlouhým shánění a hledání sem si pořídil, zánovní vyvoněnou dvourychlostní Babettu :) Odpich sice trochu slabší, ale tak na to přibližování to celkem stačí. A ta spotřeba.....
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 11:52:37 Offline |
Re: Je ze mě polojebkař :)
Kukii psal:ty seš vážně joker babetka je supr stroj a ta vysoká rychlost
:D Ten chlápek co sem jí u něj kupoval docela koukal, když sem jí přijel omrknout na bandasce :) Doma si ze mě taky všichni dělaj prdel, ale moje nadšení je silnější :)
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 11:54:13 Offline |
Jaster psal:taky o ní uvažuju, na to přibližování po vesnici ideální. ten fichtl neni tak spolehlivej a hlavně sežere toho víc.
přesně tak...a když jí pomůžeš šlapačkama tak leze i po zdi :)
Cyber_joker psal:Kukii psal:ty seš vážně joker babetka je supr stroj a ta vysoká rychlost
:D Ten chlápek co sem jí u něj kupoval docela koukal, když sem jí přijel omrknout na bandasce :) Doma si ze mě taky všichni dělaj prdel, ale moje nadšení je silnější :)
jako přibližovadlo po vsi či městě je to supr, žere to kalíšek na den a doveze to, tak je to
Život je boj-mašina je nej!!!
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 14:35:22 Offline |
Petr psal:tak sem hoď i foto ať se pokocháme
Sem teď mimo domov, ale časem určite dodám :)
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 14:36:28 Offline |
Mour psal:Může se na tom jet a požívat ?
Tak to ofiko nemůžeš ani na kole, ale co ti budu povídat :)...Stačí se někdy podívat co babet je zaparkovyných u hospody
Cyber_joker psal:...už je tomu tak, po celkem dlouhým shánění a hledání sem si pořídil, zánovní vyvoněnou dvourychlostní Babettu :) Odpich sice trochu slabší, ale tak na to přibližování to celkem stačí. A ta spotřeba.....
taky mam na ty tri km co jezdim do prace ideal
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 30.08.2010 17:34:42 Offline |
vorel psal:Nadhera
Nevedel bys vo nakym stadionoj?
v krabicoidním provedení v půlce renovace bych o jednom věděl (nové chromy lak nějaký ten komax motor Po GO) nemám na to čas ani náladu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 17:36:18 Offline |
VikecB12 psal:Taky uvažuju vo babetě Na ježdění tady u nás k řece na ryby by byla ideál Ale spíš to vidím na nějakou štyrkolu,užitkáča
Já na ryby jezdim audinou, páč tahám cajku jak cyp a taky sem tam něco chytím, ale se týče čtyřkolek tak s kámošem máme aro s motorem z avie a to je dříč jak bejk a vyjede to všude :) A ani to nebylo náročný na přestavnu
Cyber_joker (Člen) 30.08.2010 17:37:50 Offline |
tomasNJ psal:tož to já si ji letos přestavěl
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010158.jpg
pěkná práce vypadá to jako nějaký mládě od harika
Banditatom psal:vorel psal:Nadhera
Nevedel bys vo nakym stadionoj?v krabicoidním provedení v půlce renovace bych o jednom věděl (nové chromy lak nějaký ten komax motor Po GO) nemám na to čas ani náladu
Poslal sem ti mejl, abys vedel
řikám si hurikán
vorel psal:Banditatom psal:vorel psal:Nadhera
Nevedel bys vo nakym stadionoj?v krabicoidním provedení v půlce renovace bych o jednom věděl (nové chromy lak nějaký ten komax motor Po GO) nemám na to čas ani náladu
raději to ještě potupluj SMSkou
tož tak..
Petr psal:vorel psal:Poslal sem ti mejl, abys vedel
raději to ještě potupluj SMSkou
Posichrovat to SMSkou - to už je lepší, ale ouplně správnej postup je pak eště zavolat, jestli ta SMSka přišla
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Banditatom (Člen) 30.08.2010 19:09:04 Offline |
vorel psal:Banditatom psal:vorel psal:Nadhera
jo vím už jsem ho četlposlal jsem ti ho zpátky
Banditatom (Člen) 30.08.2010 19:20:57 Offline |
vorel psal:No jo fakt, taky sem odpovedel, kdybys jako mylel ze ne tak jo
Poradek musi bejt
ok v nejbližší chvíli ti asi taky odpovím 3, 2, 1 letí
Cyber_joker psal:VikecB12 psal:Taky uvažuju vo babetě Na ježdění tady u nás k řece na ryby by byla ideál Ale spíš to vidím na nějakou štyrkolu,užitkáča
Já na ryby jezdim audinou, páč tahám cajku jak cyp a taky sem tam něco chytím, ale se týče čtyřkolek tak s kámošem máme aro s motorem z avie a to je dříč jak bejk a vyjede to všude :) A ani to nebylo náročný na přestavnu
Štyrkolou sem nemyslel džípa,ale nějakýho Polarisa nebo kingquada,pěkně s nosičama aby se na to fšechno vešlo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Cyber_joker psal:VikecB12 psal:Taky uvažuju vo babetě Na ježdění tady u nás k řece na ryby by byla ideál Ale spíš to vidím na nějakou štyrkolu,užitkáča
Štyrkolou sem nemyslel džípa,ale nějakýho Polarisa nebo kingquada,pěkně s nosičama aby se na to fšechno vešlo
...nedávej pruty naštorc
VikecB12 psal:Cyber_joker psal:VikecB12 psal:Taky uvažuju vo babetě Na ježdění tady u nás k řece na ryby by byla ideál Ale spíš to vidím na nějakou štyrkolu,užitkáča
pruty mezi dva klátky a slápnout uprosted - pak se vlezou všude
a pokud ne, postup opakovat
tož tak..
Petr psal:VikecB12 psal:Cyber_joker psal:
Já na ryby jezdim audinou, páč tahám cajku jak cyp a taky sem tam něco chytím, ale se týče čtyřkolek tak s kámošem máme aro s motorem z avie a to je dříč jak bejk a vyjede to všude :) A ani to nebylo náročný na přestavnuŠtyrkolou sem nemyslel džípa,ale nějakýho Polarisa nebo kingquada,pěkně s nosičama aby se na to fšechno vešlo
a pokud ne, postup opakovat
Mám trojděličky,takže transportní délka nějakejch 130cm tak su v klidu Akorát sumčák je delší,ale taky by se vešel A vubec,přestalo pršet,mám volno,tak du na chvilku na ně
koukám i barevně skoros dodržels
Strýcfajtr !!!
ty vole ty z toho snad deláš stadiona ,né? to je hovno, sežen na to nádrž z bandita, to bude prdel
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
VikecB12 psal:Petr psal:VikecB12 psal:
Štyrkolou sem nemyslel džípa,ale nějakýho Polarisa nebo kingquada,pěkně s nosičama aby se na to fšechno vešlopruty mezi dva klátky a slápnout uprosted - pak se vlezou všude
a pokud ne, postup opakovatMám trojděličky,takže transportní délka nějakejch 130cm tak su v klidu Akorát sumčák je delší,ale taky by se vešel A vubec,přestalo pršet,mám volno,tak du na chvilku na ně
sakra, sem přes týden zavřený v Brně a o víkendu není času
kde sou ty doby co sem vyrazil v pátek a vrátil se v neděli..
a nekdy i se suchými háčky
tož tak..
Petr psal:VikecB12 psal:Petr psal:
a pokud ne, postup opakovatMám trojděličky,takže transportní délka nějakejch 130cm tak su v klidu Akorát sumčák je delší,ale taky by se vešel A vubec,přestalo pršet,mám volno,tak du na chvilku na ně
sakra, sem přes týden zavřený v Brně a o víkendu není času
kde sou ty doby co sem vyrazil v pátek a vrátil se v neděli..
a nekdy i se suchými háčky
Čéče.letos sem se na celej víkend nedostal na ryby ani jednou,a přes noc co bys na jedné ruce napočítal a ůlovek kerej by stál za řeč letos taky žádnej Letos bylo moc práce,nebo stálo počasí za hovno
Stránky: 1