Nejsi přihlášen
Radikalni reseni Romske problematky na slovensku
Co na to rikate http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=675956 ,hlavne ta diskuze pod tim clankem , divim se ze to jeste jako obvykle nesmazli ,nejlepsi je tam ten prispevek "vzhledem k vyzbroji nic moc skore "
Re: Radikalni reseni Romske problematky na slovensku
Kelly01 psal:Vyjádřit se nevyjádřím, bo tady jsou cenzoři posraní víc než na novinkách
Jediný použitelný diskuze jsou na slovenských webech
...jasný, tobě to po fitku a fernetu na střelnici taky sluší
...můžeš z fleku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jimacu psal:Po policajtech střílet nemusel
, kdyby měl někdo podobný zájmy, mám několik typů na terče, střelnice, a na vhodný zbraně.
...myslíš pohyblivý terče v podvečer u nás na Burse???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:jimacu psal:Po policajtech střílet nemusel
, kdyby měl někdo podobný zájmy, mám několik typů na terče, střelnice, a na vhodný zbraně.
...a u nás přet barákem se taky s přicházející tmou mění florbalový hřiště na celkem ucházející střelnici
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2010 15:49:56 Offline |
Filous psal:Filous psal:jimacu psal:Po policajtech střílet nemusel
...a u nás přet barákem se taky s přicházející tmou mění florbalový hřiště na celkem ucházející střelnici
tak ostřelovačku s tlumičem a máš po večerech o zabavu postarano..stejně dávaj v televizi hovno.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...ale teť vážně...mít doma kvér, tag skončim uplně stejně, páč jag mě ty šmejdi naserou, vidim rudě a střílel bych a to bes výčitek, bo na ně nic jinýho neplatí, protože veškerejm platnejm zákonům se voni jen vysmívaj ...proto nemůžu mít kvér po ruce, bo se mi eště nechce skončit s kulkou v hlavje
...podle mě to prostě byla jeho reakce na nezvladatelný parazity s kerejma mu nigdo oficijelní cestou nedokázal pomoct, holt neviděl jinou možnost a já se mu nedivim, řešil bych to kolikrát stejně, pro mě to nejni masovej vrach, jag ho prezentujou v médijích, ale nešťastnej človjek a jen je mi líto, že tech zmrdů černejch sebou nevzal víc...v případě zájmu ňákýho lidumila nebo internetovýho šmíráka dám k dispozici svý plný jméno a adresu, páč si za tymdle názorem stojim, cikánckou problematiku uš sem na policiji a socijálce párkrát řešil a nestydim se za to, že je nemám rád...
Filous psal:...ale teť vážně...mít doma kvér, tag skončim uplně stejně, páč jag mě ty šmejdi naserou, vidim rudě a střílel bych a to bes výčitek, bo na ně nic jinýho neplatí, protože veškerejm platnejm zákonům se voni jen vysmívaj
...proto nemůžu mít kvér po ruce, bo se mi eště nechce skončit s kulkou v hlavje
...podle mě to prostě byla jeho reakce na nezvladatelný parazity s kerejma mu nigdo oficijelní cestou nedokázal pomoct, holt neviděl jinou možnost a já se mu nedivim, řešil bych to kolikrát stejně, pro mě to nejni masovej vrach, jag ho prezentujou v médijích, ale nešťastnej človjek a jen je mi líto, že tech zmrdů černejch sebou nevzal víc...v případě zájmu ňákýho lidumila nebo internetovýho šmíráka dám k dispozici svý plný jméno a adresu, páč si za tymdle názorem stojim, cikánckou problematiku uš sem na policiji a socijálce párkrát řešil a nestydim se za to, že je nemám rád...
praskne ti žilka woe
kdo s nima nežije neví...
to jebu
osiris psal:filousoj: asi by mě to potichu z posedu bavilo
http://huntingexperienceforyou.com/wp-c … ossbow.jpg
....šššš..aá...první, šššš..aá...druhej....jako takhle jo
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
osiris psal:filousoj: asi by mě to potichu z posedu bavilo
http://huntingexperienceforyou.com/wp-c … ossbow.jpg
...heská hračka ...bes balistickejch stop
...mam na chajdalupje jednoruční kuš, je to taková "hračka", ale účinky sou aš děsivý...gdysy sem to koupil klukum na hraní, ale po tom, co sme to zastříleli, sem jim to zas sebral a do dneška střílej jen za dozoru, fakt hodně nebespečná záležitost...ideální na lov
kojaksro psal:osiris psal:filousoj: asi by mě to potichu z posedu bavilo
http://huntingexperienceforyou.com/wp-c … ossbow.jpg....šššš..aá...první, šššš..aá...druhej....jako takhle jo
...hochu s tebou du na posed, ty víš evidentně vo co de
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kojaksro psal:osiris psal:filousoj: asi by mě to potichu z posedu bavilo
http://huntingexperienceforyou.com/wp-c … ossbow.jpg....šššš..aá...první, šššš..aá...druhej....jako takhle jo
...hochu s tebou du na posed, ty víš evidentně vo co de
....tuším, že by se zejtra mohlo prodat vo nějakou tu letenku do Kanady navíc
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Filous psal:...ale teť vážně...mít doma kvér, tag skončim uplně stejně, páč jag mě ty šmejdi naserou, vidim rudě a střílel bych a to bes výčitek, bo na ně nic jinýho neplatí, protože veškerejm platnejm zákonům se voni jen vysmívaj
...proto nemůžu mít kvér po ruce, bo se mi eště nechce skončit s kulkou v hlavje
Máš recht,byl to určitě vobyčejnej člověk,kerej u uřadů neměl zastání,protože ůřady s tím xindlem nechcou mít nic společnýho,aby náhodou nebyli voznačení nálepkou RASISTI Tak holt vzal spravedlnost do svejch rukou a myslím že haldě sousedů se po jeho činu pěkně ulevilo.
A ty svíčky co ukazovali že tam lidi zapalujou určitě hoří za toho chlapíka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
vám je kucí budu stahovat
a k tomu slovensku.vím co ty sfině dokážou f baráku.chlápkovi se nedivím.ale to střílení venku ale asi už mu to bylo jedno..
akorát mě mrzí že moch chvilu počkat .říkali že jich f tý garsoně byvakovalo 10.dostal jich jen půlku
...nikdo nevojebe Ježíše...
...jak jsem psal,tomu chlapovi docela rozumím,sám mám výhled,
že se mi po smrti sousedů důchodců nastěhuje vedle banda
zasranejch negrů,a narozdíl vod Fildy mám docela slušnej arzenál..
Chlapík prokázal neschopnost společnosti chránit slušný lidi a asi neviděl
jiný řešení,za to je mi ho docela líto..
Ale zastřelit nebohou blbku,co se kouká z balkonu, kdo že to tu střílí,
nebo střelit okolo jedoucího řidiče,a ani nemluvim o tom prckovi,kterej měl kliku..
To je potom pro mě fakt kokot,a zoufalství pro něj není omluva...
...a bude hůř!
kucí a nezarazilo vás někoho co má slovenská zásahovka za zbraně? to jsou v pěkný řiti, když ve městě střílej samopalem, kterej má dostřel 3km a klidně vezmě pět lidí v řade? u toho typa to pochopim, měl to doma... ALE zasahová služba policie??
to mi hlava nebere, v dnešní době střeliva, který prostě zasáhne a zničí po jistotě a ne takovejhle hazard??? zastřelit ho jednou střelou ze zamopalu je téměř nereálný, vždyt to projde jako jabkem...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
no, tak jsem si k tomuto pripadu procital par diskuzi a padl tam takovej nazor, ze chlapik to mohl mit do predu uz trochu promysleny.
1. hlavni, ukolem mise bylo vystrilet ten byt.
2. mu bylo jasne, ze to ve finale neprezije (bud ho sejmou policajti nebo uz byl rozhodnutej to potom zabalit sam)
3. kdyby sejmul jen tu rodinu, tak je jasny, co bude nasledovat. Bude obvinen z rasistickeho utoku. Do ulic vybehnou neorganizovane skupiny hnedoslovaku a jako reakce na to se v protismeru vyriti hole lebky. A zacne dobrej masakr.
4. ti, co ho znali, o nem psali jako o dobrem strelci a velkem fandovi vojenstvi. Takze strileni se nebal a nezpanikaril. to, ze vybehl na ulici a zacal strilet dal byla jen nasledna taktika. Lidi, co byli na miste, popisovali, ze venku strilel treba po projizdejicim aute, ale jen do zadni casti, kde nikdo nesedel. Dale treba zamiril na nejakyho mladika, ale pak stahl zbran a nechal ho jit. Mlade holky, ktera zrovna prochazela (pry cikanka) si ani nevsimal. A ty, ktery strelil venku, strilel jen od pasu dolu (takze evidentne bez zameru je zabit. Krome toho policajta - tam se mozna trochu prestrelil). Babku, co sejmul na balkone nasli az po nekolika hodinach. Mela prostrelenou panev a vykrvacela (pri primerene rychlem osetreni to pry mohla prezit).
5. Tak nejak lehce z toho vychazi, ze ven vybehl jen z toho duvodu, aby predstiral nervovej zkrat - coz mohlo mit dva duvody - kdyby to prezil, budou ho soudit za zabiti v nepricetnosti a pokud to neprezije, nebude se to povazovat jen za rasistickej utok.
mozna na tom trochu pravdy bude
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.09.2010 12:09:31 Offline |
luboss psal:kucí a nezarazilo vás někoho co má slovenská zásahovka za zbraně? to jsou v pěkný řiti, když ve městě střílej samopalem, kterej má dostřel 3km a klidně vezmě pět lidí v řade? u toho typa to pochopim, měl to doma... ALE zasahová služba policie??
to mi hlava nebere, v dnešní době střeliva, který prostě zasáhne a zničí po jistotě a ne takovejhle hazard??? zastřelit ho jednou střelou ze zamopalu je téměř nereálný, vždyt to projde jako jabkem...
ono to je jak sám víš i o munici ne jen o zbrani...i do sapíku existuje munice která má zastavovací účinek.
to Loser:takhle jak je to napsaný to má hlavu a patu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:no, tak jsem si k tomuto pripadu procital par diskuzi a padl tam takovej nazor, ze chlapik to mohl mit do predu uz trochu promysleny.
2. mu bylo jasne, ze to ve finale neprezije (bud ho sejmou policajti nebo uz byl rozhodnutej to potom zabalit sam)
3. kdyby sejmul jen tu rodinu, tak je jasny, co bude nasledovat. Bude obvinen z rasistickeho utoku. Do ulic vybehnou neorganizovane skupiny hnedoslovaku a jako reakce na to se v protismeru vyriti hole lebky. A zacne dobrej masakr.
4. ti, co ho znali, o nem psali jako o dobrem strelci a velkem fandovi vojenstvi. Takze strileni se nebal a nezpanikaril. to, ze vybehl na ulici a zacal strilet dal byla jen nasledna taktika. Lidi, co byli na miste, popisovali, ze venku strilel treba po projizdejicim aute, ale jen do zadni casti, kde nikdo nesedel. Dale treba zamiril na nejakyho mladika, ale pak stahl zbran a nechal ho jit. Mlade holky, ktera zrovna prochazela (pry cikanka) si ani nevsimal. A ty, ktery strelil venku, strilel jen od pasu dolu (takze evidentne bez zameru je zabit. Krome toho policajta - tam se mozna trochu prestrelil). Babku, co sejmul na balkone nasli az po nekolika hodinach. Mela prostrelenou panev a vykrvacela (pri primerene rychlem osetreni to pry mohla prezit).
5. Tak nejak lehce z toho vychazi, ze ven vybehl jen z toho duvodu, aby predstiral nervovej zkrat - coz mohlo mit dva duvody - kdyby to prezil, budou ho soudit za zabiti v nepricetnosti a pokud to neprezije, nebude se to povazovat jen za rasistickej utok.
mozna na tom trochu pravdy bude
Lůzr,pičo,ty makáš u CIA a kolumbijcům pomáháš likvidovat narkomafii,ne???
to je teorie jak bejk
Ještě že nepamatuješ atentát na kenedyho
...a bude hůř!
karlos100 psal:Loser psal:no, tak jsem si k tomuto pripadu procital par diskuzi a padl tam takovej nazor, ze chlapik to mohl mit do predu uz trochu promysleny.
mozna na tom trochu pravdy budeLůzr,pičo,ty makáš u CIA a kolumbijcům pomáháš likvidovat narkomafii,ne???
to je teorie jak bejk
Ještě že nepamatuješ atentát na kenedyho
babka byla zvědavá a čuměla z balkoonu co se děje ...nemá co čumět ..
Bandit pičo
Karlos: pssssst
Fresh: no taky bych to tak videl. Ja kdyz v Turecku slysel pod voknama strelbu, tak jsem zalehl na zem a o to, co se stalo jsem se zajimal az druhej den (jsem srab
)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
casu mal veru dost...
vcerajsie spravy sa tocili len okolo tejto udalosti, no pozrite si reportaz č.18...je o vyvrazdenej rodine...
Takze svoje si zasluzili a myslim si, ze cela devinska bude spokojnejsia...
PS: zajtra mame statny smutok, tak sem nepridavajte vtipy
Stránky: 1