Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 12.03.2007 13:17:05 Offline |
Širší řídítka na S
Ahoj,
máte někdo zkušenost s širšími (resp. jakýmikoliv nestandardními) řídítky na Sku? Uvažuju, že bych pořídil, ale neumím si je představit. Pokud byste měli i fotku, bylo by to nejlepší.
Díky.
Spidermila (Člen) 13.03.2007 08:44:11 Offline |
Re: Širší řídítka na S
Máte nějaké fotky, prosím?
Milan psal:Mam duralový Lucas šíře 750 a myslím, že to je nejvíc na původní dýlku lanek a kabelů.U širších se už asi musí lanka vyměnit,kabely nastavit.
Mám tam LSL šířka 810 a pořád to ještě stačilo a to mám eSko, taky jsem se bál, aby to někde nedřelo plasty.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Milan psal:Mam duralový Lucas šíře 750 a myslím, že to je nejvíc na původní dýlku lanek a kabelů.U širších se už asi musí lanka vyměnit,kabely nastavit.
Mám tam LSL šířka 810 a pořád to ještě stačilo a to mám eSko, taky jsem se bál, aby to někde nedřelo plasty.
Tak to bych si myslel,že to nedá. Ale je dobrý vědět, že to teda jde.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Kelly01 psal:Od 78cm jsou vždy problémy a kompromisy..
Proto je vždy zaříznu....
Kelly, na tohle téma jsme už měli my dva výměnu názorů když jsem ty 810 dával. Všechny problémy, který jsi mi popisoval jsem nikdy nepocítil. Nebude už to náhodou tvůj stařecký třes nebo to rozbitý rameno, co způsobuje ty problémy???
Bandit rulezz!!!
Spidermila (Člen) 14.03.2007 15:04:12 Offline |
halir1 psal:to je dobry posli mi je sem?a kam ti je mam poslat, fotky na webu nebo do webu sem v zivite neposilal
Pošli mu to na mail
halir1 psal:to je dobry posli mi je sem?a kam ti je mam poslat, fotky na webu nebo do webu sem v zivite neposilal
Až tě uvidím, tak ti dám korunu Přebýváš v Rokycanech celý týden? Bych si ten kousek zajel a zodpověděl případné dotazy
Účtuji 2/hodinu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
halir1 psal:hele ted uz se tam tvuj e-mail zobrazil tak ja to zkusim poslat
...řáděj tady temný síly já nic neměnil, od začátku mám nastavenej viditelnej e-mail tfuj tajxl
...a teď k problému č. 2 jestli jsi to už poslal, tak nic nemám, důvodem mohlo bejt, že jsem to z neznalosti tvého holuba vyčudil jako spam, tak prosím pošli to ještě jednou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
halir1 psal:Ty brdo maili si posilame s kamosem a facha to jak ma,no poslal sem to na druhej mail cos uvedl. pro kellyho:co budes chtit
...porad nic; covece mam tuseni, ze u mne zadrhel nebude; poslal jsem ti pruzkumnej mejl, tak se mrkni
halir1 psal:jo tak me zkouska dorazila,ale tvuj e-mal mel jinou adresu .na seznamu pisou ze e-mail by kvuli udrzbe nemel fachat od 22-23hod.ale jak se zda facha i po22hod
...je to stejny, jen alias je jinej
...sem ti to musel prorazit takze chybu mas u tvyho pana seznama
Spidermila (Člen) 15.03.2007 08:06:37 Offline |
Tak to nevypadá tak špatně, jak jsem myslel. Takže myšlenku nezavrhuju a snad někdy širší hefty koupím.
Díky za foto
Spidermila (Člen) 16.03.2007 08:50:51 Offline |
Ještě jedna otázka - nikde jsem to nenašel.
Jaký průměr mají origo řídítka? Vím, že na staré diskuzi se něco řešilo s různými průměry...
Stránky: 1