Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Napínák rozvoďáku

K.a.s.y.m. (Člen)
02.09.2010 19:11:41

Napínák rozvoďáku

tak jsem dostal skvělej nápad.Po 80 000 tis. co má motor najeto na najeto jsem se chtěl podívat na napínák.krom toho že jsem nemoh povolit ty M6 imbusy a pral jsem se s tim asi hodinu jsem napínák vyndal a je vyjetej na 15-tym zubu..co je cajk.Tak jsem ho strčil dovnitř a když jsem dotahoval ten velkej šroub..podotýkám dvěma prsty protože víc jsem jich tam na ráčnu nedostal se po lehkym dotažení ozval lehké cvaknutí a problém byl na světě.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_rozvodak01.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_rozvodak02.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_rozvodak03.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_rozvodak04.jpg

takže otázka zní..neválí se někomu doma z rozebranýho motoru slušnej napínák??smile2
Že já debil se na to ass

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pajk (Člen)
02.09.2010 19:17:07

Re: Napínák rozvoďáku

ty voleheadshake, to se urvalo jestli dobře koukám kus toho těla napínáku s tím závitem ?

osiris (Člen)
02.09.2010 19:19:32

K.a.s.y.m. psal:

........Že já debil se na to ass

...seš, nemáš "spravovat" co není rozbitý ...jo a ten dekl co se ti válí na stole šoupni zpátky na tu urnu, jestli foukne, vylítá ti popel ven bigsmileredfacebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pajk (Člen)
02.09.2010 19:26:42

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

........Že já debil se na to ass

...seš, nemáš "spravovat" co není rozbitý ...

svatá pravda dneska už to mam tak nějak, ale je to mrzutý kurva.

Filous (Člen)
02.09.2010 19:32:56

...napínák z původního motoru z Berty už napíná u Progýra, páč to hovado anabolický na tom svym samozřejmě strhnul závitbigsmile ...tagže nemamsmile2
...na jednu stranu je fakt, že se nemá vopravovat to co nejni rozbitý, ale esi to prdlo tag jag řikáš, tag buť rát, že to ulítlo dyš se motor netočil, přectaf si, že tam máš dvojáka, vosum tisíc, nalítáváš do vinglu a vono to uletísurprised ...to by byl fofrsmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
02.09.2010 20:01:35

to Pajk:jo utrhlo se to tam kde konči závit a podle toho co si pamatuju ze školy to je unavovej lom..jen v jednom místě je to lesklý kde to drželo ostatní už je zašedlý smile2
to Osiris:voe to je spodek lampy takový tý s tim zelenym  stínítkem s 30 let.
důvod proč jsem to vyndaval byl ,že rozvodák začínal bejt slyšet tak jsem chtěl vědět kolik ještě zbejvá zubů do na napnutí.
to Filous:s vyrvanim závitem se dá něco dělat,ale s timhle udělám hovno smile2 a novej stojí 2200...ach jo.
to že je z prdele klika,že se to nestalo za jízdy mě napadlo jako první,ale i tak to sere.

osiris (Člen)
02.09.2010 20:11:39

kasymoj: já vím že je to podstavec, ale nedalo mi to zrovna tak jako s tím "opravováním" ...to víš, že napínák ven tahám taky smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
02.09.2010 20:16:09

šak jo..já vim,že od tebe nemůžu nic dobrýho čekat bigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
02.09.2010 20:21:28

že bych se taky podival ,na kolikátym zubu je taky ten napínák ? ....taky už mám hodně nalítáno bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Peka (Člen)
02.09.2010 20:22:55

jsi dobrej borec, jako s imbusum se da nekdy blbe dostat ale porad se to da, problem mam ja treba s tou  19 to tam nedostanu ani momentak. vsechno je tam hlinik a ten jak znamo je v Humpolci. smile1 a pri do tahovani se strhne kde co a je to hned.

Bohuzel doma se mi nic takeho navali nepomuzu ti. ale pro nas dalsi je to dobre upozornenni.

Tohle se mi ale zatim nikdy nestalo cool

jinak jak jiny prispevek tu podlozeni pruziny lidi si zahravaj se zabehnutou technikou smile2

B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen)
02.09.2010 20:45:08

Peka psal:

jsi dobrej borec, jako s imbusum se da nekdy blbe dostat ale porad se to da, problem mam ja treba s tou  19 to tam nedostanu ani momentak. vsechno je tam hlinik a ten jak znamo je v Humpolci. smile1 a pri do tahovani se strhne kde co a je to hned.

Bohuzel doma se mi nic takeho navali nepomuzu ti. ale pro nas dalsi je to dobre upozornenni.

Tohle se mi ale zatim nikdy nestalo cool

jinak jak jiny prispevek tu podlozeni pruziny lidi si zahravaj se zabehnutou technikou smile2

mě sere to že kdybych za to bral silou tak si nadávám do čuráků,že jsem to urval silou,ale tohle ulítlo defakto samo bez použití síly.tenhle motor je na tom vůbec nějak divně nebo se mu někdo pomstil..už jsem po někom opravoval strženej vypůšták oleje.

Pajk (Člen)
02.09.2010 21:45:53

K.a.s.y.m. psal:

mě sere to že kdybych za to bral silou tak si nadávám do čuráků,že jsem to urval silou,ale tohle ulítlo defakto samo bez použití síly.

hm, bůhví kdo to před tebou kolikrát vyndaval a na tu ráčnu se dá vyvinout dost velká síla i když se tam blbě může a možná právě proto. Mohla tam bejt i vada materiálu,
ale kdyby to tělo prasklo za jízdy tak se steně nic stát nemůže protože ten samotnej napínák nazpátek nepustí ta rohatka. Závit dál proříznout asi nepude co? Vono už jsem i vyděl šponovák upravenej na ruční šponování bez pružiny, ale to neni rozhodně pro každýhobad

K.a.s.y.m. (Člen)
02.09.2010 21:56:30

Pajk psal:
K.a.s.y.m. psal:

mě sere to že kdybych za to bral silou tak si nadávám do čuráků,že jsem to urval silou,ale tohle ulítlo defakto samo bez použití síly.

hm, bůhví kdo to před tebou kolikrát vyndaval a na tu ráčnu se dá vyvinout dost velká síla i když se tam blbě může a možná právě proto. Mohla tam bejt i vada materiálu,
ale kdyby to tělo prasklo za jízdy tak se steně nic stát nemůže protože ten samotnej napínák nazpátek nepustí ta rohatka. Závit dál proříznout asi nepude co? Vono už jsem i vyděl šponovák upravenej na ruční šponování bez pružiny, ale to neni rozhodně pro každýhobad

No poupravit asi půjde to snad nebude problém mista na závit je tam ještě dost..kdybych sehnal jinej použitej za dobrej price dal bych ho tam radši.Jak se říká ráno moudřejší večera..dneska mě to moc rozhodilo na to abych o tom přemýšlel.

osiris (Člen)
02.09.2010 22:33:45

Pajk psal:

............se steně nic stát nemůže protože ten samotnej napínák nazpátek nepustí ta rohatka...........

...goodcoolsmokin

K.a.s.y.m. (Člen)
03.09.2010 07:39:21

osiris psal:
Pajk psal:

............se steně nic stát nemůže protože ten samotnej napínák nazpátek nepustí ta rohatka...........

...goodcoolsmokin

vono by to bylo stejně jedno..protože v zápětí ti z toho vyjede volej a vo dvě zatáčky dál se to kousne na klice

Filous (Člen)
03.09.2010 07:39:21

osiris psal:
Pajk psal:

...goodcoolsmokin

...a to maj rechtredface

K.a.s.y.m. (Člen)
03.09.2010 12:43:30

Naděje umírá poslední se říká..šikovný ruce tatíka a známosti z nástrojárny(závitník) zapracovali a tohle je výsledek smile1

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_rozvodak05.jpg

Kdyby se nedej satan někomu povedlo něco podonýho tak vnitřní závit je M16x1

Filous (Člen)
03.09.2010 12:48:52

K.a.s.y.m. psal:

Naděje umírá poslední se říká..šikovný ruce tatíka a známosti z nástrojárny(závitník) zapracovali a tohle je výsledek smile1
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … odak05.jpg

...good...a bude se ti k ňemu líp dostávat, dyš je kračí...

WenzelB6 (Člen)
03.09.2010 12:50:55

eště že máme tatíkygood mě se zasejc po putování po silničkách 3 třídy
uklepalo prcátko ( B6 sem koupil už se spravenym zrcátkem autogenem,
chrom zamože pryč ). Taky , šikovný ruce tatíka pomohlygood

K.a.s.y.m. (Člen)
03.09.2010 12:52:16

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...good...a bude se ti k ňemu líp dostávat, dyš je kračí...

to ti čoveče nevim...mě tam vaděj hlavně ty hadice na chlazení ventilovýho víka a karburátorysmile1bigsmile

Pajk (Člen)
03.09.2010 12:58:05

K.a.s.y.m. psal:

vida, takhle nějak jsem si to představovalgood. A pružinu si nechal, nebo taky zkrátil ? Já bych ji nechal, vono vo ten kousek se nic nestane, kórt když je už takhle vyjetej aspoň bude truchu líp tlačit.

K.a.s.y.m. (Člen)
03.09.2010 12:59:50

Pajk psal:
K.a.s.y.m. psal:

vida, takhle nějak jsem si to představovalgood. A pružinu si nechal, nebo taky zkrátil ? Já bych ji nechal, vono vo ten kousek se nic nestane, kórt když je už takhle vyjetej aspoň bude truchu líp tlačit.

no zatim je to u tatíka v práci,ale pružinu nechám..bude tlačit jak u novýho rozvodáku..to tělo je teď zkrácený asi o 5 mm surprised

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS