Nejsi přihlášen
Borec na konec...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Re: Borec na konec...
Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svoje
..není to žádná nerovnost,jen horizont..jen motorky jsou tak nějak silnější a rychlejší a jezdí to čímdál tím větší "blázni"..
..na sedmém odkazu to třeba nevyšlo..
..a na osmém je ten stylař..
http://www.youtube.com/results?search_q … p&aq=8
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
..není to žádná nerovnost,jen horizont..jen motorky jsou tak nějak silnější a rychlejší a jezdí to čímdál tím větší "blázni"..
njn, kde jsou "doby" Franty Šťastnýho - slavného androida, dle železa v těle a strojů které sedlali
když vidím jak jezdili mezi patníkama a na kostkách..maximálně balík slámy v zatáčce..
bla...blabla...!
Pšán psal:Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svoje..není to žádná nerovnost,jen horizont..jen motorky jsou tak nějak silnější a rychlejší a jezdí to čímdál tím větší "blázni"..
http://www.youtube.com/results?search_q … p&aq=8
tak to co mu tam dělá ta noha při pádu mě udělalo docela šoufl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svoje
tys pičo nikdy neviděl přímej přenos z Cadwell parku
radši moc nemysli
...a bude hůř!
Koldan psal:Pšán psal:Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svoje..není to žádná nerovnost,jen horizont..jen motorky jsou tak nějak silnější a rychlejší a jezdí to čímdál tím větší "blázni"..
http://www.youtube.com/results?search_q … p&aq=8tak to co mu tam dělá ta noha při pádu mě udělalo docela šoufl
jo, prvně sem si toho nevšiml ale jak řekli "broken leg", tak sem to vrátil a docela zkučel i za něj
Second Class Citizen
1130 Café Racer
karlos100 psal:Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svojetys pičo nikdy neviděl přímej přenos z Cadwell parku
radši moc nemysli
Tak to jsem opravdu neviděl. Jinak, můj názor jsem ti nijak nevnucoval, nevím čím jsem si zasloužil tvé výlevy
Qasnak psal:karlos100 psal:Qasnak psal:tak fake je to dobrej , se mi nezdá, že by takhle vyletěl, předek mu šel nahoru nějak divně, zas taková nerovnost tam nebyla, snad
Vypadá to dobře, ale myslím si svojetys pičo nikdy neviděl přímej přenos z Cadwell parku
radši moc nemysliTak to jsem opravdu neviděl. Jinak, můj názor jsem ti nijak nevnucoval, nevím čím jsem si zasloužil tvé výlevy
to není výlev,jen přátelské upozornění na neznalost
...a bude hůř!
Honzik8719 (Člen) 06.09.2010 17:07:32 Offline |
Petr psal:VikecB12 psal:Jo,je to hnus velebnosti,noha jak hadrová
člověk má až dojem že ji drží na místě jen komboška
ty krávo z toho jde mrazení po zádech
...relativní kochač...
Stránky: 1