Nejsi přihlášen
oprava silnic štěrkem
ten štěrk co jím opravují cestáři silnice si vybral dnes další oběť. Kámoš za mnou položil motorku, nic se mu nestalo, ale motorka sedřená na boku.
proč to opravujou tímhle debilním způsobem? ta díra je tam po pár měsících znovu a po zimě je tam díra zase a ještě větší. akorád to ničí lak na autech i motorkách. atd.
už snad fakt ty díry než tohle.
motto "Vem za heft a val"
Re: oprava silnic štěrkem
Esi to nebude cenou té rádoby vopravy. Nic nevrtají,nevodváží suť,žádný frézování,rychlost,jednoduchost,takže to může dělat kde jakej blb za pár grošů. Samozřejmě je vyfakturovaná pěkná suma,náklady nízký,takže zbejvá hodně zlaťáků na "fšimný" kerý se nacpe do kapce zadavateli opravy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jaster psal:ten štěrk co jím opravují cestáři silnice si vybral dnes další oběť. Kámoš za mnou položil motorku, nic se mu nestalo, ale motorka sedřená na boku.
proč to opravujou tímhle debilním způsobem? ta díra je tam po pár měsících znovu a po zimě je tam díra zase a ještě větší. akorád to ničí lak na autech i motorkách. atd.
už snad fakt ty díry než tohle.
řek bych, že by tam měli by zanechat cedule který na to upozorňujou a pokud ne, tak jestli to tam složim volám fízly s tím, že škodu budu požadovat nahradit po správci silnic. Ňákej jech přednosta hlásil v médiích že ten štěrk zametaj, hovno hovada
.
Když vidim jak to tam sypou, tak vždycky cestáře pěkně pozdravím
cedule tam žádná nebyla. ale štěrk po celý silnici. mě napadlo je zavolat, ale nebyli jsme si jistý že tu škodu pak může vymáhat. tak příště
a ještě k tomu jel v bundě a rukavicích ode mě, tak hned otestoval jak to dopadne při pádu. rukavice v pohodě, neprodřeli se. a bunda tim jak se klouzal v 50 po štěrku tak prodřel na rukávu díru as1,5cm. takže to tak špatně nedopadlo.
Jaster psal:cedule tam žádná nebyla. ale štěrk po celý silnici. mě napadlo je zavolat, ale nebyli jsme si jistý že tu škodu pak může vymáhat. tak příště
a ještě k tomu jel v bundě a rukavicích ode mě, tak hned otestoval jak to dopadne při pádu. rukavice v pohodě, neprodřeli se. a bunda tim jak se klouzal v 50 po štěrku tak prodřel na rukávu díru as1,5cm. takže to tak špatně nedopadlo.
cedule je za příplatek :) Možná jste si mohli dát práci a zavolat cajty :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Jaster psal:cedule tam žádná nebyla. ale štěrk po celý silnici. mě napadlo je zavolat, ale nebyli jsme si jistý že tu škodu pak může vymáhat. tak příště
mám takovej dojem, že pokud je to neoznačený, tak cálujou cestáři
Život je boj-mašina je nej!!!
ono taky něco maji že to neuznaji, protože neuzpůsobil jízdu stavu vozovky. ale to jsme uzpůsobili a jeli pomalu a stejně. nj, tak příště když tam nebude cedule a něco se stane. tak budeme volat. ono horší že jsme ani nevěděli kde pořádně jsme, jen že jsme nějakým směrem od stříbrné skalice
Taky se mi včera splašily kobyly pod zadkem při rychlosti min. 70km/h na pěkně vysoký hromádce štěrku... Stáli při mne všichni svatí páč si to kobyly táhly rovnou do stromů a na pole...
Avšak Božka mne v tom nenechala a vzamatovala se dřív jak já
Jakoby ten bordel nestačil po zimě musejí ho rozhazovat po celej rok