Nejsi přihlášen
stínítko v reflektoru
Zdravim všechny, minulý týden jsem si koupil B6 a zjistil jsem že má urvaný stínítko v reflektoru... Chci se zeptat jstli je to v tom světlu až tak důležitý a zda-li se s tím dá v pohodě jezdit než koupim světlo nový... Dík za rady
Re: stínítko v reflektoru
fidoB6 psal:A jak se dá vyrvat ven, aniž bych něco zkurvil?...B6.97
Vyndáš žárovku, vezmeš štipky a rozstříháš to na tak malé kousky, aby tou dírou po žárovce šly vyndat ven. Jakýpak s tim sraní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
A od tý paraboly to nejde nějak šetrně odstranit? Jestli nejde oddělit parabola od skla Aby to nedopadlo tak, že nakonec vemu nůžky na plech a celou parabolu v záchvatu nervu nerozstříham
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:A od tý paraboly to nejde nějak šetrně odstranit? Jestli nejde oddělit parabola od skla Aby to nedopadlo tak, že nakonec vemu nůžky na plech a celou parabolu v záchvatu nervu nerozstříham
Pokud vim, tak to sklo je k parabole nějak přitmelený, nebo nějak jinak přidělaný, takže rozdělat to neni vůbec sranda a dát to dohromady je ještě horší.
To stínítko je nějakej slabej hliníkovej plech (nebo co...). Je to měkký jak bláto. Jde to dobře.
Taky se ti ulomila nožička?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:fidoB6 psal:A od tý paraboly to nejde nějak šetrně odstranit? Jestli nejde oddělit parabola od skla Aby to nedopadlo tak, že nakonec vemu nůžky na plech a celou parabolu v záchvatu nervu nerozstříham
Pokud vim, tak to sklo je k parabole nějak přitmelený, nebo nějak jinak přidělaný, takže rozdělat to neni vůbec sranda a dát to dohromady je ještě horší.
To stínítko je nějakej slabej hliníkovej plech (nebo co...). Je to měkký jak bláto. Jde to dobře.
Taky se ti ulomila nožička?
nic se mi neulomilo,jen mi to tam sere
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1