Nejsi přihlášen
Re: Uchycení kapotáže B12 S / 2006
gdybys tam neměl blbu kapotaž, tak bys tam nemusel mit ani ten šrubek
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 20.09.2010 20:26:34 Offline |
ještě kdyby jsi taky řek kterej a kde další varianta je kouknout na Partdepot
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomasNJ psal:gdybys tam neměl blbu kapotaž, tak bys tam nemusel mit ani ten šrubek
co to je zas kurva za blbý hemzy eNkaři
Vy mlčte k tomuhle tématu....
A jinak napiš aspoň kterej ...příště
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Hned zepředu přrd nádrží jsou dva šrouby. Jeden z nich je v ........... Zítra jdu do garáže ale chtěl jsem vědět už dnes o jaký jde ať jsem připraven a můžu po zatáhnutí šroubu hned vypálit ven. Je to hlavní uchycení na těch kvových kostech. Jó a Néeeeeekaři nemějte komplexi z toho, že máte jen půl motorky a pořát Vám fouká na mozek
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
kazan psal:Hned zepředu přrd nádrží jsou dva šrouby. Jeden z nich je v ........... Zítra jdu do garáže ale chtěl jsem vědět už dnes o jaký jde ať jsem připraven a můžu po zatáhnutí šroubu hned vypálit ven. Je to hlavní uchycení na těch kvových kostech. Jó a Néeeeeekaři nemějte komplexi z toho, že máte jen půl motorky a pořát Vám fouká na mozek
to vy se furt potřebujete za kus plexi schovávat
my sa větru nebojíme
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 15:54:48 Offline |
a když tam dáš klasickou osmičku s podložkou taky každej pozná hovno předpokládám,že to je šroub co drží celej rám kapotáže na krku???tam to stejně neni vidět
K.a.s.y.m. psal:a když tam dáš klasickou osmičku s podložkou taky každej pozná hovno předpokládám,že to je šroub co drží celej rám kapotáže na krku???tam to stejně neni vidět
takže vosmička já jsem se lek že puntikatý japonci začli dělat něco novýho dyž psal třináctka a u staršího je ta osmička originál na dvanástku voříšek dokonce
Strýcfajtr !!!
huskyb12 psal:se šroubem Ti nepomůžu, ale věděl bych, jak Tě zbavit starostí s tou píčovinou co máš vepředu :)))
http://www.stihl.cz/ipublisher/images/1 … 0-jpg.jpeg
Ty ....
Spíš to použij na to aby sis něco pořádnýho vyřezal dopředu, nejlíp z dubu abys to měl tu motorku k světu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
huskyb12 psal:se šroubem Ti nepomůžu, ale věděl bych, jak Tě zbavit starostí s tou píčovinou co máš vepředu :)))
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 21:06:17 Offline |
kazan psal:huskyb12 psal:se šroubem Ti nepomůžu, ale věděl bych, jak Tě zbavit starostí s tou píčovinou co máš vepředu :)))
tady se zase musí řezat vzadu
Stránky: 1