Nejsi přihlášen
Re: základní nastavení karbeců
já bych ti to nerad rozladil
Já právě zjistil,že táhlo na sytič tahá jen za tři karbece a ten štvrtej je odpojenej a ani se nehne,jen zejtra to asi budu muset rozebrat a zjistit proč nechce fakat a nebo proč to někdo takhle odpojil a domrdaljenže teď mam problem,že to nemužu navrknout, abych sešteloval podtlaky a volnoběhtak doufam,že mi tu někdo poradí
...jag máš štvrtej votpojenej, dyš je fšecky vovládá jedna lišta a ta je vovládaná jednim lanem??? ...jakym volnobježnym šroupkem chceš točit??? ...myslíš nastavení bohatosti??? ...pro podtlaky žádný hodnoty nejsou, hodnoty na fšech karbcích musej bejt stejný a je jedno jaký...esis to nigdy nedělal, tag s tym napoprvý zajeť někam, gde tě nechaj koukat na ruce, esi se s tym chceš v budoucnu zabejvat sám...nejni nic horšího neš něco rozjebat a pag s tym přijít "v dlaních" za někym a chtít to vopravit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
no právě jak je ta lišta tak ten čtvrtej čudl to je vyčepovaný a ta lišta je ohnutá.jenže nevim co stim kdo dělal,ale šroubovákem stim čudlem ani nehnu,tak to teďka pujdu koumat co je tam špatněTy podtlaky mi jsou jasný,že maj mýt všechny stejnou hodnotu,ale to abych udělal,tak to musí vrčet.Tak jsem myslel,jestli to nejde nějak odoka a pak to dostelovat
no a ten šroubek to jsem myslel ten co je pod karbecema na štelování volnoběhu,tak jestli nejni třeba taky nějaká základní poloha od utaženého třeba
Stránky: 1