Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Jízdní styl na Ducati

gerrik (Člen)
22.09.2010 22:13:13

Jízdní styl na Ducati

Dneska mně na dálnici předjížděl borec na Ducatce s dost zvláštním stylem posedu - v podstatě ležel na motorce, nohy měl na zadních stupnách. To je u Ducati normoš nebo tohle byl nějakej exot? Mastil ho min. 160 km/hod. Prosím vynechat odpovědi typu To byl pěkně měkkej, já ve 160 km/hod si stihnu zakouřit apod bigsmile

osiris (Člen)
22.09.2010 22:17:37

Re: Jízdní styl na Ducati

...viděls snad někdy na dukně někoho normálního surprisedredfacebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
gerrik (Člen)
22.09.2010 22:28:24

Tož nevim, já si všímám jen Banďourů bigsmile Ale fakt je, že mělo to kráásný zvouček good

Kukii (Člen)
22.09.2010 22:31:58

takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům good je fakt, že pro chlapy to musí bejt docela krutý na koule, ale my ženský se prostě opřem o airbagy a tradá smile1

Život je boj-mašina je nej!!!
gerrik (Člen)
22.09.2010 22:35:05

i s těmi nohama na zadních stupnách?

Kukii (Člen)
22.09.2010 22:37:56

gerrik psal:

i s těmi nohama na zadních stupnách?

jj sklopený zadní stupny a přes ně přehozený nohy, jen se mi hnedle na začátku, když sem to pokoušela poprvý připekla noha na vejfuk, nic moc.. chce to grif, ale je to pohodlný, aspon pro mě... kolena si odpočinou, ležim pěkně na měkku a ruce si taky trochu oddychnou good na delší nudný trasy je to supr

Loser (Administrator)
22.09.2010 22:38:42

normalka, takhle sme se silverfoxem brazdili nemecky dalnice do francie. Je to celkem pohodlny, akorat nevidis za sebe bad

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
gerrik (Člen)
22.09.2010 22:41:00

Mně to připomělo scenu z filmu Tajný závod nebo tak nějak, jak tam jel ten šílený francouz na motorce bigsmile

Kukii (Člen)
22.09.2010 22:46:13

gerrik psal:

Mně to připomělo scenu z filmu Tajný závod nebo tak nějak, jak tam jel ten šílený francouz na motorce bigsmile

si to měl zkusit taky smile1

gerrik (Člen)
22.09.2010 22:48:13

Já jel autem, ale  zkoušet to rači nebudu, nejsem balerina, a nemám airbagy bigsmile Ještě bych škrábnul nádrž idontknow

Kukii (Člen)
22.09.2010 22:51:23

gerrik psal:

Já jel autem, ale  zkoušet to rači nebudu, nejsem balerina, a nemám airbagy bigsmile Ještě bych škrábnul nádrž idontknow

jo i to je možný, ale od tý doby co mi zprznili lak na celý motorce, tak to neřešim smile1smile1

hlemejzd999 (Člen)
22.09.2010 22:53:02

Kukii psal:

takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům good je fakt, že pro chlapy to musí bejt docela krutý na koule, ale my ženský se prostě opřem o airbagy a tradá smile1

to musí bejt blbý ...bych si  při prvnim výmolu rozdrtil některý vejce,jak by to skočilo sickbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
gerrik (Člen)
22.09.2010 22:53:48

a hlavně bych se celou cestu tlemil, protože bych pořád myslel na toho vytřeštěnýho francouze bigsmile

Kukii (Člen)
22.09.2010 22:54:56

hlemejzd999 psal:
Kukii psal:

to musí bejt blbý ...bych si  při prvnim výmolu rozdrtil některý vejce,jak by to skočilo sickbigsmile

no stačí zpussyná D1, pro chlapy děs, pro mě extáze bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Loser (Administrator)
22.09.2010 22:55:28

no kdyz takhle prede mnou jel silverfox tak mi porad stal, pze jsem myslel na to, ze jede jako pica bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kukii (Člen)
22.09.2010 22:59:26

Loser psal:

no kdyz takhle prede mnou jel silverfox tak mi porad stal, pze jsem myslel na to, ze jede jako pica bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile ty seš taky kus pussy vid? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
22.09.2010 23:05:08

Kukii psal:

no stačí zpussyná D1, pro chlapy děs, pro mě extáze bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Jaster (Člen)
22.09.2010 23:08:46

kámoš teda jezdí na ducati normálně, asi to bude típ že má ještě i B12 bigsmile

motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen)
23.09.2010 07:17:38

Taky tak občas jezdim po dálnici a na koule je to v pohodě.Ale je fakt ,že ženský na dvouválci to maj asi příjemnější..holt pojízdnej vibrátor bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
23.09.2010 11:50:11

Kukii psal:

Někteří chlapi maj taky airbag. Sice jen jeden, ale myslím, že těm dvou vašim se v klidu vyrovná (někdy i překoná). coolsmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kukii (Člen)
23.09.2010 11:52:48

Ondráš psal:
Kukii psal:

Někteří chlapi maj taky airbag. Sice jen jeden, ale myslím, že těm dvou vašim se v klidu vyrovná (někdy i překoná). coolsmile1

a nechce se ti sem tam občas blinkat? zvlášt když třeba ten airbag zrovna papal smile1smile1smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS