Nejsi přihlášen
Jízdní styl na Ducati
Dneska mně na dálnici předjížděl borec na Ducatce s dost zvláštním stylem posedu - v podstatě ležel na motorce, nohy měl na zadních stupnách. To je u Ducati normoš nebo tohle byl nějakej exot? Mastil ho min. 160 km/hod. Prosím vynechat odpovědi typu To byl pěkně měkkej, já ve 160 km/hod si stihnu zakouřit apod
Re: Jízdní styl na Ducati
gerrik psal:i s těmi nohama na zadních stupnách?
jj sklopený zadní stupny a přes ně přehozený nohy, jen se mi hnedle na začátku, když sem to pokoušela poprvý připekla noha na vejfuk, nic moc.. chce to grif, ale je to pohodlný, aspon pro mě... kolena si odpočinou, ležim pěkně na měkku a ruce si taky trochu oddychnou na delší nudný trasy je to supr
Život je boj-mašina je nej!!!
gerrik psal:Já jel autem, ale zkoušet to rači nebudu, nejsem balerina, a nemám airbagy
Ještě bych škrábnul nádrž
jo i to je možný, ale od tý doby co mi zprznili lak na celý motorce, tak to neřešim
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.09.2010 22:53:02 Offline |
Kukii psal:takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům
je fakt, že pro chlapy to musí bejt docela krutý na koule, ale my ženský se prostě opřem o airbagy a tradá
to musí bejt blbý ...bych si při prvnim výmolu rozdrtil některý vejce,jak by to skočilo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kukii psal:takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům
je fakt, že pro chlapy to musí bejt docela krutý na koule, ale my ženský se prostě opřem o airbagy a tradá
to musí bejt blbý ...bych si při prvnim výmolu rozdrtil některý vejce,jak by to skočilo
no stačí zná D1, pro chlapy děs, pro mě extáze
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.09.2010 23:05:08 Offline |
Kukii psal:no stačí z
ná D1, pro chlapy děs, pro mě extáze
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 07:17:38 Offline |
Taky tak občas jezdim po dálnici a na koule je to v pohodě.Ale je fakt ,že ženský na dvouválci to maj asi příjemnější..holt pojízdnej vibrátor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii psal:takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům
Někteří chlapi maj taky airbag. Sice jen jeden, ale myslím, že těm dvou vašim se v klidu vyrovná (někdy i překoná).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kukii psal:takhle jezdim po dálnici i já, když si chci ulevit kolenům
Někteří chlapi maj taky airbag. Sice jen jeden, ale myslím, že těm dvou vašim se v klidu vyrovná (někdy i překoná).
a nechce se ti sem tam občas blinkat? zvlášt když třeba ten airbag zrovna papal
Stránky: 1