Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 12:42:33 Offline |
Re: podstavce řiditek
pokud to zvládneš vyrobit sám tak zládneš i vymyslet výkres..pokud ti to bude někdo vyrábět zvládne i ten výkres.Prostě mu dej jeden originál ať vyrobí jinej s větší dírou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:pokud to zvládneš vyrobit sám tak zládneš i vymyslet výkres..pokud ti to bude někdo vyrábět zvládne i ten výkres.Prostě mu dej jeden originál ať vyrobí jinej s větší dírou.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 20:13:05 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:pokud to zvládneš vyrobit sám tak zládneš i vymyslet výkres..pokud ti to bude někdo vyrábět zvládne i ten výkres.Prostě mu dej jeden originál ať vyrobí jinej s větší dírou.
docela by mě zajímalo jak by chtěl dovnitř dělat ten šestihran..pokud teda nemá přístup k vyjiskrovačce a nebo nemá šílenýho frézaře
Ale takhle se to nedělá. Vyrobí se prach vobyčejná kostka s dírou na řídítka a zespoda se vyvrtá díra a do ní vyřeže závit a zespod se přes brejle strčí šroub kerej je našroubovanej do těch domečku. Víš co,pokud nejseš schopnej si stoupnout k motorce se šuplerou a bez sebemenšího rozdělávání si to na papír vot svačiny načmárat,tak se na to vyser
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2010 07:12:41 Offline |
malda psal:Kde je na redukcích na konická řidítka šestihran ? tam sou všude imbusy !
na redukcích asi ne,ale my se bavíme vo výrobě uplně novejch objímek
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2010 07:14:13 Offline |
bates psal:Do 500 se vlezu dělám v nastrojárně, mame tam všechno i hloubičku. Někdo tu určitě vymyslel něco pěknýho a nevadilo by mu se o to podělit? A ten šestihran by se tam myslim dal vytlači na lise.
tak na tuhle variantu rovnou zapomeň to bych použil variantu co píše Vikec rozhodně jednodušší
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2010 07:42:03 Offline |
VikecB12 psal:No a uplně nejjednodužší je koupit Tagy aji s domkama a fertig. Taky mě to čeká přes zimu Aspoň to trochu vypadá
a nebo na to a koupit klasický 22 bo enduro s tim jezdit nebudu
a proč sa budu srat s nějakým šestihranem? normálka tam mám vybrání na šroub, imbus, a tím to hasne. zvrchu si to přidržím, zespod dotáhnu maticů a šmitec, co na tom hledáte? po namontýrování řidítek se to celý zastabilizuje a je klit
Koldan psal:a proč sa budu srat s nějakým šestihranem? normálka tam mám vybrání na šroub, imbus, a tím to hasne. zvrchu si to přidržím, zespod dotáhnu maticů a šmitec, co na tom hledáte? po namontýrování řidítek se to celý zastabilizuje a je klit
Taky to tak de,ale abys to mohl podržet tím imbusem,nesmí tam byt řidítka,takže se ti to nemusí podařit namontovat a dotáhnout uplně presně a ty větve v tom pak nemusí sedět uplně ideálně. Kdešto kdyš je v tom domku závit,tak neš to dotáhnu nasadím řidítka,dotáhnu je,tím pádem se mě srovnají ty domky aby byly vzájemě souběžný a pak jenom dotáhnu zespoda šroub. Samozřejmě mě do těch domků frézař našrouboval ještě ocelové helikoilky,aby se to šroubovalo do železa a né do duralu
Ale spůsobů je víc,každej to dělá po svojem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Koldan psal:a proč sa budu srat s nějakým šestihranem? normálka tam mám vybrání na šroub, imbus, a tím to hasne. zvrchu si to přidržím, zespod dotáhnu maticů a šmitec, co na tom hledáte? po namontýrování řidítek se to celý zastabilizuje a je klit
Taky to tak de,ale abys to mohl podržet tím imbusem,nesmí tam byt řidítka,takže se ti to nemusí podařit namontovat a dotáhnout uplně presně a ty větve v tom pak nemusí sedět uplně ideálně. Kdešto kdyš je v tom domku závit,tak neš to dotáhnu nasadím řidítka,dotáhnu je,tím pádem se mě srovnají ty domky aby byly vzájemě souběžný a pak jenom dotáhnu zespoda šroub. Samozřejmě mě do těch domků frézař našrouboval ještě ocelové helikoilky,aby se to šroubovalo do železa a né do duralu
Ale spůsobů je víc,každej to dělá po svojem
... ...a přesně proto je tam ten šestihran ...vostatní je vopruz montovat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Koldan psal:a proč sa budu srat s nějakým šestihranem? normálka tam mám vybrání na šroub, imbus, a tím to hasne. zvrchu si to přidržím, zespod dotáhnu maticů a šmitec, co na tom hledáte? po namontýrování řidítek se to celý zastabilizuje a je klit
Ale spůsobů je víc,každej to dělá po svojem... ...a přesně proto je tam ten šestihran ...vostatní je vopruz montovat...
ale de to...
taky sem tam ty fatbary na 20 km měl, než zvítězila nutná potřeba dávky kafete
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:VikecB12 psal:
Ale spůsobů je víc,každej to dělá po svojem... ...a přesně proto je tam ten šestihran ...vostatní je vopruz montovat...
ale de to...
taky sem tam ty fatbary na 20 km měl, než zvítězila nutná potřeba dávky kafete
...fšecko de, ale víš jag ...tobje to snat nemusim vysvjetlovat
Tak jsem si tady četl o podstavcích. Mám v práci soustruh, frézu, brusky atd... takže něco zkusim vyrobit :), Půjde o držák řídítek, který bych chtěl mít skoro rovný, nebo spíš asi uplně rovný. Musim tedy navýšit o dost a udělat zakřivení toho držáku, abych neměl řídítka moc blízko u nádrže.
snad to z tohohle debilního nákresu, co jsem udělal pochopíte, malování je hold malování :D
No vyrobim to a pak bych to nafotil, jak jsem to udělal. Jinak to zkusim udělat jako jeden kus, třeba to bude vypadat dobře :), nechám to pochromovat a uvidíme, jestli by někdo neměl zájem o vyrobení :)
Když nemáš s čím houpat, kliď se z našich doupat.
Filous psal:VikecB12 psal:Koldan psal:a proč sa budu srat s nějakým šestihranem? normálka tam mám vybrání na šroub, imbus, a tím to hasne. zvrchu si to přidržím, zespod dotáhnu maticů a šmitec, co na tom hledáte? po namontýrování řidítek se to celý zastabilizuje a je klit
neříkej mi, že ty taký montér bys měl problém srovnat dva kusy železa do roviny
Koldan psal:Filous psal:VikecB12 psal:
neříkej mi, že ty taký montér bys měl problém srovnat dva kusy železa do roviny
...neřikam že nebyl, řikam, že je to vopruz
Stránky: 1