Nejsi přihlášen
byt u Č.Budějc
nevím esi to sem mužu dát esi ne tak to jistě zvodpovědný vedoucí smázne
uš pul roku prodáváme byt a nák se nedaří
tak to sem dám kdyby náhodou někdo.
http://www.sreality.cz/detail/prodej/by … /850887772
svět je cirkusovej stan
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.09.2010 15:27:53 Offline |
Re: byt u Č.Budějc
esli tady je ten správnej chlívek na to? ...tady by radši asi každej koupil pořádnou mašinu a k tomu stan
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
mi psal:nevím esi to sem mužu dát
esi ne tak to jistě zvodpovědný vedoucí smázne
uš pul roku prodáváme byt a nák se nedaří![]()
tak to sem dám kdyby náhodou někdo.
http://www.sreality.cz/detail/prodej/by … /850887772
Byt je to krásnej... Hlavně ta garaž, ale na mě moc drahej...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2010 19:15:38 Offline |
mi psal:nevím esi to sem mužu dát
uš pul roku prodáváme byt a nák se nedaří
poradim jak celou věc vyřešit, stačí zlevnit a bude pokoj
doba je temná...
inkvizitorr psal:mi psal:nevím esi to sem mužu dát
uš pul roku prodáváme byt a nák se nedaříporadim jak celou věc vyřešit, stačí zlevnit a bude pokoj
asi jediny rozumny reseni
spouste lidi to vsak nedochazi...
...sam mezi jebkarema...
ja ja, no pravě že uš se zlevnilo, ale ta realitka chce 60 klackú. soused vodnaproti prodal skoro stejnej byt loní za 1,8 mega budem muset dolu aspon vo 100 tisícú.
za ty prachy barák s garáží tet sem dostavjel, nemame: dveře, čistou fasadu,terasu, vobrubniky, palubky,parapety,garaž atd. vlastně bydlíme na stavbě.
no a 1,5 mega uš je fuč a to sem zedník a všechno sem si dělal sám. stavět jako většina a koupit pozemek, tááák je 3 mega málo, ale to egál nák bylo nák bude
svět je cirkusovej stan
mi psal:ja ja, no pravě že uš se zlevnilo, ale ta realitka chce 60 klackú. soused vodnaproti prodal skoro stejnej byt loní za 1,8 mega
budem muset dolu aspon vo 100 tisícú.
za ty prachy barák s garážítet sem dostavjel, nemame: dveře, čistou fasadu,terasu, vobrubniky, palubky,parapety,garaž atd. vlastně bydlíme na stavbě.
no a 1,5 mega uš je fuč a to sem zedník a všechno sem si dělal sám. stavět jako většina a koupit pozemek, tááák je 3 mega málo, ale to egál nák bylo nák bude
Cenu máš reálnouber to tak,že ti raděj většinou lidi co maj kolem sebe zasraný bydlení v zasraným paneláku za tyhle prachy taky a ještě tvrděj že to je cena dobrá
Sme prdel v podhůří Orl.hor a za m2 1200
jesi spjecháš tak slef ale jesi to ještě vydržíš nějakej čas bez vobrubáků tak každá věc má svojeho kupce
a ta cena se mě osobně nezdá přemrštěná
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Cenu máš reálnou
ber to tak,že ti raděj většinou lidi co maj kolem sebe zasraný bydlení v zasraným paneláku za tyhle prachy taky a ještě tvrděj že to je cena dobrá
jesi spjecháš tak slef ale jesi to ještě vydržíš nějakej čas bez vobrubáků tak každá věc má svojeho kupce
Souhlasím s Palousem, cena je reálná, v dnešní době prodeje bytů stagnují, každej čeká, jestli někdo ještě sleví, každopádně pokud na peníze spěcháte, tak to shoďte, zkusila bych ale nejdřív třeba 1,69mio.. vypadá to líp jak 1,71mio, to už věděl pan Baťa
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:PALOUS psal:Cenu máš reálnou
ber to tak,že ti raděj většinou lidi co maj kolem sebe zasraný bydlení v zasraným paneláku za tyhle prachy taky a ještě tvrděj že to je cena dobrá
Souhlasím s Palousem, cena je reálná, v dnešní době prodeje bytů stagnují, každej čeká, jestli někdo ještě sleví, každopádně pokud na peníze spěcháte, tak to shoďte, zkusila bych ale nejdřív třeba 1,69mio.. vypadá to líp jak 1,71mio, to už věděl pan Baťa
Petula přesně to sem říkal, ale znášto prodávaj to rodiče...
jinak dík za názory.
realita je taková že lidi přídou kouknou sou nadšení chtějto, ale přídou do banky a prostě se svím přímem na to nedošahnou. hult blbá doba
svět je cirkusovej stan
realna cena je takova na jakou ma kupec, potencialne banka, ktera vyhodnocuje uver atd.
tady bych si dovolil palousovi a petule oponovat, pac kdyz se na to podivam ocima potencialniho kupce, vidim tam celkem dost nedostatku...
1/ barak vypada tak 30 let starej a v puvodnim stavu
2/co okna, topeni sou primotopy???nejhorsi vec co muze existovat
3/ koupelna puvodni, neodpovidajici dnesnim standartum, ja bych se v tom koupat nechtel (teda ne za ty prachy)
4/zatepleni bytovky, spotreba energie na otop? asi se zrejme tezko budu dohadovat s ostatnima clenama, kdyz se na to 30 let nehrablo.
suma sumamarum, da se v tom bydlet, ale pokud chce nekdo bydlet uz v necem hezcim, alespon trosku odpovidajicim dnesnim predstavam o bydleni, ceka ho investice v radu 300-400 tisic, pokud to teda neni kutil urob si sam.
takze za me neee.
za ty prachy postavim 100 m2 baracek, akorat budu mit 2 roky co delat.
ale rozhodnuti je samo na kupci.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:realna cena je takova na jakou ma kupec, potencialne banka, ktera vyhodnocuje uver atd.
tady bych si dovolil palousovi a petule oponovat, pac kdyz se na to podivam ocima potencialniho kupce, vidim tam celkem dost nedostatku...
3/ koupelna puvodni, neodpovidajici dnesnim standartum, ja bych se v tom koupat nechtel (teda ne za ty prachy)
4/zatepleni bytovky, spotreba energie na otop? asi se zrejme tezko budu dohadovat s ostatnima clenama, kdyz se na to 30 let nehrablo.
suma sumamarum, da se v tom bydlet, ale pokud chce nekdo bydlet uz v necem hezcim, alespon trosku odpovidajicim dnesnim predstavam o bydleni, ceka ho investice v radu 300-400 tisic, pokud to teda neni kutil urob si sam.
takze za me neee.
ale rozhodnuti je samo na kupci.
další ne nepostavíš
starý to je 28 let a jelikoš sou tam jen 4 byty tak je domluva vpohode co se tíče investyc, takže sou nový stoupačky a všechny ty vjeci kolem, okapy atd. okna na ten byd 72tis rekonstrukce jádra 120 tis podlahy do všech cimer 32tis a kuchyně cena přibližná 100tis aby to splnovalo standarty dnešní doby rospočet dělala moje firma
http://www.firmy.cz/detail/2400253-mila … erman.html
jenže kdyš dotoho nasipu tak okruch eventuálmích zajemcú zmenčim. vječina lidí si to chce předělat po svím, ale jo takový hodně prachatý a neschopný udržet váleček na býlení chtěj příd do hotovýho a proto si koupí byt v paneláku 70m2 za 1,8 mega
mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále
svět je cirkusovej stan
mi psal:Marián psal:realna cena je takova na jakou ma kupec, potencialne banka, ktera vyhodnocuje uver atd.
takze za me neee.
ale rozhodnuti je samo na kupci.další
ne nepostavíš
starý to je 28 let a jelikoš sou tam jen 4 byty tak je domluva vpohode co se tíče investyc, takže sou nový stoupačky a všechny ty vjeci kolem, okapy atd. okna na ten byd 72tis rekonstrukce jádra 120 tis podlahy do všech cimer 32tis a kuchyně cena přibližná 100tis aby to splnovalo standarty dnešní doby rospočet dělala moje firma
http://www.firmy.cz/detail/2400253-mila … erman.html
jenže kdyš dotoho nasipu tak okruch eventuálmích zajemcú zmenčim. vječina lidí si to chce předělat po svím, ale jo takový hodně prachatý a neschopný udržet váleček na býlení chtěj příd do hotovýho a proto si koupí byt v paneláku 70m2 za 1,8 mega
mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s ciheldyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále
asi mas spatny dodavatele materialu, stavim ted barak 150 metru a kdyz nepocitam pozemek, tak postavim, ver mi.
ale zednici a ostatni ,,remeslnici" mi pres prah nesmej, pac nevedej, co si rict!
co se tyce tepelneho odporu, respektive soucinitele tepelny vodivosti 45 cm plnejch cihel, velice dobrej vodic tepla
tady bych doporucoval celkem zateplit
ale nechci se s tebou tady prit, kdo vic rozumi stavarine, stejne ma kazdej svuj rozum a at si kazdej dela za svy penize dela co chce a po svym,me je to egal...
...sam mezi jebkarema...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2010 20:52:15 Offline |
mi psal:mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel
dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále
45 cihla nesplňovala normu už když sem byl na škole
jak tohle může napsat člověk z oboru????
doba je temná...
mi psal:a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel
dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále
hele nebudeš ty autobusák? to vo těch koeficientech radši moc nevytahuj
tě upozorňuju panáčku, že v lepší krajích je zvykem i 40 Porotherm polepit 10cm polystyrenu a to si nehrajem na žádný EPD
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.09.2010 20:57:05 Offline |
my máme 75 cm tlustý zdi a zateplit by teda kurva potřebovaly
inkvizitorr psal:mi psal:mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel
...bůh ví kdes byl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.09.2010 21:07:02 Offline |
osiris psal:inkvizitorr psal:mi psal:mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel
...bůh ví kdes byl
asi na nějakej potravinářskej škole ....myslel cihlu Eidamu a 45% tuku
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2010 21:47:41 Offline |
osiris psal:...bůh ví kdes byl
ústav fyziky plazmatu něco špatně
doba je temná...
jasně, neni to s plnejch ale s týnek, to je skoro to samý jak superterm vod pichlera
těm odporúm hofno rozumím a proto sem vobehnal domek 2x 10cm poliše na převazbu do stropu dal 30cm orsilu a kdyš neni zima tak kotel nesepne
autobusák sem, ale MHD www.dpmcb.cz
svět je cirkusovej stan
..taky má zlevnit?co zateplení?1,25 mil ale je to bez garáže. http://www.novinky.cz/koktejl/213217-v- … ilion.html
tak sem čekal rok zlevnilo se na 1,5 mil. a furt stejný přišli koukli a nedošáhli na to huld blbá doba...
stařík dospořil stavebko tak sem do toho 80 vrazil, díky tomu jak sou ceny uplně dole byli okna i sparapetama za 50, drobet sem poladil jádro, vimaloval, nový vipínače a za 1,4 mil. je prič bes realitky.
dneska bych chtěl stavět ty ceny sou uplně jinde, ale to i motorek, uplně se těšim až proní pudu...
svět je cirkusovej stan
Prodal jsem vždycky všechno(auta,byty) do cca týdne, ale používal jsem stařeckou metodu:
1) vyhýbal se bazarům a realitkám
2) udělal si průzkum trhu a reálné ceny
3) inzeroval 10% pod touto cenou
a nechápu, že by něco nešlo při dodržení tohoto postupu prodat
Jestli nejste chamtiví a nechcete vždycky moc, ono porovnávat cenu investice a "běžnou cenu" je dost blbost
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Prodal jsem vždycky všechno(auta,byty) do cca týdne, ale používal jsem stařeckou metodu:
1) vyhýbal se bazarům a realitkám
2) udělal si průzkum trhu a reálné ceny
3) inzeroval 10% pod touto cenou
a nechápu, že by něco nešlo při dodržení tohoto postupu prodat
Jestli nejste chamtiví a nechcete vždycky moc, ono porovnávat cenu investice a "běžnou cenu" je dost blbost
jinak to ani nejde, ale lidi sou chamtivy a myslej, ze zrovna oni maj doma to zlaty vejce...
...sam mezi jebkarema...
Bedřich psal:2 MI: ber to z tý lepší stránky, aspoň je co prodávat.... já jsem zase holt na tý druhý straně s fixací na xxxxx fuj tajbl...
jj, taky mám hypku na baráku, tet něco umažu ale furt 8 bude až do 55let
doufám že bude dobrá inflace, chlápek z vedlejší vsi dával před loní poslední spládku na barák 500kč, ale kdyš si bral pújčku byla to polovina jeho výplaty....
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1