Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » byt u Č.Budějc

mi (Člen)
25.09.2010 10:48:13

byt u Č.Budějc

nevím esi to sem mužu dát idontknow esi ne tak to jistě zvodpovědný vedoucí smázne good
uš pul roku prodáváme byt a nák se nedaří smile2
tak to sem dám kdyby náhodou někdo.
http://www.sreality.cz/detail/prodej/by … /850887772

svět je cirkusovej stan
hlemejzd999 (Člen)
25.09.2010 15:27:53

Re: byt u Č.Budějc

esli tady je ten správnej chlívek na to?  idontknow...tady by radši asi každej koupil pořádnou mašinu a k tomu stan bigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Frodo89 (Člen)
27.09.2010 18:57:29

mi psal:

nevím esi to sem mužu dát idontknow esi ne tak to jistě zvodpovědný vedoucí smázne good
tak to sem dám kdyby náhodou někdo.
http://www.sreality.cz/detail/prodej/by … /850887772

Byt je to krásnej... Hlavně ta garaž, ale na mě moc drahej...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
mr.BSE (Člen)
27.09.2010 19:04:01

Byt je to krásnej... Hlavně ta garaž, ani není moc drahej... Ale nechci se stěhovat...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator)
27.09.2010 19:15:38

mi psal:

poradim jak celou věc vyřešit, stačí zlevnit a bude pokoj goodsmokin

doba je temná...
bobule (Člen)
27.09.2010 19:38:12

slušná mordasurprised

to jebu
čočkin (Člen)
28.09.2010 20:56:06

za ty prachy bych dokázal postavit barák  surprisedidontknow 
když pár korun slevíš, minimálně tak púl milionu, tak ho snad nekomu vnutíšheadshake

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Kelly01 (Člen)
28.09.2010 21:03:34

Za ty prachy u nás barák i se služebnictvem a energiemi na 3 roky zdarmasmokin

God Save The Queen!
Marián (Člen)
28.09.2010 21:05:35

inkvizitorr psal:
mi psal:

poradim jak celou věc vyřešit, stačí zlevnit a bude pokoj goodsmokin

asi jediny rozumny resenismile1
spouste lidi to vsak nedochazi...

...sam mezi jebkarema...
mi (Člen)
29.09.2010 19:44:43

ja ja, no pravě že uš se zlevnilo, ale ta realitka chce 60 klackú. soused vodnaproti prodal skoro stejnej byt loní za 1,8 mega surprised budem muset dolu aspon vo 100 tisícú.

za ty prachy barák s garáží idontknow tet sem dostavjel, nemame: dveře, čistou fasadu,terasu, vobrubniky, palubky,parapety,garaž atd. vlastně bydlíme na stavbě.
no a 1,5 mega uš je fuč a to sem zedník a všechno sem si dělal sám. stavět jako většina a koupit pozemek, tááák je 3 mega málo, ale to egál nák bylo nák bude bigsmilegood

svět je cirkusovej stan
PALOUS (Člen)
29.09.2010 20:44:45

mi psal:

ja ja, no pravě že uš se zlevnilo, ale ta realitka chce 60 klackú. soused vodnaproti prodal skoro stejnej byt loní za 1,8 mega surprised budem muset dolu aspon vo 100 tisícú.

za ty prachy barák s garáží idontknow tet sem dostavjel, nemame: dveře, čistou fasadu,terasu, vobrubniky, palubky,parapety,garaž atd. vlastně bydlíme na stavbě.
no a 1,5 mega uš je fuč a to sem zedník a všechno sem si dělal sám. stavět jako většina a koupit pozemek, tááák je 3 mega málo, ale to egál nák bylo nák bude bigsmilegood

Cenu máš reálnougoodber to tak,že ti raděj většinou lidi co maj kolem sebe zasraný bydlení v zasraným paneláku za tyhle prachy taky a ještě tvrděj že to je cena dobrábigsmileSme prdel v podhůří Orl.hor a za m2 1200sickjesi spjecháš tak slef ale jesi to ještě vydržíš nějakej čas bez vobrubáků tak každá věc má svojeho kupcegooda ta cena se mě osobně nezdá přemrštěnácool

Jebat motorky :-)
Petula (Člen)
29.09.2010 22:26:00

PALOUS psal:

Cenu máš reálnougoodber to tak,že ti raděj většinou lidi co maj kolem sebe zasraný bydlení v zasraným paneláku za tyhle prachy taky a ještě tvrděj že to je cena dobrábigsmileSme prdel v podhůří Orl.hor a za m2 1200sickjesi spjecháš tak slef ale jesi to ještě vydržíš nějakej čas bez vobrubáků tak každá věc má svojeho kupcegooda ta cena se mě osobně nezdá přemrštěnácool

Souhlasím s Palousem, cena je reálná, v dnešní době prodeje bytů stagnují, každej čeká, jestli někdo ještě sleví, každopádně pokud na peníze spěcháte, tak to shoďte, zkusila bych ale nejdřív třeba 1,69mio.. vypadá to líp jak 1,71mio, to už věděl pan Baťa good

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
mi (Člen)
30.09.2010 17:35:26

Petula psal:
PALOUS psal:

Souhlasím s Palousem, cena je reálná, v dnešní době prodeje bytů stagnují, každej čeká, jestli někdo ještě sleví, každopádně pokud na peníze spěcháte, tak to shoďte, zkusila bych ale nejdřív třeba 1,69mio.. vypadá to líp jak 1,71mio, to už věděl pan Baťa good

Petula přesně to sem říkal, ale znášto prodávaj to rodiče...

jinak dík za názory.

realita je taková že lidi přídou kouknou sou nadšení chtějto, ale přídou do banky a prostě se svím přímem na to nedošahnou. hult blbá doba idontknowbigsmile

svět je cirkusovej stan
Marián (Člen)
30.09.2010 17:59:14

realna cena je takova na jakou ma kupec, potencialne banka, ktera vyhodnocuje uver atd.
tady bych si dovolil palousovi a petule oponovat, pac kdyz se na to podivam ocima potencialniho kupce, vidim tam celkem dost nedostatku...
1/ barak vypada tak 30 let starej a v puvodnim stavu
2/co okna, topeni sou primotopy???nejhorsi vec co muze existovat
3/ koupelna puvodni, neodpovidajici dnesnim standartum, ja bych se v tom koupat nechtel (teda ne za ty prachy)
4/zatepleni bytovky, spotreba energie na otop? asi se zrejme tezko budu dohadovat s ostatnima clenama, kdyz se na to 30 let nehrablo.

suma sumamarum, da se v tom bydlet, ale pokud chce nekdo bydlet uz v necem hezcim, alespon trosku odpovidajicim dnesnim predstavam o bydleni, ceka ho investice v radu 300-400 tisic, pokud to teda neni kutil urob si sam.

takze za me neee.

za ty prachy postavim 100 m2 baracek, akorat budu mit 2 roky co delat.

ale rozhodnuti je samo na kupci.

...sam mezi jebkarema...
mi (Člen)
30.09.2010 19:10:21

Marián psal:

realna cena je takova na jakou ma kupec, potencialne banka, ktera vyhodnocuje uver atd.
tady bych si dovolil palousovi a petule oponovat, pac kdyz se na to podivam ocima potencialniho kupce, vidim tam celkem dost nedostatku...
3/ koupelna puvodni, neodpovidajici dnesnim standartum, ja bych se v tom koupat nechtel (teda ne za ty prachy)
4/zatepleni bytovky, spotreba energie na otop? asi se zrejme tezko budu dohadovat s ostatnima clenama, kdyz se na to 30 let nehrablo.

suma sumamarum, da se v tom bydlet, ale pokud chce nekdo bydlet uz v necem hezcim, alespon trosku odpovidajicim dnesnim predstavam o bydleni, ceka ho investice v radu 300-400 tisic, pokud to teda neni kutil urob si sam.

takze za me neee.

další bigsmile ne nepostavíš headshakebigsmile
starý to je 28 let a jelikoš sou tam jen 4 byty tak je domluva vpohode co se tíče investyc, takže sou nový stoupačky a všechny ty vjeci kolem, okapy atd. okna na ten byd 72tis rekonstrukce jádra 120 tis podlahy do všech cimer 32tis a kuchyně cena přibližná 100tis aby to splnovalo standarty dnešní doby rospočet dělala moje firma
http://www.firmy.cz/detail/2400253-mila … erman.html
jenže kdyš dotoho nasipu tak okruch eventuálmích zajemcú zmenčim. vječina lidí si to chce předělat po svím, ale jo takový hodně prachatý a neschopný udržet váleček na býlení chtěj příd do hotovýho a proto si koupí byt v paneláku 70m2 za 1,8 mega bigsmile

mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel idontknow dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále

svět je cirkusovej stan
Marián (Člen)
30.09.2010 20:44:24

mi psal:
Marián psal:

takze za me neee.

další bigsmile ne nepostavíš headshakebigsmile
starý to je 28 let a jelikoš sou tam jen 4 byty tak je domluva vpohode co se tíče investyc, takže sou nový stoupačky a všechny ty vjeci kolem, okapy atd. okna na ten byd 72tis rekonstrukce jádra 120 tis podlahy do všech cimer 32tis a kuchyně cena přibližná 100tis aby to splnovalo standarty dnešní doby rospočet dělala moje firma
http://www.firmy.cz/detail/2400253-mila … erman.html
jenže kdyš dotoho nasipu tak okruch eventuálmích zajemcú zmenčim. vječina lidí si to chce předělat po svím, ale jo takový hodně prachatý a neschopný udržet váleček na býlení chtěj příd do hotovýho a proto si koupí byt v paneláku 70m2 za 1,8 mega bigsmile

mesičně se platí včetně včeho 4900 a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel idontknow dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále

asi mas spatny dodavatele materialu, stavim ted barak 150 metru a kdyz nepocitam pozemek, tak postavim, ver mi.
ale zednici a ostatni ,,remeslnici" mi pres prah nesmej, pac nevedej, co si rict!sick

co se tyce tepelneho odporu, respektive soucinitele tepelny vodivosti 45 cm plnejch cihel, velice dobrej vodic teplagood
tady bych doporucoval celkem zateplitsmile1

ale nechci se s tebou tady prit, kdo vic rozumi stavarine, stejne ma kazdej svuj rozum a at si kazdej dela za svy penize dela co chce a po svym,me je to egal...

...sam mezi jebkarema...
30.09.2010 20:52:15

mi psal:

surprisedsurprisedsurprised 45 cihla nesplňovala normu už když sem byl na školeheadshakeheadshakeheadshake jak tohle může napsat člověk z oboru????helphelphelp

doba je temná...
XJelen (Člen)
30.09.2010 20:53:21

mi psal:

a proč zateplovat 45 cm tlustý zdi s cihel idontknow dyt to neni panelák kde 10 cm polistyrén+panel dosáhne tepelného koeficientu ani ne 70% toho co 45cm cihla a tak dále

hele nebudeš ty autobusák? bigsmile to vo těch koeficientech radši moc nevytahuj redface
tě upozorňuju panáčku, že v lepší krajích je zvykem i 40 Porotherm polepit 10cm polystyrenu a to si nehrajem na žádný EPD idontknow

Strýcfajtr !!!
Marián (Člen)
30.09.2010 20:56:49

ja myslim chlapi, ze kdyz se to prebyli, tak je to ale v pohodegoodbigsmile

...sam mezi jebkarema...
hlemejzd999 (Člen)
30.09.2010 20:57:05

my máme 75 cm tlustý zdi a zateplit by teda kurva potřebovaly bigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
30.09.2010 21:02:44

inkvizitorr psal:
mi psal:

surprisedsurprisedsurprised 45 cihla nesplňovala normu už když sem byl na školeheadshakeheadshakeheadshake jak tohle může napsat člověk z oboru????helphelphelp

...bůh ví kdes byl bigsmileredfacebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
30.09.2010 21:07:02

osiris psal:
inkvizitorr psal:
mi psal:

asi na nějakej potravinářskej škole ....myslel cihlu Eidamu a 45% tuku bigsmilegood

30.09.2010 21:47:41

osiris psal:

ústav fyziky plazmatuidontknow něco špatněhelp

doba je temná...
osiris (Člen)
30.09.2010 22:09:32

inkvizitorr psal:
osiris psal:

...14 roků jsem dělal 2 semestry, neviděl jsem tě idontknowhelp

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
30.09.2010 22:28:23

osiris psal:
inkvizitorr psal:
osiris psal:

...14 roků jsem dělal 2 semestry, neviděl jsem tě idontknowhelp

Jesi si nechodil do kotelny tak to je jasnýgoodďál tam topiče Tondubigsmile

Jebat motorky :-)
mi (Člen)
01.10.2010 19:34:43

jasně, neni to s plnejch ale s týnek, to je skoro to samý jak superterm vod pichlera bigsmilebigsmilebigsmile
těm odporúm hofno rozumím redface a proto sem vobehnal domek 2x 10cm poliše na převazbu do stropu dal 30cm orsilu a kdyš neni zima tak kotel nesepne goodbigsmilebigsmile
autobusák sem, ale MHD www.dpmcb.cz goodredface

svět je cirkusovej stan
Michal Dk (Člen)
05.10.2010 20:06:23

..taky má zlevnit?co zateplení?1,25 mil ale je to bez garáže.bigsmile  http://www.novinky.cz/koktejl/213217-v- … ilion.html

mi (Člen)
29.08.2011 12:45:38

tak sem čekal rok zlevnilo se na 1,5 mil. a furt stejný přišli koukli a nedošáhli na to idontknow huld blbá doba...

stařík dospořil stavebko tak sem do toho 80 vrazil, díky tomu jak sou ceny uplně dole surprised byli okna i sparapetama za 50, drobet sem poladil jádro, vimaloval, nový vipínače a za 1,4 mil. je prič bes realitky.

dneska bych chtěl stavět ty ceny sou uplně jinde, ale to i motorek, uplně se těšim až proní pudu...smile1

svět je cirkusovej stan
Kelly01 (Člen)
29.08.2011 22:03:09

pussy, to vypal, nebigsmile

God Save The Queen!
Bedřich (Člen)
29.08.2011 23:21:28

2 MI: ber to z tý lepší stránky, aspoň je co prodávat.... já jsem zase holt na tý druhý straně s fixací na xxxxx fuj tajbl...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Miras (Člen)
30.08.2011 09:53:10

i bez realitky....  - ono jde o to co pro tebe realitka udela. da to na internet a hotovo. to si clovek muze udelat sam. nac zivit tyhle lidi?

Kelly01 (Člen)
30.08.2011 10:58:36

Prodal jsem vždycky všechno(auta,byty) do cca týdne, ale používal jsem stařeckou metodu:

1) vyhýbal se bazarům a realitkám
2) udělal si průzkum trhu a reálné ceny
3) inzeroval 10% pod touto cenou

a nechápu, že by něco nešlo při dodržení tohoto postupu prodatsurprised

Jestli nejste chamtiví a nechcete vždycky moc, ono porovnávat cenu investice a "běžnou cenu" je dost blbostbigsmile

God Save The Queen!
Miras (Člen)
30.08.2011 12:39:41

delam to stejne, vzdy od vseho hned klid..

Marián (Člen)
30.08.2011 18:30:15

Kelly01 psal:

Prodal jsem vždycky všechno(auta,byty) do cca týdne, ale používal jsem stařeckou metodu:

1) vyhýbal se bazarům a realitkám
2) udělal si průzkum trhu a reálné ceny
3) inzeroval 10% pod touto cenou

a nechápu, že by něco nešlo při dodržení tohoto postupu prodatsurprised

Jestli nejste chamtiví a nechcete vždycky moc, ono porovnávat cenu investice a "běžnou cenu" je dost blbostbigsmile

good jinak to ani nejde, ale lidi sou chamtivy a myslej, ze zrovna oni maj doma to zlaty vejce...bigsmile

...sam mezi jebkarema...
mi (Člen)
31.08.2011 19:43:24

Bedřich psal:

2 MI: ber to z tý lepší stránky, aspoň je co prodávat.... já jsem zase holt na tý druhý straně s fixací na xxxxx fuj tajbl...

jj, taky mám hypku na baráku, tet něco umažu ale furt 8 bude až do 55let sick
doufám že bude dobrá inflace, chlápek z vedlejší vsi dával před loní poslední spládku na barák 500kč, ale kdyš si bral pújčku byla to polovina jeho výplaty....

svět je cirkusovej stan

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS