Nejsi přihlášen
Guzzi V7 Café racer
http://www.novinky.cz/auto/212307-moto- … odnik.html
docela hezky to vypadá, ni? za mě
Bandit 4EVER!!!
Re: Guzzi V7 Café racer
Tak V7 se prodává už dlouho,za dvě kila je to myslím krásná mašina pro někoho kdo ví že není žádnej střelec Teďka to dostalo jiný řidítka,lakování a cenu vo třetinu vyžší
Ale je krásná,proč ju nedělají ve 1200
No ještě je tady srovnání s Triumphem Bonevil T100 nebo Truxtonem a ty sou přece jenom věčí a motor 900ccm
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar (Člen) 26.09.2010 19:54:45 Offline |
hezký tto je, spíš tak někam do vitrínky,
se svým rostoucím pupkem bych na tom vypadal jak vosa na bondóně a ěch 50 koní je u motorky co se tváří takhle je vopravdu nic moc. Jo to kdyby do toho dali ty jejich větší motory, to by byla jiná
![]() |
Banditatom (Člen) 27.09.2010 07:49:49 Offline |
je to kvásný ale ten fýkon
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar psal:hezký tto je, spíš tak někam do vitrínky,
se svým rostoucím pupkem bych na tom vypadal jak vosa na bondóně a ěch 50 koní je u motorky co se tváří takhle je vopravdu nic moc. Jo to kdyby do toho dali ty jejich větší motory, to by byla jiná
tak proto máš erjedna
Strýcfajtr !!!
...co fšichni blbnete, dyk to nejni motorka na závodění ...prostě krasavice do města, vot semaforu k semaforu, vot jedný zahrátky k druhý a na kochačky po pjeknejch silnicích mezi polema, žádnej rejs tag na co koně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...co fšichni blbnete, dyk to nejni motorka na závodění
...prostě krasavice do města, vot semaforu k semaforu, vot jedný zahrátky k druhý a na kochačky po pjeknejch silnicích mezi polema, žádnej rejs tag na co koně
Na stání u benzínky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
pavel dolínek (Člen) 27.09.2010 11:25:14 Offline |
na dubej
"una storia italiana"
![]() |
Banditatom (Člen) 27.09.2010 11:31:10 Offline |
Filous psal:...co fšichni blbnete, dyk to nejni motorka na závodění
...prostě krasavice do města, vot semaforu k semaforu, vot jedný zahrátky k druhý a na kochačky po pjeknejch silnicích mezi polema, žádnej rejs tag na co koně
prej to prodlužuje zařízení
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
cafe je cafe, máme na tyhle příležitostě v garáži V650 a je to prostě občas jediný, co mě napadne vyndat na sluníčko
ona je teda většinou celoročně doma v teplíčku hned proti krbu
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:cafe je cafe, máme na tyhle příležitostě v garáži V650 a je to prostě občas jediný, co mě napadne vyndat na sluníčko
...hele a podle fotky, není možný že je to W a ne V ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
luboss psal:cafe je cafe, máme na tyhle příležitostě v garáži V650 a je to prostě občas jediný, co mě napadne vyndat na sluníčko
...tag to si děláš prdel??? ...ty a W650???
...dyk se s tym nedá do bláta
...fakt si mě překvapil
Filous psal:luboss psal:cafe je cafe, máme na tyhle příležitostě v garáži V650 a je to prostě občas jediný, co mě napadne vyndat na sluníčko
ona je teda většinou celoročně doma v teplíčku hned proti krbu...tag to si děláš prdel???
...ty a W650???
...dyk se s tym nedá do bláta
...fakt si mě překvapil
...jo a taky se to musí mejt a leštit, jag se s tym vypořádáváš???
mám slušnýho společníka, který jak nějakou neumeje a nenaleští, nemá dobrej den občas teda i nějakou přeleští, ale budiž mu přáno. Dyk je svobodnej
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1