Nejsi přihlášen
žerou bandiťáci vůbec vepřový? (02.10.2010)
Zdar
lidi, podle počtu přihlášenejch na akci 'Prasečí hody' si začínám myslet, že je to tady snad samej listokřup (vegetarián). Bejt váma neváhám a přijedu, bo vás tu kromě zábavy, muziky, soutěží a ![]()
![]()
čeká spousta domácích vvv (vynikajících vepřových výrobků
) jako třeba prdelačka, ovar, tlačenka, jitrnice a jelita, prejt..prostě samý dobrý a hlavně zdravý věci
. Netřeba se bát počasí, vše podstatný je pod střechou. Pražci to maj co by kamenem dohodil a jižní půlka středočeskýho kraje tak dvě vrknutí plynem takže taky kousek. Vochutnávka z loňskýho ročníku:
http://gallery.me.com/johnyt#100247& … amp;sel=62
http://gallery.me.com/johnyt#100242& … ;view=grid
http://gallery.me.com/johnyt#100229& … ;view=grid
..prostě důstojnej konec sezony se všim všudy ![]()
![]()
![]()
![]()
...![]()
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
|
Banditatom (Člen) 27.09.2010 10:15:45 Offline |
Re: žerou bandiťáci vůbec vepřový? (02.10.2010)
prdlajs požíráme děcka![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
pavel dolínek (Člen) 27.09.2010 10:25:35 Offline |
Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin![]()
![]()
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin
..to sou fotky ňákejch zbytků..letos bude všeho dost, kucí porážej 8 prasat ![]()
pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
,praseci hody sou vo zrani a vo chlastani,ta upoutavka tech fotek je spis vo kapelach a tady sou fsichni rozezrany jak svin
![]()
![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
Banditatom (Člen) 27.09.2010 11:50:16 Offline |
Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
a co děcka ty taky ne
?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
se mi nechce ani věřit..jak to že vypadáš tak dobře a zdravě, když se živíš jenom listím![]()
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..
Ondráš psal:pavel dolínek psal:Hele tech jitrnic tam moc neni a toho vovarku na tom stocku taky poskrovnu
...ty vole, dyk ty máš na fšech fotkách mastnou hubu a pracky, tys musel platit za tři, nééé???![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, dyk ty máš na fšech fotkách mastnou hubu a pracky, tys musel platit za tři, nééé???
Výhoda společného stravování...
...s tebou bych chtěl ject na dovolenou, gdy by bylo stravování formou bufetu a švéckejch stolů
...to bych přijel domu hubenej jag lunt![]()
![]()
![]()
tomsth psal:Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
se mi nechce ani věřit..jak to že vypadáš tak dobře a zdravě, když se živíš jenom listím
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..
OOOOO,děkuji
tak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko![]()
Janna psal:OOOOO,děkuji
tak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko
to neuvidíš, to už bude dávno zpracovaný do všech těch dobrot co nejíš..![]()
..no esli přijedeš, tak ti zařídim extra sérii bramboráků jako odměnu za cestu, bo to k nám máš přes celej kocourkov..
Filous psal:...s tebou bych chtěl ject na dovolenou, gdy by bylo stravování formou bufetu a švéckejch stolů
...to bych přijel domu hubenej jag lunt
Toho bohdá nebude, aby českej člověk od stolu utíkal...![]()
Janna psal:tomsth psal:Janna psal:Já bohužel sem listožrout,tak proto se nehlásím,ale aasi sem jediná
se mi nechce ani věřit..jak to že vypadáš tak dobře a zdravě, když se živíš jenom listím
pro listokřupy budou bramboráky a něco sladkýho, moc se s nima nepočítá..OOOOO,děkuji
tak ty já mám ráda,tož že bych dojela,ale já zase nechci vidět to mrtví prasátko
Ty jo,je to hodně z ruky.Už něco mám,ale zkusím se zeptat kamoša,jestli by nejel.Pokud ano,tak bysme dojeli![]()
|
nicola.foxx (Člen) 27.09.2010 20:22:14 Offline |
Ja veprovy nemuzu. Mam strasne vysokej cholesterol a tak ted jedu na celeru![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...![]()
Proto jsem to byl dneska v Ambiente proložit hovězím, krevetama, ústřicema, pečeným ananasem, sushi... A úplně mňamózní vanilkovou zmrzlinou sypanou drcenejma pistáciema a zalitou horkou čokoládou. Fakt špice!![]()
Ondráš psal:cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...
Proto jsem to byl dneska v Ambiente proložit hovězím, krevetama, ústřicema, pečeným ananasem, sushi... A úplně mňamózní vanilkovou zmrzlinou sypanou drcenejma pistáciema a zalitou horkou čokoládou. Fakt špice!
Takze takova podzimni dietka
![]()
Ondráš psal:cockin psal:Nevim čim to je, ale jsem ted mastnýho vepřovýho přežranej
Jj...
Proto jsem to byl dneska v Ambiente proložit hovězím, krevetama, ústřicema, pečeným ananasem, sushi... A úplně mňamózní vanilkovou zmrzlinou sypanou drcenejma pistáciema a zalitou horkou čokoládou. Fakt špice!
...a Ambijente skrachovalo![]()
|
Honzik8719 (Člen) 29.09.2010 08:16:37 Offline |
![]()
![]()
a budou vepřový křidýlka?
...relativní kochač...
Ondráš psal:Filous psal:...a Ambijente skrachovalo
Voni si to nechaj kurva dobře zaplatit.
No ale ty se vošidit taky nenecháš, to bys musel jinak platit za 2 ![]()
![]()
![]()
Tě vidim, jak si tam labužíruješ ![]()
![]()
Ty zavřený kukadla, pracky a hubu vod vomastku a spokojenej... ![]()
Viď? ![]()
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
|
snowflake600 (Člen) 09.10.2010 02:29:36 Offline |
jé, jak já se těším, až všecko doladím, vyšperkuju a předpřipravím na to, jak příští sezonu ucejtím jenom benzín a maso na podobnejch akcích :D :![]()
![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1