Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » přilba HJC FG14 znáte?

Koldan (Člen)
29.09.2010 19:08:00

přilba HJC FG14 znáte?

koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???idontknow

http://www.bonmoto.cz/fg-14-catchme/

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
29.09.2010 19:28:56

Re: přilba HJC FG14 znáte?

...nigdy sem to neměl na hlavje, ale žádnej šit to nebude, tagže esi se ti líbí, sedí ti a netlačej tě v ní ušiska, tag nešpekuluj a za tu cenu jí ber...ve Státech je to tušimže nejprodávanější značka...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán (Člen)
29.09.2010 19:34:32

..znám..mám Fénikse..kupoval jsem jí před dvěma léty z fc-moto právě kvůliva toho,že tam vyšla se zrcadlovým plégem a dopravou na 4 500 a v bonmotu nevěděli co za ní chtít..
..a jinak,u mě dobrý good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan (Člen)
29.09.2010 19:49:47

no právě, že mi seděla, líbila se mi i dizajnově a i s iridiovým či zrcadlovým plégem vynde na 4,5 litru což mi za to že to už nejni termoplast a je to sklolaminat-kevlar přijde gudgood

hlemejzd999 (Člen)
29.09.2010 19:51:26

já mám henem tuhle mrdku

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_pr43.jpg

bad...tu uš nikdy bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Koldan (Člen)
29.09.2010 20:06:39

tato to byla:
http://www.bonmoto.cz/hjc-prilba-fg-pho … ome-mc-fc/
a koukám že na ni maj i zlatý plexievil je asi rozhodnutosmokin

Pšán (Člen)
29.09.2010 20:13:07

..no tak to je ta co mám já..můžeš být v klidu,já mám kombinaci s červenou..smile1
..a tady jsem jí bral..samože tam mají i pleksisklo..
  http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_ … ch-Me-0006

XJelen (Člen)
29.09.2010 20:32:05

hele kdysi jsem měl půjčenou nějakou model 11 písmenka už nevim, snad už tohle bude mít domakanější hledí, jakmile jsem hlavu trochu vychýlil ze směru ozývalo se kurevský hvízdání... stačilo pootočit hlavu do vinglu a už to pískaloheadshake majitel tvrdil, že to dělá od začátku ale že už si zvykl...

Strýcfajtr !!!
kojaksro (Člen)
29.09.2010 20:32:46

Filous psal:

...nigdy sem to neměl na hlavje, ale žádnej šit to nebude, tagže esi se ti líbí, sedí ti a netlačej tě v ní ušiska, tag nešpekuluj a za tu cenu jí ber...ve Státech je to tušimže nejprodávanější značka...

...tak tak i Ben Spies ji jezdil v SBK.

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Pšán (Člen)
29.09.2010 20:41:48

kojaksro psal:
Filous psal:

...tak tak i Ben Spies ji jezdil v SBK.

..pořád jí jezdí..good

Koldan (Člen)
29.09.2010 20:48:17

XJelen psal:

hele kdysi jsem měl půjčenou nějakou model 11 písmenka už nevim, snad už tohle bude mít domakanější hledí, jakmile jsem hlavu trochu vychýlil ze směru ozývalo se kurevský hvízdání... stačilo pootočit hlavu do vinglu a už to pískaloheadshake majitel tvrdil, že to dělá od začátku ale že už si zvykl...

no tady je nějakej systém dvou zámků, že to hledí se po dovření jakoby ještě dozamknecool

Pšán (Člen)
29.09.2010 20:56:12

Koldan psal:
XJelen psal:

no tady je nějakej systém dvou zámků, že to hledí se po dovření jakoby ještě dozamknecool

..kua Koldíku,jsi to studoval fest..smile1
..ale pravdu máš..poslední krok při dovírání plexi se toto jakoby zatáhne dozadu..good
..jak jsem psal..u mě dobrý..good
..a dotaz na teba: Co požíváš?
..já pálím červa Kakinovou slivkou..musím pochválit..skvělá záležitost..goodgood

PALOUS (Člen)
29.09.2010 21:01:50

Koldan psal:

tato to byla:
http://www.bonmoto.cz/hjc-prilba-fg-pho … ome-mc-fc/
a koukám že na ni maj i zlatý plexievil je asi rozhodnutosmokin

To je vůůůůlbigsmilebigsmilebigsmile

Jebat motorky :-)
Koldan (Člen)
29.09.2010 21:03:14

v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejniidontknow

Pšán (Člen)
29.09.2010 21:11:31

Koldan psal:

v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejniidontknow

..chce to pauzu,kámo..však on by ti Palous pověděl,jak je to plíživé..

PALOUS (Člen)
29.09.2010 21:44:16

Pšán psal:
Koldan psal:

Já vím hofnobadvím jen že sem vot 15ti do 30ti lemtal,teť to je zas dalších 15 a tak asi začnu lejt bo kdyš vidím ty jitrnice jak sou po pátým pivu kántry,tak mě je smutno za něsmile2že sem dal za hoďku 8 kousků a šel jednou chcát to bylo v normě,ale je zas fakt,že sem se s tím nesral a dom chodil dost brzo než sem zjistil,že fšude dobře tak co domabigsmilea tak já vlastně nebyl ani tak norek jako spíš bezdomovec a přístřešek zdarma mě poskytly na vysočině kde je krásně a aj žrádlo a spaní bylo zadarmogoodjen ten čas mě nějak předbjech dyš sem ve 30 ti měl f kapce 1000kč a za vosum stovek koupil volkmena a kochal se ozzymgoodje fakt,že dyš Koldan začne lejt,tak to přinejmenším potáhne dost dlouho bo f práci hovno dělá za dobrej penís,může dyštak střelit motorku,barák a vím hofno jakejch hmotnejch statků je ještě majitel a bych řek,že se nemá čeho bátgoodA jestli to náhodou nevíte tak min.2/3 alkáčů tam sou jen proto,že na tom nejsou tak zle s chlastem ale nemaj gde bejvat a sou bes práce a nejvjetčí nával je na zimubigsmile

Koldan (Člen)
29.09.2010 21:56:42

PALOUS psal:
Pšán psal:
Koldan psal:

Já vím hofnobadvím jen že sem vot 15ti do 30ti lemtal,teť to je zas dalších 15 a tak asi začnu lejt bo kdyš vidím ty jitrnice jak sou po pátým pivu kántry,tak mě je smutno za něsmile2že sem dal za hoďku 8 kousků a šel jednou chcát to bylo v normě,ale je zas fakt,že sem se s tím nesral a dom chodil dost brzo než sem zjistil,že fšude dobře tak co domabigsmilea tak já vlastně nebyl ani tak norek jako spíš bezdomovec a přístřešek zdarma mě poskytly na vysočině kde je krásně a aj žrádlo a spaní bylo zadarmogoodjen ten čas mě nějak předbjech dyš sem ve 30 ti měl f kapce 1000kč a za vosum stovek koupil volkmena a kochal se ozzymgoodje fakt,že dyš Koldan začne lejt,tak to přinejmenším potáhne dost dlouho bo f práci hovno dělá za dobrej penís,může dyštak střelit motorku,barák a vím hofno jakejch hmotnejch statků je ještě majitel a bych řek,že se nemá čeho bátgoodA jestli to náhodou nevíte tak min.2/3 alkáčů tam sou jen proto,že na tom nejsou tak zle s chlastem ale nemaj gde bejvat a sou bes práce a nejvjetčí nával je na zimubigsmile

ty seš vůl:o) jináč já si fakt někgdy říkám, že to nejni úplně f pořádku, jenže tady f tem kraji je prostě zvykem chlastat, dyž sa sejde rodina, dyž je ňáká oslava, dyž sů nějaký slavnosti ve městě anebo dyž člověk čučí na telku. Tagže zajdu dycinky do sklípku, vemu ňáký ty vzorky a pak to u telky koštuju. Samo, že s ňáků tů maškrtů ve formě sejra nebo klobasice apod. Přes týden sedmičku za večer nejni problém, vo víku aj víc. Do teho vlítě fungujů zahrádky, tagže to zas sa po práci chodím vosvěžit, páč muším spláchnůt prach z cest jo a pag taky grilujeme a to sa pije pivisko taky. Zapomněl bych málem na košt slivovice a celoroční koštování vzorků jak zraje. Tož tagsmokin
jo a měls recht, hovno dělám a su bohatejbigsmile
ci fix a nezasírej mi tu vlákno vo přilbách fuck

PALOUS (Člen)
29.09.2010 22:04:16

Vo blembáku uš máš jasno né?tak neserfuckbude zlaté plégo?no bude tak konec diskusebigsmile

Borák (Člen)
29.09.2010 22:29:03

kurwa Koldane koukám že tam u vás f kraji by se mně asi líbilo
asi se k tobě někdy pozvu na náfštěvu smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
mr.BSE (Člen)
29.09.2010 22:35:03

Koldan psal:

Taky teď polikám šedou Rulandu, ňákej výběr z hroznů... je to cajk good
I ta bílá Rulanda je mooc dobrá good případně Pálava wine

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan (Člen)
29.09.2010 22:53:01

Borák psal:

kurwa Koldane koukám že tam u vás f kraji by se mně asi líbilo
asi se k tobě někdy pozvu na náfštěvu smokin

vydržaj pijaněr, chatku eště zvelebujeme, ale bude to stát zato, hnetkaj na úpatí Buchlákůgood  a dobrý kuchař je vždy vítán, já už ty kremrole moc nemožusmile2

Pšán (Člen)
30.09.2010 00:08:44

..i já bych k hejskovi zavítal..

Koldan (Člen)
30.09.2010 08:10:27

ještě sa optám: určitě máte zkušenost s těma zrcadlovýma hledíma. Odírá sa to? je to na pikaču? surprised

Filous (Člen)
30.09.2010 08:54:37

Koldan psal:

ještě sa optám: určitě máte zkušenost s těma zrcadlovýma hledíma. Odírá sa to? je to na pikaču? surprised

...měl sem zrcadlový na Sharku a f pohoděgood ...no teda asfalt a kačer to trochu poškrábebigsmile ...jo a aš tě vomrzí zrcadlo, tag Tempem to s toho dostaneš pjekně dólu a zvostane ti plégo lechce kouřovýgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. (Člen)
30.09.2010 12:09:44

to Koldan: záleží, jak to myješ...jinak to vydrží v pohodě 2-3 roky, pak je to lepší vyměnit...ale to u obyč taky...jen jsou potom na tom více vidět škrábance

Paladin86 (Člen)
30.09.2010 14:05:22

Koldan psal:

koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???idontknow

Já mám od nich AC-11 a za tu cenu spokojenost! good

Radek-Ban (Člen)
30.09.2010 14:19:38

Koldan psal:

mam tuhle přilbu dokonce i ve stejný barvě smile1 a spokojenost neni hlučná větrání funguje..a za ty prachy dobrá volbagood

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
killerrebel (Člen)
30.09.2010 16:56:12

Radek-Ban psal:
Koldan psal:

mam tuhle přilbu dokonce i ve stejný barvě smile1 a spokojenost neni hlučná větrání funguje..a za ty prachy dobrá volbagood

tata ma FG 15 novější řadu a je spokojeny pochvaluje si ji takže ani ta FG 14 nebude nějaky šit..

Jiřina (Člen)
30.09.2010 17:25:03

Koldan: Jen doporučuju vzít si ji hodně na fest, bo povolí vnitřek smile2

Tož tak:-D
Koldan (Člen)
30.09.2010 18:15:27

Jiřina psal:

dyž sem si ju nasadil, stůpl mi pták jag sa ně odkrvila hlava, to by mělo tačit, ne?surprised

nety (Člen)
30.09.2010 18:19:38

taky sem měl a nestšžoval, ale jak říká jiřina, vzít těsnou bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Jiřina (Člen)
30.09.2010 18:22:03

Koldan psal:
Jiřina psal:

dyž sem si ju nasadil, stůpl mi pták jag sa ně odkrvila hlava, to by mělo tačit, ne?surprised

Tož to asik jo. Já právě zvažuju jestli na příští rok nepotřebuju novou, tak jsem si zkusil navinku R-PHA. Super přilba za výborne many, ale Sko mám malé a Mko tak akundrát, takže 2x se spotím a tím jak je polstr nadýchany, bude mi lítat jak šulin v gumáku smile2

Tož tak:-D
Pšán (Člen)
01.10.2010 11:48:09

Jiřina psal:
Koldan psal:
Jiřina psal:

Tož to asik jo. Já právě zvažuju jestli na příští rok nepotřebuju novou, tak jsem si zkusil navinku R-PHA. Super přilba za výborne many, ale Sko mám malé a Mko tak akundrát, takže 2x se spotím a tím jak je polstr nadýchany, bude mi lítat jak šulin v gumáku smile2

..kdes ji prubnul....mám na ni spadeno..a výborněj peníz znamená co?

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS