Nejsi přihlášen
přilba HJC FG14 znáte?
koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???
http://www.bonmoto.cz/fg-14-catchme/
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: přilba HJC FG14 znáte?
...nigdy sem to neměl na hlavje, ale žádnej šit to nebude, tagže esi se ti líbí, sedí ti a netlačej tě v ní ušiska, tag nešpekuluj a za tu cenu jí ber...ve Státech je to tušimže nejprodávanější značka...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
..znám..mám Fénikse..kupoval jsem jí před dvěma léty z fc-moto právě kvůliva toho,že tam vyšla se zrcadlovým plégem a dopravou na 4 500 a v bonmotu nevěděli co za ní chtít..
..a jinak,u mě dobrý
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
no právě, že mi seděla, líbila se mi i dizajnově a i s iridiovým či zrcadlovým plégem vynde na 4,5 litru což mi za to že to už nejni termoplast a je to sklolaminat-kevlar přijde gud
hlemejzd999 (Člen) 29.09.2010 19:51:26 Offline |
tato to byla:
http://www.bonmoto.cz/hjc-prilba-fg-pho … ome-mc-fc/
a koukám že na ni maj i zlatý plexi je asi rozhodnuto
..no tak to je ta co mám já..můžeš být v klidu,já mám kombinaci s červenou..
..a tady jsem jí bral..samože tam mají i pleksisklo..
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_ … ch-Me-0006
hele kdysi jsem měl půjčenou nějakou model 11 písmenka už nevim, snad už tohle bude mít domakanější hledí, jakmile jsem hlavu trochu vychýlil ze směru ozývalo se kurevský hvízdání... stačilo pootočit hlavu do vinglu a už to pískalo majitel tvrdil, že to dělá od začátku ale že už si zvykl...
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...nigdy sem to neměl na hlavje, ale žádnej šit to nebude, tagže esi se ti líbí, sedí ti a netlačej tě v ní ušiska, tag nešpekuluj a za tu cenu jí ber...ve Státech je to tušimže nejprodávanější značka...
...tak tak i Ben Spies ji jezdil v SBK.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Filous psal:...nigdy sem to neměl na hlavje, ale žádnej šit to nebude, tagže esi se ti líbí, sedí ti a netlačej tě v ní ušiska, tag nešpekuluj a za tu cenu jí ber...ve Státech je to tušimže nejprodávanější značka...
...tak tak i Ben Spies ji jezdil v SBK.
..pořád jí jezdí..
XJelen psal:hele kdysi jsem měl půjčenou nějakou model 11 písmenka už nevim, snad už tohle bude mít domakanější hledí, jakmile jsem hlavu trochu vychýlil ze směru ozývalo se kurevský hvízdání... stačilo pootočit hlavu do vinglu a už to pískalo majitel tvrdil, že to dělá od začátku ale že už si zvykl...
no tady je nějakej systém dvou zámků, že to hledí se po dovření jakoby ještě dozamkne
Koldan psal:XJelen psal:hele kdysi jsem měl půjčenou nějakou model 11 písmenka už nevim, snad už tohle bude mít domakanější hledí, jakmile jsem hlavu trochu vychýlil ze směru ozývalo se kurevský hvízdání... stačilo pootočit hlavu do vinglu a už to pískalo majitel tvrdil, že to dělá od začátku ale že už si zvykl...
no tady je nějakej systém dvou zámků, že to hledí se po dovření jakoby ještě dozamkne
..kua Koldíku,jsi to studoval fest..
..ale pravdu máš..poslední krok při dovírání plexi se toto jakoby zatáhne dozadu..
..jak jsem psal..u mě dobrý..
..a dotaz na teba: Co požíváš?
..já pálím červa Kakinovou slivkou..musím pochválit..skvělá záležitost..
Koldan psal:tato to byla:
http://www.bonmoto.cz/hjc-prilba-fg-pho … ome-mc-fc/
a koukám že na ni maj i zlatý plexi je asi rozhodnuto
To je vůůůůl
Jebat motorky :-)
Koldan psal:v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejni
..chce to pauzu,kámo..však on by ti Palous pověděl,jak je to plíživé..
Pšán psal:Koldan psal:v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejni
Já vím hofnovím jen že sem vot 15ti do 30ti lemtal,teť to je zas dalších 15 a tak asi začnu lejt bo kdyš vidím ty jitrnice jak sou po pátým pivu kántry,tak mě je smutno za něže sem dal za hoďku 8 kousků a šel jednou chcát to bylo v normě,ale je zas fakt,že sem se s tím nesral a dom chodil dost brzo než sem zjistil,že fšude dobře tak co domaa tak já vlastně nebyl ani tak norek jako spíš bezdomovec a přístřešek zdarma mě poskytly na vysočině kde je krásně a aj žrádlo a spaní bylo zadarmojen ten čas mě nějak předbjech dyš sem ve 30 ti měl f kapce 1000kč a za vosum stovek koupil volkmena a kochal se ozzymje fakt,že dyš Koldan začne lejt,tak to přinejmenším potáhne dost dlouho bo f práci hovno dělá za dobrej penís,může dyštak střelit motorku,barák a vím hofno jakejch hmotnejch statků je ještě majitel a bych řek,že se nemá čeho bátA jestli to náhodou nevíte tak min.2/3 alkáčů tam sou jen proto,že na tom nejsou tak zle s chlastem ale nemaj gde bejvat a sou bes práce a nejvjetčí nával je na zimu
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pšán psal:Koldan psal:v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejni
Já vím hofnovím jen že sem vot 15ti do 30ti lemtal,teť to je zas dalších 15 a tak asi začnu lejt bo kdyš vidím ty jitrnice jak sou po pátým pivu kántry,tak mě je smutno za něže sem dal za hoďku 8 kousků a šel jednou chcát to bylo v normě,ale je zas fakt,že sem se s tím nesral a dom chodil dost brzo než sem zjistil,že fšude dobře tak co domaa tak já vlastně nebyl ani tak norek jako spíš bezdomovec a přístřešek zdarma mě poskytly na vysočině kde je krásně a aj žrádlo a spaní bylo zadarmojen ten čas mě nějak předbjech dyš sem ve 30 ti měl f kapce 1000kč a za vosum stovek koupil volkmena a kochal se ozzymje fakt,že dyš Koldan začne lejt,tak to přinejmenším potáhne dost dlouho bo f práci hovno dělá za dobrej penís,může dyštak střelit motorku,barák a vím hofno jakejch hmotnejch statků je ještě majitel a bych řek,že se nemá čeho bátA jestli to náhodou nevíte tak min.2/3 alkáčů tam sou jen proto,že na tom nejsou tak zle s chlastem ale nemaj gde bejvat a sou bes práce a nejvjetčí nával je na zimu
ty seš vůl:o) jináč já si fakt někgdy říkám, že to nejni úplně f pořádku, jenže tady f tem kraji je prostě zvykem chlastat, dyž sa sejde rodina, dyž je ňáká oslava, dyž sů nějaký slavnosti ve městě anebo dyž člověk čučí na telku. Tagže zajdu dycinky do sklípku, vemu ňáký ty vzorky a pak to u telky koštuju. Samo, že s ňáků tů maškrtů ve formě sejra nebo klobasice apod. Přes týden sedmičku za večer nejni problém, vo víku aj víc. Do teho vlítě fungujů zahrádky, tagže to zas sa po práci chodím vosvěžit, páč muším spláchnůt prach z cest jo a pag taky grilujeme a to sa pije pivisko taky. Zapomněl bych málem na košt slivovice a celoroční koštování vzorků jak zraje. Tož tag
jo a měls recht, hovno dělám a su bohatej
ci fix a nezasírej mi tu vlákno vo přilbách
Koldan psal:v posledním měsíci střídám Merlot, Rulandu šedou a strašný kvanta burčáku. Blbý je to, že sem si už tak zvykl, že po litru a půl vína mi už nic nejni
Taky teď polikám šedou Rulandu, ňákej výběr z hroznů... je to cajk
I ta bílá Rulanda je mooc dobrá případně Pálava
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Borák psal:kurwa Koldane koukám že tam u vás f kraji by se mně asi líbilo
asi se k tobě někdy pozvu na náfštěvu
vydržaj pijaněr, chatku eště zvelebujeme, ale bude to stát zato, hnetkaj na úpatí Buchláků a dobrý kuchař je vždy vítán, já už ty kremrole moc nemožu
Koldan psal:ještě sa optám: určitě máte zkušenost s těma zrcadlovýma hledíma. Odírá sa to? je to na pikaču?
...měl sem zrcadlový na Sharku a f pohodě ...no teda asfalt a kačer to trochu poškrábe ...jo a aš tě vomrzí zrcadlo, tag Tempem to s toho dostaneš pjekně dólu a zvostane ti plégo lechce kouřový
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???
Já mám od nich AC-11 a za tu cenu spokojenost!
Koldan psal:koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???
mam tuhle přilbu dokonce i ve stejný barvě a spokojenost neni hlučná větrání funguje..a za ty prachy dobrá volba
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
killerrebel (Člen) 30.09.2010 16:56:12 Offline |
Radek-Ban psal:Koldan psal:koukal jsem na ni v krámě, za 3490, údajně slevněna z nějakých 7000 kvůli výprodeji staré řady. Znáte ji někdo? mně celkem seděla a i se mi líbí, že by???
http://www.bonmoto.cz/fg-14-catchme/mam tuhle přilbu dokonce i ve stejný barvě a spokojenost neni hlučná větrání funguje..a za ty prachy dobrá volba
tata ma FG 15 novější řadu a je spokojeny pochvaluje si ji takže ani ta FG 14 nebude nějaky šit..
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Koldan psal:Jiřina psal:Koldan: Jen doporučuju vzít si ji hodně na fest, bo povolí vnitřek
dyž sem si ju nasadil, stůpl mi pták jag sa ně odkrvila hlava, to by mělo tačit, ne?
Tož to asik jo. Já právě zvažuju jestli na příští rok nepotřebuju novou, tak jsem si zkusil navinku R-PHA. Super přilba za výborne many, ale Sko mám malé a Mko tak akundrát, takže 2x se spotím a tím jak je polstr nadýchany, bude mi lítat jak šulin v gumáku
Tož tak:-D
Jiřina psal:Koldan psal:Jiřina psal:Koldan: Jen doporučuju vzít si ji hodně na fest, bo povolí vnitřek
dyž sem si ju nasadil, stůpl mi pták jag sa ně odkrvila hlava, to by mělo tačit, ne?
Tož to asik jo. Já právě zvažuju jestli na příští rok nepotřebuju novou, tak jsem si zkusil navinku R-PHA. Super přilba za výborne many, ale Sko mám malé a Mko tak akundrát, takže 2x se spotím a tím jak je polstr nadýchany, bude mi lítat jak šulin v gumáku
..kdes ji prubnul....mám na ni spadeno..a výborněj peníz znamená co?
Stránky: 1