Nejsi přihlášen
Re: Intermot 2010
WenzelB6 psal:oči brůka z Intermoto
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … e-2011.jpg
nic už není co bejvalo, namísto kultejch vočí tam vrazej pojapončený mejdla
To jakože speed triple? To je nejlepší s tím fláknout hned před prodejnou a měnit za něco jinýho.
Tak tohle je fakt hnus.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zkurvili toho víc a nejenom u trijumfu...
namátkou třeba GSR 750 - hodně kontroverzní pokračování levného trendu ve stylu Gladius,
zadní partie u posledního bandita taky nic moc,
Zato všichni číňani už měli na stánkách "titaxy" přepáčka stupačky štelovací kolečka napínáky hadice a některý dokonce i monobloky ve stylu Brembo, vejfucky ve stylu GP i se svodama apod.
teď jenom koupí nějakou krachující evropskou značku a začnou jí lepit na ty svý výtvory a už nikdo nic nepozná
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zkurvili toho víc a nejenom u trijumfu...
namátkou třeba GSR 750 - hodně kontroverzní pokračování levného trendu ve stylu Gladius,
Zato všichni číňani už měli na stánkách "titaxy" přepáčka stupačky štelovací kolečka napínáky hadice a některý dokonce i monobloky ve stylu Brembo, vejfucky ve stylu GP i se svodama apod.
teď jenom koupí nějakou krachující evropskou značku a začnou jí lepit na ty svý výtvory a už nikdo nic nepozná
dys to bude qvlita tak spis - na tu evropskou znacku... cinan je zatim aspon levnej...
je mi uz ze vsech znacek nabliti .. fsichni vyrabej jenom spotrebni mrtku
Bandit pičo
Fresh Man psal:XJelen psal:Zkurvili toho víc a nejenom u trijumfu...
teď jenom koupí nějakou krachující evropskou značku a začnou jí lepit na ty svý výtvory a už nikdo nic nepoznádys to bude qvlita tak spis - na tu evropskou znacku... cinan je zatim aspon levnej...
je mi uz ze vsech znacek nabliti .. fsichni vyrabej jenom spotrebni mrtku
tos trefil Freši
I když voni i ty číňani dokážou udělat kvalitní věc,jen nemaj proč,když se tam nakupuje
a do evropy dováží jen samej levnej šmejd..
..mě není na blití z číňanů,ale z celýho pojebanýho globalizovanýho světa
...a bude hůř!
Kdyz jsme tam tak v utery bloudili, tak jsem si mezi tiskovkama a focenim vsimnul zajimavejch veci, jako treba Yamasaki, X-moto (barvy ala KTM), odpruzeni, ktery by jako z prdele vypadlo Öhlinsu a Hyperpro, vsechno samozrejme popsany rozsypanym cajem... Dokonce i Kuzmic z PPtuningu tam nasel cinskou kopii svyho prepacka...
Bandit rulezz!!!
XJelen psal:karlos100 psal:vOjTaB6 psal:Jo a jeste sem tam potkal individuum, ktery na me porvavalo Bandit
čínsky????
si dělej prdel... za dva roky tam přivezou Ultras trika, bo si mě tam jeden fotil
to je v pohodě Jelene,voni stejně změněj nápis,
místo Bandit ultras může bejt třeba Blondi vulvas
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 07:42:55 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
čínsky????si dělej prdel... za dva roky tam přivezou Ultras trika, bo si mě tam jeden fotil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:XJelen psal:
si dělej prdel... za dva roky tam přivezou Ultras trika, bo si mě tam jeden fotilto je v pohodě Jelene,voni stejně změněj nápis,
Doufam ze to neni nejaka narazka na me , bo blond tedka prej leti
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
místo Bandit ultras může bejt třeba Blondi vulvasDoufam ze to neni nejaka narazka na me , bo blond tedka prej leti
...vole, nefandi si, ty nejsi blonďatej, ty si zrzavej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Billy psal:K.a.s.y.m. psal:
Doufam ze to neni nejaka narazka na me , bo blond tedka prej leti
...vole, nefandi si, ty nejsi blonďatej, ty si zrzavej
Me rikaj bjela hlava tady v asii , osi pls cislo barvy vin kod 850325/xxxx
Billy psal:Filous psal:Billy psal:
Doufam ze to neni nejaka narazka na me , bo blond tedka prej leti...vole, nefandi si, ty nejsi blonďatej, ty si zrzavej
Me rikaj bjela hlava tady v asii , osi pls cislo barvy vin kod 850325/xxxx
....deš na blond jo?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Billy psal:Filous psal:
...vole, nefandi si, ty nejsi blonďatej, ty si zrzavejMe rikaj bjela hlava tady v asii , osi pls cislo barvy vin kod 850325/xxxx
....deš na blond jo?
Kua ja uz sem origo vod vyroby snad nepadenej a nebo max ze stojanku " viz hlaska ala Kelly "
Billy psal:kojaksro psal:Billy psal:
Me rikaj bjela hlava tady v asii , osi pls cislo barvy vin kod 850325/xxxx....deš na blond jo?
Kua ja uz sem origo vod vyroby snad nepadenej a nebo max ze stojanku " viz hlaska ala Kelly "
...to ti řikala vodmalička maminka a ty tomu bludu vjeříš, ale nic si s toho nedělej, to je normální, jen mi je líto, že sem to musel bejt já, gdo ti řekne pravdu
nicola.foxx (Člen) 14.10.2010 22:00:55 Offline |
Hele von nekeca !! Bobik byl dycinky blond vulva
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2010 07:57:11 Offline |
no koukám u Triumphu toho posrali víc http://www.motorkari.cz/video/zajimava- … 17034.html
začíná to vypadat jak napodobenina BMW
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:Billy psal:kojaksro psal:
....deš na blond jo?Kua ja uz sem origo vod vyroby snad nepadenej a nebo max ze stojanku " viz hlaska ala Kelly "
...to ti řikala vodmalička maminka a ty tomu bludu vjeříš, ale nic si s toho nedělej, to je normální, jen mi je líto, že sem to musel bejt já, gdo ti řekne pravdu
Billy psal:Filous psal:Billy psal:
Kua ja uz sem origo vod vyroby snad nepadenej a nebo max ze stojanku " viz hlaska ala Kelly "...to ti řikala vodmalička maminka a ty tomu bludu vjeříš, ale nic si s toho nedělej, to je normální, jen mi je líto, že sem to musel bejt já, gdo ti řekne pravdu
...sem rát, že ses s tym smířil ...no a teť by sis moch eště změnit niknejm ...Billy, Billy??? ...co to jako je, Billy??? ...Billy The Kid...jóó, to už nějak zní!!! ...navrhuju ti Zrzavej Billy...jo...to je drsný a zlý desperátcký méno
Filous psal:Billy psal:Filous psal:
...sem rát, že ses s tym smířil ...no a teť by sis moch eště změnit niknejm ...Billy, Billy??? ...co to jako je, Billy??? ...Billy The Kid...jóó, to už nějak zní!!! ...navrhuju ti Zrzavej Billy...jo...to je drsný a zlý desperátcký méno
nech ho, je blondi
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous psal:Billy psal:Filous psal:
No jo,ale von Bobík není drsnej a už vubec né desperátskej Von po těch bobulích jenom tak vypadá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Billy psal:
No jo,ale von Bobík není drsnej a už vubec né desperátskej Von po těch bobulích jenom tak vypadá
......tag co třeba Anabolickej Bobík??? ...nebo Zrzeček Bobík??? ...jo, to je takový steplalý, dyš teda nejni drnej a desperátckej ...asi budu bit ...ale voni ty stereojdový týpci prej nemaj sílu, tag sem f klidu
Stránky: 1