Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Špatná zkušenost s týpkem co maluje na trička

killerrebel (Člen)
01.10.2010 15:38:07

Špatná zkušenost s týpkem co maluje na trička

Zdravím, chtěl jsem upozornit na špatnou zkušenost s typkem co maluje na trička motorky a různe věci. http://rm-shirts.prodejce.cz/ má reklamu aji na motorkářích, jak jsem to viděl tak jsme se se segrou dohodli že tatkovi necháme nakreslit jeho baditku, po kontaktování a dohodnutí vše bylo jak mělo. Tatka byl z trička nadšený a my taky, byla to pěkná práce, ale problém přišel po prvním vyprání, mamka to prala v ruce jen s nějakym obyč prážkem, a stalo se to že obrázek pustil a ne zrovna malo... Nevím kde se stala chyba, ale praním to nebylo ... bylo mi řečeno že se to může normálně prát. A tak jsem napsal kolegovi co to kreslil jak to budem řešit s tím že jsem myslel že to nějak opraví nebo nakreslí nové. Ake ten mě obvinil z toho že neni blazen že jsem to opral v nějakym sajrajtu schválně, že mi chybí peníze a chci tu tisicovku zpět (jen v emailu jsem se o vracení peněz ani nezmínil) Psal jsem mu ještě další emaily ale už se neozval. Myslím si že tohle jednání se na obchodníka, který takhle něco a za takovou cenu prodává absolutně nehodí.
Dárek k tatkovým narozeninám se nezdařil smile2 a tak i vy si rozmislete než budete jednat s tímdle Obchodníkem...

XJelen (Člen)
02.10.2010 09:01:21

Re: Špatná zkušenost s týpkem co maluje na trička

špatnej dárek tátovi...
já našemu dědovi kupuju pokaždý litr rumu a jakou má radost goodbigsmile a vydrží i několik praní

malůvka za litr - patří do můzea a ne do pračky redface

Strýcfajtr !!!
SLUGI (Člen)
02.10.2010 09:19:40

Re: Špatná zkušenost s týpkem co maluje na trička

... kdybys mu tam nechal místo malování hodit fotku "Banditky" vydrží praní v pohodě evil
.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_img_2065.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS