Nejsi přihlášen
Už mám taky Yoshimuru
objevil jsem v inzerci yoshimuru za slušný peníz, tak jsem neváhal a koupil. již jsem ji namontoval. oproti creptusu je dost tichá, creptus hrozně řval, výfuk si po ubrání dost brblal a střílel. u yoshi je celkem v tomhle klid, víc duní a v otáčkách je kultivovanější zvuk. ale hlavně mi přijde že to s ní jede o hodně líp, neni už žádnej propad v 5000ot jako byl u creptusu, a celkově to v celým spektru jede líp. přidávaji tyhle lepší laufy tedy opravdu výkon?? já tomu nikdy moc nevěřil, podle mě jedině i s filtrem a úpravou karbeců.
fotky dodám
motto "Vem za heft a val"
![]() |
killerrebel (Člen) 01.10.2010 17:07:08 Offline |
Re: Už mám taky Yoshimuru
Taky bych chtěl sehnat podobny komín za hubičku
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Jaster psal:objevil jsem v inzerci yoshimuru za slušný peníz, tak jsem neváhal a koupil. již jsem ji namontoval. oproti creptusu je dost tichá, creptus hrozně řval, výfuk si po ubrání dost brblal a střílel. u yoshi je celkem v tomhle klid, víc duní a v otáčkách je kultivovanější zvuk. ale hlavně mi přijde že to s ní jede o hodně líp, neni už žádnej propad v 5000ot jako byl u creptusu, a celkově to v celým spektru jede líp. přidávaji tyhle lepší laufy tedy opravdu výkon?? já tomu nikdy moc nevěřil, podle mě jedině i s filtrem a úpravou karbeců.
fotky dodám
Taky jsem na ní koukal a dokonce i o ní uvažoval, ale nelibisemi ten tvar... Tak sem po ni hned neskočil...
Ale at slouží...
PS: mě by se na banditu libil spíš nějaky TRI-OVÁL, například Remus HexaCone (Titanium)
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Brkos - taky bych bral dva laufy, ale to jsou investice navíc a to se mi už nechce. a klidně bych tam dal dvě tyhle yoshi
Frodo89- já chtěl zase ovál, triovál se zas moc nelíbí mě. každej má jinej vkus no.
ale se zvukem jsem spokojen, ted sem s tim jel 100km a paráda. hlavně to opravdu líp jede.
motto "Vem za heft a val"
Stránky: 1