Nejsi přihlášen
kyvka z gsxr1000 na b600
Zdravim všechny! chci silnější podvozek na b600 96, předek mam vyřešenej a ted je na řade zadek. K dispozici mam kyvku z gsxr 1000 01 se všim vsudy(kolo,central,kompl.brzda).Jestli je tady nekdo kdo má s tímto zkušenost ,prosím aby mi poradil, jestli má cenu se do takový akce pouštět. Hlavně mi ale nepište, že to nejde,všechno de, akorát nevím jak moc to bude pracné, ted mam přelomenou pravačku takže nemůžu v garáži pořádně zamakat, rozdělat to a ani změřit Proto nemam vubec šajnu otom, jak moc při tom budu nadávat a hrát šipky ze šroubovákama.predem dík za rady...........
prej kdy se ožením..?. ,"až bude mět mašina pi.."
inkvizitorr (Administrator) 02.10.2010 08:33:51 Offline |
Re: kyvka z gsxr1000 na b600
Kubays psal:Zdravim všechny! chci silnější podvozek na b600 96, předek mam vyřešenej a ted je na řade zadek. K dispozici mam kyvku z gsxr 1000 01 se všim vsudy(kolo,central,kompl.brzda).Jestli je tady nekdo kdo má s tímto zkušenost ,prosím aby mi poradil, jestli má cenu se do takový akce pouštět. Hlavně mi ale nepište, že to nejde,všechno de, akorát nevím jak moc to bude pracné, ted mam přelomenou pravačku takže nemůžu v garáži pořádně zamakat, rozdělat to a ani změřit Proto nemam vubec šajnu otom, jak moc při tom budu nadávat a hrát šipky ze šroubovákama.predem dík za rady...........
de to, nemá to cenu
doba je temná...
pavel dolínek (Člen) 02.10.2010 11:59:06 Offline |
ja to tam mel a motorka vo 50% stabilnejsi a vzatackach vo 30% poslusnejsi
"una storia italiana"
VikecB12 psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
Mezi řádkama sis mohl přečíst že je to pičovina,co chceš víc slyšet Jakýkoliv sraní s B6 krom ůdržby je k hovnu. Teda pokud funguje jak má...
snemusel tagle z vostra
Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2010 18:44:50 Offline |
Kubays psal:fakt hrubé rady
hned v první vodpovědi vode mě máš naprosto do detailu přesně rozepsaný všechno na co ses dotazoval, tak nechápu co se vztekáš
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2010 18:59:49 Offline |
VikecB12 psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
Mezi řádkama sis mohl přečíst že je to pičovina,co chceš víc slyšet Jakýkoliv sraní s B6 krom ůdržby je k hovnu. Teda pokud funguje jak má...
tak pod tohle se podepíšu..po tom co jsem se dneska prvně svez na tý B12 co jsem dovez tak veškerej tunning B6 je fakt k
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
tak pod tohle se podepíšu..po tom co jsem se dneska prvně svez na tý B12 co jsem dovez tak veškerej tunning B6 je fakt k
Prozřels
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
hned v první vodpovědi vode mě máš naprosto do detailu přesně rozepsaný všechno na co ses dotazoval, tak nechápu co se vztekáš
Co chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí.
Kubays psal:inkvizitorr psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
Co chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí.
...esi máš mašinu na votloukání a máš strach, že ti bude kyfka praskat při řádění, tag se vyser na výměnu za jinou a vystuž tu původní fspjerou z jeklu a máš vyřešeno...ušetříš si spoustu starostí a práce...a tym že je železná bude jednodušší i vaření...jinag pokud budeš trvat na změně, tag z hlavy netušim, esi tam pude z Gixra, ale základ je šířka v místě osy a měl bys dodržet i dýlku vot osy kyfky k ose kola...jednotku tam uš ňák napácháš, ale budeš muset dělat delší kosti...každopádně by byla vhodnější jednotka s eksterní vyrovnávací nádopkou, bo ty integrovaný překážej a vopíraj se vo érboks...ale já bych se na to taky vysral, jag řikaj kucí, nicméně je to tvuj bajk, tvuj čas, tvoje práce a tvoje money...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Mezi řádkama sis mohl přečíst že je to pičovina,co chceš víc slyšet Jakýkoliv sraní s B6 krom ůdržby je k hovnu. Teda pokud funguje jak má...tak pod tohle se podepíšu..po tom co jsem se dneska prvně svez na tý B12 co jsem dovez tak veškerej tunning B6 je fakt k
Prozřels
takovej bylo víc
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2010 20:55:02 Offline |
Kubays psal:Co chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí.
hele ty kivko, už sem tu anabázi absolvoval a protože vim co to obnáší, tak ti radim vysrat se na to chápeš případně udělej co ti radí filous a navař tam kus železa jako výstuhu a je to
doba je temná...
Filous psal:Kubays psal:inkvizitorr psal:
hned v první vodpovědi vode mě máš naprosto do detailu přesně rozepsaný všechno na co ses dotazoval, tak nechápu co se vztekášCo chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí.
...esi máš mašinu na votloukání a máš strach, že ti bude kyfka praskat při řádění, tag se vyser na výměnu za jinou a vystuž tu původní fspjerou z jeklu a máš vyřešeno...ušetříš si spoustu starostí a práce...a tym že je železná bude jednodušší i vaření...jinag pokud budeš trvat na změně, tag z hlavy netušim, esi tam pude z Gixra, ale základ je šířka v místě osy a měl bys dodržet i dýlku vot osy kyfky k ose kola...jednotku tam uš ňák napácháš, ale budeš muset dělat delší kosti...každopádně by byla vhodnější jednotka s eksterní vyrovnávací nádopkou, bo ty integrovaný překážej a vopíraj se vo érboks...ale já bych se na to taky vysral, jag řikaj kucí, nicméně je to tvuj bajk, tvuj čas, tvoje práce a tvoje money...
máš pravdu tím povařením jsem to chtěl řešit první ale pak mi spadla do klína ta duralová, a ja už špekuloval jak nato abych pošetřil par kg.nablikám tam nákej ten kov. Tak dik za radu jo a nemáš tip kde ulovit nakej sikovnej centrálek za nejakou lidovější cenu?
Kubays psal:Filous psal:Kubays psal:
Co chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí....esi máš mašinu na votloukání a máš strach, že ti bude kyfka praskat při řádění, tag se vyser na výměnu za jinou a vystuž tu původní fspjerou z jeklu a máš vyřešeno...ušetříš si spoustu starostí a práce...a tym že je železná bude jednodušší i vaření...jinag pokud budeš trvat na změně, tag z hlavy netušim, esi tam pude z Gixra, ale základ je šířka v místě osy a měl bys dodržet i dýlku vot osy kyfky k ose kola...jednotku tam uš ňák napácháš, ale budeš muset dělat delší kosti...každopádně by byla vhodnější jednotka s eksterní vyrovnávací nádopkou, bo ty integrovaný překážej a vopíraj se vo érboks...ale já bych se na to taky vysral, jag řikaj kucí, nicméně je to tvuj bajk, tvuj čas, tvoje práce a tvoje money...
máš pravdu tím povařením jsem to chtěl řešit první ale pak mi spadla do klína ta duralová, a ja už špekuloval jak nato abych pošetřil par kg.nablikám tam nákej ten kov. Tak dik za radu jo a nemáš tip kde ulovit nakej sikovnej centrálek za nejakou lidovější cenu?
...tip nemam, ale na netu najdeš...motopuzzle, motovraky, aukro, e-bay, prostě hledej a nebo kup novej Wilbers nebo Ohlins, ale to zas nejni za lidovou...
co si na strítování, vzít lepší motorku? třeba vodu chlazenu???
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2010 23:32:51 Offline |
tomasNJ psal:co si na strítování, vzít lepší motorku? třeba vodu chlazenu???
tvoje rada je hrubá, ale to už sis moh přečíst vejš, pitšo
doba je temná...
Kubays psal:inkvizitorr psal:Kubays psal:fakt hrubé rady
Chtěl bych umět zvednout motorku přes spojku. Po jednom jsem ještě v životě nejel max. na kole.
GSX1250FA
Honzik8719 (Člen) 04.10.2010 10:33:57 Offline |
Koldan psal:jeden centrál z GSXR mi leží v regále a pustil bych ho kliďo za litr, problém je f tem, že nevím z kerýho GSXR
esli pujde na B6 96 tak bych mo možná vzal
...relativní kochač...
XJelen psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak pod tohle se podepíšu..po tom co jsem se dneska prvně svez na tý B12 co jsem dovez tak veškerej tunning B6 je fakt kProzřels
takovej bylo víc
máš na mysli někoho konkrétního
k tématu: nechte ho,kutila,ať si svařuje a tuní,alespoň má bandasku..
mohl taky tunit XJéčko
...a bude hůř!
pavel dolínek psal:ja to tam mel a motorka vo 50% stabilnejsi a vzatackach vo 30% poslusnejsi
co to,o tom nic nevím
karlos100 psal:DonPepon psal:pavel dolínek psal:ja to tam mel a motorka vo 50% stabilnejsi a vzatackach vo 30% poslusnejsi
co to,o tom nic nevím
to votestuješ jen při maximálce
nemůžu posoudit,nevím jak to sedělo předtím,ale je to pro mě nové info,takže mám na půl gsxr bo co,víc jak 200 z toho nedostanu
DonPepon psal:karlos100 psal:DonPepon psal:
co to,o tom nic nevímto votestuješ jen při maximálce
nemůžu posoudit,nevím jak to sedělo předtím,ale je to pro mě nové info,takže mám na půl gsxr bo co,víc jak 200 z toho nedostanu
myslel jsem maximální zátěž ne rychlost..
něco jako Dolínkovejch 130 kg
...a bude hůř!
Progear 650 (Člen) 04.10.2010 17:52:19 Offline |
inkvizitorr psal:tomasNJ psal:co si na strítování, vzít lepší motorku? třeba vodu chlazenu???
tvoje rada je hrubá, ale to už sis moh přečíst vejš, pitšo
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tomasNJ psal:co si na strítování, vzít lepší motorku? třeba vodu chlazenu???
vodníka bych bral, to je jasny. Ale rodina na ceste a prase vysypane ,ta moja hujda je uz vcelku neprodejna. Mam tam par uprav, o ktere neni moc zájem a navic uz ke me prirostla a vod ty doby co sem se radne naucil pouzivat spojec, jsem sní spokojenej. mam tam pár pridavnejch vetraku a planuju druhej chladič a v gumovačkách stejne moc nejedu, pac kdo to má platit.takže si spolu vystačíme
Koldan psal:jeden centrál z GSXR mi leží v regále a pustil bych ho kliďo za litr, problém je f tem, že nevím z kerýho GSXR
central sem uz dnes poresil, sice ma tu expanzku nakokot vtom jednom odlitku z centralem, ale to uz mam v hlave vyreseny. Ale dik za nabidku
LukinB6 psal:Kubays psal:inkvizitorr psal:
hned v první vodpovědi vode mě máš naprosto do detailu přesně rozepsaný všechno na co ses dotazoval, tak nechápu co se vztekášCo chci slyšet víc? tak třeba proč je to pičovina, co bych musel odřezat, znovu navařit, převrtat atd,popř která jíná kyvka by mi tam pasla líp, ale to bys otom musel neco vedet ne jen ze náký sraní je k hovnu. streetuju a kivka uz mi jednou praskla na lítání je 6 slabá to vám zas neberu ale přes spojku se zvedá jako nic a to mi na letišti stačí.
Chtěl bych umět zvednout motorku přes spojku. Po jednom jsem ještě v životě nejel max. na kole.
tak na b6 zapomen na vsechno krom jedničky a spojky, to nebude tak tezký, pac tam zadný jiny figle nefungujou . Udrzuj tak 40tku, pak vem za plyn tak na pade - sede% a v zaberu promackni spojec zbytek uz bude na tobe . ale ne první trening suspenzor!!
Kubays psal:Koldan psal:jeden centrál z GSXR mi leží v regále a pustil bych ho kliďo za litr, problém je f tem, že nevím z kerýho GSXR
central sem uz dnes poresil, sice ma tu expanzku nakokot vtom jednom odlitku z centralem, ale to uz mam v hlave vyreseny. Ale dik za nabidku
no vony většinou tak jsou, někde bych našel i fotočku, problém je v tom, že někeré maj tu expanzku pod blbým úhlem a ta pak leze do prostoru kde je baterka a zavazí tam. Já kvůli tomu koupil druhý, každopádně i ten první je použitelný, ale pro ty, kerým nevadí, že nebudou mít na baterce ten umělohmotnej kryt, což pro mě bylo nepředstavitelné (neměl bych kam dávat čvaňháky a peněženku)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 07:41:22 Offline |
to Koldan:blejskni ho prosím a dej k němu nějaký rozměry..do toho mího by se možná vmáčk bez úprav..bo už je tam stejně řezáno a je to tam celý jinak dík
inkvizitorr psal:hele ty kivko, už sem tu anabázi absolvoval a protože vim co to obnáší, tak ti radim vysrat se na to chápeš případně udělej co ti radí filous a navař tam kus železa jako výstuhu a je to
kivka Tě sere, ale výstuha Ti nevadí, jantare :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:inkvizitorr psal:hele ty kivko, už sem tu anabázi absolvoval a protože vim co to obnáší, tak ti radim vysrat se na to chápeš případně udělej co ti radí filous a navař tam kus železa jako výstuhu a je to
...holt prosťáček
inkvizitorr (Administrator) 05.10.2010 16:27:37 Offline |
huskyb12 psal:inkvizitorr psal:hele ty kivko, už sem tu anabázi absolvoval a protože vim co to obnáší, tak ti radim vysrat se na to chápeš případně udělej co ti radí filous a navař tam kus železa jako výstuhu a je to
ta zrovna ne, ty cype
doba je temná...
pavel dolínek (Člen) 05.10.2010 19:29:52 Offline |
treba by chtel tu vovarenou kifku vylestit
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:huskyb12 psal:inkvizitorr psal:hele ty kivko, už sem tu anabázi absolvoval a protože vim co to obnáší, tak ti radim vysrat se na to chápeš případně udělej co ti radí filous a navař tam kus železa jako výstuhu a je to
treba by chtel tu vovarenou kifku vylestit
leští se candát kokine
K.a.s.y.m. psal:to Koldan:blejskni ho prosím a dej k němu nějaký rozměry..do toho mího by se možná vmáčk bez úprav..bo už je tam stejně řezáno a je to tam celý jinak dík
Takže todlencto je ten co jsem dal pryč, pán mi tvrdil, že má být údajně z K8, ale nevím, ta expanzka tam prostě zavazela, namontovaný byl, ale na baterku se mi už nevlezl ten umělohmotnej kryt, jinak je plně funkční a jezdilo se mi snm v pohodě. Klidně ho pučím a zapaltíš ho až po namontování a spokojenosti:
jinak já jsem koupil druhej, všimni si, že je jinak otočenej a úhel expanzky je taky jinej, navíc i ten štelovací šroub, dle kterého se to má údajně poznat má jinou barvu:
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 09:28:46 Offline |
zupa...v poledne kouknu jak to tam mám udělaný ale určitě se dohodneme
inkvizitorr (Administrator) 06.10.2010 09:35:24 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 09:37:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zupa...v poledne kouknu jak to tam mám udělaný ale určitě se dohodneme
a po pravdě poznám prd z čeho je hlavně bude mladší a nevydechlej jako ten origo B12 a doladění bude holt zkouška trpělivosti
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 20:06:29 Offline |
hele tak jsem jsem do dneska obhlíd a řek bych ,že ho tam dostanu max. upravim držák bateky..co za něj chceš?
inkvizitorr (Administrator) 21.01.2011 23:11:53 Offline |
Kubays psal:toš taag sem to vymamlasil
no vidiš a ani to nebolelo
doba je temná...
huskyb12 psal:Kubays psal:toš taag sem to vymamlasil
nechci Tě urazit, ale když sme si dělali prdel z Xichta, že má labutě, tak Ty stojíš vedle něj s cukrovou vatou :)))
...na airovku si zapoměl, na airovku....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nechci Tě urazit, ale když sme si dělali prdel z Xichta, že má labutě, tak Ty stojíš vedle něj s cukrovou vatou :)))
tak se tvářím pokaždý když nachlpe ten bílej bordel
a poď si vyčistit ty drobky z klávesnice
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kubays psal:huskyb12 psal:Kubays psal:toš taag sem to vymamlasil
tak se tvářím pokaždý když nachlpe ten bílej bordel
hele to nebylo na tvojí portrétovou fotku ... to chce čas a párkrát se mezi těmahle magorama objevit Houska reagoval na fotky tvý mašiny
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kubays psal:huskyb12 psal:
nechci Tě urazit, ale když sme si dělali prdel z Xichta, že má labutě, tak Ty stojíš vedle něj s cukrovou vatou :)))tak se tvářím pokaždý když nachlpe ten bílej bordel
hele to nebylo na tvojí portrétovou fotku ... to chce čas a párkrát se mezi těmahle magorama objevit Houska reagoval na fotky tvý mašiny
tak jaký labutě kua
Kubays psal:XJelen psal:Kubays psal:
tak se tvářím pokaždý když nachlpe ten bílej bordelhele to nebylo na tvojí portrétovou fotku ... to chce čas a párkrát se mezi těmahle magorama objevit Houska reagoval na fotky tvý mašiny
tak jaký labutě kua
...že máš mašinu jak kolotočář
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1