Nejsi přihlášen
po 14 dnech ze špitálu doma :)
Tak konečně jsem od Mostu a následném nástupu na popáleninovém odd. do nemocnice v Brně dorazil dnes domů ... proběhla plastika kůže na onom předloktí a místo kérky libovej fijalovej obdélník muheh
Závěr je nejspíš opravdu takový že popálení nevzniklo odřením o asfalt ale tím jak se kombinéza při pohybu po asfaltu rozehřála
… voranžová
Progear 650 (Člen) 03.10.2010 12:44:39 Offline |
Re: po 14 dnech ze špitálu doma :)
no tak to je masakr! at se dáš rychle dohromady abych ti mohl dát na jaře zase naprdel...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:no tak to je masakr! at se dáš rychle dohromady abych ti mohl dát na jaře zase naprdel...
Jako jak na prdel? Jako tím, že nás vypečeš a vemeš si svoje nářadí a nebudeš nic potřebovat?
Tož tak:-D
mates psal:je to zafašovaný a přicvaklý takovejma jakoby kancelářskejma svorkama .. jeden obdelník na ruce a druhej na stehně :)
Ležel sem na stejným místě 5 týdnů,taky plastika,taky štverec ze stehna,akorát mě to připlácli na nohu,z vrchu nad prstama,těch připínáčků sem měl kolem 50ti Taky popálenina třetího stupně Aspoň sem měl za to modrou knížku Dneska už skoro nejde najít na stehně místo kde to odebírali Je to 9 let. Sou tam na to celkem machři
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2010 18:39:06 Offline |
Tak rychlí a bezbolestný hojení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jiřina psal:Progear 650 psal:no tak to je masakr! at se dáš rychle dohromady abych ti mohl dát na jaře zase naprdel...
Jako jak na prdel? Jako tím, že nás vypečeš a vemeš si svoje nářadí a nebudeš nic potřebovat?
heh to se v životě nestane .. největším autem přijede ale bez jedinýho šroubováku
… voranžová
Progear 650 (Člen) 04.10.2010 17:47:32 Offline |
mates psal:Jiřina psal:Progear 650 psal:no tak to je masakr! at se dáš rychle dohromady abych ti mohl dát na jaře zase naprdel...
heh to se v životě nestane .. největším autem přijede ale bez jedinýho šroubováku
Nářadí si neberu, bo vy ho máte dycky...
Avšak na přiští rok sem si stanovil jasnej cíl, a to že vás dva budu pravidelně pojíždět...
Jiřinoj: Nic potřebovat? Aspoň na stojany né? Přeci si to nebudu zvedat sám!!!
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:mates psal:Jiřina psal:
Jako jak na prdel? Jako tím, že nás vypečeš a vemeš si svoje nářadí a nebudeš nic potřebovat?heh to se v životě nestane .. největším autem přijede ale bez jedinýho šroubováku
Avšak na přiští rok sem si stanovil jasnej cíl, a to že vás dva budu pravidelně pojíždět...
ale simtě .. ani ve tvým nejmokřejším snu ... muhehehe
… voranžová
Banditatom (Člen) 04.10.2010 18:43:17 Offline |
mates psal:Progear 650 psal:mates psal:
heh to se v životě nestane .. největším autem přijede ale bez jedinýho šroubovákuAvšak na přiští rok sem si stanovil jasnej cíl, a to že vás dva budu pravidelně pojíždět...
no nevím nevím přece jen má v záloze ještě čarovnou hůlku
jinak rychle hojení asfaltére
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mates psal:Progear 650 psal:mates psal:
heh to se v životě nestane .. největším autem přijede ale bez jedinýho šroubovákuAvšak na přiští rok sem si stanovil jasnej cíl, a to že vás dva budu pravidelně pojíždět...
Hele nechme ho přitom ...právě si na sebe chlapec ušil bič
Koldan psal:hele Muhehe, to se ti jako komba při klůzání tak zahřála, že ťa spálila? ci fix to sů věci
Tak jest, všechno tomu nasvědčuje že se ta kůže a vnitřní chránič tak rozehřál při klouzání po asfaltu (asi tomu přispělo to jak mě za sebou njakou dobu táhl) že mě takhle popálil
měl jsem normálně regulérně 5-10cm díru i v termotriku (na břichu) a textil okolo té díry byl regulérně zpečenej ... a komba je zepředu jen lehce ošoupaná !
… voranžová
Jiřina psal:mates psal:Progear 650 psal:
Avšak na přiští rok sem si stanovil jasnej cíl, a to že vás dva budu pravidelně pojíždět...ale simtě .. ani ve tvým nejmokřejším snu ... muhehehe
Hele nechme ho přitom ...právě si na sebe chlapec ušil bič
bič boží .. bič božíí
… voranžová
"měl jsem normálně regulérně 5-10cm díru i v termotriku (na břichu) a textil okolo té díry byl regulérně zpečenej ... a komba je zepředu jen lehce ošoupaná !!
A proč se neobrátils v půlce skluzu na záda
God Save The Queen!
Kelly01 psal:"měl jsem normálně regulérně 5-10cm díru i v termotriku (na břichu) a textil okolo té díry byl regulérně zpečenej ... a komba je zepředu jen lehce ošoupaná !!
páč ho ta Cebra nechtěla pustit :)))
ale di, Ty brepto ...
Kelly01 psal:"měl jsem normálně regulérně 5-10cm díru i v termotriku (na břichu) a textil okolo té díry byl regulérně zpečenej ... a komba je zepředu jen lehce ošoupaná !!
páč jsem byl zaseklej nohama mezi podsedlákem a kolem v druhé motorce která mě táhla
… voranžová
Progear 650 (Člen) 05.10.2010 18:09:05 Offline |
Jiřina psal:mates psal:Jiřina psal:
Hele nechme ho přitom ...právě si na sebe chlapec ušil bičbič boží .. bič božíí
A hjooooodně dlouhý
Ale ale... Aspoň máte motivaci... A do novýho roku si můžete stanovit nové cíle.
PS: pro oba: Most 55, Lausitz 02, Brno nevim, třeba 25...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 07:16:47 Offline |
Progear 650 psal:Jiřina psal:mates psal:
bič boží .. bič božííA hjooooodně dlouhý
Ale ale... Aspoň máte motivaci... A do novýho roku si můžete stanovit nové cíle.
PS: pro oba: Most 55, Lausitz 02, Brno nevim, třeba 25...
tak to aby jsi vyměnil koně
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Jiřina psal:A hjooooodně dlouhý
PS: pro oba: Most 55, Lausitz 02, Brno nevim, třeba 25...tak to aby jsi vyměnil koně
neboooj už se na tom pracuje do konce měsíce bude novej kůň doma
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 12:49:55 Offline |
Bodlinka psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
PS: pro oba: Most 55, Lausitz 02, Brno nevim, třeba 25...tak to aby jsi vyměnil koně
tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:K.a.s.y.m. psal:tak to aby jsi vyměnil koně
tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
to já jsem spíše zvědavá, kde ty všechny přibližovadla budeme parkovat
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 14:19:29 Offline |
Bodlinka psal:K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:
neboooj už se na tom pracuje do konce měsíce bude novej kůň domatak to jsem zvědavej co to bude za šestku
to já jsem spíše zvědavá, kde ty všechny přibližovadla budeme parkovat
no kde..něco obívák..něco ložníce..jednu necháš na chodbě jako botník atd. nebo další varianta jako já na to postavit boudu
K.a.s.y.m. psal:tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
Já to prásku... R
Jinak vo tom teda mluví už asi 2 měsíce a furt jí nemá, tak nevim, jestli zase nebude příští rok jezdit na Banditu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 14:36:57 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
Já to prásku... R
Jinak vo tom teda mluví už asi 2 měsíce a furt jí nemá, tak nevim, jestli zase nebude příští rok jezdit na Banditu.
R...mysliš jako Raketu?? jestli myslí,že se dá na piánu jezdit tak proč ne dneska jsou za pár korun
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
Já to prásku... R
jóó, to von toho namluví
… voranžová
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 19:32:44 Offline |
mates psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
Já to prásku... R
Jinak vo tom teda mluví už asi 2 měsíce a furt jí nemá, tak nevim, jestli zase nebude příští rok jezdit na Banditu.jóó, to von toho namluví
mates psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tak to jsem zvědavej co to bude za šestku
Já to prásku... R
Jinak vo tom teda mluví už asi 2 měsíce a furt jí nemá, tak nevim, jestli zase nebude příští rok jezdit na Banditu.jóó, to von toho namluví
to máš pravdu ... proto jsem se do toho vložila jááá a je to doma
teda není... čeká se až paňmáma Progýrovic odjede na dovolenou (hold prej nemusí vědět všechno )
Progear 650 (Člen) 07.10.2010 20:05:54 Offline |
Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ale když do těch dvouch morafců sem si musel rejpnout
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.10.2010 20:13:53 Offline |
Já to prásku... R
no jistě.... nevim kdo furt mele nějaký pičoviny a sprosťárny ty cype....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ale tady nikdo neříkal nic vo litru,padlo tady R1 a čtvrt,čož znamená YZF R125. Ale máš pravdu,bylo by to na tebe moc velký
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Progear 650 psal:Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ale když do těch dvouch morafců sem si musel rejpnoutAle tady nikdo neříkal nic vo litru,padlo tady R1 a čtvrt,čož znamená YZF R125. Ale máš pravdu,bylo by to na tebe moc velký
...mělo to být tajemství, ale když už je to venku. Tady je na tréninku u nás v práci na parkovišti....
...
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 07.10.2010 21:03:21 Offline |
kojaksro psal:VikecB12 psal:Progear 650 psal:Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ale když do těch dvouch morafců sem si musel rejpnoutAle tady nikdo neříkal nic vo litru,padlo tady R1 a čtvrt,čož znamená YZF R125. Ale máš pravdu,bylo by to na tebe moc velký
...mělo to být tajemství, ale když už je to venku. Tady je na tréninku u nás v práci na parkovišti....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nibike.jpg
...
co jsi mu to dal za boty ty voe! co kdyby spadl?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 07.10.2010 22:00:28 Offline |
Kojak: Ty fóry tě přejdou až budeme v zimě ladit a trávit dlouhý večery u tebe...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ty? A rejpnout? A do nás? Tak to leda že bys dojel někam nachystaný a připravený
Progear 650 (Člen) 09.10.2010 11:29:01 Offline |
richie psal:Progear 650 psal:Kojak: Ty fóry tě přejdou až budeme v zimě ladit a trávit dlouhý večery u tebe...
hodlas koupit neco nepojizdnyho?
v tuhle chvíli je to vlastně nepojízdný no...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 09.10.2010 11:29:53 Offline |
Jiřina psal:Progear 650 psal:Litr nechci... To je pičovina. Až to bude doma, dám fotky.... Do tý doby sem to chtěl tajit...
Ale když do těch dvouch morafců sem si musel rejpnoutTy? A rejpnout? A do nás? Tak to leda že bys dojel někam nachystaný a připravený
No to nevim, to se mi povede asi jen težko... Leda že by mi zabalila pani...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1