Nejsi přihlášen
Kupa Bandita
Chcem si konecne kupit moto na ktoru mam chut uz 12rokov.
Mam vyhliadnutu B600 rok 2004vraj
Obrazky som nahral ale neviem ich prilepit do tejto temy.
Moto som obzrel ale uprimne sa priznam ze som ich uz par polakoval nieco hliniku pozvaral ale ako expert sa necitim.
Moto je na pohlad v slusnom povodnom stave sice ma tam tuning vyfuk ale je k nemu aj original. Lak a pod je OK tiez original.
Precital som si tu dost o muchach a poruchach tychto moto ale nejake info a odporucanie naco si dat pozor od miestnych guru by urcite pomohlo.
Vdaka.
Re: Kupa Bandita
No je pěknej
Nevím co chceš od místních guru(já jím rozhodně nejsem) slyšet.
Aby byla co nejmíň dobitá, spotřebák co nejlepší (gumy,řetězofka,destičky),a do motoru nevidíš takže .... ono na tom motoru ani nejni co pořádně zkurvit protože je to držák a pokud mu dal aspoň základní údržbu tak .....
Ale chtělo by to nějakej plastík ať na tebe nefůká takže eSko
P.S. a šel bych do B12S
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:No je pěknej
Aby byla co nejmíň dobitá, spotřebák co nejlepší (gumy,řetězofka,destičky),a do motoru nevidíš takže .... ono na tom motoru ani nejni co pořádně zkurvit protože je to držák a pokud mu dal aspoň základní údržbu tak .....
P.S. a šel bych do B12S
vubec ho neposlouchej. To je mistni entomologickej blazen.
jinak ani mne ta flaska porta nepomohla s ostrosti tech prvnich obrazku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 03.10.2010 18:36:56 Offline |
co je to za moto?...dyt to neni nikde vodřený ....to bude ňákej podvod...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Loser psal:Kakac psal:No je pěknej
P.S. a šel bych do B12Svubec ho neposlouchej. To je mistni entomologickej blazen.
jinak ani mne ta flaska porta nepomohla s ostrosti tech prvnich obrazku
Já ti dám entomologickej blázen
Ne teď beze srandy je fakt pěknej
Ale šel bych do 12ctky.
Já najel 10000 než jsem prozřel a chtěl větší objem.
Ale kurňa ty 12 eSka nikdo za slušnou cenu neprodával tak jsem skončil u ladiček.
P.S. že by si je tak cenili
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Moto je podla toho co ja viem posudit vo velmi slusnom povodnom stave.
Odreta trosku je sice len soft ale predsa .. to by bolo fakt cudne ak by bola ako vonavka.
Majitel nieje priekupnik kupil si R1 tak toto ide do sveta.
Akurat som potreboval pocut ludi co to vlastnia. Som rad ze to nieje rychlojebka akych sa dnes vyraba spusta.
Na margo B12 , ja som kavickar toto si kupujem pre relax najazd cca 1500-2000km rocne.
SO 545 psal:Moto je podla toho co ja viem posudit vo velmi slusnom povodnom stave.
Odreta trosku je sice len soft ale predsa .. to by bolo fakt cudne ak by bola ako vonavka.
Majitel nieje priekupnik kupil si R1 tak toto ide do sveta.
Akurat som potreboval pocut ludi co to vlastnia. Som rad ze to nieje rychlojebka akych sa dnes vyraba spusta.
Na margo B12 , ja som kavickar toto si kupujem pre relax najazd cca 1500-2000km rocne.
Je dost pěkná, sice nemá origo zrcátka, závažíčka, blinkry a zadní blatníček, ale zato má moc krásnou nádrž, jako já a těch v republice moc není. Viděl jsem za 4 roby takových jen 2. Šel bych do ní.
GSX1250FA
Stránky: 1