Nejsi přihlášen
Re: Sobota 9.10. Jihomoraváci vyjížďka???
Zatím má víkend otevřenej,nevím jestli náhodou neskejsnu do soboty v německu. No a pokud bude počasí kloudný,tak váhám mezi mašinou a rybama Ale třeba by jel aji BSE,že by mu třeba po roce mohlo zase fouknout nějaký těsnění jako loni
Uvidím,zatím je to na mě brzo,navíc předpovědím už nevěřím ani piču
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Zatím má víkend otevřenej,nevím jestli náhodou neskejsnu do soboty v německu. No a pokud bude počasí kloudný,tak váhám mezi mašinou a rybama
Ale třeba by jel aji BSE,že by mu třeba po roce mohlo zase fouknout nějaký těsnění jako loni
tyve nech bejt
sem tam zase dal silikonovou hadicku koncama spojenou a zase to tesni
Jinak ja uz mam sobotu zajebanou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Zatím má víkend otevřenej,nevím jestli náhodou neskejsnu do soboty v německu. No a pokud bude počasí kloudný,tak váhám mezi mašinou a rybama
Ale třeba by jel aji BSE,že by mu třeba po roce mohlo zase fouknout nějaký těsnění jako loni
tyve nech bejt
Jinak ja uz mam sobotu zajebanou
No nevadí,já na to asi taky jebu,dneska sem dal 150 na chalupu a zpět,umyl sem to,vypucoval žetěz,doplnil scotoilera a už stojí v koutě a čeká na jaro. Pro letošek asi končím,pokud se teda nějak rapidně nezlepší počasí
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Zatím má víkend otevřenej,nevím jestli náhodou neskejsnu do soboty v německu. No a pokud bude počasí kloudný,tak váhám mezi mašinou a rybama
tyve nech bejt
Jinak ja uz mam sobotu zajebanouNo nevadí,já na to asi taky jebu,dneska sem dal 150 na chalupu a zpět,umyl sem to,vypucoval žetěz,doplnil scotoilera a už stojí v koutě a čeká na jaro. Pro letošek asi končím,pokud se teda nějak rapidně nezlepší počasí
Poslal jsem ti maila, tak jenom abys o tom věděl
ABik psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
tyve nech bejt
Jinak ja uz mam sobotu zajebanouNo nevadí,já na to asi taky jebu,dneska sem dal 150 na chalupu a zpět,umyl sem to,vypucoval žetěz,doplnil scotoilera a už stojí v koutě a čeká na jaro. Pro letošek asi končím,pokud se teda nějak rapidně nezlepší počasí
Poslal jsem ti maila, tak jenom abys o tom věděl
Jo,ted sem na to čučel,tak jenom abys věděl že sem to četl Jo a to bum bum je aji pro novice?
VikecB12 psal:ABik psal:VikecB12 psal:
No nevadí,já na to asi taky jebu,dneska sem dal 150 na chalupu a zpět,umyl sem to,vypucoval žetěz,doplnil scotoilera a už stojí v koutě a čeká na jaro. Pro letošek asi končím,pokud se teda nějak rapidně nezlepší počasíPoslal jsem ti maila, tak jenom abys o tom věděl
Jo,ted sem na to čučel,tak jenom abys věděl že sem to četl
Jo a to bum bum je aji pro novice?
Aji nováčci můžou bumbum, vem taky ženu ať se těma ratolestma tam inspiruje
ABik psal:VikecB12 psal:ABik psal:
Poslal jsem ti maila, tak jenom abys o tom vědělJo,ted sem na to čučel,tak jenom abys věděl že sem to četl
Jo a to bum bum je aji pro novice?
Aji nováčci můžou bumbum, vem taky ženu ať se těma ratolestma tam inspiruje
Možná by sme se na chvilku stavili,kdyštak bych ti zavolal Jo a Šárka by prej taky rači bumbum
Filous psal:ABik:
...zbavuješ se železa???
To ani nestojí za řeč http://www.youtube.com/watch?v=oLAIemsd … re=related
VikecB12 psal:Filous psal:ABik:
...zbavuješ se železa???To ani nestojí za řeč http://www.youtube.com/watch?v=oLAIemsd … re=related
...ten hoch dost utrácí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1