Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 06.10.2010 21:45:12 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.10.2010 22:13:30 Offline |
Re: jak to chodí na maltě....
Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010231.jpg[/IMG]
sem si to myslel ....tamto se mi ani nelíbilo ,protože to nebylo barevně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous, ty máš nějkaý spešl triko Bandit ultras?? Něja jsem ho u vjetnamce nenašel...
Bandit 4EVER!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2010 07:17:05 Offline |
tak tomuhle bych věřil spíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
barynek psal:Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010231.jpg[/IMG]Filous, ty máš nějkaý spešl triko Bandit ultras?? Něja jsem ho u vjetnamce nenašel...
to bys nesměl jezdit po dovolených
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nebylo ti z tý žltý brči blbjě?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010231.jpg[/IMG]nebylo ti z tý žltý brči blbjě?
to byla šťáva s vodou
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
barynek psal:Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010231.jpg[/IMG]Filous, ty máš nějkaý spešl triko Bandit ultras?? Něja jsem ho u vjetnamce nenašel...
...mam...u vjetnamce nejni k mání...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010231.jpg[/IMG]nebylo ti z tý žltý brči blbjě?
...z vobarvený vodky??? ...kupodivu nebylo
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:...pičovina, todle je z Malty:
...z vobarvený vodky??? ...kupodivu nebylo
nam nam ... sou to sami vitamini
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:Koldan psal:
nebylo ti z tý žltý brči blbjě?...z vobarvený vodky??? ...kupodivu nebylo
nam nam ... sou to sami vitamini
...zdarec...sem ti fčéra po dlouhý dobje skajpoval a ty ses něgde "flákal" s ňákou škeblí, co???
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...z vobarvený vodky??? ...kupodivu nebylonam nam ... sou to sami vitamini
...zdarec...sem ti fčéra po dlouhý dobje skajpoval a ty ses něgde "flákal" s ňákou škeblí, co???
dokonce na Bandasce ...romantika ... nocni Mdina nejak tady zacinam ocenovat tu banditi sedacku
jak pekne sjizdej ty batuzky a tulej se na zada
no a pak sangia...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:
nam nam ... sou to sami vitamini...zdarec...sem ti fčéra po dlouhý dobje skajpoval a ty ses něgde "flákal" s ňákou škeblí, co???
dokonce na Bandasce ...romantika ... nocni Mdina
nejak tady zacinam ocenovat tu banditi sedacku
jak pekne sjizdej ty batuzky a tulej se na zada
no a pak sangia...
...asi ti závidim...tady je hnusně...uš štrnáct dní sem nejel
...a sangriji sem neměl vod léta
...byli ste na sangriji f tý hospodě se dvorkem v St.Julian??? ...ježiš já bych emigroval
...ňáký podzimní depréza mam...asi se vožeru
Fresh Man psal:Filous psal:...apropó, uš si tu ludru aspoň umyl???
vomyl
a navic prselo![]()
ale pocasi je tu naaadgernyyy..... jj v ty hospode se zahradkou ...
dej vedet kdy te mam cekat na letisti ...
...ty mě sereš
Filous psal:Fresh Man psal:tak sorry ... vecer si dam jedno na tebe.... V beer garden
na zahradce
...oukej, dam si na tebe slivovici, co s ní kurýruju moribundus
pošli mi pls taky štamprdli na moribundus
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Filous psal:Fresh Man psal:tak sorry ... vecer si dam jedno na tebe.... V beer garden
na zahradce
...oukej, dam si na tebe slivovici, co s ní kurýruju moribundus
pošli mi pls taky štamprdli na moribundus
...Kukíno, slivovice a k tomu zázvorovej čaj ...peru to do sebe uš druhej večír...ale eště to nezabralo
Filous psal:Kukii psal:Filous psal:
...oukej, dam si na tebe slivovici, co s ní kurýruju moribunduspošli mi pls taky štamprdli na moribundus
...Kukíno, slivovice a k tomu zázvorovej čaj
...peru to do sebe uš druhej večír...ale eště to nezabralo
zázvorák piju taky a dá se říct že po litrech, slivka došla, rum došel, vodka došla nic nezabralo
nějakej odolnej sráč jeden
Kukii psal:Filous psal:Kukii psal:
pošli mi pls taky štamprdli na moribundus...Kukíno, slivovice a k tomu zázvorovej čaj
...peru to do sebe uš druhej večír...ale eště to nezabralo
zázvorák piju taky a dá se říct že po litrech, slivka došla, rum došel, vodka došla
nic nezabralo
Když už sme u teho moribundusu...Mě zabral takovej vytuněnej zázvorák....
To se nastrouhá hafo zázvoru (tak dvě vrchovatý polívkový lžíce)
přihodí se k tomu 3 nadrcený hřebíčky, trocha mletýho kmínu, větší trocha podrcenýho pepře (používám takovej ten 4barev f tom mlejnku), trocha soly a špetka skořice.....zalejt tak 1-1,5l horký vody (ne uplně vřící asi jako na zelenej čaj) a na konec se do toho vymačká celej citrón...podáváme teplé...no co vám budu povídat lahoda ...no neni to tak strašný bo to pálí jako svině, takže ani nevíš jak to chutná
ps. na ucpanej rypák je dobrý žvejkat hřebíček (cucat a žvejkat, né ho rozkousat a hned sežrat)
Lihy psal:Kukii psal:Filous psal:
...Kukíno, slivovice a k tomu zázvorovej čaj...peru to do sebe uš druhej večír...ale eště to nezabralo
zázvorák piju taky a dá se říct že po litrech, slivka došla, rum došel, vodka došla
nic nezabralo
přihodí se k tomu 3 nadrcený hřebíčky, trocha mletýho kmínu, větší trocha podrcenýho pepře (používám takovej ten 4barev f tom mlejnku), trocha soly a špetka skořice.....zalejt tak 1-1,5l horký vody (ne uplně vřící asi jako na zelenej čaj) a na konec se do toho vymačká celej citrón...podáváme teplé...no co vám budu povídat lahoda...no neni to tak strašný bo to pálí jako svině, takže ani nevíš jak to chutná
ps. na ucpanej rypák je dobrý žvejkat hřebíček (cucat a žvejkat, né ho rozkousat a hned sežrat)
...ty krávo, to musí bejt dobrej utrejch ...to dyš vypiju, tag se mi to proleptá skrs břícho ven
...ale večír to skusim, bo v neděli musim bejt ready to road
Je to přece meducína a né dobrota...kdyby to bylo dobrý nechtěl by si se vyléčit aby si to mohl chlastat dál....proto přestává působit léčba chlastem...tělo chce dál přísun toho dobrýho chlastu a tak se nesnaží se uzdravit....psychlologie vogo
Lihy psal:Kukii psal:Filous psal:
...Kukíno, slivovice a k tomu zázvorovej čaj...peru to do sebe uš druhej večír...ale eště to nezabralo
nic nezabralo
přihodí se k tomu 3 nadrcený hřebíčky, trocha mletýho kmínu, větší trocha podrcenýho pepře (používám takovej ten 4barev f tom mlejnku), trocha soly a špetka skořice.....zalejt tak 1-1,5l horký vody (ne uplně vřící asi jako na zelenej čaj) a na konec se do toho vymačká celej citrón...podáváme teplé...no co vám budu povídat lahoda...no neni to tak strašný bo to pálí jako svině, takže ani nevíš jak to chutná
ty krávo, myslim, že radši zkusim sehnat další domácí slivku
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2010 08:32:06 Offline |
Lihy psal:Je to přece meducína a né dobrota...kdyby to bylo dobrý nechtěl by si se vyléčit aby si to mohl chlastat dál....proto přestává působit léčba chlastem...tělo chce dál přísun toho dobrýho chlastu a tak se nesnaží se uzdravit....psychlologie vogo
zlatá slivka s medem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy psal:Je to přece meducína a né dobrota...kdyby to bylo dobrý nechtěl by si se vyléčit aby si to mohl chlastat dál....proto přestává působit léčba chlastem...tělo chce dál přísun toho dobrýho chlastu a tak se nesnaží se uzdravit....psychlologie vogo
psychologie když tý slivky je víc tak si nakonec stejně myslíš, že ti nic nejni, žes zdráv jak řípa
Fresh Man psal:tag takový sračky se na maltě nepijou
naštěstí !!!!
Filous :) jaká byla slivka ??? mi to propláchli vodkou :) s bulem
...silovica dobrá, moja...no moja, víš jak, to sa u nás tak říká, tata mi s ní pomáhal ...a jinag napiču, vot tý doby co sem u tebe chytil to svinctvo, tag se toho ňák nemůžu zbavit a teť mě to zas ňák sestřelilo
...rýmička, kašlík, teplotka, no sem na umření
...byli ste pařit f Pacevill???
Muj otec měl dvě meducíny... cibulovej čaj - jednou to do mě nalil a vod tý doby jak to začal vařit, byl jsem fit než to dovařil a pak měl svařený mlíko s rumem a medem - jsem jednou nenašel doma rum, tak jsem to udělal z džeka denijelse a to byl fofr
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Muj otec měl dvě meducíny... cibulovej čaj - jednou to do mě nalil a vod tý doby jak to začal vařit, byl jsem fit než to dovařil
a pak měl svařený mlíko s rumem a medem - jsem jednou nenašel doma rum, tak jsem to udělal z džeka denijelse a to byl fofr
...medvjedí mlíko je dobrý
no mě zabírá čertovo hofno...slivovice ,lžíce medu a sušená švestka a vohřát trochen a hlavně ničim už neředit ..jako třeba debilní nápad vohřát to vařicí vodou
ne ne ..pěkně do kastrůlku a na plotnu ale zas vopatrně a nepřevařit...
prostě alchymije jak sfiňa
...nikdo nevojebe Ježíše...
Stránky: 1