Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 07.10.2010 18:27:28 Offline |
těsnění výfukových svodů GSX1400
místním mechošumčím by se dalo nahradit těsnění výfukových svodů (myšleno ze svodů na mezisvod)jsou tam takové teda byli.... 4 nejspíš teflonové kroužky když jsem volal do suzuki protočily se mě panenky pač za jedno chcou 600kč a to nedám.Tak se ptám místních guru jestli by nevěděli vo něčom
děkuji
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 07.10.2010 20:14:45 Offline |
Re: těsnění výfukových svodů GSX1400
svod výfuku má průměr 38mm mezisvod 42mm.
leda tady: http://www.tezas.cz/autobusy-nahradni-dily
:)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 07.10.2010 20:37:40 Offline |
huskyb12 psal:leda tady: http://www.tezas.cz/autobusy-nahradni-dily
:)))
čekal jsem jen kdo s tím příjde první
...neser tam žádnej tmel, akorát to zablemtáš a stejně to za čas vypadá ...buťto kup origo a nebo si nech vytočit kroušky stejnejch rozměrů v mědi, ty vyžíhej a dej je tam...vostatní je prasečina...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 07.10.2010 21:43:00 Offline |
Filous psal:...neser tam žádnej tmel, akorát to zablemtáš a stejně to za čas vypadá ...buťto kup origo a nebo si nech vytočit kroušky stejnejch rozměrů v mědi, ty vyžíhej a dej je tam...vostatní je prasečina...
tmel bych tam nedal pač by to stejně vyfoukalo ven originály jsou s teflonu nebo něčeho takového? mám právě ještě jedny svody 4-2-1 a tam jsou takové měděné vložky spletené s mědi.To je originál nebo nějaký home made?
Banditatom psal:Filous psal:...neser tam žádnej tmel, akorát to zablemtáš a stejně to za čas vypadá ...buťto kup origo a nebo si nech vytočit kroušky stejnejch rozměrů v mědi, ty vyžíhej a dej je tam...vostatní je prasečina...
tmel bych tam nedal pač by to stejně vyfoukalo ven originály jsou s teflonu nebo něčeho takového? mám právě ještě jedny svody 4-2-1 a tam jsou takové měděné vložky spletené s mědi.To je originál nebo nějaký home made?
...origo sou ty měděný drátěnky, teflonový sem neviděl...dej tam ty co máš navíc a máš pořešeno
Banditatom (Člen) 08.10.2010 10:34:17 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...neser tam žádnej tmel, akorát to zablemtáš a stejně to za čas vypadá ...buťto kup origo a nebo si nech vytočit kroušky stejnejch rozměrů v mědi, ty vyžíhej a dej je tam...vostatní je prasečina...
...origo sou ty měděný drátěnky, teflonový sem neviděl...dej tam ty co máš navíc a máš pořešeno
oki díky ty teď mě tak napadlo nemáš při svojí profesy nějaký lepčí ceny nebo kontakt na někoho kdo by to splašil? vím otravuju ale origo souzuki za 600kč je hnus
Normalne jsem koupil kamnovou snuru, rozpletl na jednotlivy praminky a takovou nejakou pastu na vyfuky, normalne to drzi a kdyz to rozebiram, tak to vetsinou vytahnu jako krouzek...
Nikde to nefouka, nic z toho nelita a rozdi v cene je dost markantni...
Bandit rulezz!!!
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:
tmel bych tam nedal pač by to stejně vyfoukalo ven originály jsou s teflonu nebo něčeho takového? mám právě ještě jedny svody 4-2-1 a tam jsou takové měděné vložky spletené s mědi.To je originál nebo nějaký home made?...origo sou ty měděný drátěnky, teflonový sem neviděl...dej tam ty co máš navíc a máš pořešeno
oki díky ty teď mě tak napadlo nemáš při svojí profesy nějaký lepčí ceny nebo kontakt na někoho kdo by to splašil? vím otravuju ale origo souzuki za 600kč je hnus
...zjistim možnosti...
Banditatom psal:místním mechošumčím by se dalo nahradit těsnění výfukových svodů (myšleno ze svodů na mezisvod)jsou tam takové teda byli.... 4 nejspíš teflonové kroužky když jsem volal do suzuki protočily se mě panenky pač za jedno chcou 600kč a to nedám.Tak se ptám místních guru jestli by nevěděli vo něčom
děkuji
Se ti to nějak začíná sypat,to bude asi tou slevou co ?
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 10.10.2010 18:31:02 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:místním mechošumčím by se dalo nahradit těsnění výfukových svodů (myšleno ze svodů na mezisvod)jsou tam takové teda byli.... 4 nejspíš teflonové kroužky když jsem volal do suzuki protočily se mě panenky pač za jedno chcou 600kč a to nedám.Tak se ptám místních guru jestli by nevěděli vo něčom
děkujiSe ti to nějak začíná sypat,to bude asi tou slevou co ?
si piš
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...origo sou ty měděný drátěnky, teflonový sem neviděl...dej tam ty co máš navíc a máš pořešenooki díky ty teď mě tak napadlo nemáš při svojí profesy nějaký lepčí ceny nebo kontakt na někoho kdo by to splašil? vím otravuju ale origo souzuki za 600kč je hnus
...zjistim možnosti...
...umim origo kus za 200,- vočí...dybys chtěl
Banditatom (Člen) 13.10.2010 11:04:31 Offline |
Filous psal:Filous psal:Banditatom psal:
oki díky ty teď mě tak napadlo nemáš při svojí profesy nějaký lepčí ceny nebo kontakt na někoho kdo by to splašil? vím otravuju ale origo souzuki za 600kč je hnus...zjistim možnosti...
...umim origo kus za 200,- vočí...dybys chtěl
si kouzelník máš to v Mailu
Banditatom (Člen) 13.10.2010 14:29:03 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...umim origo kus za 200,- vočí...dybys chtělsi kouzelník máš to v Mailu
...taky ti votpovim do mailu
poslal jsem ti zas mail jen abys věděl
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal: