Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » uchycení trojůhelníkových plastů pod sedlem na B6 2003

snowflake600 (Člen)
07.10.2010 22:42:53

uchycení trojůhelníkových plastů pod sedlem na B6 2003

zdravím...tohle téma jsem nenašel, tak se ptám já.
Dokupoval jsem podsedadlové plasty na moji GSF 600N 2003  - myslím tu plastovou sračku, co kryje  z boku baterku a airbox :D
kotví se to k rámu na 2 šroubky - to by bylo ještě OK, ale má to tam takovou kuličku, která sice zapadne na místo, kam evidentně padnout má, tj. trubka v rámu, ale je v ní poněkud navolno a plasty nedrží dokonale, dost se to hýbe a odchlipuje.
Nemůžete prosím někdo poslat aspoň foto, jak je to řešené v originále, že bych to nějak oprásknul ?? když jsem ho koupil, tak ty plasty tam nebyly, tak jsem je dokoupil, ale tohle je jejich zásadní nedostate.....poraďte teda někdo novýmu členovi jak bandití rodiny, tak fóra helphelphelp kuju bigsmile

Filous (Člen)
07.10.2010 23:00:45

Re: uchycení trojůhelníkových plastů pod sedlem na B6 2003

...chybí ti tam f tom vočku na rámu gumová průchodka do kerý zapadne ten výstupek na plastu...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
snowflake600 (Člen)
07.10.2010 23:02:30

Filous psal:

...chybí ti tam f tom vočku na rámu gumová průchodka do kerý zapadne ten výstupek na plastu...

no, to já sem si taky myslel, že tam cosi takovýho bejt musí, ptž sice dotažený to bejt taky musí, ale zároveň podložený gumou, aby to jakous takous vůli mělo...
btw, nevíš, kde to splašit nebo něco tom podobnýho?? anebo aspoň, pod jakým názvem to hledat na netu?

Filous (Člen)
07.10.2010 23:08:49

snowflake600 psal:
Filous psal:

no, to já sem si taky myslel, že tam cosi takovýho bejt musí, ptž sice dotažený to bejt taky musí, ale zároveň podložený gumou, aby to jakous takous vůli mělo...
btw, nevíš, kde to splašit nebo něco tom podobnýho?? anebo aspoň, pod jakým názvem to hledat na netu?

...www.partsdepot.cz nebo servis Suzuki...objednat, koupit...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
07.10.2010 23:11:14

...uřízni si cenťák benzínový hadice (né ze svý motorky)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
snowflake600 (Člen)
07.10.2010 23:15:49

Filous psal:
snowflake600 psal:
Filous psal:

...www.partsdepot.cz nebo servis Suzuki...objednat, koupit...

děkuju na 100 000x goodgood

Koldan (Člen)
08.10.2010 09:03:21

osiris psal:

...uřízni si cenťák benzínový hadice (né ze svý motorky)

nekupuj to, prostě tam nacpi něco co to bude těsnit když tam narveš ten špuntík, gumu, hadicu, rozfláklou dušu z kola, cokoliv

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS