Nejsi přihlášen
...akce Gipro a novinka F1 Tuner pro Suzuki stříkačky
....zdar bejci do 10.10. platí akce na všechny modely ukazatelů GIPRO a to.
Model Gipro X-Type - ( všechny model Bandit vzduch i mech. tacho. ) .... 1999,-Kč
Model Atre - ( pro stříkačky ) .....2795,-Kč
Potom je tu uplná novinka a to F1 Tuner Pro ( Power Comander ) pro všechny modely Suzuki s elektronickým vstřikováním.
NOVINKA - FI Tuner Pro - Fuel Injection Modul
Představujeme novinku na trhu od Healtech Electronic FI Tuner pro Suzuki FI motocykly. Jedná se o přídavné elektronické zařízení, s geniálně jednoduchým připojením na originální ECM expansion konektor motocyklu, které umožní uživatelsky z běžného PC upravovat vstřikovací mapy v motocyklu. To vše bez jakýchkoliv zásahů do programování vlastního ECM, či jeho odpojování nebo nutnosti instalace dalších zařízení. Je tím vhodný i pro nové motocykly v záruce, či pro majitele odmítající výměny či destruktivní zásahy do ECM.
Širokou možností úpravy kompletního spektra vstřikovací mapy (11 pozic klapky-plynu v celém rozsahu otáček s krokem 500 rpm) je to ideální zařízení pro zvýšení a optimalizaci výkonu motocyklu. To nejdůležitější na FI Tuneru je možnost nejen zvyšovat výkon pomocí zvýšení bohatosti směsi v určených režimech, ale také snižování bohatosti. Z tohoto důvodu jsou potenciální zákazníci pro FI Tuner nejen ze skupiny „závoďáků“, ale také majitelů cruiserů a cestovních strojů, kteří chtějí někde přidat ale někde naopak ubrat na výkonu motocyklu. 30-t denní záruka vrácení peněz a 5-ti letá záruka na výrobek. Kompletní info naleznete zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/386921/c … ction.html
...případné dotazy či objednávky na mobil, emal nebo přímo zde www.abmoto.cz
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: ...akce Gipro a novinka F1 Tuner pro Suzuki stříkačky
...ptá se mě už pátej člověk. Tak to napíšu všem......model X-Type lze namontovat i na starý model s mechanickým tachometrem. V sadě je navíc snímač otáček ( je v ceně ), který je potřeba namontovat, třeba ke kotouči nebo rozetě aby snímal točky. Funguje to bez problému.
FI Tuner Pro - zaujímavý výrobok len som tocha nepochopil či tam nejaké mapy sú, alebo či by som si ich musel vytvoriť sám ... a tiež by ma zaujímalo či by to niečo pomohlo ak mám Gipro-atre, filter K/N a koncovku LeoVince
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:FI Tuner Pro - zaujímavý výrobok len som tocha nepochopil či tam nejaké mapy sú, alebo či by som si ich musel vytvoriť sám ... a tiež by ma zaujímalo či by to niečo pomohlo ak mám Gipro-atre, filter K/N a koncovku LeoVince
Takže nějaký mapy jsou ke stažení. Připojíš si FI tuner do motorky, pak ke kompu a ono ti to stáhne mapy, které k tomu jsou. Ale nejsou ještě pro všechny různý kombinace, nicméně tenhle FI je plně laditelnej, takže si to můžeš dát naladit někam na brzdu a to bude asi uplně nejlepší...
No Gipro-atre mám už dlho aj koncovku LeoVince, domontoval som nedávno K/N filter a dnes som prvýkrát od montáže naštartoval a na voľnobeh beží v poho aj na pridanie plynu reaguje fajne, ale uvidíme aké to bude na ceste a vážne mi vŕta v hlave či to tá striekačka vezme, alebo či je to treba doladiť na brzde Má niekto s tým nejaké skúsenosti?
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:a to ešte uvažujem nad FI Tuner Pro, ale to ma už dyno asi neminie
....jelikož F1 Tuner umí v určitém rozsahu otáček přidat až 30% výkonu, a máš tam lauf, open filtr tak bych to dal někam kde umí dobře ladit na brzdě.
....eště vačky joši a seš komplet
stvrto1 psal:vačky yoshi uff
![]()
to by som sa hodne šlahol po vrecku
Jo jo, ale kto dnes vie dobre ladiť na brzde? väčšina sú len táraji a chválenkári a odborníka nenájdeš ...
...taky se dá.....origo joši na 1250 cca. 20tis., řešil jsem to s klukama s DK a lauf, filtr, power comander, vačky cca. 20kobil. což je hodně slušný
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/371395/c … imura.html
kojaksro psal:stvrto1 psal:a to ešte uvažujem nad FI Tuner Pro, ale to ma už dyno asi neminie
....jelikož F1 Tuner umí v určitém rozsahu otáček přidat až 30% výkonu, a máš tam lauf, open filtr tak bych to dal někam kde umí dobře ladit na brzdě.
....eště vačky jošia seš komplet
...štěpáne, neprezentuj se tady tak, že tomu hovno rozumíš ...30% je nesmysl, to píšou jen amíci v inzerátech
, ve skutečnosti to může dát tak 3, možná 5%
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kojaksro psal:stvrto1 psal:a to ešte uvažujem nad FI Tuner Pro, ale to ma už dyno asi neminie
....eště vačky jošia seš komplet
...štěpáne, neprezentuj se tady tak, že tomu hovno rozumíš
...30% je nesmysl, to píšou jen amíci v inzerátech
, ve skutečnosti to může dát tak 3, možná 5%
...co jsem řešil ten F1 Tuner s Pavlem z 1.Biku co to vozí tak mi to ukazoval na compu. Není to navíšení 30% výkonu, to jsem blbě napsal, ale až 30% si můžeš přidat ( i ubrat ) na určitý rychlostní stupně ( uprávou klapky plynu po 5stech otáček ) pokud je to otevřené.
....
...ináč 15-20kobil s vačkama, filtrem power comaderem a laufem bych věřil.
kojaksro psal:...co jsem řešil ten F1 Tuner s Pavlem z 1.Biku co to vozí tak mi to ukazoval na compu. Není to navíšení 30% výkonu, to jsem blbě napsal, ale až 30% si můžeš přidat ( i ubrat ) na určitý rychlostní stupně ( uprávou klapky plynu po 5stech otáček ) pokud je to otevřené.
...no, jasně, to už je ale něco jinýho, o +-15% nahoru, nebo dolu si upravit otáčky, polohu klapky nebo množství paliva se nerovná procenta výkonu
kojaksro psal:...ináč 15-20kobil s vačkama, filtrem power comaderem a laufem bych věřil.
...tohle bez debat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1