Nejsi přihlášen
... tak kdepak tankujete?
Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI
http://www.kverulant.org/pumpari.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 12:21:55 Offline |
Re: ... tak kdepak tankujete?
SLUGI psal:Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI
no že by ti odkazi v odkazu šli otevřít to se teda říct nedá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI psal:Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI
No to je dost, že to ty kundy konečně zveřejnily. No koukám, že asi přestávám tankovat v Hlinsku. I když jsem tam s benzínem nikdy problém neměl.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 12:28:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI
http://www.kverulant.org/pumpari.htmlno že by ti odkazi v odkazu šli otevřít to se teda říct nedá
kde mám korektora takový hrubky samozřejmně ty odkazy
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 12:37:03 Offline |
to Ondráš:koukni do seznamu..najdeš tam tu čerpačku ONO ve Vysokym Mýtě kde jsi tenkrát vzal benzin jak jsme jeli od Losera a nejelo ti to
Tank Ono,Pap Oil apod. mě nepřekvapují,ale Benzina
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 12:57:25 Offline |
DonPepon psal:Tank Ono,Pap Oil apod. mě nepřekvapují,ale Benzina
je to vždy o nájemci té konkrétní pumpy nikdy o vlastníkovi..u nás je taky pap oil a nikdy tam problém nebyl,ale s ONO tankem mám blbý zkušenosti i z Plzně
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 13:12:23 Offline |
Luk psal:Tank ONO je vyhlasena
...ale kupodivu tam maj furt narvano
co by jsi taky chtěl..majitelé jsou dva bejvalý chemici z rafinerky tak vědi co tam dát aby to jelo a přitom to bylo levný
K.a.s.y.m. psal:to Ondráš:koukni do seznamu..najdeš tam tu čerpačku ONO ve Vysokym Mýtě kde jsi tenkrát vzal benzin jak jsme jeli od Losera a nejelo ti to
Viděl jsem... Na to Jsem tenkrát nepotřeboval ani kontrolu od ČOI.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jenom bych rád upozornil, že tento seznam vzniknul tak, že se vzal seznam kontrolovaných stanic, od kterého se "odečetl" seznam stanic, které vyhověly a tohle je to co zbylo. Nikde bohužel není uvedeno v čem ta která konkrétní stanice nevyhověla, takže se může stát, že někdo je v tom seznamu třeba za nedodržení správné evidence a pod.
Nicméně mí "oblíbenci" Papoil a ONO jsou tam v hojné míře
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jenom bych rád upozornil, že tento seznam vzniknul tak, že se vzal seznam kontrolovaných stanic, od kterého se "odečetl" seznam stanic, které vyhověly a tohle je to co zbylo. Nikde bohužel není uvedeno v čem ta která konkrétní stanice nevyhověla, takže se může stát, že někdo je v tom seznamu třeba za nedodržení správné evidence a pod.
Nicméně mí "oblíbenci" Papoil a ONO jsou tam v hojné míře
...nebo za posraný hajzly
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 11.10.2010 19:12:05 Offline |
mr.BSE psal:to si tam ty piče zas vybraly fotku motoru
![]()
u těhle motorů ten rozpad není způsobený benzínem
no koukám do severní asie ČOI nejspíš nedorazila
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:mr.BSE psal:to si tam ty piče zas vybraly fotku motoru
![]()
no koukám do severní asie ČOI nejspíš nedorazila
Kravaře jsou v severní Asii
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Banditatom psal:mr.BSE psal:to si tam ty piče zas vybraly fotku motoru
![]()
to je fakt
většinou vodejde vstřikovací čerpadlo, nebo turbo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Banditatom psal:mr.BSE psal:to si tam ty piče zas vybraly fotku motoru
![]()
to je fakt
většinou vodejde vstřikovací čerpadlo, nebo turbo
A v důsledku toho vykukuje z těch hromad motorů co se válí na vrakovištích ojnice? Jeden borec z chalupy takhle spotřebova tři kousky v Alfě za dvouletej provoz
Ale to se hold nedá nic dělat kdyš je to tak krásný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 08:18:39 Offline |
Baltazar psal:já tankuju na těch nejlevnějších a to pořád a nikdy jsem neměl žádnej problém, jen v itálii mi kuckalo bávo, ale to je kvalitní stroj co potřebuje všechno extra
tys tam neměl čip pro snížení oktanovýho čísla????já myslel,že to se musí když se jede do ciziny
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Banditatom psal:u těhle motorů ten rozpad není způsobený benzínem
to je fakt
většinou vodejde vstřikovací čerpadlo, nebo turboA v důsledku toho vykukuje z těch hromad motorů co se válí na vrakovištích ojnice?
Jeden borec z chalupy takhle spotřebova tři kousky v Alfě za dvouletej provoz
Lágry za 450 vočí a měnit volej
Mám teď aktuálně přes 200k km a sem spokojenej parchant
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
to je fakt
většinou vodejde vstřikovací čerpadlo, nebo turboA v důsledku toho vykukuje z těch hromad motorů co se válí na vrakovištích ojnice?
Jeden borec z chalupy takhle spotřebova tři kousky v Alfě za dvouletej provoz
Lágry za 450 vočí a měnit volej
Mám teď aktuálně přes 200k km a sem spokojenej parchant
A lágry měníš preventivně s olejem?
Kdyš sem jako mlaďas jezdil rozvozy novin,tak tam jezdíval borec s dukátem a ten si sebou vozil šálky a lódnu na volej,měnil je cestou a to nekecám
Měnil sem je teď po 198000km.
A není to nijak kór velká mrdačka. Olej měním po 12k km, svice sou na 100k km.
Ja v tom proste nevidim nic, co by mě mělo od ty znacky odradit (nebo nedejbože přetahnout ke sterilnim A-B strojum)
Mimochodem - kolega v praci ma S80 T6 a jakože jo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Měnil sem je teď po 198000km.
Ja v tom proste nevidim nic, co by mě mělo od ty znacky odradit (nebo nedejbože přetahnout ke sterilnim A-B strojum)
Mimochodem - kolega v praci ma S80 T6 a jakože jo
Šak jo,já proti alfě nic nemám,taky se mě líbí
No a ta T6 s dvouma turbama je krutá,200kw No já mám s příštím autem asi jasno,zustanu ve švédsku
,ale bohužel přijdu vo zadní náhon
Můj favorit je S/V70R 2,3T v sérii 180kw a za 35tisíc je na to k mání kit od BSR a tam se to pak hejbe někde na hranici 300koní
Nebo se mě ještě líbí SAAB 9-5 2,3 aero
Ale to je hudba budoucnosti,ted sem na volvu udělal komplet přední nápravu a fšechny kotouče,tak su momentálně spokojenej parchant
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Měnil sem je teď po 198000km.
Mimochodem - kolega v praci ma S80 T6 a jakože joŠak jo,já proti alfě nic nemám,taky se mě líbí
No a ta T6 s dvouma turbama je krutá,200kwNo já mám s příštím autem asi jasno,zustanu ve švédsku
Můj favorit je S/V70R 2,3T v sérii 180kw a za 35tisíc je na to k mání kit od BSR a tam se to pak hejbe někde na hranici 300koní
Ale to je hudba budoucnosti,ted sem na volvu udělal komplet přední nápravu a fšechny kotouče,tak su momentálně spokojenej parchant
Jojo, maj ti švédi (i když teď už aziati) něco do sebe
V tom saabu je ta 2,3 od oplu,ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:Měnil sem je teď po 198000km.
Mimochodem - kolega v praci ma S80 T6 a jakože joŠak jo,já proti alfě nic nemám,taky se mě líbí
No a ta T6 s dvouma turbama je krutá,200kwNo já mám s příštím autem asi jasno,zustanu ve švédsku
V tom saabu je ta 2,3 od oplu,ne?
No má to sice na sobě nápis ecotec,aji ten motor tak vypadá,ale nejsu si jeistej jestli do opla dávali agregát v turbu s 250koníkama Ale asi bych rači zase volvo,proti saabu je věčí
Pro mě ideál by bylo,vrazit ten T6 do mojeho,myslím že by to tam aji vlezlo,šestivál jako šestivál
U té S80ky je jediná vada na kráse ten motor napříč,jinak je to nádhernej kočár a prodává se to za cenu stejně staré vochcávky
No,teďka už sou to azijati Moje je ještě švéd
Už se nemůžu dočkat sněhu kua
Tady je jedna T5R To bude celkem zábavnej předohrab
http://www.youtube.com/watch?v=Ew6YwIN2 … re=related
asi to nebude uplně jen o benzínu,či naftě,ale i o stroji pokud je dost silnej motor a není mrtvej tak si s menší kvalitou paliva poradí líp než vylagrovanej krám. Jinak je to i o tom,že spousta lidí jezdí na E85 a při novějším typu motoru si to auto či motorka jinak schroupe. Ale je to jen názor,nejsem žádnej motorář.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Kdyby měli tak špatný benzin jak se pořad říka, tak nečekaš ve frontě na Skopčáka než si natankuje do svého nového BMW v kufru do všech kanystrů a petlahvi co sebou veze...
Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Kdyby měli tak špatný benzin jak se pořad říka, tak nečekaš ve frontě na Skopčáka než si natankuje do svého nového BMW v kufru do všech kanystrů a petlahvi co sebou veze...
Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.
Vono to ale není kvalitou benzínu,ale tím že skopčáci sou lakomci a pro euro by si nechali koleno vrtat,tak si tu sračku natankujou aji do ponožek,hlavně aby si toho vodvezli co nejvíc za co nejmíň Stejně tak duchodci,sou schopní jet přes pul brna natankovat do feldy uchvatnejch 32litrů vo kačku levněji
Jezdím kolem benzinky Conoco nebo jak,tady v Modřicích,je to tam vo chlup levnější,nestane se aby tam nikdo nestál a nečurdil si ten zázrak do kanďáku,přitom vim že to na ten jejich benzin piču jede a na nádrž ujedu vo 40km míň,takže uspora je kde? ha?e? v
VikecB12 psal:Frodo89 psal:Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.Vono to ale není kvalitou benzínu,ale tím že skopčáci sou lakomci a pro euro by si nechali koleno vrtat,tak si tu sračku natankujou aji do ponožek,hlavně aby si toho vodvezli co nejvíc za co nejmíň
Stejně tak duchodci,sou schopní jet přes pul brna natankovat do feldy uchvatnejch 32litrů vo kačku levněji
Jezdím kolem benzinky Conoco nebo jak,tady v Modřicích,je to tam vo chlup levnější,nestane se aby tam nikdo nestál a nečurdil si ten zázrak do kanďáku,přitom vim že to na ten jejich benzin piču jede a na nádrž ujedu vo 40km míň,takže uspora je kde? ha?e? v
ONO je fajn pokuď se nepohybuješ v "odborných " kruzích
Jeden čas jsem se kolem toho všeho docela motal, a zkušenosti že ti to víc žere a netáhne jsou ty "lepší".
Příklad:
Přijede řidič s cisternou na čerpačku, bo je kokot splete si kohouty a šoupne 15 tis litrů naturalu do nádže s naftou. Takže se nám promíchá 15 tis. litrů naturalu s asi 2 tis. litry nafty... co s tím?... "nařízený" postup je ten, že se to z té nádrže zase pěkně vycucne včetně proplachu a odveze se k likvidaci do rafinerky... samosebou za příslušný obnos. Ánébó... se zvedne telefon, zavolá se jedné nejmenované společnosti, ta si přijede svojí cisternou pro ten maglajs a odveze si to nejspíš někam k Plzni, kde má na svý čerpačce "soudky" krapet větší a promíchá to pěkně s dalším palivem, tak aby to procento nesprávného paliva se ještě zmenšilo a hůrá s tím do aut. Ne že nás to nebude stát ranec za likvidaci jako v prvním případě, ale v tom horším případě nás to nebude stát nic, v lepším ještě na tom nějakou kačku vyděláme...záleží kolik čeho se s čím promíchalo.
A že ty řidiči cisteren jsou kolikrát "myslivci" tak počítám, že ta nejmenovaná společnost asi nemá o podobné služby nouzi.
Závěrem - natankovat svinstvo můžeš stejně na šelce, óemfau, benzině, nebo jinde, ale většinou jde o bordel, který je už v nádrži (kaly, voda) bo ne každej má chuť to dělat pravidelně a točí a točí... Jsou holt pumpy, kde je prostě spíš šance si odvézt něco, co tam někdo přilil.
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2010 11:24:52 Offline |
XJelen psal:VikecB12 psal:Frodo89 psal:Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.Vono to ale není kvalitou benzínu,ale tím že skopčáci sou lakomci a pro euro by si nechali koleno vrtat,tak si tu sračku natankujou aji do ponožek,hlavně aby si toho vodvezli co nejvíc za co nejmíň
Stejně tak duchodci,sou schopní jet přes pul brna natankovat do feldy uchvatnejch 32litrů vo kačku levněji
ONO je fajn pokuď se nepohybuješ v "odborných " kruzích
Jeden čas jsem se kolem toho všeho docela motal, a zkušenosti že ti to víc žere a netáhne jsou ty "lepší".
Příklad:
Přijede řidič s cisternou na čerpačku, bo je kokot splete si kohouty a šoupne 15 tis litrů naturalu do nádže s naftou. Takže se nám promíchá 15 tis. litrů naturalu s asi 2 tis. litry nafty... co s tím?... "nařízený" postup je ten, že se to z té nádrže zase pěkně vycucne včetně proplachu a odveze se k likvidaci do rafinerky... samosebou za příslušný obnos. Ánébó... se zvedne telefon, zavolá se jedné nejmenované společnosti, ta si přijede svojí cisternou pro ten maglajs a odveze si to nejspíš někam k Plzni, kde má na svý čerpačce "soudky" krapet větší a promíchá to pěkně s dalším palivem, tak aby to procento nesprávného paliva se ještě zmenšilo a hůrá s tím do aut. Ne že nás to nebude stát ranec za likvidaci jako v prvním případě, ale v tom horším případě nás to nebude stát nic, v lepším ještě na tom nějakou kačku vyděláme...záleží kolik čeho se s čím promíchalo.
A že ty řidiči cisteren jsou kolikrát "myslivci"tak počítám, že ta nejmenovaná společnost asi nemá o podobné služby nouzi.
Závěrem - natankovat svinstvo můžeš stejně na šelce, óemfau, benzině, nebo jinde, ale většinou jde o bordel, který je už v nádrži (kaly, voda) bo ne každej má chuť to dělat pravidelně a točí a točí... Jsou holt pumpy, kde je prostě spíš šance si odvézt něco, co tam někdo přilil.
kal a jiný svinsto si ty pumpy nevědomky přivezou už rafinerek jelikož se už nějakej pátek motám kolem stavby těch obřích nádrží na benzin atd.tak jsem si vyslech pár lidí co je maj na starosti a každej druhej ti neofiko řekne,že udržby kolem těhle nádrží se taky moc nedělaj a pokud tak jednou ročně před kontrolnim dnem...a proč??no protože je to drahý a musel by jsi likvidovat kolem 30 tis. litrů sedliny...takže s to vesele posílá do světa je to levnější a ještě za to dostanou zaplaceno
Na ONO mám svůj názor a docela dobře to dali najevo jak jim u jedný z pump neodjelo asi pět aut...bez řečí a velice rychle je odvezli a neochali opravit jen aby se v tom nikdo moc neštoural proč se to stalo
VikecB12 psal:Tady je jedna T5R
To bude celkem zábavnej předohrab
ty pičoooooo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 17.10.2010 12:31:35 Offline |
VikecB12 psal:Tady je jedna T5R
ty ten motor je přecpanej stereoidama?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:VikecB12 psal:Tady je jedna T5R
ty
ten motor je přecpanej stereoidama?
To je standartní pětiválec 2.3turbo ve verzi R....Ale hold jenom škoda má po čertech nadupané turbomotory
Banditatom psal:VikecB12 psal:Tady je jedna T5R
ty
Na steroidech je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=nUVBXqe8 … re=related Volume doprava! Ty pětiválce mají užasnej zvuk
Frodo89 psal:Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Po natankování u této firmy u Vysokého Mýta se stalo poprvé a naposled, že jsem s B12 jel na veřejné komunikaci skoro pořád v červeném a přesto jsem měl problém někoho předjet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2010 09:57:13 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Tady je jedna T5R
ty
Na steroidech je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=nUVBXqe8 … re=related Volume doprava!
Ty pětiválce mají užasnej zvuk
tenhle severskej tunning se mi vždycky líbil..zvenku to vypadá jak normální sedat,ale co jep od kapotou a na podvozku je krapet jiná liga
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2010 10:02:08 Offline |
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:
Šak jo,já proti alfě nic nemám,taky se mě líbí
V tom saabu je ta 2,3 od oplu,ne?No má to sice na sobě nápis ecotec,aji ten motor tak vypadá,ale nejsu si jeistej jestli do opla dávali agregát v turbu s 250koníkama
Ale asi bych rači zase volvo,proti saabu je věčí
Pro mě ideál by bylo,vrazit ten T6 do mojeho,myslím že by to tam aji vlezlo,šestivál jako šestivál
U té S80ky je jediná vada na kráse ten motor napříč,jinak je to nádhernej kočár a prodává se to za cenu stejně staré vochcávky
No,teďka už sou to azijatiMoje je ještě švéd
Už se nemůžu dočkat sněhu kua
no tak vod Oplu snad asi jedině tohle http://www.youtube.com/watch?v=L4V2KZNyaw8
![]() |
Progear 650 (Člen) 18.10.2010 21:26:06 Offline |
Vikecoj: Jestli budeš chtít toho Saaba, tak si zjisti od kdy do kdy byla blbá série a nebo je stli už to má měněnej polomotor... pač tam praskaly vložky....
ale jede to jak čert....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Vikecoj: Jestli budeš chtít toho Saaba, tak si zjisti od kdy do kdy byla blbá série a nebo je stli už to má měněnej polomotor... pač tam praskaly vložky....
ale jede to jak čert....
Hele "přeživší", má to teda motor z Oplu? Ten 2.3T
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Progear 650 (Člen) 19.10.2010 19:45:59 Offline |
mr.BSE psal:Progear 650 psal:Vikecoj: Jestli budeš chtít toho Saaba, tak si zjisti od kdy do kdy byla blbá série a nebo je stli už to má měněnej polomotor... pač tam praskaly vložky....
ale jede to jak čert....Hele "přeživší"
, má to teda motor z Oplu? Ten 2.3T
To nevim. Ale vim, že na 80tis. km tomu praskla vložka... známej to odvezl bodrocovi co to dělá, pan Macháček tušim to jméno někde u Liberce a ten mu řekl že to je normální.... špatná série
ale kdybych si měl tipnout, tak bych řekl že to je motor saab...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No volvo má tu 2.3T5R udělanou z motoru 2.4T-obyčejnej nízkotlakej turbomotor,takže zmenšili vrtání,tím zjískali silnější vložky no a trošku přifoukli turbo Bratranec má volvo 850, 2.0T5 155kw a nato že má turbo nad hrobem,tak to furt jede kurefsky dobře,líp jak ten můj šestivál. Ten Saab má asi fakt motor svůj,teda ten 2.3T,protože sem se díval na fotky starších 900turbo a je to tomu pořát podobný,tak nevím
Ale auto je to nádherný
EuroOil u nás taky žádná sláva, benzín do motyky tam občas beru ale naftu do auta fakt už né. Dvakrát se mi stalo že to fakt nejelo a sežralo to spoustu litrú, až jsem si myslel že je rozbitý auto a vona jen zkurvená nafta!!! Pak jsem jel do mesta a natankoval u OMV a myslel jsm si že mi tam někdo dal raketovej motor!
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1