Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » aretace stupaček spolujezdce

snowflake600 (Člen)
11.10.2010 22:54:17

aretace stupaček spolujezdce

vyskytnul se mi problém...koupil jsem motorku dotaženou od taliánů atak některý věci vypadají divně tak, jako oni - viz stupačky spolujedzce...je v ní vyvrtavá díra, v ní malá pružina a na ní kulička ,dejme tomu z ložiska...
v levý jsem neměl ani pružinu a ani kuličku a z pravý při oddělávání sem tu pružinu taky ztratil a zaboha ji nemůžu najít :D nemáte někdo někdy tyhle věcičky? vůbec netuším, kde takový droboští sehnat...headshake

snowflake600 (Člen)
11.10.2010 23:01:46

Re: aretace stupaček spolujezdce

snowflake600 psal:

vyskytnul se mi problém...koupil jsem motorku dotaženou od taliánů atak některý věci vypadají divně tak, jako oni - viz stupačky spolujedzce...je v ní vyvrtavá díra, v ní malá pružina a na ní kulička ,dejme tomu z ložiska...
v levý jsem neměl ani pružinu a ani kuličku a z pravý při oddělávání sem tu pružinu taky ztratil a zaboha ji nemůžu najít :D nemáte někdo někdy tyhle věcičky? vůbec netuším, kde takový droboští sehnat...headshake

já chápu, že je to stupidní, ale to byste nevěřili, jak to znepříjemní život :D

Meloun (Člen)
11.10.2010 23:09:19

Každej už jí ztratil..bigsmile
Vždycky najdu alternativu v takový vetešnický krabičce v dílně..tam najdu fakt všechnosurprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
snowflake600 (Člen)
11.10.2010 23:11:22

Meloun psal:

Vždycky najdu alternativu v takový vetešnický krabičce v dílně..tam najdu fakt všechnosurprisedbigsmile

no, když takovou krabičku bych sehnal takm že bych odcizil leda tu tvojí :D a navíc, potřebuju hned dvě, pokud možno celý......kuličky už podle toho dodám, snad nějaký ložisko bude mít ty, co potřebuju, něco vylouskám...díra se popřípadě taky dá zvětšit na širší pružinku, ale takovouhle svini malou prostě nemám :D

K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2010 06:12:13

snowflake600 psal:
Meloun psal:

no, když takovou krabičku bych sehnal takm že bych odcizil leda tu tvojí :D a navíc, potřebuju hned dvě, pokud možno celý......kuličky už podle toho dodám, snad nějaký ložisko bude mít ty, co potřebuju, něco vylouskám...díra se popřípadě taky dá zvětšit na širší pružinku, ale takovouhle svini malou prostě nemám :D

kuličku koupíš v mototechně ale spíš v cyklistickym servisu.Buď kup celej věneček ložiska a nebo někdy maj i na kusy a průžinku tam dej klidně z propisky.smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
12.10.2010 08:02:03

a nebo partsdepot.cz najdi dil a objednej

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
LukinB6 (Člen)
12.10.2010 08:50:03

Billy psal:

Jo tak to je super prodejna. Já potratil v sobotu pravou zadní stupačku a v PartsDepot by mě vyšla komplet i s poštou na 2000,-sickfuck. Raději sehnat na netu.good

GSX1250FA
SO 545 (Člen)
12.10.2010 17:04:09

Tiez som riesil zadnu stupacku.
Pruzinu som nasiel cca co sadlo a gulicku pouzil z loziska.
Ak budes mat stastie omeras priemer diery a v cyklo kupis lozisko.
Odporucam podlozit z druhej strany stupacku podlozkou aby bola vymedzena vola a gulicka zase nevypadla.

Loser (Administrator)
12.10.2010 17:54:59

to muj tatik si na to poridil lepsi forychtung. Staci dat stupacku nahoru a dratkem ji vomotat kolem toho drzaku stupacky. Kdyz budes chtit sklopit, tak jen drat vytahnes smerem vzhuru a stupacku sklopis goodgoodgood
A nebo jinak - to ti tak vadi, ze je mas za jizdy sklopeny? idontknowbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Rum-cajs (Člen)
12.10.2010 17:57:49

snowflake600> u svatyho bandoura, chran te satan kupovat kulicky - kolik ma cca prumer ta kulicka??

teda tohle je spis dotaz do plena, vzhledem k tomu ze ji vlocka ztratilsmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2010 18:42:04

Rum-cajs psal:

snowflake600> u svatyho bandoura, chran te satan kupovat kulicky - kolik ma cca prumer ta kulicka??

asík trojka

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SO 545 (Člen)
12.10.2010 19:46:02

trojka urcite nie je to trosku viac ale rozoberat to asi nebudem.
Staci zmerat priemer diery v stupacke a zohnat presne taku.

snowflake600 (Člen)
12.10.2010 21:07:39

Rum-cajs psal:

ale já jí nechtěl kupovat :D ložisek mám hafo, o to nejde :D ale ta podělaná pružinka mi přivodila vrásky....z propisky nee, ta je moc tenká a měkka....existuje sice velkoobchod s pružinkama všeho typu, ale kupovat takovou 3,14čovinu v hodnotě 0,1 Kč ani není na delší debatu...ale prostě je to "prekérka" :D píčovinka pro ostatní, ale v detailech je ta krása ..
jinak, když sou sklopený, tak mi to fakt vadí, ptž díky tomu, že to není zaaretovaný, tak jak vibrujou a poskakujou nahotu a dolu, tak mě to ruší v poslechu laďáku :D ..

snowflake600 (Člen)
12.10.2010 21:10:49

LukinB6 psal:
Billy psal:

Jo tak to je super prodejna. Já potratil v sobotu pravou zadní stupačku a v PartsDepot by mě vyšla komplet i s poštou na 2000,-sickfuck. Raději sehnat na netu.good

díly doporučuju tu - http://www.tipmoto.com/dily-moto/ najde se tam vždycky to, co sem kdy potřeboval a ne vždy za vysoký penis smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS