Nejsi přihlášen
Rodíme :-)
tak doma nám rodí čubina.. už máme na světě dvě holky, ale ještě dvě mrňata by tam měli bejt... zítra vyfotim a dodám fotky někdy v prosinci by mohli být k odběru, kdybyste někdo chtěl.. mamina je zlatej retrívr, viz. muj avatar a táta nejistý
jinač ty holky co už jsou na světě, tak jedna je po máme celá světlá a jedna je černo-stříbrná, taková žíhaná
snad to čubina dá v klidu
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2010 15:17:17 Offline |
Re: Rodíme :-)
tak to se tam budu muset stavit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tak to se tam budu muset stavit
stav, já tam jedu až zejtra, ale peťa mi ty prcky posílá po mmskách, jsou kouzelný a rodim s nima...
jo a ted přišla na svět 4, je celá bílá s černýma ušima
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2010 15:31:46 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:tak to se tam budu muset stavit
stav, já tam jedu až zejtra, ale peťa mi ty prcky posílá po mmskách, jsou kouzelný a rodim s nima...
jo a ted přišla na svět 4, je celá bílá s černýma ušima
to bude dobrej miš maš..tak aspoň budou k rozpoznání
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.10.2010 16:00:25 Offline |
ty jo ...já bych chtěl red drivera (retrívra)
...ale nevim esli by mi to prošlo doma
..uš jich máme dost
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 13.10.2010 18:16:17 Offline |
nebyl von to grupáč podle těch barev?
tak u tebe se ani nebudu ptát jestli je budeš zapíjet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 13.10.2010 23:06:30 Offline |
inkvizitorr psal:důležitá je správná výchova hned vod malička
já teda nic nezanedbal
http://www.haligali.cz/forum/showimage. … ersbox.jpg
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 07:28:02 Offline |
Kukii psal:tak konečný stav jsou 4 holky a 1 kluk, tak trochu babinec
zapíjet nevim, ale mám ohromnou radost, i když ted teprv ty radosti přijdou
Kukíno..je jich šest...čtyři holky a dva kluci jedna z těch holek je vybarvená úplně přesně jak Stegouš takže otec je fakt jistý
...no dneska uvidiš,ale jsou fakt boží...hlavně ta žíhaná
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:tak konečný stav jsou 4 holky a 1 kluk, tak trochu babinec
Kukíno..je jich šest...čtyři holky a dva kluci
jedna z těch holek je vybarvená úplně přesně jak Stegouš takže otec je fakt jistý
druhýho kluka mi zamlčeli neřádi
...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
P.S. ...si dělám prdel, né
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 07:44:23 Offline |
Filous psal:...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
no myslim,že už teď by měl asi problém bo jsou na nataženou dlaň..takže tak ve velikosti dospělýho potkana
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 07:46:09 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:tak konečný stav jsou 4 holky a 1 kluk, tak trochu babinec
Kukíno..je jich šest...čtyři holky a dva kluci
jedna z těch holek je vybarvená úplně přesně jak Stegouš takže otec je fakt jistý
no to teda..dvě bílý holky jedna žíhaná holka pak jsou tři v barvě Stegouš (dva kluci a jedna holka)
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
Kukíno..je jich šest...čtyři holky a dva klucijedna z těch holek je vybarvená úplně přesně jak Stegouš takže otec je fakt jistý
no to teda..dvě bílý holky jedna žíhaná holka pak jsou tři v barvě Stegouš (dva kluci a jedna holka)
a to mi ještě pak volala zuzka když sem zrovna lezla pod skalama, že máme 5 mimin hned jak tam dneska dojedu, tak je zpucuju
ale na prdelky se těšim
koukala sem, že fany má ze stegyho taky ohromnou radost, že je tátou
si konečně vrznul i jinde než na polštáři
sem ráda, že to je se stegym a s nějakym hnusnym ohavou.. holka má aspon vkus
Pekny mysi
jen kdyz si vzpomenu jak sem jako melej kluk utiral prdele u nas doma stenatum
, ten mrdnik z teho, ale zas radost je to velika to jo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 08:13:18 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
druhýho kluka mi zamlčeli neřádino to teda..dvě bílý holky jedna žíhaná holka pak jsou tři v barvě Stegouš (dva kluci a jedna holka)
a to mi ještě pak volala zuzka když sem zrovna lezla pod skalama, že máme 5 mimin
hned jak tam dneska dojedu, tak je zpucuju
ale na prdelky se těšim
no radost z něj má ale do alimentů za šest krků se nějak nežene
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no to teda..dvě bílý holky jedna žíhaná holka pak jsou tři v barvě Stegouš (dva kluci a jedna holka)a to mi ještě pak volala zuzka když sem zrovna lezla pod skalama, že máme 5 mimin
hned jak tam dneska dojedu, tak je zpucuju
ale na prdelky se těšim
no radost z něj má
ale do alimentů za šest krků se nějak nežene
však neboj, aj alimenty bude muset vytasit
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
P.S. ...si dělám prdel, néno myslim,že už teď by měl asi problém bo jsou na nataženou dlaň..takže tak ve velikosti dospělýho potkana
...no tag bych to vzal kámošoj, ten skrmí krajťákem aj králika jag malinu
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 08:17:51 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
a to mi ještě pak volala zuzka když sem zrovna lezla pod skalama, že máme 5 miminhned jak tam dneska dojedu, tak je zpucuju
ale na prdelky se těšim
no radost z něj má
ale do alimentů za šest krků se nějak nežene
však neboj, aj alimenty bude muset vytasit
no prej se bude Fanda stěhovat k tátovi do baráku tak to aspoň bude mít kousek
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 08:18:48 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
P.S. ...si dělám prdel, néno myslim,že už teď by měl asi problém bo jsou na nataženou dlaň..takže tak ve velikosti dospělýho potkana
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...vypadaj jag malý myši, tag dybys nevjeděla co s tym, tag to přives, skrmim to hadoj, von je furt hladovej, ale musíš si pospíšit neš vyrostou, zas tag moc tu hubu nevotevře
di s těma hnusnejma hadime do
nakrm si to čim chceš, ale na mojí rodinku nikdo šahat nebude grrr
Kukii psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
no myslim,že už teď by měl asi problém bo jsou na nataženou dlaň..takže tak ve velikosti dospělýho potkana...no tag bych to vzal kámošoj, ten skrmí krajťákem aj králika jag malinu
di s těma hnusnejma hadime do
![]()
nakrm si to čim chceš, ale na mojí rodinku nikdo šahat nebude grrr
panečku pěkný nadělení
sice tomu spojení moc nerozumim, ale asi jste to moc neplánovali co?
přeju hodně štěstí při udávání štěňat, doporučuju ukazovat jenom fenu, bude se to líp udávat respektive doufám, že už máte zájemce
protože jinak zas budou útulky plný
je blbá doba. V opačném případě viz filous dokud je čas
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 09:15:37 Offline |
Mour psal:Co to je za rasa psa otce ?
...jinak pravda je, že voříšci se budou těžce udávat
americký stafordšírský terier zkráceně amstaf
to Jelen:Kukíny brácha říkal..prej diť spolu na chodbě spali jen jednou nebo dvakrát
XJelen psal:panečku pěkný nadělení
přeju hodně štěstí při udávání štěňat, doporučuju ukazovat jenom fenu, bude se to líp udávatrespektive doufám, že už máte zájemce
plánovaný to fakt nebylo, když Péta jela s čubinou k veternářce na sono, tak jí říkala, doufám, že je jenom tlustá a ne zbouchlá byla zbouchlá
se stegym se maj rádi a to docela fakt dost.. máme někde fotku jak ležej vedle sebe tulej se a maj packy přes sebe
docela kouzelná rodinka
do útulku ani náhodou.. zatim o žádným zajemci nevím, takže tímto nabídka platí
KDO CHCE ŠTĚNĚ? asi tak v prosinci
Peta dělá na cvičáku a má spoustu známejch co se čoklíků týká, tak doufáme v ní bo jinak to zbyde na ní a bráškovi
to až uvidí otec, tak ho šlehne... vždycky remcá, když dorazí na barák a ted ještě 6 štěňat
Kukii psal:XJelen psal:panečku pěkný nadělení
přeju hodně štěstí při udávání štěňat, doporučuju ukazovat jenom fenu, bude se to líp udávatrespektive doufám, že už máte zájemce
plánovaný to fakt nebylo, když Péta jela s čubinou k veternářce na sono, tak jí říkala, doufám, že je jenom tlustá a ne zbouchlá
byla zbouchlá
se stegym se maj rádi a to docela fakt dost.. máme někde fotku jak ležej vedle sebe tulej se a maj packy přes sebe
docela kouzelná rodinka
Peta dělá na cvičáku a má spoustu známejch co se čoklíků týká, tak doufáme v ní bo jinak to zbyde na ní a bráškovi
to až uvidí otec, tak ho šlehne... vždycky remcá, když dorazí na barák a ted ještě 6 štěňat
Jak jsem psal hodně štěstí... u nás v klubu letos čtyři vrhy (z toho jeden já po pěti) a některý kousky ještě teď nejsou udaný... holt dostanou roční výcvik a pomažou za moře. Okolní stanice to samý, holt blbá doba. Nedokážu si představit udávat štěňata bez papíru a ještě takovej mix
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kukii psal:XJelen psal:panečku pěkný nadělení
plánovaný to fakt nebylo, když Péta jela s čubinou k veternářce na sono, tak jí říkala, doufám, že je jenom tlustá a ne zbouchlá
byla zbouchlá
docela kouzelná rodinka
Jak jsem psal hodně štěstí... u nás v klubu letos čtyři vrhy (z toho jeden já po pěti) a některý kousky ještě teď nejsou udaný... holt dostanou roční výcvik a pomažou za moře. Okolní stanice to samý, holt blbá doba. Nedokážu si představit udávat štěňata bez papíru a ještě takovej mix
Von se nějakej trouba najde
...já se našel v létě a ta malá mrcha nalezená se mi patřičně odvděčuje,sviňka
Ale je fuk že je jelito,je krásná a mazlík...
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:Kukii psal:plánovaný to fakt nebylo, když Péta jela s čubinou k veternářce na sono, tak jí říkala, doufám, že je jenom tlustá a ne zbouchlá
byla zbouchlá
docela kouzelná rodinka
Von se nějakej trouba najde
...já se našel v létě a ta malá mrcha nalezená se mi patřičně odvděčuje,sviňka
Ale je fuk že je jelito,je krásná a mazlík...
v tvým případě bych si dovolil připomenout způsob jak jsi k tý čurině přišel... to je právě to co jsem měl na mysli to radši hned metoda filous
jinak víš sám, mám jelita dvě stejně jako ty
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Co to je za rasa psa otce ?
...jinak pravda je, že voříšci se budou těžce udávatamerický stafordšírský terier zkráceně amstaf
to Jelen:Kukíny brácha říkal..prej diť spolu na chodbě spali jen jednou nebo dvakrát
To budou štěňáci povahově docela drsně nevyzpytatelní ...mazlík, který když se nasere ...
Kukii: vůbec nic proti, asi máte z nich radost, ale..... těch cca 13-14 let jejich života někde... , samo, že můžou mít štěstí. ....To je dilema. co?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 10:14:50 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Co to je za rasa psa otce ?
...jinak pravda je, že voříšci se budou těžce udávatamerický stafordšírský terier zkráceně amstaf
to Jelen:Kukíny brácha říkal..prej diť spolu na chodbě spali jen jednou nebo dvakrátTo budou štěňáci povahově docela drsně nevyzpytatelní
...mazlík, který když se nasere ...
Kukii: vůbec nic proti, asi máte z nich radost, ale..... těch cca 13-14 let jejich života někde..., samo, že můžou mít štěstí. ....To je dilema. co?
Stegouš je klidas a dost si nechá líbit i od malejch dětí..je to blboun,ale neublíží no o Astě to nemá smysl ani mluvit..to je strašnej flegmatik
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
americký stafordšírský terier zkráceně amstaf
to Jelen:Kukíny brácha říkal..prej diť spolu na chodbě spali jen jednou nebo dvakrátTo budou štěňáci povahově docela drsně nevyzpytatelní
Kukii: vůbec nic proti, asi máte z nich radost, ale..... těch cca 13-14 let jejich života někde..., samo, že můžou mít štěstí. ....To je dilema. co?
Stegouš je klidas a dost si nechá líbit i od malejch dětí..je to blboun,ale neublíží no o Astě to nemá smysl ani mluvit..to je strašnej flegmatik
holt voba takový voříšci no jak se říká u nás
Strýcfajtr !!!
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Co to je za rasa psa otce ?
mohlo to dopadnout hůř, takhle aspon víme, jakej ten otec je.. když už si to upíchla, tak se o to musíme postarat, kdyby to bylo plánovaný, tak je to jiný, ale takhle? myslim, že to bude v cajku
jinač jejich život.. na začátku uděláme, co budem moct, budoucí majitele otukáme a pak good luck zlatíčka
XJelen psal:Kukii psal:XJelen psal:panečku pěkný nadělení
byla zbouchlá
docela kouzelná rodinka
nesmíš to moc řešit, zkusit za ně dostat aspon výdaje na prvotní péči a pak se uvidí..
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
To budou štěňáci povahově docela drsně nevyzpytatelní...mazlík, který když se nasere ...
holt voba takový voříšci no
jak se říká u nás
naše trouba je fakt salámista, to odkoukala od mýho bráchy nebo co běží jen když má konkurenci a jde jí o žrádlo,jinač se plouží jak smrad, jen aby se neunavila
a stegy je takovej pohodovej staford, ale energii vydá za oba, takže budou to takový normálně živý mazlíci
to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 130344.jpg
krásnej takovouhle sme měli úplně tu první celá černá od německýho ovčáka a výcvik v kasárnách
věřim, že chceš štěňáky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 12:06:30 Offline |
tohle jinak dopadnout nemohlo
aby to pak nedopadlo takhle http://www.youtube.com/watch?v=GhocoD8xVmE
Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
Jaster konečně pes
mám to samý jednu celočernou a jednou vlkošedou
likvidační rota
Až budeš hledat, máme furt něco v zásobě převážně všechno vlkošedý a celočerný s vynikající historií
Strýcfajtr !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 14.10.2010 19:10:44 Offline |
tenhle nápad se mě líbí a kámošoj hados by si určitě poradil i s pár týdnu starejma
nějak mu ten zmetek vyrost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 130344.jpgJaster
konečně pes
likvidační rota
Až budeš hledat, máme furt něco v zásoběpřevážně všechno vlkošedý a celočerný s vynikající historií
tohle je syn psa co měl děda, jeho starší brách je u děd y a my máme tohodle. bohužel už ani jeho máma není. v genech mají tu jejich poslušnost, jsou přátelský, někdy až moc že kdyby mu zloděj hodil klobásu, tak mu snad ještě pomůže vynášet věci z domu jen se rádi toulaji, takže občas zdrhne a pak ho půl dne hledám
Jaster psal:XJelen psal:Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 130344.jpgJaster
konečně pes
likvidační rota
Až budeš hledat, máme furt něco v zásoběpřevážně všechno vlkošedý a celočerný s vynikající historií
tohle je syn psa co měl děda, jeho starší brách je u děd y a my máme tohodle. bohužel už ani jeho máma není. v genech mají tu jejich poslušnost, jsou přátelský, někdy až moc že kdyby mu zloděj hodil klobásu, tak mu snad ještě pomůže vynášet věci z domu
jen se rádi toulaji, takže občas zdrhne a pak ho půl dne hledám
ta starší celočerná je něco jak píšeš, dobrák od kosti, na cvičáku obrany jedna báseň, ale doma je kámoš s každým ta mladší bude něco jinýho, zatím se před figurantem schovává
ale až získá trochu jistotu tak to bude asi peklo, protože ta to jako hru asi brát nebude
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ta starší celočerná je něco jak píšeš, dobrák od kosti, na cvičáku obrany jedna báseň, ale doma je kámoš s každým
ta mladší bude něco jinýho, zatím se před figurantem schovává
ale až získá trochu jistotu tak to bude asi peklo, protože ta to jako hru asi brát nebude
já se svým na cvičáku nikdy nebyl, mě stačí takovej jakej je. a ted už je na to starej. línej je jak prase. jediný co ho donutí k pohybu jsou kočky, hlavně sousedova, ta ho nehorázně buzeruje. pes leží u vrat a čumí na ni a ona se uprostřed ulice olizuje a pak se mu projde podél vrat až jednou budou vrata pootevřený, to bude asi rodeo
to je ten náš trhač.
máme to samé ale ve sněhově bílé, švagrová má chovnou stanici na Švýcarské bílé ovčáky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 130344.jpgmáme to samé ale ve sněhově bílé, švagrová má chovnou stanici na Švýcarské bílé ovčáky
bílý jsem snad nikdy nepotkal
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2010 21:07:18 Offline |
Jaster psal:Koldan psal:Jaster psal:
to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 130344.jpgmáme to samé ale ve sněhově bílé, švagrová má chovnou stanici na Švýcarské bílé ovčáky
jsou pěkný a řek bych že jsou větší jak německý ovčáci a jim podobný
Koldan psal:Jaster psal:to je dvojka. to náš pes už začíná být hluchej, stárne nějak rychle. chtělo by ho to od něj štěnata, tak hodnej pes se bude blbě hledat
to je ten náš trhač.
tak to je pěkný párkrát jsme to potkali na závodech a zkouškách, akorát když zaprší, tak mě serou ty mí dva bláteníci, natož kdyby byli bílí
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:Jaster psal:
to je ten náš trhač.
tak to je pěkný
párkrát jsme to potkali na závodech a zkouškách, akorát když zaprší, tak mě serou ty mí dva bláteníci, natož kdyby byli bílí
na ty se pak musí vzít vapka
![]() |
nicola.foxx (Člen) 14.10.2010 22:11:47 Offline |
No ty woe ja mel k veceri parek s vejcem cockou a cibulej a uz asi taky zacinam rodit Je to fuska a z toho vecnyho vetrani uz pekelna kosa
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 15.10.2010 10:00:39 Offline |
Kukii psal:faitík psal:včera sem jí měl k vobědu
a mladá mi řekla, že snad ani nemůž mít žádnou milenku - že smrdim jak hovado
správnej chlap musí umět smrdět
...relativní kochač...
Jaster psal:Koldan psal:Jaster psal:
to je ten náš trhač.
tak mrkni sem:
http://www.odkunovskeholesa.wbs.cz/
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2010 07:29:34 Offline |
Kukii psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 53_003.jpg
prdelky rostou jak z vodyuž je mám do dvou dlaní
a sou supr.. a ta nejtmavší černožíhaná je bojovník.. všechny odstrkuje a nejvíc žere.. ta bude po stafordovi stopro
i to zabarvení tomu odpovídá
no ty teda povyrostli...se tam budu muset zase v týdnu stavit
Stránky: 1