Nejsi přihlášen
Re: facebook ano či ne :-))
to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
Život je boj-mašina je nej!!!
Honzik8719 (Člen) 15.10.2010 12:02:34 Offline |
Kukii psal:tak a je to tu
je to hroznej žrout času
...relativní kochač...
Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
S lidma, který mám rád, se vidím často,nebo s nima telefonuju a mailuju...
Zbytek je mi poměrně fuk..
A fejzbůk vážně nepotřebuju... Je to podle mě tak,že si lidi pletou kamarády
skutečný s atrapama kamarádů,kterejch maj fotku v profilu na fejzbůku...
Sociální sítě jsou prostě sajrajt
...a bude hůř!
Honzik8719 psal:Kukii psal:tak a je to tu
je to hroznej žrout času
No to je... a to je taky to co tam hledam... když už v práci nevím co by, něco smysluplného jako číst si nebo se snažit o angličtinu už mě nebaví, tady se prd dějě tak je tu Facebook...
Jinak, já tam taky našla lidi, co jsem 10 let neviděla... A musim říct, že snad ani dalších 10 let neuvidím...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
nicola.foxx (Člen) 15.10.2010 12:30:33 Offline |
Ja to mam na karty a vobcasny spehovani co se u koho deje.
Jinak si tam psat nejaky picoviny vo srani a cisteni zubu atd. je k hovnu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2010 12:32:20 Offline |
každej si stejně nakonec vybere sám co mu vyhovuje
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Když se to tak veme, tydle stránky sou podobný jak fejsbůk. Nemyslim to špatně, to ne,ale úplně stejnej princip... Jedinej rozdíl je v tom, že tady se dost lidí navzájem nezná a na fejsbůku má člověk jen ty, co zná...Sračky na fejsu typu "dívam se na péčko" a za pět minut "tak sem si ho vyhonil" sou fakt úlet.... Tady je taky spousta příspěvků, kerý sou tomu podobný Další rozdíl je v tom, že tu se to "většinou" motá kolem motorek Řeči typu "sociální sítě a stránky" se určitym způsobem týkaj i těhle stránek
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Když se to tak veme, tydle stránky sou podobný jak fejsbůk. Nemyslim to špatně, to ne,ale úplně stejnej princip... Jedinej rozdíl je v tom, že tady se dost lidí navzájem nezná a na fejsbůku má člověk jen ty, co zná...Sračky na fejsu typu "dívam se na péčko" a za pět minut "tak sem si ho vyhonil" sou fakt úlet.... Tady je taky spousta příspěvků, kerý sou tomu podobný Další rozdíl je v tom, že tu se to "většinou" motá kolem motorek Řeči typu "sociální sítě a stránky" se určitym způsobem týkaj i těhle stránek
no nevím,jasně že i stránky jako tyhle jsou určitým typem sociální sítě..
Ale valnou většinu lidí,s kterejma tu komunikuju znám osobně..
takže mi to připadá přesně naopak,než jsi psal
...a bude hůř!
mám ho, chodím tam občas. své nálady tam nesděluji, spíš občas kouknu na fotky druhejch lidí, s kerýma se nevídám, ale pořád mě zajímají, stejně tak i já tam hodím občas nějaké foto. jinak toho s kým se tam budu vybavovat si vybírám a spoustu žádostí ignoruju, nesoutěžím o co nejvíc "přátel"
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
karlos100 psal:fidoB6 psal:Když se to tak veme, tydle stránky sou podobný jak fejsbůk. Nemyslim to špatně, to ne,ale úplně stejnej princip... Jedinej rozdíl je v tom, že tady se dost lidí navzájem nezná a na fejsbůku má člověk jen ty, co zná...Sračky na fejsu typu "dívam se na péčko" a za pět minut "tak sem si ho vyhonil" sou fakt úlet.... Tady je taky spousta příspěvků, kerý sou tomu podobný Další rozdíl je v tom, že tu se to "většinou" motá kolem motorek Řeči typu "sociální sítě a stránky" se určitym způsobem týkaj i těhle stránek
no nevím,jasně že i stránky jako tyhle jsou určitým typem sociální sítě..
Ale valnou většinu lidí,s kterejma tu komunikuju znám osobně..
takže mi to připadá přesně naopak,než jsi psal
psal sem dost lidí, ne všichni
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Mour psal:Mě chybí jedna dívka z 85-týho a druhá tak z 91-2-hého. ...ale nevím jestli je chci nyní vidět
...nechtěj to vidět, to nedopadá dobře ...zanech si krásnou a dokonalou fspomínku na heský šukání
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan psal:mám ho, chodím tam občas. své nálady tam nesděluji, spíš občas kouknu na fotky druhejch lidí, s kerýma se nevídám, ale pořád mě zajímají, stejně tak i já tam hodím občas nějaké foto. jinak toho s kým se tam budu vybavovat si vybírám a spoustu žádostí ignoruju, nesoutěžím o co nejvíc "přátel"
Taky to mam obdobne jako ty
Honzik8719 (Člen) 15.10.2010 13:29:09 Offline |
Billy psal:Koldan psal:mám ho, chodím tam občas. své nálady tam nesděluji, spíš občas kouknu na fotky druhejch lidí, s kerýma se nevídám, ale pořád mě zajímají, stejně tak i já tam hodím občas nějaké foto. jinak toho s kým se tam budu vybavovat si vybírám a spoustu žádostí ignoruju, nesoutěžím o co nejvíc "přátel"
Taky to mam obdobne jako ty
jojo přesně tak
...relativní kochač...
Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
...fakt nechybí...dyš to tag vemu, tag f celejch USB nemam žádnýho kamaráda ve smyslu přátel...známí jo, známejch mam spoustu, ale kamaráda ne...přátele mam jinde...tři, čtyři??? ...a nemám s tím problém...a že se vidíme třeba jednou za měsíc nebo dva??? ...mě to nevadí, nepotřebuju denodenní kontakt...myslim že bych byl dobrej i na ňáký vodloučený stanici, nejsem typ, co si po dvou dnech stejská, nepotřebuju kontakt, nevadí mi bejt sám se sebou...jinak se samozřejmě rát bavim, rát vidim lidi s kerejma je mi fajn, rát pomůžu dyš můžu, dyk víš, taky uš mě trochu znáš, ale ty virtuální kamarádství moc nechápu...je pravda, že tydle stránky sou taky tag trochu socijální sítí, uš to něgdo psal, ale lidi kerý tady spolu komunikujou se vječinou znaj i osobně, jezděj spolu a maj společnej zájem a koníček, vyměňujou si rady a skušenosti...no a taky se nechci zařadit do lajny mezi ty ichtyly a dementy, vo kerejch slýcham, že se na fejsbůku vyskytujou ...jo a taky bych to asi neuměl a nechci se nic dalšího učit, bo komp mam na Banditstránky, gůgl dyš něco hledam, ulozto dyš chci koukat na film, Seznam, páč tam mam mejl, word a excel a ňákej pošahanej program f práci a jako uložiště fotek a manuálů...toť fše, na nic jinýho to nepotřebuju...
Filous psal:Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
...fakt nechybí...dyš to tag vemu, tag f celejch USB nemam žádnýho kamaráda ve smyslu přátel...známí jo, známejch mam spoustu, ale kamaráda ne...přátele mam jinde...tři, čtyři??? ...a nemám s tím problém...a že se vidíme třeba jednou za měsíc nebo dva??? ...mě to nevadí, nepotřebuju denodenní kontakt...myslim že bych byl dobrej i na ňáký vodloučený stanici, nejsem typ, co si po dvou dnech stejská, nepotřebuju kontakt, nevadí mi bejt sám se sebou...jinak se samozřejmě rát bavim, rát vidim lidi s kerejma je mi fajn, rát pomůžu dyš můžu, dyk víš, taky uš mě trochu znáš, ale ty virtuální kamarádství moc nechápu...je pravda, že tydle stránky sou taky tag trochu socijální sítí, uš to něgdo psal, ale lidi kerý tady spolu komunikujou se vječinou znaj i osobně, jezděj spolu a maj společnej zájem a koníček, vyměňujou si rady a skušenosti...no a taky se nechci zařadit do lajny mezi ty ichtyly a dementy, vo kerejch slýcham, že se na fejsbůku vyskytujou ...jo a taky bych to asi neuměl a nechci se nic dalšího učit, bo komp mam na Banditstránky, gůgl dyš něco hledam, ulozto dyš chci koukat na film, Seznam, páč tam mam mejl, word a excel a ňákej pošahanej program f práci a jako uložiště fotek a manuálů...toť fše, na nic jinýho to nepotřebuju...
chápu svym způsobem je to i žrout času, hraju tam vinku jménem coutrylife prostě si farmařim, když se doma koušu nudou, mám všechno hotový a venku je hnusně nejsou to jen virtuální přátelé..mám tam snad jen jednoho virtuálního přítele z anglie a jezdí na starym harykovi a kecali sme o jeho pár dovolených v USA jinač tam mám jen ty co sem s nimi strávila určitý čas, známe se, zakalili sme a tak, jen sme se dlouho nesešli na nic jinýho tam nehledám
Život je boj-mašina je nej!!!
Není tohle téma na zimu? Vždyť se dá ještě pořád jezdit....teda chvílema...
Včera ráno jsem vezl odevzdat jeden projekt a cestou bylo -2 (v půl osmé ráno, místy mlha že nebylo vidět). Ve Štěchovicích jsem zastavil na vyřízení pár telefonátů a nebyl jsem sto vytočit na telefonu prsty číslo . Ale zato odpoledne, to už bylo líp. Jsem jel ze stavby ze Štětí a v Liběchově místo abych jel domu jsem blbě odbočil či co a najednou jel na Dubou. No nakonec jsme si řekl nevadí a dojel na Dubou na benzínu na latéčko. Pak sednu na moto a že jedu domu. Jenže v Liběchově jsem zjistil, že jsem zapoměl natankovat.... Tak jsem musel zpátka na Dubou......prostě otravnej pracovní den
Nko, kůže a mrdat facebook.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
...
Banditatom (Člen) 15.10.2010 18:18:06 Offline |
co je to ten xchicht book?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2010 18:19:39 Offline |
nic proti xichtoknize jako takový, problém je spíš když se lidem tohle sociální sítění líbí víc než reálnej život. Když to člověk používá rozumne tak natink problem ale dám příklad.
Když jsem byl nově v Londýně, tak jsem se chtěl poznat s nějakejma krajanama co tam taky žili, tak jsem našel nějaké Chaty (čety) které tenkrát letěli tam našel místnosti kam chodili lidi co byli v Anglii. Pak jsem s nima vitruálně klábosil hafo hodin, pár i jich v reálu potkal, ale po čase jsem pochopil, že oni to nepoužívaj aby si našli kámoše co tam taky žijou a pak s nima chodili do hospy, na fotbal nebo cokoliv. Jim se prostě ten virtuální svět kdy seděli za kompem prostě líbil daleko víc. Když se s nima člověk pak normálně bavil v reálu tak bylo fakt vidět, že už se těšej až budou zase za počítačem a budou čatovat vostopéro. A na to yá seru.
Filous psal:Ondráš psal:Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
...
jo ...já bych dodal ..jebka .....na B stránkách drzost
MRDAT!!!
Filous psal:bo komp mam na Banditstránky, gůgl dyš něco hledam, ulozto dyš chci koukat na film, Seznam, páč tam mam mejl, word a excel a ňákej pošahanej program f práci a jako uložiště fotek a manuálů...toť fše, na nic jinýho to nepotřebuju...
ci fix a gde máš péčko vořešprute? ha? e?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:bo komp mam na Banditstránky, gůgl dyš něco hledam, ulozto dyš chci koukat na film, Seznam, páč tam mam mejl, word a excel a ňákej pošahanej program f práci a jako uložiště fotek a manuálů...toť fše, na nic jinýho to nepotřebuju...
ci fix a gde máš péčko vořešprute? ha? e?
někde sem čet že zas budou dávat ženu za pultem
MRDAT!!!
Koldan psal:mám ho, chodím tam občas. své nálady tam nesděluji, spíš občas kouknu na fotky druhejch lidí, s kerýma se nevídám, ale pořád mě zajímají, stejně tak i já tam hodím občas nějaké foto. jinak toho s kým se tam budu vybavovat si vybírám a spoustu žádostí ignoruju, nesoutěžím o co nejvíc "přátel"
tak
Jebat motorky :-)
richie psal:jo a v mé věkové kategorii jsem asi jedinej kdo tam není...
neboj, znám hodně lidí v tvý kategorii kdo tam není. já si ho asi před půl rokem založil, ale je to k hovnu jak jsem věděl už předtím. občas se tam kouknu co je novýho kde. svý hovna tam nepíšu. ty jejich hry, nikdy hrát nebudu. žrout času. to radši zajdu sem, tady se aspon zasměju. těm statusům na fb, jako k večeři jsem měl kuře.... se z toho asi mám posrat.
motto "Vem za heft a val"
XJelen psal:Borák psal:dyš něco potřebuju mám foun
pokud sen na netu stačí mi skajp
radši kecám s kámošema u piva
sedět u fejzbuku fakt nepotřebujuskajp je dobrej když s rohym sledujem suprbajky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 16.10.2010 17:03:15 Offline |
já když vidím svojeho bráchu jak u tej xchitbuku sedí vod rána do večera řezal bych ho jak psa.
A proto když se mě někdo zeptá" helé volééé jsi na facebooku"špatně skončíviď killer
takže jebat celej xchitbuk
Ondráš psal:Kukii psal:to Filous: pokud ti nikdo nechybí, tak seš u mě kabrnák bo mě ti lidi, co sem s nima strávila kus svýho života vážně chyběj ale bude to věčný téma něco jako N versus S, kůže versus textil a tak přes zimu tu třeba bude víc stránek aspon se nebudem nudit
Bandit
tak na podobný téma jsem čekala
Já si facebook založila asi před měsícem, abych se mrkla na narozený mimčo od kamarádů.. a jak to dopadlo? Fotky jsem ještě neviděla, protože se na tom webu prostě nevyznám a tak na to hážu bobek
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
nicola.foxx (Člen) 18.10.2010 10:17:07 Offline |
Ondráš psal:XJelen psal:skajp je dobrej když s rohym sledujem suprbajky
Někdy si dejte večerní posezení s alkoholem a Kojakemsro. To je taky věc.
To uz je davno woe. Ale bylo to celkem dobrý.
"Ty vole, me nefunguje mikrofon" "tak si dej pivo a bude to dobry"
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:XJelen psal:skajp je dobrej když s rohym sledujem suprbajky
Někdy si dejte večerní posezení s alkoholem a Kojakemsro. To je taky věc.
To je nápad, já eště přes skajp nechlastal...
Ale s Kojakem to bude poprvý a naposled.
Čaroděj Dobroděj 8-)
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2011 20:53:44 Offline |
PALOUS psal:Ty krááávo zírámneska ně na bukvici kontaktoval sám satanděláš mě radost kamarádekoho ještě?
se mu stačí kouknout do přátel
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:taky si mě chtěl přidat, asi chyba v Matrixu, takovej pankáč to bejval a teď se kamarádí na fejsbůku :)))
...mě ne, a já chtěl, tak moc bych chtěl
...kristovanoho ...něch žije sssr ...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS psal:huskyb12 psal:taky si mě chtěl přidat, asi chyba v Matrixu, takovej pankáč to bejval a teď se kamarádí na fejsbůku :)))
poď mezi nás volevjek uš na to máš
asi před rokem mi někdo poslal fotky přes "tu" věc, tak sem se regnul, zjistil, že je to cypovina a vod tý doby tam snad nebyl, ale furt mam plnej meil ňákejch kydů
esli myslíš, že je to gut, založíme gerontolist :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 10.03.2011 23:37:27 Offline |
woe jako stačí strávit pár dní jako woe s týnejdžrama a je ti hned jasný, že bez fajzbuku woe a novýho mobilu kerej umí zobrazovat banditstránky woe a fejzbuk i na hajzlu seš aut de to i v mým pokročilým věku a pokročilým stádiu demence, woe jo a už nelemtám pívo, ale red bull
doba je temná...
huskyb12 psal:PALOUS psal:huskyb12 psal:taky si mě chtěl přidat, asi chyba v Matrixu, takovej pankáč to bejval a teď se kamarádí na fejsbůku :)))
poď mezi nás volevjek uš na to máš
asi před rokem mi někdo poslal fotky přes "tu" věc, tak sem se regnul, zjistil, že je to cypovina a vod tý doby tam snad nebyl, ale furt mam plnej meil ňákejch kydů
esli myslíš, že je to gut, založíme gerontolist :)))
gerontolist se dá f poho a vpouštět jen kdo by se vosvjedčil
Přijde mi to stejná diskuze, jako když sem byl první ve třídě kdo měl mobil a všichni řikali že mobil nepotřebujou..... některý zkoušeli nějakej čas vzdorovat..... a dneska - ho má každej...
takže tak... Novej komunikační nástroj časem ho bude mít úplně každej ať chce nebo nechce..:Stejně jako mobil...
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
jezek psal:Přijde mi to stejná diskuze, jako když sem byl první ve třídě kdo měl mobil a všichni řikali že mobil nepotřebujou..... některý zkoušeli nějakej čas vzdorovat..... a dneska - ho má každej...
takže tak... Novej komunikační nástroj časem ho bude mít úplně každej ať chce nebo nechce..:Stejně jako mobil...
...já umřu f dílně s tym mobilem, ten mi ke komunikaci stačí...a budu spokojenej...
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2011 12:22:21 Offline |
jezek psal:Přijde mi to stejná diskuze, jako když sem byl první ve třídě kdo měl mobil a všichni řikali že mobil nepotřebujou.....
já ,když byl v první třídě ,tak v Japonsku začali prodávat barevnou televizi
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2011 12:30:12 Offline |
hlemejzd999 psal:jezek psal:Přijde mi to stejná diskuze, jako když sem byl první ve třídě kdo měl mobil a všichni řikali že mobil nepotřebujou.....
já ,když byl v první třídě ,tak v Japonsku začali prodávat barevnou televizi
a první ve třídě taky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jezek psal:Přijde mi to stejná diskuze, jako když sem byl první ve třídě kdo měl mobil a všichni řikali že mobil nepotřebujou..... některý zkoušeli nějakej čas vzdorovat..... a dneska - ho má každej...
Pleteš se,přet pár rokama to bylo ICQ nebo jak a kdo to dneska používá? Tady na ty sračky seru,nezajímá mě člověk kerej vocaď zdrhnul někam do piče,zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jezek psal:Novej komunikační nástroj časem ho bude mít úplně každej ať chce nebo nechce..:Stejně jako mobil...
Velice vizionářské, ale i dnes existují lidé bez mobilu...
Takže jebat fejsbukvici...
VikecB12 psal:... zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
A co kamarádi a kamarádky, co odjeli třeba za prací do zahraničí a nemůžeš jít s nima na pívo. Rád se podívám aspoň na jejich fotky nebo prostě sem s nima timhle způsobem v kontaktu. Nijak fejsbukvici neobhajuju, ale myslim si, že je to trochu jinej směr než servry typu libimseti apod.
Samo že fejsbukvici neupřednostňuju vod reál posezení u pivka, ale ne s každym koho znám a mám ho i na fejsbukvici to je možný.
Beru to prostě jako další komunikační prostředek, kterej se liší od mobilu, ICQ, Skypu atd.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:VikecB12 psal:... zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
A co kamarádi a kamarádky, co odjeli třeba za prací do zahraničí a nemůžeš jít s nima na pívo. Rád se podívám aspoň na jejich fotky nebo prostě sem s nima timhle způsobem v kontaktu. Nijak fejsbukvici neobhajuju, ale myslim si, že je to trochu jinej směr než servry typu libimseti apod.
Samo že fejsbukvici neupřednostňuju vod reál posezení u pivka, ale ne s každym koho znám a mám ho i na fejsbukvici to je možný.
Beru to prostě jako další komunikační prostředek, kterej se liší od mobilu, ICQ, Skypu atd.
škoda že není www.chcisukat.cz nebo www.chcihovykourit.cz
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:spidys psal:VikecB12 psal:... zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
Beru to prostě jako další komunikační prostředek, kterej se liší od mobilu, ICQ, Skypu atd.škoda že není www.chcisukat.cz nebo www.chcihovykourit.cz
ty ses vůl
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 13.03.2011 21:02:38 Offline |
2kakač: no to ty bys tam byl pečenej vařenej
Kakac psal:spidys psal:VikecB12 psal:... zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
Beru to prostě jako další komunikační prostředek, kterej se liší od mobilu, ICQ, Skypu atd.škoda že není www.chcisukat.cz nebo www.chcihovykourit.cz
no tak si dej http://www.devky.cz/
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Ondráš psal:spidys psal:A co kamarádi a kamarádky, co odjeli třeba za prací do zahraničí a nemůžeš jít s nima na pívo.
Myslíš tím Losera a Obiho, nebo někoho jiného?
Ne, myslim třeba některý svý spolužáky nebo kamarády z dětství
Banditatom (Člen) 13.03.2011 21:09:40 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:2kakač: no to ty bys tam byl pečenej vařenej
Si piš
Akurát nevím jestli by někdo vodepsal na můj profil
musíš to řešit jak profily na facebooku jmenuju se chose je mi 29 jsem hodně bohatý a mám tjuristickou postavu http://www.google.cz/imgres?imgurl=http … &ty=70
Banditatom psal:Kakac psal:Banditatom psal:2kakač: no to ty bys tam byl pečenej vařenej
Si piš
Akurát nevím jestli by někdo vodepsal na můj profilmusíš to řešit jak profily na facebooku jmenuju se chose je mi 29 jsem hodně bohatý a mám tjuristickou postavu http://www.google.cz/imgres?imgurl=http … &ty=70
Jo to by šlo
Jsem úplně blbej ,jsem zapoměl že se na netu jenom lže
spidys psal:VikecB12 psal:... zajímají mě kamarádi a přátelé,kerý sou kolem mě a mužu s nima na pivo,ne kydat hovna na komplu.
Čoveče,můj nej kamarád,se kterým sem vyrůstal,chodili sme spolu na základku,učňák,byl to soused,chodili sme spolu furt na pivo a jezdili na mašinách se před třema nebo čtyřema rokama vodjebal do francie,dom jezdí jednou za pul roku a krom toho,že si na mejla napíšeme kdy dojede a kdy pudeme na pivo,spolu nijak nekomunikujeme a přesto vím,že je to furt ten samej kamarád Prostě nepotřebuju byt v kontaktu s každým nepřetržitě A ten dotyčnej si musí sám rozhodnout,jestli bude vodjebanej někde f piči,nebo doma mezi svejma...
VikecB12 psal:Čoveče,můj nej kamarád,se kterým sem vyrůstal,chodili sme spolu na základku,učňák,byl to soused,chodili sme spolu furt na pivo a jezdili na mašinách se před třema nebo čtyřema rokama vodjebal do francie,dom jezdí jednou za pul roku a krom toho,že si na mejla napíšeme kdy dojede a kdy pudeme na pivo,spolu nijak nekomunikujeme a přesto vím,že je to furt ten samej kamarád Prostě nepotřebuju byt v kontaktu s každým nepřetržitě A ten dotyčnej si musí sám rozhodnout,jestli bude vodjebanej někde f piči,nebo doma mezi svejma...
Chápu, ale lidi co sou někde v piči a s kterejma udržuju kontakt i přes fejsbukvici tak si myslim, že by tu kvuli kamarádům nezůstali a do piče by jeli tak jako tak. Já kdybych tu neměl to málo co tu mám, tak bych jel taky. Už jenom proto, že se známejma můžu bejt v kontaktu přes net (tim dávám fšechny komunikační nástroje dohromady).
Takže ať je fejsbukvice jaká je, ať na ní lidi nadávaj z jakýhokoli důvodu, v mym případě mi to zprostředkovává informace o mejch známejch a zas naopak. A to nemusej bejt v zahraničí, ale třeba i jenom na druhym konci republiky.
Když by tu nebyla fejsbukvice, tak lidi budou komunikovat masovějc přes Twitter nebo jiný servery. Prostě to tak je.
A jestli má někdo paranoiu z toho, že díky fejsbukvici sou informace vo něm někde na netu, tak to je k smíchu. Protože těch informací vo každym z nás na netu je, ani nemyslet. Třeba tady na foru je i neregistrovanejm lidem k dispozici dost informací, který na sebe vykecáme do profilu (Třeba takovej Ondráš: Telefon, ICQ, Skype, Jméno, Příjmení, Město odkud je)
A jak píšeš, že místo sezení u netu deš radši se známejma na pivko... Stejně sedíš u Bandit fora, tak to vyjde na stejno ne?
Samo, že je to ale každýho věc
fejsbukvice maká dobřeměl sem kamaráda se kerým sem lil za komančů ligu a von mě vyštrachal přes inýho kámoša kerýho mám f přátelích a svjete dif se je to fakt supervidím na fotkách jak vypadá po dvacetičtyrech letech a f pátek dem posedětjen sem mu ale kua zapoměl napsat že uš vot roku 95 nelejutak to bude asi po kamarádství
PALOUS psal:fejsbukvice maká dobřeměl sem kamaráda se kerým sem lil za komančů ligu a von mě vyštrachal přes inýho kámoša kerýho mám f přátelích a svjete dif se je to fakt supervidím na fotkách jak vypadá po dvacetičtyrech letech a f pátek dem posedětjen sem mu ale kua zapoměl napsat že uš vot roku 95 nelejutak to bude asi po kamarádství
Tak přesně takoví "kamarádi" sou pro život nesmírně duležití...
No co,tak zase začneš kalit no
VikecB12 psal:PALOUS psal:fejsbukvice maká dobřeměl sem kamaráda se kerým sem lil za komančů ligu a von mě vyštrachal přes inýho kámoša kerýho mám f přátelích a svjete dif se je to fakt supervidím na fotkách jak vypadá po dvacetičtyrech letech a f pátek dem posedětjen sem mu ale kua zapoměl napsat že uš vot roku 95 nelejutak to bude asi po kamarádství
Tak přesně takoví "kamarádi" sou pro život nesmírně duležití...
No co,tak zase začneš kalit no
Jo jo ty jsou nejlepší
A hlavně je milujou manželky a přítelkyně popř.tchýně
spidys psal:A jestli má někdo paranoiu z toho, že díky fejsbukvici sou informace vo něm někde na netu, tak to je k smíchu. Protože těch informací vo každym z nás na netu je, ani nemyslet. Třeba tady na foru je i neregistrovanejm lidem k dispozici dost informací, který na sebe vykecáme do profilu (Třeba takovej Ondráš: Telefon, ICQ, Skype, Jméno, Příjmení, Město odkud je)
S tim souhlasim. Spoustu informací najdete na internetu a některé bohužel (nebo bohudík) i když s tím nesouhlasíte, resp. proti tomu nemůžete nic dělat (což je příklad fejsbuku - do jisté míry).
Najít rodné číslo a trvalou adresu spousty místních (třeba zrovna Kuby), neni problém. A jde se i dál jako je třeba nemovitý majetek, nebo dluhy. To všechno bez větších komplikací.
Otázka je, co jde jak zneužít, nebo čím komu znepříjemnit život.
Ondráš psal:S tim souhlasim. Spoustu informací najdete na internetu a některé bohužel (nebo bohudík) i když s tím nesouhlasíte, resp. proti tomu nemůžete nic dělat (což je příklad fejsbuku - do jisté míry).
Najít rodné číslo a trvalou adresu spousty místních (třeba zrovna Kuby), neni problém. A jde se i dál jako je třeba nemovitý majetek, nebo dluhy. To všechno bez větších komplikací.
Otázka je, co jde jak zneužít, nebo čím komu znepříjemnit život.
Jo jo souhlas, někerý informace se v poslední době válely i někde u kontejnerů, aspoň vo tom mluvili v TV
Ale ruku na srdce, myslim, že ty informace, který zrovna sou na fejsbukvici, zas tak choulostivý nejsou. Samo že záleží na tom, co tam na sebe prásknete. Ale stejně jako to na sebe prásknete na fejsbukvici, můžete to na sebe prásknout třeba právě tady nebo někde jinde.
Joo a gde si našel moje rodný číslo?
spidys psal:Joo a gde si našel moje rodný číslo?
Podnikáš, ne? Tak hádej...
Abych to teda doplnil, tak:
nemovitý majetek - katastr nemovitostí
dluhy - centrální registr dlužníků
Neříkám, že je to všechno na internetu uplně bez snahy sehnatelný, ale sehnat se to dá a kdo o to stojí, tak to prostě není nemožné. A to se jedná o oficiální cestu.
kdo má xifta tak se podívejte trailer a řekněte mi jakej to je film , mohlo by to bejt zajímavý
http://www.facebook.com/photo.php?v=144948858849463
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:kdo má xifta tak se podívejte trailer a řekněte mi jakej to je film , mohlo by to bejt zajímavý
http://www.facebook.com/photo.php?v=144948858849463
Podívat se na to může i NEksichťák....
Nevím co je to za film a pokud to má delšího pokračování, tak potěš teda
ale dle toho úžasného střihu, hudby... no prostě všecho by to mohlo být např toto:
http://www.csfd.cz/film/248077-zavod/
Bollywood z toho úryvku jen dýchá... nejlepší jsou záběry na tacháče, i když je naprosto jasné, jak jedou neskutečně pomalu
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1 2