Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » použití baterie

netopir66 (Člen)
17.10.2010 22:32:59

použití baterie

tentokrát jdu s prosíkem jek je to s baterkou u modelu B6 rok výroby 95,respektive neni nějakej problém se záměnou místo kyselinoví mám už od koupě gelovou.Jak to s těma baterkama vůbec jesmile2

Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
mr.BSE (Člen)
17.10.2010 22:50:46

Re: použití baterie

Kup jakoukoliv YTX9BS.

Já sem bral tady tu http://zumm.cz/zbozi/100864/baterie-m-line/  a  goodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
17.10.2010 22:51:36

Jinak "gelová" je taky kyselinova good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen)
18.10.2010 07:27:27

mr.BSE psal:

no spíš takhle..ta co je v banditový je taky kyselinová,ale jinej typ..gelovka jako taková je něco úplně jinéhosmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Paladin86 (Člen)
18.10.2010 14:26:34

netopir66 psal:

tentokrát jdu s prosíkem jek je to s baterkou u modelu B6 rok výroby 95,respektive neni nějakej problém se záměnou místo kyselinoví mám už od koupě gelovou.Jak to s těma baterkama vůbec jesmile2

To co tam máš bude nejspíš baterie s vázaným elektrolytem a tam žádnej problém nejni good U nás hodně lidí bere všechny bezúdržbový baterky automaticky jako gelový. Ale zkus dát hledat... už se to tu hodně do podrobna řešilo asi 10x

netopir66 (Člen)
18.10.2010 16:24:38

dřív sem se sem zpátky nedostal,děkuju moc nevěděl sem jestli neni nějakej šitbad v dobíjení.Budu se držet toho osvěčenýho typu,ta moje mrcha sice startuje spolehlivě i při 9-ti voltech ale nechci ryskovat že na jaře nežehnubigsmile.

mr.BSE (Člen)
18.10.2010 18:02:48

K.a.s.y.m. psal:
mr.BSE psal:

no spíš takhle..ta co je v banditový je taky kyselinová,ale jinej typ..gelovka jako taková je něco úplně jinéhosmile1

dík smile1good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
netopir66 (Člen)
18.10.2010 20:52:21

Hele BSE a dobíjení přez Nabíječku je prosím tě jaký??Je to stejný jako Kzselinová nebo je nabíjení jiný a když tak jaký??Předem díkgoodidontknowgood

K.a.s.y.m. (Člen)
18.10.2010 20:55:38

netopir66 psal:

Hele BSE a dobíjení přez Nabíječku je prosím tě jaký??Je to stejný jako Kzselinová nebo je nabíjení jiný a když tak jaký??Předem díkgoodidontknowgood

zvládne to i normální když teda nemáš na nákladáky bigsmile jinak ta co je teď v Lidlu je vyzkoušená a funguje good

netopir66 (Člen)
18.10.2010 21:34:47

V Lidlu??Kde v Lidlu??Byl sem v Libereckym včera a nikde nic.Za jaký obnos je ta baterka prosím tě a kde??

K.a.s.y.m. (Člen)
19.10.2010 07:37:46

netopir66 psal:

V Lidlu??Kde v Lidlu??Byl sem v Libereckym včera a nikde nic.Za jaký obnos je ta baterka prosím tě a kde??

mluvil jsem o nabiječce ne o baterce http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … date=14180 bigsmile baterku si kup Yuasu

netopir66 (Člen)
20.10.2010 22:13:46

Jo jo to sem pochopilže si klábosil o nabíječce.Jen sem v Lidlu přibrzdil asi eště před akcí protože sem tam nic nenašelbad.Nabíječka vypadá inteligentně tak ji asi pořídimgood.Ještě ji nemám a potřebuju ji takže neni co řešit dík za pomoc.

Lajoš (Člen)
21.10.2010 00:10:48

Dej oko na hlavní stránku je tam článek VŠE O AKUMULATORECH.Ale jinak platí dvě základní pravidla,napětí při nabíjení nesmí přesáhnout 15 Voltů a proud nesmí přesáhnout hodnotu uvedenou na gelovce pod názvem KVIK v Ampérech.good

I pád na hubu je pohyb vpřed.

I pád na hubu je pohyb vpřed.
netopir66 (Člen)
21.10.2010 19:53:42

jojojo Lájoši moc díky,tohle už sem slyšel od táty.Je to elektrikář a slaboproudař bigsmile ale opakování je matka moudrosti goodgood,a navíc opatrnosti není nikdy dost takže stejně ještě jednou díkysmile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS