Nejsi přihlášen
použití baterie
tentokrát jdu s prosíkem jek je to s baterkou u modelu B6 rok výroby 95,respektive neni nějakej problém se záměnou místo kyselinoví mám už od koupě gelovou.Jak to s těma baterkama vůbec je
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
Re: použití baterie
Kup jakoukoliv YTX9BS.
Já sem bral tady tu http://zumm.cz/zbozi/100864/baterie-m-line/ a
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2010 07:27:27 Offline |
mr.BSE psal:Jinak "gelová" je taky kyselinova
no spíš takhle..ta co je v banditový je taky kyselinová,ale jinej typ..gelovka jako taková je něco úplně jiného
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
netopir66 psal:tentokrát jdu s prosíkem jek je to s baterkou u modelu B6 rok výroby 95,respektive neni nějakej problém se záměnou místo kyselinoví mám už od koupě gelovou.Jak to s těma baterkama vůbec je
To co tam máš bude nejspíš baterie s vázaným elektrolytem a tam žádnej problém nejni U nás hodně lidí bere všechny bezúdržbový baterky automaticky jako gelový. Ale zkus dát hledat... už se to tu hodně do podrobna řešilo asi 10x
dřív sem se sem zpátky nedostal,děkuju moc nevěděl sem jestli neni nějakej šit v dobíjení.Budu se držet toho osvěčenýho typu,ta moje mrcha sice startuje spolehlivě i při 9-ti voltech ale nechci ryskovat že na jaře nežehnu.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2010 20:55:38 Offline |
netopir66 psal:Hele BSE a dobíjení přez Nabíječku je prosím tě jaký??Je to stejný jako Kzselinová nebo je nabíjení jiný a když tak jaký??Předem dík
zvládne to i normální když teda nemáš na nákladáky jinak ta co je teď v Lidlu je vyzkoušená a funguje
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2010 07:37:46 Offline |
netopir66 psal:V Lidlu??Kde v Lidlu??Byl sem v Libereckym včera a nikde nic.Za jaký obnos je ta baterka prosím tě a kde??
mluvil jsem o nabiječce ne o baterce http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … date=14180 baterku si kup Yuasu
Jo jo to sem pochopilže si klábosil o nabíječce.Jen sem v Lidlu přibrzdil asi eště před akcí protože sem tam nic nenašel.Nabíječka vypadá inteligentně tak ji asi pořídim.Ještě ji nemám a potřebuju ji takže neni co řešit dík za pomoc.
Dej oko na hlavní stránku je tam článek VŠE O AKUMULATORECH.Ale jinak platí dvě základní pravidla,napětí při nabíjení nesmí přesáhnout 15 Voltů a proud nesmí přesáhnout hodnotu uvedenou na gelovce pod názvem KVIK v Ampérech.
I pád na hubu je pohyb vpřed.
I pád na hubu je pohyb vpřed.
jojojo Lájoši moc díky,tohle už sem slyšel od táty.Je to elektrikář a slaboproudař ale opakování je matka moudrosti ,a navíc opatrnosti není nikdy dost takže stejně ještě jednou díky
Stránky: 1