Nejsi přihlášen
Re: Návrhy na vylepšení Bandit page
... nešla by "roštěnka" posunout vejš aby byla pod "dnes slaví" a byla vidět hned po najetí na stránky a ne až se to posune dolů.
... teda ono u některejch není o co stát, ale stránka by byla s tou fotkou taková nějak barevnější
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Eftýpko je teď ultrabezpečný, ale že nemůžu spravovat (promazávat, nahrazovat)ani svojí vlastní složku?To mi nešmakuje.Taky to vyhledávání by mohlo bejt kapku inteligentnější.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2007 14:27:30 Offline |
Americkej psal:Eftýpko je teď ultrabezpečný, ale že nemůžu spravovat (promazávat, nahrazovat)ani svojí vlastní složku?To mi nešmakuje.Taky to vyhledávání by mohlo bejt kapku inteligentnější.
eftýpko je primárně určený POUZE k tomu, abyste měli kam vkládat fotky který následně chcete zobrazit v diskuzi. každá takováhle fotka by měla mít do sto kilo což pro zobrazení naprosto dostačuje, takže s místem a objemem žádnej trabl. nebránim se ani uložení různejch manuálů nebo výkresů kdejakejch ovin souvisejících s motorkama a dokonce i tunama fotek ze srazů. to pokud budete všichni ukládat do správnejch adresářů já nebo moderatizátor jednou za čas promažem a fertig. komu se to nelíbí, může si objednat vlastní hosting kde mu tohle všechno bude fungovat a nebude muset využívat omezenýho banditího eftýpka. jako poslední upozorňuju, že tohle omezení je tu né jako muj výmysl, ale jako nutný opatření kvůli neukázněnosti "vás" uživatelů....
doba je temná...
inkvizitorr psal:eftýpko je primárně určený POUZE k tomu, abyste měli kam vkládat fotky který následně chcete zobrazit v diskuzi. každá takováhle fotka by měla mít do sto kilo což pro zobrazení naprosto dostačuje, takže s místem a objemem žádnej trabl. nebránim se ani uložení různejch manuálů nebo výkresů kdejakejch ovin souvisejících s motorkama a dokonce i tunama fotek ze srazů. to pokud budete všichni ukládat do správnejch adresářů já nebo moderatizátor jednou za čas promažem a fertig. komu se to nelíbí, může si objednat vlastní hosting kde mu tohle všechno bude fungovat a nebude muset využívat omezenýho banditího eftýpka. jako poslední upozorňuju, že tohle omezení je tu né jako muj výmysl, ale jako nutný opatření kvůli neukázněnosti "vás" uživatelů....
Se nečil, nebo Ti praskne cévkaJináč dík za vobjasnění účelu eftýpka-už jsem v obraze.
Stačilo napsat:
Dřív to šlo všem a každej si dělal co chtěl(fakt na prd).
Teď to nejde nikomu a je klid, tak to mám rád.
Aby moh každej mazat jen to, co vložil je pro mě složitý a tímpádem na to drbu.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2007 15:30:04 Offline |
Americkej psal:Se nečil, nebo Ti praskne cévkaJináč dík za vobjasnění účelu eftýpka-už jsem v obraze.
Stačilo napsat:
Aby moh každej mazat jen to, co vložil je pro mě složitý a tímpádem na to drbu.
nečílim se, píšu to asertivně a srozumitelně pro všechny aby si nevymejšleli takový viny jako ty. kdyby sem odpovídal tobě, poslal bych tě rovnou do bez vysvětlování . ten systém cos psal neni neřešitelnej, ale řekněme že už je dost nadstandartní a přístupnej pro každýho když si ho zaplatí (běžnej webhosting), takže zřídit si to samý můžete kdekoliv jinde, ale za peníze a to přece ode mě nikdo nechcete abych vám platil místo na webu pro přesouvání různý muziky a podobnejch kravin, že?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Americkej psal:Se nečil, nebo Ti praskne cévkaJináč dík za vobjasnění účelu eftýpka-už jsem v obraze.
Stačilo napsat:
Aby moh každej mazat jen to, co vložil je pro mě složitý a tímpádem na to drbu.nečílim se, píšu to asertivně a srozumitelně pro všechny aby si nevymejšleli takový viny jako ty. kdyby sem odpovídal tobě, poslal bych tě rovnou do bez vysvětlování . ten systém cos psal neni neřešitelnej, ale řekněme že už je dost nadstandartní a přístupnej pro každýho když si ho zaplatí (běžnej webhosting), takže zřídit si to samý můžete kdekoliv jinde, ale za peníze a to přece ode mě nikdo nechcete abych vám platil místo na webu pro přesouvání různý muziky a podobnejch kravin, že?
...já bych to chtěl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2007 21:20:14 Offline |
Americkej psal:dyť už držim hubu, šéfe
tag to sem rát, že si rozumíme
filous: dyk máš k dispozici novou vázu
doba je temná...
Filous psal:inkvizitorr psal:Americkej psal:dyť už držim hubu, šéfe
filous: dyk máš k dispozici novou vázu...a co s ní??? ...ňáká skrytá funkce???
Musíš s ní třísknout vo zem. Pak se ta funkce ukáže...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 25.10.2007 11:18:01 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:Americkej psal:dyť už držim hubu, šéfe
nic, sem zaponměl, pro tebe tady mam spešl futrál na cédéčka tak až se stavíš, tak ti ho dam. je prázdnej, tagže se toho tam vejde vopravdu dost
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:inkvizitorr psal:
nic, sem zaponměl, pro tebe tady mam spešl futrál na cédéčka tak až se stavíš, tak ti ho dam. je prázdnej, tagže se toho tam vejde vopravdu dost
...počkej, počkej panáčku, esi si myslíš, že mě vodbydeš ňákym futrálem za dvanáct korun z Lídlu, tag to si navomylu, koukej mě pjekně vysvjetlit, gde jako máme ňáký naše eftýpko nebo co za čárymáryfuk se s tym dá dělat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 25.10.2007 12:12:57 Offline |
Filous psal:...počkej, počkej panáčku, esi si myslíš, že mě vodbydeš ňákym futrálem za dvanáct korun z Lídlu, tag to si navomylu, koukej mě pjekně vysvjetlit, gde jako máme ňáký naše eftýpko nebo co za čárymáryfuk se s tym dá dělat
nevyzvídej a koukej mazat zaměstnancům pro haribáky už maj prázdnej pytlik
doba je temná...
Lihy psal:Co takhle aby se generovala automatická zpráva po vložení příspěvku do technický poradny....něco jako:
Nejdřív se pořádně zaregistruj
Spoustě lidí by to ušetřilo zbytečný psaní
wogu, to není špatný nápad
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Lihy psal:Co takhle aby se generovala automatická zpráva po vložení příspěvku do technický poradny....něco jako:
Spoustě lidí by to ušetřilo zbytečný psaníwogu, to není špatný nápad
nápad dobrej,ale stejně to nezabere
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:tomasNJ psal:Lihy psal:Co takhle aby se generovala automatická zpráva po vložení příspěvku do technický poradny....něco jako:
Spoustě lidí by to ušetřilo zbytečný psaníwogu, to není špatný nápad
nápad dobrej,ale stejně to nezabere
A podporuje MySQL trigery? Pak by to bylo bez problémů... Jsem nějak zblblej... Už toho mám moc... Ráno musím být v použitelném stavu..
Jedno snad ale ještě zvládnu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1 2