Nejsi přihlášen
...Vikecu čum, heský fotky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...Vikecu čum, heský fotky...
vOjTaB6 psal:No ty kraaavo... Nadhera...
A jak mam uz nekolikrat sjety ty dve knizky, co vo nich mam, tag uz i poznavam nektery ksichty, ani to nemusi bejt napsany pod fotkou...
...
Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
...já zas dyš to vidim, tag mam chuť nabalit na motorku spacák a vyrazit někam do hajzlu...
Filous psal:vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
...já zas dyš to vidim, tag mam chuť nabalit na motorku spacák a vyrazit někam do hajzlu...
..taky bych jel...
Bandit rulezz!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2010 09:15:25 Offline |
Filous psal:vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
tady zrovna sněží tak to nebude moc aktuální
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
tady zrovna sněží tak to nebude moc aktuální
u nás zas svítí slunce, ale fouká vítra je zima.
motto "Vem za heft a val"
v tý době bych s nima nejezdil,prý popravili 12 kolegů,že porušili klubový pravidla,dnes se maximálně postřílí na paintballu
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 21.10.2010 09:37:27 Offline |
ty vole, vy dva ste se hledali asik čopřika by to chtělo
takovýho malýho hárleje
toho drakstára nebo jak se to menuje
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
ty vole, vy dva ste se hledali asik
čopřika by to chtělo
takovýho malýho hárleje
![]()
...vole, bješ si koupit dalšího skůtra a nevotravuj
Filous psal:inkvizitorr psal:Filous psal:
...já zas dyš to vidim, tag mam chuť nabalit na motorku spacák a vyrazit někam do hajzlu...ty vole, vy dva ste se hledali asik
čopřika by to chtělo
takovýho malýho hárleje
![]()
...vole, bješ si koupit dalšího skůtra a nevotravuj
sem mu nasel jednoho v Koline na Intermotu... byl ruzovej...
Bandit rulezz!!!
tady votom píšou
http://www.prochlapa.cz/zajimavosti/mot … ls-angels/
Roku 1979 bylo dvanáct motorkářů popraveno za porušení klubových pravidel
každopádně dnes už motorkáři takovej respekt nemají a nikdo se nás nebojí
Nějak tak,jako na začátku filmu Harley Davidson a Marlboro man,došoustá unuděnou buchtu,navleče se do kůže,sedně na tu nádheru chromovanou a jede do piče? Tak to by sme ale asi museli žít v jůesej,protože tady už není kam vypadnout,fšude milijóny lidí a moc civilizace Ale taky mám vobčas takovou náladu,tady to stejně nikam nevede
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Vzdycky gdys to ctu nebo vidim, tag mam chut privezt z rise nejakou zboreninu a vymazlit si z ni nejakou fajnovou stavbu s nevodpruzenou prdeli, malou nadrzi ze sportstra, jedinej dalsi kus plechu by byl zadni blatnik a kaslik na baterku... zbytek chrom, lestenej hlinik a prvotridni lak...
Nějak tak,jako na začátku filmu Harley Davidson a Marlboro man,došoustá unuděnou buchtu,navleče se do kůže,sedně na tu nádheru chromovanou a jede do piče? Tak to by sme ale asi museli žít v jůesej,protože tady už není kam vypadnout,fšude milijóny lidí a moc civilizace
Ale taky mám vobčas takovou náladu,tady to stejně nikam nevede
-"Kdes byl, dlouho sem te nevidel?"
-"Premejslel sem..."
-"Byls pryc dva roky."
-"Hodne sem premejslel..."
Bandit rulezz!!!
Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj?
Jsme se jednou se Zvířem picli a napadla nás myšlenka že až budem starý, tak by se čopřík hodil na výlety na hrady a zámky a tak... když nám to ženský druhej den vyprávěli, tak jsme si slíbili, že už ten koňak nikdy pít nebudem
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
Jsme se jednou se Zvířem picli a napadla nás myšlenka že až budem starý, tak by se čopřík hodil na výlety na hrady a zámky a tak... když nám to ženský druhej den vyprávěli, tak jsme si slíbili, že už ten koňak nikdy pít nebudem
na čopra sednu až nepřehodim nohu přes mašinu
Život je boj-mašina je nej!!!
vOjTaB6 psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...já zas dyš to vidim, tag mam chuť nabalit na motorku spacák a vyrazit někam do hajzlu...Nějak tak,jako na začátku filmu Harley Davidson a Marlboro man,došoustá unuděnou buchtu,navleče se do kůže,sedně na tu nádheru chromovanou a jede do piče? Tak to by sme ale asi museli žít v jůesej,protože tady už není kam vypadnout,fšude milijóny lidí a moc civilizace
Ale taky mám vobčas takovou náladu,tady to stejně nikam nevede
-"Premejslel sem..."
-"Byls pryc dva roky."
tojtoj: kde knihy sehnat? antikvy v práglu ani prd natož knihkupectví.. našla sem to na moravě v jedný knihovně, ale tam je to věčně půjčené
Ja te dam tojtoj...
Jedna je od Huntera S. Thompsona - Hell´s Angel´s, ta je blbe k sehnani, vysla nekdy pred 15 lety a reedice myslim nebyla. Druha je primo od Ralpha "Sonnyho" Bargera, prezidenta HA, ta se jmenuje Pekelny Andel, ta by mela bejt na netu k sehnani, ja ji tam taky nekde kupoval...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Ja te dam tojtoj...
![]()
Jedna je od Huntera S. Thompsona - Hell´s Angel´s, ta je blbe k sehnani, vysla nekdy pred 15 lety a reedice myslim nebyla. Druha je primo od Ralpha "Sonnyho" Bargera, prezidenta HA, ta se jmenuje Pekelny Andel, ta by mela bejt na netu k sehnani, ja ji tam taky nekde kupoval...
baterko? tyhle dva sem našla, ale právě že kde na tom netu.. i pan google zatim zklamal... teda pokud to nejni psaný v originále aj
Kukii psal:vOjTaB6 psal:Ja te dam tojtoj...
![]()
Jedna je od Huntera S. Thompsona - Hell´s Angel´s, ta je blbe k sehnani, vysla nekdy pred 15 lety a reedice myslim nebyla. Druha je primo od Ralpha "Sonnyho" Bargera, prezidenta HA, ta se jmenuje Pekelny Andel, ta by mela bejt na netu k sehnani, ja ji tam taky nekde kupoval...baterko?
tyhle dva sem našla, ale právě že kde na tom netu.. i pan google zatim zklamal... teda pokud to nejni psaný v originále aj
No a jaky byly...? ...vydrzely aspon jedno cislo?
Vlez na Seznam, zadej do vyhledavani Ralph "Sonny" Barger a ve zbozi to na tebe musi vypadnout...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Kukii psal:vOjTaB6 psal:Ja te dam tojtoj...
![]()
Jedna je od Huntera S. Thompsona - Hell´s Angel´s, ta je blbe k sehnani, vysla nekdy pred 15 lety a reedice myslim nebyla. Druha je primo od Ralpha "Sonnyho" Bargera, prezidenta HA, ta se jmenuje Pekelny Andel, ta by mela bejt na netu k sehnani, ja ji tam taky nekde kupoval...baterko?
tyhle dva sem našla, ale právě že kde na tom netu.. i pan google zatim zklamal... teda pokud to nejni psaný v originále aj
Vlez na Seznam, zadej do vyhledavani Ralph "Sonny" Barger a ve zbozi to na tebe musi vypadnout...
ještě sem je nepoužila jinač našla sem pomocí pana googla od nakladatelství netopejr
http://www.netopejr.cz/eshop/ostatni-kn … 99s-angel-(pekelny-andel)/
Kukii psal:vOjTaB6 psal:Kukii psal:
baterko?tyhle dva sem našla, ale právě že kde na tom netu.. i pan google zatim zklamal... teda pokud to nejni psaný v originále aj
Vlez na Seznam, zadej do vyhledavani Ralph "Sonny" Barger a ve zbozi to na tebe musi vypadnout...ještě sem je nepoužila
jinač našla sem pomocí pana googla od nakladatelství netopejr
http://www.netopejr.cz/eshop/ostatni-kn … 99s-angel-(pekelny-andel)/
XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
A jako to ja zasejc jo... Nemam rad takovy ty velky tlusty cruisery, ale sportstr, nebo neco takovyho by mi na nedeli vodpoledne nevadilo... Samo, ze by to nesmela bejt serie...
Bandit rulezz!!!
Filous psal:
ale.. Titul je vyprodán.
Uvedený titul nemáme skladem a není k dispozici ani u dodavatele. Nemáme informaci o tom, že by se připravoval dotisk.
sem loni v zimě přečetla jednim dechem tohle http://www.kosmas.cz/knihy/136477/na-ch … milwaukee/ je to taková slabá šlupička (pár stránek do 200)
Kukii psal:sem loni v zimě přečetla jednim dechem tohle http://www.kosmas.cz/knihy/136477/na-ch … milwaukee/ je to taková slabá šlupička (pár stránek do 200)
..taky sem čet
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Kukii psal:vOjTaB6 psal:VikecB12 psal:
Nějak tak,jako na začátku filmu Harley Davidson a Marlboro man,došoustá unuděnou buchtu,navleče se do kůže,sedně na tu nádheru chromovanou a jede do piče? Tak to by sme ale asi museli žít v jůesej,protože tady už není kam vypadnout,fšude milijóny lidí a moc civilizaceAle taky mám vobčas takovou náladu,tady to stejně nikam nevede
-"Premejslel sem..."
-"Byls pryc dva roky."
![]()
tojtoj: kde knihy sehnat? antikvy v práglu ani prd natož knihkupectví.. našla sem to na moravě v jedný knihovně, ale tam je to věčně půjčené
Máš recht,tu od Huntera S. Thompsna sem měl pučenou kdyš sem ještě chodil do školy od jednoho kamoša a ten ju měl právě pučenou z Mahenovy knihovny nebo odkud A tu druhou mám možná někde doma,esi není u někoho na "přečtení už nějakej ten pátek
vOjTaB6 psal:XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
A jako to ja zasejc jo... Nemam rad takovy ty velky tlusty cruisery, ale sportstr, nebo neco takovyho by mi na nedeli vodpoledne nevadilo... Samo, ze by to nesmela bejt serie...
hale vy dva čoprácí byste mi teda konečně mohli osvětlit proč se to menuje sportstr
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vOjTaB6 psal:XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
hale vy dva čoprácí
byste mi teda konečně mohli osvětlit proč se to menuje sportstr
...páč ty debilové americký na tom po úpravách závodili a závoděj
Filous psal:XJelen psal:vOjTaB6 psal:
A jako to ja zasejc jo... Nemam rad takovy ty velky tlusty cruisery, ale sportstr, nebo neco takovyho by mi na nedeli vodpoledne nevadilo... Samo, ze by to nesmela bejt serie...hale vy dva čoprácí
jako na čtvrt míle rovně jo?
Strýcfajtr !!!
MAZI psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 213609.jpg
já mám tuto kdy by jsi chtěla pujčit je to asi z 94.
byla bych ráda za půjčení za pár dní bych to mohla mít přelouskaný
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:hale vy dva čoprácí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:XJelen psal:Filous psal:...páč ty debilové americký na tom po úpravách závodili a závoděj
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ttrack.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ermoto.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_g30XB5-2uTA/S … y+2004.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_g30XB5-2uTA/S … d+dash.jpg
panebože...bůh ochraňuj královnu!
ten ala kátéem na špalkách - ty krávo ty musej hulit vo stošest
Strýcfajtr !!!
Kukii psal:XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
....to nepřehodím v sézóně každou neděli
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kukii psal:XJelen psal:Hale filous tudle úchylku semtam projevil už, ale tojtoj
?
....to nepřehodím v sézóně každou neděli
Takže taky čoprák
No,mám takovej pocit,že je to celkem logicky daný tím jak se člověk časem seznámí s motorkama,kerý sou v dnešní době až moc dokonalý a perfektně funkční,sterilní až přejdou k nudnejm a pán potom žačne hledat nějakej návrat ke kořenům a spokojí se s mnohem horšíma jízdníma vlastnostma,výměnou za zajímavost/zábavnost projížďky na něčem chromovaným Já sem si vyskoušel už kde co a v dnešní době mě nijak extra nenadchne mašina,kerá letí jak z praku,na zadní de ještě na trojku plynem a brzdí na metru,mnohem víc by mě potěšila projížďka na nějakým klasickým jednoválcu/supermonu,no a za nějakej čas možná aji na tom čopru
VikecB12 psal:Filousi,takhle by to stačilo? Pod světlo smotat deku a jet do piče
su vůl,zapoměl sem votkaz http://www.tipmoto.com/motorky/harley-d … ycles.html
VikecB12 psal:VikecB12 psal:Filousi,takhle by to stačilo? Pod světlo smotat deku a jet do piče
...no ty vole, to je hnus fialovej, kýčovitej
...snad něco normálního ...prostýho
...a nebo když už mermomocí propracovanýho, tak
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 07:23:24 Offline |
Filous psal:...Vikecu, to je fuck hnus
...nemam rát tydle katalogový záležitosti ve stylu OCC
...ofšem to co sem vješel Osi je jiná liga...vlastně to je uplně jinej sport
tak nějak
navíc to nemusí bejt nutně harik...vyděl jsem moc pěknou stavbu i z velkýho introše
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Vikecu, to je fuck hnus
tak nějak
navíc to nemusí bejt nutně harik...vyděl jsem moc pěknou stavbu i z velkýho introše
...no vono to ani nutně nemusí bejt véčko ...koupit motor z XS650 + hardtail rám???...hmmm
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.10.2010 08:22:20 Offline |
SLUGI psal:... stačí jen motor a pár trubek
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _black.jpg
...tady nejni zbytečnýho vůbec nic
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.10.2010 08:52:35 Offline |
hlemejzd999 psal:mně se líbit totok ...to by mně snáť uvezlo ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bobber.jpg
bych se asik bála, že si ubrousim prdel
Kukii psal:hlemejzd999 psal:mně se líbit totok ...to by mně snáť uvezlo ....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … bobber.jpgbych se asik bála, že si ubrousim prdel
Bandit rulezz!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 09:19:51 Offline |
hlemejzd999 psal:Kasym : ...asi něco v takový barvě by sis představoval ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … iginal.jpg
sorry,ale
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.10.2010 09:31:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kasym : ...asi něco v takový barvě by sis představoval ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … iginal.jpgsorry,ale
no nic ...já jen podle tý barvy
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kasym : ...asi něco v takový barvě by sis představoval ?
kanárek
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 09:41:45 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kasym : ...asi něco v takový barvě by sis představoval ?
tak barva budiž,ale ten zbytek fakt ne
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.10.2010 09:49:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
sorry,aleno nic ...já jen podle tý barvy
tak barva budiž,ale ten zbytek fakt ne
to bylo jen ilustrační foto
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 09:51:37 Offline |
SLUGI psal:... stačí jen motor a pár trubek
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _black.jpg
mít to kratší vidle blíž k rámu a širší přední kolo tak je to pro mě dokonalý
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... stačí jen motor a pár trubek
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _black.jpgmít to kratší vidle blíž k rámu a širší přední kolo tak je to pro mě dokonalý
.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
nicola.foxx (Člen) 22.10.2010 10:52:01 Offline |
Tak teds to trefil luksusne
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 10:53:20 Offline |
SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... stačí jen motor a pár trubek
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _black.jpgmít to kratší vidle blíž k rámu a širší přední kolo tak je to pro mě dokonalý
tak přesně tohle jsem myslel jednou jsem podobnou stavbu viděl v modrý a lehce jinak a to mě prostě dostalo...takovýhle stavby můžu
SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... stačí jen motor a pár trubek
.
...taky pekné, jen bych trochen upravil blatníky...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2010 12:03:49 Offline |
Filous psal:SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:
mít to kratší vidle blíž k rámu a širší přední kolo tak je to pro mě dokonalý...taky pekné, jen bych trochen upravil blatníky...
tak je to trochu alá baumax lopata,ale to už jsou drobnosti
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.10.2010 16:16:57 Offline |
hlemejzd999 psal:Kuba B12 psal:já na čopra seru, budu za váma jezdit na kafeti
tak já budu jezdit s tebou ...jsem totiž Vitana racer
http://img215.imageshack.us/img215/4127/vitana.jpg
SLUGI psal:Filous psal:...no vono to ani nutně nemusí bejt véčko
...koupit motor z XS650 + hardtail rám???...hmmm
Tydle vjetve sem mněl na tříkolce ale jinak nádhera ...ty dvě dvojky u země
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Vikecu, to je fuck hnus
tak nějak
přesně,mám v garage jednu vs1400,dneska už skoro veterán a na starý kolena budu tvořit
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
VikecB12 psal:VikecB12 psal:Filousi,takhle by to stačilo? Pod světlo smotat deku a jet do piče
no ty wole ten překlad je mega hustej překlad ala google translator
koupit něco u lidí co ani neví co prodávaj by ve mě probudilo trochu nejistotu.
Navic za ty prachy je to hnusný, ale někdo se na tom asi vyřádil..
Bandit 4EVER!!!
No popravdě mě ty bobbery s uzkejma kolama moc neberou,mám rát kdyš to má vzadu pořádnou bambulu,předek může byt klidně uzkej Libí se mě aji sériovej H-D najt trejn
, nebo pak Fat boj,ten by byl pod mou prdel akorát
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2010 10:37:27 Offline |
Kim psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Vikecu, to je fuck hnus
tak nějak
navíc to nemusí bejt nutně harik...vyděl jsem moc pěknou stavbu i z velkýho introšepřesně,mám v garage jednu vs1400,dneska už skoro veterán a na starý kolena budu tvořit
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2010 10:47:19 Offline |
XJelen psal:
já nechci bejt starej
a esli todle na mě jednou přijde tak ať mě radši klepnou
o to se tvá rodina postará sama
Stránky: 1