Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 23.10.2010 17:09:00 Offline |
Banditatom (Člen) 23.10.2010 17:13:17 Offline |
Re: Tak sem se dočkal :)
ty vole ať ti to péro nerozmlátí čumák
jinak ať slouží jsem zvědav jak bude na jaro vypadat?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 (Člen) 23.10.2010 19:06:23 Offline |
hodně dobre on
street triple picco
Progear 650 (Člen) 23.10.2010 19:38:43 Offline |
Jiřina psal:To žgratuliruju. A co to bude, AB MOTO?
Dík. Motorka bude černo červená a budou na ní sponzoří... (AB MOTO, atd...)
A tímto oznamuji že mi Kojak dělá manažéřa...
Kukii: Bohužel za éčka od teda nebyla.... Byla za 40 tyček ale byla k ní ještě sada novejch Pirrelek....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:svalovec - dobrá cena, taky jsem pokukoval po šestce, ale došlo mi,že jsem jiná váhová kategorie a starší šestka by se mnou měla trabl takže musim do litru
ty vole, tak to já potřebuju dvoulitra Jináč to bude mooc pěkný.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
tak gratulá...
hlavně kontroluj olej
na R6 mám něco najeto, a tohle byl vítací rituál :)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2010 09:44:00 Offline |
rozumnej počin tag hurá do laminátů a v dubnu to hnedle pojedem testnout do misana
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 24.10.2010 11:30:20 Offline |
tomasNJ psal:tak gratulá...
hlavně kontroluj olej
na R6 mám něco najeto, a tohle byl vítací rituál :)
Neboj se nic... Martin od Kojaka jí má taky, takže pár tědlech vychytávek už vím...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.10.2010 11:31:52 Offline |
inkvizitorr psal:rozumnej počin tag hurá do laminátů a v dubnu to hnedle pojedem testnout do misana
To zní lákavě...
PS: lamino až časem... Prvně rozsekám originál....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2010 19:51:18 Offline |
tak to gratulace..a't slouží ve zdravý..jak tvym tak jejim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 24.10.2010 21:39:34 Offline |
sice tomu chybí 400 malejch kubickejch, ale jináč gratulace veliká.
Tak ať se na tom pak dobře rozjezdíš, já když jsem přesedlal z Bandita na R1 tak jsem se s tím nemoh pořádně sžít, vlastně to trvá trochu pořád. Nejdřív bych to nechal se světlama ať s tím můžeš i na silnici a naučení jde rychlejc.
hlavně poštelovat péra vod Halbicha nebo někoho podobnýho, to je základ
Progear 650 (Člen) 25.10.2010 10:41:04 Offline |
ABik psal:Tak my si teda na gixeru odpojíme jeden válec, ať s náma můžeš závodit
ne abys to hned rozbil na padrť, Nitěnko
Nechci ti brát iluze, ale bejt tebou nechám všechno zapnutý a sháním powercommander abys mi vůbec stačil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 25.10.2010 12:28:30 Offline |
richie psal:na kolik to teda vyslo? co do toho prijde za vylepseni? se pochlub....
vejš psal:Byla za 40 tyček ale byla k ní ještě sada novejch Pirrelek...
Progear 650 (Člen) 25.10.2010 13:37:08 Offline |
richie psal:na kolik to teda vyslo? co do toho prijde za vylepseni? se pochlub....
Kasym ti už odpověděl.
Jinak, chtěl sem komplet lamino, ale po projednání s Kojakem jsme se rozhodli že prvně rozbiju origo kapoty, který jsou neprodejný. Z lamina bude akorát zatim velkej kryt nádrže, která se ale stejně nechá aspon na hrubo opravit. Dostane určitě padáky a to doufám že jak na rám tak na osy, pak nějaký jiný převody určitě na řeťezu 520 a pak se uvidí jak budou kačky, tlumič, hadice....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:richie psal:na kolik to teda vyslo? co do toho prijde za vylepseni? se pochlub....
Kasym ti už odpověděl.
Jinak, chtěl sem komplet lamino, ale po projednání s Kojakem jsme se rozhodli že prvně rozbiju origo kapoty, který jsou neprodejný. Z lamina bude akorát zatim velkej kryt nádrže, která se ale stejně nechá aspon na hrubo opravit. Dostane určitě padáky a to doufám že jak na rám tak na osy, pak nějaký jiný převody určitě na řeťezu 520 a pak se uvidí jak budou kačky, tlumič, hadice....
s tim laminátem jsem přemejšlel stejně a když tak jenom zadek kolevá sedlu, zbytek je v nakedu stejně k prdu, spíš budu mušet upravit brejle pro vjetve a hlavně nějaký špunty, nejlíp úplně kolem dokola
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Progear 650 psal:richie psal:na kolik to teda vyslo? co do toho prijde za vylepseni? se pochlub....
Kasym ti už odpověděl.
Jinak, chtěl sem komplet lamino, ale po projednání s Kojakem jsme se rozhodli že prvně rozbiju origo kapoty, který jsou neprodejný. Z lamina bude akorát zatim velkej kryt nádrže, která se ale stejně nechá aspon na hrubo opravit. Dostane určitě padáky a to doufám že jak na rám tak na osy, pak nějaký jiný převody určitě na řeťezu 520 a pak se uvidí jak budou kačky, tlumič, hadice....s tim laminátem jsem přemejšlel stejně a když tak jenom zadek kolevá sedlu, zbytek je v nakedu stejně k prdu, spíš budu mušet upravit brejle pro vjetve a hlavně nějaký špunty, nejlíp úplně kolem dokola
tys snad taky něco koupil??
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 psal:richie psal:na kolik to teda vyslo? co do toho prijde za vylepseni? se pochlub....
Kasym ti už odpověděl.
Není to na to vejletnický tempo zbytečný se s tím tak srat?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kasym ti už odpověděl.
...takhle já uvažoval taky,nechtělo se mi cpát peníze do starěšiny ale pak jsem se nechal ukecat a koupil je.V zaří jsem s tím plácnul v Mostě a mít tam origo kapoty tak byly určitě na cucky.Ty lamináty jsou pevnější a pružnější,dělej jak myslíš ale já bych je koupil.Originály za něco prodáš a budeš mít na
...a padáky na osy,na ty bych se vyprd...viz můj pád...na výjezdu z retarderu jsou díratý zatravnovací desky a tahle namontovaná pitchovina by motorku pěkně nakopla a škody by byly větší.Samo,tohle je můj názor a může to bejt po každym pádu jinak
...já žádný velký upravy nedělal,začal jsem jezdit ze seriovkou a stejně jsem do toho vrazil pětatřicetHolt každá sranda něco stojí
...tak at' Ti dobře slouží a žádnej hapalainen
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Progear 650 (Člen) 25.10.2010 17:28:52 Offline |
Jelen: povídej...
Vikec: mě nemůžeš nasrat...
Kim: Je mě to jasný, ale tohle za to fakt nestojí, za tyhle by nebylo ani na pívo... Ale asi možná aspon kvuli sedlu vemu podsedlák.
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Jelen: povídej...
já to mám načasovaný na únor březen, až všem trochu spadne sebevědomí po zimě nejspíš R1 nebo Fároš překopnutej do nakedů (po tom co jsem viděl na čem letos lítal Vojta nebo Honza) aby to s tuňákem dokázalo alespoň trochu držet krok. Soudruzi němci maj semotamo slušný nabídky nedávno R1´03 za dva tisíce, ale nemám ještě "všech pět pohromadě" ale jeví se to hodně reálně v tom co jsem si vymyslel, tak uvidíme
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 25.10.2010 22:57:45 Offline |
ty lamináty kup rovnou, na takovýhodle veterána to koupíš za tašku hrušek a budeš mít pokoj rovnou... třeba tuná na íbeji rovnou něco visí
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.10.2010 23:03:33 Offline |
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 25.10.2010 23:24:50 Offline |
Hele Progressss Gratulace
Ale jak tak koukam na fotku, tak hlavne hlidej fotra, pac ti na to nejak mlsne kouka
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 26.10.2010 08:42:00 Offline |
Inkviz: Hale, ten podsedlák z toho ebay se mi líbí. Ale já to tam odsud neumím koupit, můžeš mi ho koupit? Jako jestli to umíš, zajel bych si pro něj k tobě a dal ti kačky... hm???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2010 09:23:17 Offline |
Progear 650 psal:Inkviz: Hale, ten podsedlák z toho ebay se mi líbí. Ale já to tam odsud neumím koupit, můžeš mi ho koupit? Jako jestli to umíš, zajel bych si pro něj k tobě a dal ti kačky... hm???
zkusim to
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 26.10.2010 09:34:01 Offline |
inkvizitorr psal:Progear 650 psal:Inkviz: Hale, ten podsedlák z toho ebay se mi líbí. Ale já to tam odsud neumím koupit, můžeš mi ho koupit? Jako jestli to umíš, zajel bych si pro něj k tobě a dal ti kačky... hm???
zkusim to
Dík, dej vědít jak si dopadl..... Teda jinak, kdy se pro něj mám zastavit...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 31.10.2010 16:13:54 Offline |
Inkvizoj: Tak jak, povedlo se???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kup si to z těch motorkářů, za 1500 to vyjde i z te ebaje, ale tady maš k tomu aji předek
stejně jak s tym švihneš tak ten předek pujde srát, takže budeš mít náhradu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:kup si to z těch motorkářů, za 1500 to vyjde i z te ebaje, ale tady maš k tomu aji předek
...hlavně na tom origu bude mušet zalaminovat svjetla a tady uš je to plný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 01.11.2010 19:26:39 Offline |
Kožuch psal:Progeare gratulace konečně jsi pochopil, že bandit není to správné okruhové nářadí. Doufám, že jsem se v tobě nemýlil a hned z kraje sezóny mi to natřeš
Já to chápal už dlouho, ale neměl sem love na jinou motorku...
Jinak Ti píšu mejl, pač bych s tebou rád mluvil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 01.11.2010 19:27:57 Offline |
tomasNJ psal:kup si to z těch motorkářů, za 1500 to vyjde i z te ebaje, ale tady maš k tomu aji předek
Lamino asi nakonec bude. Jinak beru nejspíš když se to povede to z ebay, pač tam je racing sedlo a to druhý je na origo sedlo a na to seru... To je lavice hrozná...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no ja nevim,ale nestalo by za to do toho vrazit jeste desitku, kor dyzs to koupil za tasku hrusek a dat to komplet do lamina?
napr. http://www.motoforza.cz/yamaha_yzf_r-6_99-02vd.html
tot jen muj skromny nazor prostavka z vesnice
stejne budes furt vymejslet picoviny zhanet jak vocas,kazdyho ukolovat a nakonec se na ty prachy stejne dostanes.
takhle vobjednas a za par dni mas a muzes veset
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 02.11.2010 18:02:26 Offline |
Marián: ...
PS: kup si taky něco, at mám s kym jezdit...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Marián: ...
PS: kup si taky něco, at mám s kym jezdit...
proberem to osobne, pokud budes mit tip na neco takovyho vcelku solidniho za tasku hrusek, dej mi vedet, sel bych do toho.
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 03.11.2010 12:26:52 Offline |
Marián psal:Progear 650 psal:Marián: ...
PS: kup si taky něco, at mám s kym jezdit...proberem to osobne, pokud budes mit tip na neco takovyho vcelku solidniho za tasku hrusek, dej mi vedet, sel bych do toho.
OK
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 04.11.2010 18:45:19 Offline |
inkvizitorr psal:progýre, sem rád, že aspoň někdo bude v příští sezóně jezdit já budu asi víc šroubovat filousi, seš happy???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … agusta.jpg
Ale copak to vypadá jak prdel Agusty že by na konec přece jenom ? :)
inkvizitorr psal:progýre, sem rád, že aspoň někdo bude v příští sezóně jezdit já budu asi víc šroubovat filousi, seš happy???
jéééé, nová italská ovina...
...a koupil sis taky předplatný do servisu? Páč mám pocit, že z tohohle Filouse jebne...
Bandit rulezz!!!
nicola.foxx (Člen) 04.11.2010 20:34:34 Offline |
Tady nekdo nedal na rady svyho mekanika o cenach vopraf. Sel si do tej na tip moto ???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2010 21:13:19 Offline |
dobře inkviz a Filous má postaráno o živobytí
zzzmrzlinar (Člen) 05.11.2010 09:54:06 Offline |
Agusta Pyčo??? tak to jsem chtivej co z teho bude.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2010 10:13:16 Offline |
tak třeba narazil na dobrej kus a aspoň z vozejku nebo dodavky to sjede
zzzmrzlinar (Člen) 05.11.2010 11:43:54 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:Agusta Pyčo??? tak to jsem chtivej co z teho bude.
...co by stoho asi tag mohlo bejt??? ...hromada nepoužitelnýho železa a trocha plastu
ty woe počkej, jak nepoužitelnýho železa? tady u nás noumáně železo vykupujou a hliník eště za víc, minimálně pětku za kilo se dá utržit.
Progear 650 (Člen) 06.11.2010 17:17:46 Offline |
Ty si měl vždycky vkus Míšo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:inkvizitorr psal:progýre, sem rád, že aspoň někdo bude v příští sezóně jezdit já budu asi víc šroubovat filousi, seš happy???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … agusta.jpgTy si měl vždycky vkus Míšo...
...prej fkus ...no ty vole, to sem se zas zařechtal ...piču fkus, egzhibicijonista to je
Progear 650 (Člen) 07.11.2010 13:55:04 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:inkvizitorr psal:progýre, sem rád, že aspoň někdo bude v příští sezóně jezdit já budu asi víc šroubovat filousi, seš happy???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … agusta.jpgTy si měl vždycky vkus Míšo...
...prej fkus ...no ty vole, to sem se zas zařechtal ...piču fkus, egzhibicijonista to je
Však já to tak myslel... Je to naše "playmate"....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 08.11.2010 19:21:58 Offline |
pán je gurmán pro tuhle ledničku jsem měl vždycky slabost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:Tak taky hlásím přírůstek, v nakedech odpadlo pár silnejch jedinců, tak by to snad mohlo bejt i na body
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011261.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011262.jpg
se tam celkově nějak rozrůstáte či novicírujete
Život je boj-mašina je nej!!!
XJelen psal:Tak taky hlásím přírůstek, v nakedech odpadlo pár silnejch jedinců, tak by to snad mohlo bejt i na body
...to je naked jag vyšitej ...jináč ale gratulejšn
gratulace,at' šlape "naked"
já jenom lehounce dolad'oval
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:XJelen psal:Tak taky hlásím přírůstek, v nakedech odpadlo pár silnejch jedinců, tak by to snad mohlo bejt i na body
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011262.jpggratulace,at' šlape "naked"
já jenom lehounce dolad'oval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111142.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111141.jpg
....dědku myslím, že Ti bude volat Progy ohledně nahříváků
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
zzzmrzlinar (Člen) 26.01.2011 19:20:30 Offline |
XJelen - gárdylyno naháč, já snad vlítnu do garáže a taky vodšroubuju spodní klín, abych měl teda jako taky echt naked.
a řidítka eště vlastně, to snad i záda nebudou bolet.
a nakonec dáme R1pytscho souboj
už se mě zase nechtělo čekat, byl sem ouplně nesvuj s prázdnou garáží, tak sem připlatil k xjr a tramtatadá a v těch originál futrálech jsou doplňkový výfucky už jen šestiválec a zkusil jsem všecko dupe to pěkně, ale na koleno to asi nebude. Asi stárnu
ABik psal:NETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satan s náma ty seš kus vocasa Co sis to zase koupil za pičovinu?
Pokud to do března zase neprodáš, tak to mu dávám max 500km než to půjde z baráku.
TO JE VŮL TO JE VŮL TO JE VŮL
to víš, fotrovatim a celkem se mě to i líbí, jak to skáče, že bych si to i mohl nechat dýl
kojaksro psal:...Nety, kdy mám čekat seznam
ty budeš mít ze mě radost, páč asik to bude žrát gumy a řetěž zatim se musím vzpamatovat, pak uvidíme. Zatím to vidim maximálně gipro