Nejsi přihlášen
Re: Tak sem se dočkal :)
stoner psal:nety psal:stoner díky mooc. Už jsem ho kontaktoval. Tak snad...
Držím palec. Byla by asi škoda se toho MTéčka zbavovat.
Přeci nebudeme jezdit za Kimem bez tebe. ;-)
snad se to do jara nějak pořeší
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:takže kdyby měl někdo zájem mt je na prodej... 2006, 12500 najeto, cena 140000 a přidam novou náplň yamalube vč. filtru, včera přihlášená + včera stk... Dneska volali ze servisu... bmw kaput, nutný nový motor, takže ani nejde prodat, musim spravit a pak řešit...
no ty
hele nezbavuj se toho, pak budes nasranej, zes to prodal. Zkus to poresit jinak, to das nejak do kupy, ne? Aspon ze sem si na to mohl sednout... ale kuwa nebudem pesimisti ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:takže kdyby měl někdo zájem mt je na prodej... 2006, 12500 najeto, cena 140000 a přidam novou náplň yamalube vč. filtru, včera přihlášená + včera stk... Dneska volali ze servisu... bmw kaput, nutný nový motor, takže ani nejde prodat, musim spravit a pak řešit...
no ty
hele nezbavuj se toho, pak budes nasranej, zes to prodal. Zkus to poresit jinak, to das nejak do kupy, ne? Aspon ze sem si na to mohl sednout... ale kuwa nebudem pesimisti ne?
už sem to vzdal. do hodiny volali 4..třeba nakonec zkončim zpátky u bandita
Banditatom (Člen) 09.02.2011 20:09:43 Offline |
nety psal:takže kdyby měl někdo zájem mt je na prodej... 2006, 12500 najeto, cena 140000 a přidam novou náplň yamalube vč. filtru, včera přihlášená + včera stk... Dneska volali ze servisu... bmw kaput, nutný nový motor, takže ani nejde prodat, musim spravit a pak řešit...
nety
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nety psal:barynek psal:nety psal:takže kdyby měl někdo zájem mt je na prodej... 2006, 12500 najeto, cena 140000 a přidam novou náplň yamalube vč. filtru, včera přihlášená + včera stk... Dneska volali ze servisu... bmw kaput, nutný nový motor, takže ani nejde prodat, musim spravit a pak řešit...
no ty
hele nezbavuj se toho, pak budes nasranej, zes to prodal. Zkus to poresit jinak, to das nejak do kupy, ne? Aspon ze sem si na to mohl sednout... ale kuwa nebudem pesimisti ne?už sem to vzdal. do hodiny volali 4..třeba nakonec zkončim zpátky u bandita
kurňa Nety,to je mi líto..
ale zkus myslet pozitivně,zas třeba budeš bandita
...a bude hůř!
nety tys píča viď? panenkoskákavá von už to prodává eště před tím než do toho narve prachy to už je na chocholouška vogo to je prodejománie
sorry Luboši já fakt musel největší radost je z cizího neštěstí tak ať zprovozníš alespoň to bíemdabljů
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety tys píča viď? panenkoskákavá von už to prodává eště před tím než do toho narve prachy to už je na chocholouška vogo to je prodejománie
sorry Luboši já fakt musel největší radost je z cizího neštěstí tak ať zprovozníš alespoň to bíemdabljů
aspon tak, na moto do jara ještě bude čas.
ty kjavo copa?
dybych byl svine tak reknu neco vo tom, jak ses smal mej nakapote
...svara se taky smal a pak menil motor na prasatu
tak budu drzet palce at to das dokupy
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nety psal:barynek psal:nety psal:takže kdyby měl někdo zájem mt je na prodej... 2006, 12500 najeto, cena 140000 a přidam novou náplň yamalube vč. filtru, včera přihlášená + včera stk... Dneska volali ze servisu... bmw kaput, nutný nový motor, takže ani nejde prodat, musim spravit a pak řešit...
no ty
hele nezbavuj se toho, pak budes nasranej, zes to prodal. Zkus to poresit jinak, to das nejak do kupy, ne? Aspon ze sem si na to mohl sednout... ale kuwa nebudem pesimisti ne?už sem to vzdal. do hodiny volali 4..třeba nakonec zkončim zpátky u bandita
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 10.02.2011 23:49:25 Offline |
inkvizitorr psal:já musim poděkovat pánoj mechanikoj, páč po rozborce je dneska složeno a budem už eném čekat na pěkný počásko
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … a_fin1.jpg
A pak zase nazpět k panu mechanikoj
Je pěkná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2011 00:54:53 Offline |
Koldan psal:heský kola, rám a kyfka gde to má sfětlo?
jebat na světlo, ale kola!!! kola sú zlatá!!!
doba je temná...
hlemejzd999 (Člen) 11.02.2011 01:01:00 Offline |
Koldan psal:heský kola, rám a kyfka gde to má sfětlo?
tak bude jezdit jenom ve dne ,no......ale jinak hezký - to jo zase ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 11.02.2011 06:53:20 Offline |
fešák
inkvizitorr psal:já musim poděkovat pánoj mechanikoj, páč po rozborce je dneska složeno a budem už eném čekat na pěkný počásko
hezká jebka,radost pohledět...šikulové
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
...zaplať satan, že je to f kupje, mrdka italská ...a doufam, že to tag dloooouho zvostane nebo mi jebne ...a Xichte, né že na tom budeš jezdit, to je enem na koukání a machrování f boksu, jak na tom budeš jezdit, tag se to zaručeně rozbije
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2011 08:28:30 Offline |
jo je to krásný..jen kdyby to nebyla italka..sice vášnivá,ale náročná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...ty cigoši to dělaj furt stejný:
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17790.html
Filous psal:...ty cigoši to dělaj furt stejný:
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17790.html
když je něco dokonalý,není to nutný měnit
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:...ty cigoši to dělaj furt stejný:
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17790.htmlkdyž je něco dokonalý,není to nutný měnit
...ááá, pán je ftipnej
Filous psal:karlos100 psal:Filous psal:...ty cigoši to dělaj furt stejný:
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 17790.htmlkdyž je něco dokonalý,není to nutný měnit
...ááá, pán je ftipnej
jo,byl to fór
...a bude hůř!
Filous psal:Borák psal:jako pjeqná to je to žádná
sem zfjědavej spíš kdy bude na trsátka...slíbil mi že bude jezdit pomalu a vopatrně
pak uš eném http://www.youtube.com/watch?v=yy4KH88t … re=related a nebo sprinty http://www.youtube.com/watch?v=nELqJwd0 … re=related
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 11.02.2011 14:11:52 Offline |
Filous psal:...zaplať satan, že je to f kupje, mrdka italská ...a doufam, že to tag dloooouho zvostane nebo mi jebne ...a Xichte, né že na tom budeš jezdit, to je enem na koukání a machrování f boksu, jak na tom budeš jezdit, tag se to zaručeně rozbije
jo tak to je ta je... u které jsi tak kurvil
nicola.foxx (Člen) 11.02.2011 17:37:10 Offline |
huskyb12 psal:hale, to muselo ležet, v nápisu na kapotě chybí "U" :)))
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Mour psal:huskyb12 psal:hale, to muselo ležet, v nápisu na kapotě chybí "U" :)))
...jako klauni, jo?
...nééé, Augusta
jooo,Augusta
http://www.youtube.com/watch?v=TvOALKgFvHQ
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Gratuluji je strašně sexi, ale i já patřím mezi ty co ji nikdy nebudou mít.
Je jak drahá modelka, tak si ji pořádně užij
...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
WenzelB6 psal:tovogo, řetěz netknutej, žádná šmouha, žádnej típanec
to musel štelovat v bílejch rukavicách
pěkná
...řetězofka je nová a v rukavicích pracuju, ale f černejch ...a šmouhy??? ...to jen na fotce vypadá, že je nablejskaná
Banditatom psal:Filous psal:...zaplať satan, že je to f kupje, mrdka italská ...a doufam, že to tag dloooouho zvostane nebo mi jebne ...a Xichte, né že na tom budeš jezdit, to je enem na koukání a machrování f boksu, jak na tom budeš jezdit, tag se to zaručeně rozbije
jo tak to je ta je... u které jsi tak kurvil
...to je vona...děfka italská
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 10:22:25 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 11:01:28 Offline |
no vidiš, hned v laminátech, tak je to správně hlavně nezapomeň na carbonový víka na motor!!! fuck off oleji na trati
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 27.02.2011 11:27:17 Offline |
Wogo Progu hesky to mas
nicola.foxx (Člen) 27.02.2011 15:08:25 Offline |
Brkos psal:nicola.foxx psal:Wogo Progu hesky to mas
Ale včera zase strhnul závit, jakou má sílu
Ty woe dyz von ten Progear musi ukrutnou silu
Banditatom (Člen) 27.02.2011 16:35:51 Offline |
nicola.foxx psal:Brkos psal:nicola.foxx psal:Wogo Progu hesky to mas
Ale včera zase strhnul závit, jakou má sílu
Ty woe dyz von ten Progear musi ukrutnou silu
...hochu na srazu jsem ho viděl jak nese klobásu a sám!!!
hlemejzd999 (Člen) 27.02.2011 17:14:27 Offline |
Banditatom psal:nicola.foxx psal:Brkos psal:
Ale včera zase strhnul závit, jakou má síluTy woe dyz von ten Progear musi ukrutnou silu
...hochu na srazu jsem ho viděl jak nese klobásu a sám!!!
i s táckem ,jo ? ......ještě řekni , že tam byla i hořčice ....
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 17:17:03 Offline |
hele progýre, jaký to bude mít farbičky???
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 17:39:57 Offline |
inkvizitorr psal:hele progýre, jaký to bude mít farbičky???
je víc variant... bud bych ji dal treba celou bílou, nebo treba spodek a nadrz černou, zbytek bílej. Ale bude to takový, jak se doluvim s Osim... díky Osi...
PS: tak mi ty víka kup woe....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:inkvizitorr psal:hele progýre, jaký to bude mít farbičky???
je víc variant... bud bych ji dal treba celou bílou, nebo treba spodek a nadrz černou, zbytek bílej. Ale bude to takový, jak se doluvim s Osim... díky Osi...
PS: tak mi ty víka kup woe....
...bych se na lak vysral, fouk bych to sprejem a fertig...aš to zahodíš, tag to stejně necháš vorvaný a nebo příde na řadu ten sprej...a za ušetřený prachy bych koupil ty karbony, bez nich bych nejel...a myslim to upřimně jako Standa
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 18:06:50 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:inkvizitorr psal:hele progýre, jaký to bude mít farbičky???
PS: tak mi ty víka kup woe.......bych se na lak vysral, fouk bych to sprejem a fertig...aš to zahodíš, tag to stejně necháš vorvaný a nebo příde na řadu ten sprej...a za ušetřený prachy bych koupil ty karbony, bez nich bych nejel...a myslim to upřimně jako Standa
Aby to dobře vypadalo je nutnost... Sponzorskej požadavek...
No a za druhé....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
PS: tak mi ty víka kup woe.......bych se na lak vysral, fouk bych to sprejem a fertig...aš to zahodíš, tag to stejně necháš vorvaný a nebo příde na řadu ten sprej...a za ušetřený prachy bych koupil ty karbony, bez nich bych nejel...a myslim to upřimně jako Standa
Aby to dobře vypadalo je nutnost... Sponzorskej požadavek...
No a za druhé....
Prej je jedno jak jezdíš, důležitý je, jak na tom vypadáš
Filous psal:Progear 650 psal:inkvizitorr psal:hele progýre, jaký to bude mít farbičky???
...si myslíš že nám bude dělat vostudu? ses trošku posral né?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 19:54:20 Offline |
osiris psal:Filous psal:Progear 650 psal:
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:Filous psal:Progear 650 psal:
...myslíš že to heskej lak zachrání???
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 20:28:02 Offline |
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...bych se na lak vysral, fouk bych to sprejem a fertig...aš to zahodíš, tag to stejně necháš vorvaný a nebo příde na řadu ten sprej...a za ušetřený prachy bych koupil ty karbony, bez nich bych nejel...a myslim to upřimně jako Standa...si myslíš že nám bude dělat vostudu? ses trošku posral né?
tss... taková voňafka...
PS: výplň podsedlovky je karimatka....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2011 20:41:01 Offline |
hele ty nítěnko, pudeš příkladem bo si kvůli takovejm jako ty nenecháme zkracovat čas ježdění o čištění dráhy až se s tim budeš válet a sypat půl vokruhu vapexem takže koukej objednat ty dekly, jinak se nesvezeš p.s. myslim to taky upřímně
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 20:45:15 Offline |
inkvizitorr psal:hele ty nítěnko, pudeš příkladem bo si kvůli takovejm jako ty nenecháme zkracovat čas ježdění o čištění dráhy až se s tim budeš válet a sypat půl vokruhu vapexem takže koukej objednat ty dekly, jinak se nesvezeš p.s. myslim to taky upřímně
to víš ty jeden Stando...
na druhou stranu když se to kousne rovně, tak tu zůstane v laminu..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...bych se na lak vysral, fouk bych to sprejem a fertig...aš to zahodíš, tag to stejně necháš vorvaný a nebo příde na řadu ten sprej...a za ušetřený prachy bych koupil ty karbony, bez nich bych nejel...a myslim to upřimně jako Standa...si myslíš že nám bude dělat vostudu? ses trošku posral né?
...snad s tím nechce jezdit ...panenkoskákavá dostane to jen na focení
Progear 650 (Člen) 27.02.2011 22:33:45 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...myslíš že to heskej lak zachrání???
To s tim jako bude jezdit po benzínkách?
to bude nejvíc...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2011 07:27:30 Offline |
ty voe Progu kde to má světla a blinkry??
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2011 08:22:16 Offline |
VikecB12 psal:Pěkná R6,už jenom sehnat někoho,kdo na tom bude jezdit trochu svižně
Progear 650 (Člen) 28.02.2011 18:21:24 Offline |
Vikec:
Kasym: všechny tyhle zbytečnosti už jsem dávno prodal...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 01.03.2011 00:10:42 Offline |
XJelen - ty woe, já ti úplně zapomněl napsat, byl jsem se o víkendu podívat na motorku a esivá chceš pošli ten budík, akorát vyndám plégo a napíchnu to tam
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2011 07:50:49 Offline |
Progear 650 psal:Vikec:
Kasym: všechny tyhle zbytečnosti už jsem dávno prodal...
no a jak s tim chceš teď jezdit po silnici
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2011 08:22:40 Offline |
xrohy psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Vikec:
Kasym: všechny tyhle zbytečnosti už jsem dávno prodal...no a jak s tim chceš teď jezdit po silnici
No bude jezdit po tý silnici co vede pořád dokola přece
to by mě nebavilo..kde jsou auta chodci atd
zzzmrzlinar psal:XJelen - ty woe, já ti úplně zapomněl napsat, byl jsem se o víkendu podívat na motorku a esivá chceš pošli ten budík, akorát vyndám plégo a napíchnu to tam
ok, jdu to zabalit a utíkám s tim na počtu... eště ti to pro jistotu napíšu do mejlu možná ti i zavolám, že jsem psal mejl, uvidim jak to stihnu, ale sem to už potom psát nebudu, že sem ti volal, abysme to tu zbytečně nezasírali
Strýcfajtr !!!
když už jsme tady v tom rejsinkovým vlákně, kdyby někdo sháněl stojany, tak tadydlenc předek i zadek v dost slušný kvalitě za tašku hrušek
http://www.motoface.cz/products/predni-zadni-stojan/
poudal, že postupně doplňuje zboží na net, jsou tam i lamina (pro případ, že by někomu motoforza v poslední době přišla s kvalitou horší)
kojak promine
Strýcfajtr !!!
huskyb12 psal:hale závodnící, mam tu hubíkoj slajdry - starý, ale nepolíbený
necham je za litr Mórgna :)
Stavíš se v dubnu do mostu? Sice budu v čurákově dělat něco na chodově, ale to je od tebe na půl cesty do naši obydlené zatáčky
ABik psal:huskyb12 psal:hale závodnící, mam tu hubíkoj slajdry - starý, ale nepolíbený
necham je za litr Mórgna :)Stavíš se v dubnu do mostu? Sice budu v čurákově dělat něco na chodově, ale to je od tebe na půl cesty do naši obydlené zatáčky
sem skoro každej den na Spořilově v Mazdě, což je vod Chodova, co by Progír dohodil :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:ABik psal:huskyb12 psal:hale závodnící, mam tu hubíkoj slajdry - starý, ale nepolíbený
necham je za litr Mórgna :)Stavíš se v dubnu do mostu? Sice budu v čurákově dělat něco na chodově, ale to je od tebe na půl cesty do naši obydlené zatáčky
sem skoro každej den na Spořilově v Mazdě, což je vod Chodova, co by Progír dohodil :)
...myslíš rozzlomeným rohlíkem?
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:huskyb12 psal:ABik psal:
Stavíš se v dubnu do mostu? Sice budu v čurákově dělat něco na chodově, ale to je od tebe na půl cesty do naši obydlené zatáčkysem skoro každej den na Spořilově v Mazdě, což je vod Chodova, co by Progír dohodil :)
...myslíš rozzlomeným rohlíkem?
to zas ne ...
možná tou špičkou :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 02.03.2011 16:17:34 Offline |
Ondráš psal:Marián psal:ten musi mit v tom pripade porednej svih a tah na branu...
Prej teď trenuje Špotákovou.
...njn ale jen od pasu dolů
Progear 650 (Člen) 05.03.2011 16:50:16 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2011 17:26:13 Offline |
Progear 650 psal:OSI:
tady na tu fotku jsem udělal na podsedlak dvě červený kolečka, zhruba v místě, kde jsou ty dvě díry. kdyby si byl tak hodnej a zespodu to trochu podlaminoval, byla by to bomba. díky moc.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … sedlak.jpg
já sem mu to radši zvýraznil ,aby to jako nepřehlíd ...
Progear 650 psal:OSI:
tady na tu fotku jsem udělal na podsedlak dvě červený kolečka, zhruba v místě, kde jsou ty dvě díry. kdyby si byl tak hodnej a zespodu to trochu podlaminoval, byla by to bomba. díky moc.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … sedlak.jpg
...jasný
Filous psal:...gde sou karbonový víka???
A proč si tam Nitěnka dal vidlu z bandita? Jdu volat servisákovi, ať mi odpojí jeden válec, na takovou jebku mi tři musí stačit
Ikdyž já mám teď koloběžku místo motorky - koupil jsem si řetěz o 6 článků kratší
tož nechcu byt rypal... ale proč si tam nechal tu krabici kterou přepínáš světla a blinkry?
a nepřijde ti ten výfuk nějak moc vzadu a strašně dlouhý?...
jinak samo zupa bajk to aby sis kupil bilu kombošku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 10.04.2011 20:37:33 Offline |
víka snad tenhle tejden teprve přijdou....
přepínače zůstaly zatim, jeden kvuli sytiči a druhej kvuli chípáku....
Komboška by se šikla....
jo a tahle R6 má tuhle vidlici normálně, upsidedown je až od 05 nebo 06...
konec hlášení, 18.4. v Mostě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tomasNJ psal:tož nechcu byt rypal... ale proč si tam nechal tu krabici kterou přepínáš světla a blinkry?
a nepřijde ti ten výfuk nějak moc vzadu a strašně dlouhý?...
jinak samo zupa bajk to aby sis kupil bilu kombošku
...tak snad bude ho bude dávat, když bude předjíždět ne?....
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2011 07:34:35 Offline |
to asi nebyl moc dobrej nápad dávat si reklamy pod motor a na boky..to při prvnim kole nechá všechno v kačeru