Nejsi přihlášen
plachtak 1978 (Člen) 26.10.2010 16:51:29 Offline |
precalouneni sedla
ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
Re: precalouneni sedla
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
záleží kolik do toho chceš vrazit.Já mám od ddtuning to bylo dost drahý tušim asi 6000kč,ale když jsem měl šestikilo,tak mi to přešil čalouník v Malý Hraštici kousek od Mníšku pod Brdy.Vyměnil mi celý potah sedla za 300kč
Banditatom (Člen) 26.10.2010 19:06:10 Offline |
když už je to tady neválí se někomu originál sedlo na staré bečko? klidně poškubané potřebuju jen základ
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
...ahoj máme šikovného čalouníka, teď k němu budu dávat přeší sedlo tak uvidíme.
Měla by být zajímavá jak cena, tak kvalita. Jak bude sedlo hotovo dám ho sem. Pokud bude výsledek dobrý mám slíbeno, že nám je bude přešívat.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
corimec psal:záleží kolik do toho chceš vrazit.Já mám od ddtuning to bylo dost drahý tušim asi 6000kč,ale když jsem měl šestikilo,tak mi to přešil čalouník v Malý Hraštici kousek od Mníšku pod Brdy.Vyměnil mi celý potah sedla za 300kč
...mam taky od ddtuning, B12 K6, za 4ku. Jinej potah, lepci pena. Prdel boli min, ale ne tolik jak bych si za 4ku predstavoval...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 26.10.2010 21:18:24 Offline |
kojaksro psal:plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
...ahoj máme šikovného čalouníka, teď k němu budu dávat přeší sedlo tak uvidíme.
Měla by být zajímavá jak cena, tak kvalita. Jak bude sedlo hotovo dám ho sem. Pokud bude výsledek dobrý mám slíbeno, že nám je bude přešívat.
uvidíme podle výsledku bych měl taky zájem...musim přeci dát Béčku něco pod stromeček
...relativní kochač...
Luk psal:corimec psal:záleží kolik do toho chceš vrazit.Já mám od ddtuning to bylo dost drahý tušim asi 6000kč,ale když jsem měl šestikilo,tak mi to přešil čalouník v Malý Hraštici kousek od Mníšku pod Brdy.Vyměnil mi celý potah sedla za 300kč
...mam taky od ddtuning, B12 K6, za 4ku. Jinej potah, lepci pena. Prdel boli min, ale ne tolik jak bych si za 4ku predstavoval...
...Luku, dej sem plís fotku...thanx...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Luk psal:corimec psal:záleží kolik do toho chceš vrazit.Já mám od ddtuning to bylo dost drahý tušim asi 6000kč,ale když jsem měl šestikilo,tak mi to přešil čalouník v Malý Hraštici kousek od Mníšku pod Brdy.Vyměnil mi celý potah sedla za 300kč
...Luku, dej sem plís fotku...thanx...
Taky nad tim uvažuju,to origo na K6 stojí za hovno
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous: jsem ted pracovne mimo, tak jen par fotek z dovoleny, jestli z toho neco vykoukas...
mekgajvr v dolomitech
buh ochranuj ameriku
Chtel sem zachovat puvodni tvar sedla, je tam jen protiskluzovej potah a cerveny prositi. Vypln je prej nejaka "lepsi pena", je to mekkci nez origo. Zpracovani dobry
Chystas se pres zimu ulevit prdeli?
Heleť strejc dělá do čalounictví už pár let:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10212
kojaksro psal:plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
Určitě to sem pak dej... Taky mám v plánu přešívání.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Bodlinka psal:Heleť strejc dělá do čalounictví už pár let:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10212
...dyk já vo Peťoj vim ...dyk je to spolužák ...uš sem to s nim i probíral ...jen furt nevim co s tvarem...moc mě neberou ty nafouknutosti ala Bagster...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2010 08:27:56 Offline |
Filous psal:Bodlinka psal:Heleť strejc dělá do čalounictví už pár let:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10212...dyk já vo Peťoj vim ...dyk je to spolužák ...uš sem to s nim i probíral ...jen furt nevim co s tvarem...moc mě neberou ty nafouknutosti ala Bagster...
ono stačí vyměnit jen material za jinej a tvar ti může zůstat stejnej nebo se to nafoukne jen nepatrně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:osiris psal:filousoj: strejda a spolužák? to mi nějak neštymuje
...muj spolužák a Bodliny strejda, co ti na tom nejni jasnýho???
...jak může bejt něčí strejda tvůj spolužák ...joahááá, už je ti taky vlastně dost let
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 27.10.2010 09:14:43 Offline |
osiris psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: strejda a spolužák? to mi nějak neštymuje
...jak může bejt něčí strejda tvůj spolužák ...joahááá, už je ti taky vlastně dost let
Osi 1 : Filous 0
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: strejda a spolužák? to mi nějak neštymuje
...taky tě mam rát
Progear 650 psal:osiris psal:Filous psal:
...muj spolužák a Bodliny strejda, co ti na tom nejni jasnýho???...jak může bejt něčí strejda tvůj spolužák ...joahááá, už je ti taky vlastně dost let
Osi 1 : Filous 0
...nesměj se, cucáku
Filous psal:Bodlinka psal:Heleť strejc dělá do čalounictví už pár let:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10212...dyk já vo Peťoj vim ...dyk je to spolužák ...uš sem to s nim i probíral ...jen furt nevim co s tvarem...moc mě neberou ty nafouknutosti ala Bagster...
taky sem se už koukal tag různě dovokola, ale mám to stejně jako ty, bačkoru bez tfaru nechcu a zatím mi to tak dycky přišlo, prostě jako bys přišil pošlář na mašinu
jo a jináč ňě to s tím strýcem a spolužákem taky neštymovalo,eště že to Os vysfětlil:o))))
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
LukinB6 psal:V profilu mám fotku sedla. ddtuning za 3500 a super i na dlouhých cestách. Já jsem moc spokojený parchant
ZA 3500 supr. Zdá se mi ale takový moc buclatý .
Pro batoh to vypadá dobře, jak se na tom ale řídí?
PFremer psal:LukinB6 psal:V profilu mám fotku sedla. ddtuning za 3500 a super i na dlouhých cestách. Já jsem moc spokojený parchant
ZA 3500 supr. Zdá se mi ale takový moc buclatý .
Pro batoh to vypadá dobře, jak se na tom ale řídí?
Zadní sedlo je zvýšené pro batoh aby lépe viděl a sedlo řidiče vypadá buclatěji, ale je pěkně měkoučké (dovolená 2500 km bez bolení ) a i na okruhu se na tom vysedává velice dobře.
GSX1250FA
plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
dneska mi prislo hotove sedlo s z DD tuning,vysolil jsem ctverku ale vyborny,je to kurva zmena
Skáču dobře,skáču rád
legolas psal:plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
dneska mi prislo hotove sedlo s z DD tuning,vysolil jsem ctverku ale vyborny,je to kurva zmena
Ještě by to chtělo nějakou tu fotečku.
Psal jsem jim svou představu a ptal se na přibližnou cenu. Asi toho mají moc. Zavolám tam.
plachtak 1978 (Člen) 12.11.2010 19:32:36 Offline |
legolas psal:plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
prosim nemas nakuo tu fotecku pro predstavu. dekuju.
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
killerrebel (Člen) 17.11.2010 19:44:34 Offline |
ja mam od DDTuning a jsem spokojenej.. :)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Luk psal:...mam taky od ddtuning, B12 K6, za 4ku. Jinej potah, lepci pena. Prdel boli min, ale ne tolik jak bych si za 4ku predstavoval...
driv zacla prdel bolet po 80km a nejdyl po 120 sem musel zastavit, ted se to posunulo ze zacina bolet kolem tech 120...
cekal sem trosku vic za ty prachy, ale lepsi to je...sel bych do toho znova, ale zkusil bych ukecat slevu
snowflake600 (Člen) 24.11.2010 20:19:27 Offline |
Banditatom psal:když už je to tady neválí se někomu originál sedlo na staré bečko? klidně poškubané potřebuju jen základ
měl bych, ale na 03 :(
Už sem to psal několikrát,nejlepší sedadlo sou kožený hózny,v těch vydržím celej den v sedle a prdel nebolí. A jak vyjedu nalehko v riflích,nebo nedej satan v maskáčích,tak po 100km nevím jak si sednout
snowflake600 (Člen) 25.11.2010 02:07:04 Offline |
no, kdyby někdo chtěl obyč sedlo, tak jedno navíc bych měl, na přečalounění ideál :) teď sem koupil nový, tak stejně půjde kamsi do bazáče dílů.
kdyžtak dejte vědět a dohodneme cenu
bolek009 psal:Ježíšek od DDT
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00543.jpg
cena s poštovným 4550 Kč.
to vypadá moc pěkně uvažuju ho nechat taky pošít a podobným stylem jako jsi si nechal. jak se na tom sedí v garáži při zkoušce v garáži?
motto "Vem za heft a val"
Hodně pěkný.
bolek - hele nechals tam dát na zadní část suchej zip, nebo se už Blanka naučila držet?
Strýcfajtr !!!
Luk psal:Filous: jsem ted pracovne mimo, tak jen par fotek z dovoleny, jestli z toho neco vykoukas...
http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/u … 0_1425.jpg
mekgajvr v dolomitech
http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/u … 0_1553.jpg
buh ochranuj ameriku
http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/u … 0_1561.jpg
Chtel sem zachovat puvodni tvar sedla, je tam jen protiskluzovej potah a cerveny prositi. Vypln je prej nejaka "lepsi pena", je to mekkci nez origo. Zpracovani dobry
Chystas se pres zimu ulevit prdeli?
To je ale peknej kousek
Skáču dobře,skáču rád
PFremer psal:legolas psal:plachtak 1978 psal:ahoj banditaci, mam na vas prosbu. nemate nekdo zkusenost s precalounenim sedla. na zimu o necem takovem premyslim. date nekdo nakej kontaktik na dobrou firmu co se tim zivi. dekuji za info.
Ještě by to chtělo nějakou tu fotečku.
Psal jsem jim svou představu a ptal se na přibližnou cenu. Asi toho mají moc. Zavolám tam.
Nafotim hodim puvodni tvar sedla je zachovany jen je mekci a prechod vyvyseny aby se futr batuzek mi neplazil po zadech
Skáču dobře,skáču rád
corimec psal:
Moc pekny neco podobnyho mam kolik to kostovalo?
Skáču dobře,skáču rád
legolas psal:corimec psal:Moc pekny neco podobnyho mam kolik to kostovalo?
A nevsiml jsem si odkazu kousek nizjo ctverku stalo i to moje
Skáču dobře,skáču rád
našel sem tohle ...pěkný práce
http://sedlarstvivanourek.sweb.cz/motosedla.php
a tohle dělal kámoš ...drahej néni
kdyžtak tel: 777 974 748 K.Votava
MRDAT!!!
kneehammer (Člen) 28.03.2011 13:46:29 Offline |
Nemáte tip na někoho ověřenýho z Moravy? Nejlíp Olomoucko, Brněnsko? Dík
..:: B12 inside ::..
kneehammer (Člen) 30.03.2011 17:43:16 Offline |
Kelly01 psal:Já to potáh koženkou z Chropyně za kilo a pokoj
Koženkou z Chropyně nebo koženkou v Chropyni?
..:: B12 inside ::..
PFremer psal:Změkčení, přešití, klín... Cena 3800kč
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 072755.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 072752.jpg
Pan Pagač 604561366 , Liberec
Perfektní přístup, než to potáhne, dá na vyzkoušení.
pěkný ....ale hříšnej peňíz
MRDAT!!!
Honzik8719 (Člen) 08.04.2011 11:37:56 Offline |
Gorky psal:Kdybyste chtěli tip na tvar sedla tak koukněte do profilu ke mě. Sedí se v tom super a reakce ostatních jsou vždy pozitivní :)
a co tě to stálo?
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2011 11:52:02 Offline |
Honzik8719 psal:Gorky psal:Kdybyste chtěli tip na tvar sedla tak koukněte do profilu ke mě. Sedí se v tom super a reakce ostatních jsou vždy pozitivní :)
a co tě to stálo?
bych tipnul pět minut strachu a půl hodiny utíkání...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:Gorky psal:Kdybyste chtěli tip na tvar sedla tak koukněte do profilu ke mě. Sedí se v tom super a reakce ostatních jsou vždy pozitivní :)
a co tě to stálo?
bych tipnul pět minut strachu a půl hodiny utíkání...
Stálo mě to koupi mašiny :) Už tam bylo a nemůžu si vynachválit.
Mam to od DD tuning a vybornyje to kurevsky znat oproti te desce co tam byla
Skáču dobře,skáču rád
....kámo tím tu Hondu nezachráníš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 10.01.2014 06:23:19 Offline |
to kamosum taky tvrdim ze Honda ma problem uz ve znaku.proste zlomeny kridlo je zlomeny kridlo
K.a.s.y.m. (Člen) 10.01.2014 07:07:30 Offline |
mel jsi do toho hrbu nechat vsit nejakej vibrator a zensky by se o sedadlo spolujezdce porvali
Jedině DD tuning!! Suprová práce (neskutečná kvalita) a také výdž !! zatím ani jediná chyba a to to sedlo mám 3 roky
A hlavně to pohodlííííííííííííí
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
http://aukro.cz/nove-potahy-na-vase-sta … 46591.html
Poslat poštou a zašle tuším do tří dnů zpěšt a stojí 2600KČ
shrek600 psal:Presivane sedlo v Chomutove :) za den hotovo, pristi tyden prijde postou, 1200,- :) na B6 1997 ;)
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 4776_o.jpg
...to se mi líbí
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2014 13:30:30 Offline |
mě ne..vypadá to jak sedlo z kejvačky
Tak ono je to na B6 pritelkyne, takze jde hlavne posed pro ni :) a doufam, ze mi zadny spolujezdce vozit nebude :D
Ja sem to vozil zalepeny ducktapou, ale ona to musela nechat hnedka predelat ;) masina je bilo cervena, takze si myslim, ze ta kombinace krasne sedne :) uvidime :) kdyby nekdo chtel kontakt, tak muzu poslat ;)
OUjeéééé pyčo...ja B12 2003, pritule B6 1997 a v praci Zlin Z-142 C AF
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2014 12:52:35 Offline |
shrek600 psal:Tak ono je to na B6 pritelkyne, takze jde hlavne posed pro ni :) a doufam, ze mi zadny spolujezdce vozit nebude :D
Ja sem to vozil zalepeny ducktapou, ale ona to musela nechat hnedka predelat ;) masina je bilo cervena, takze si myslim, ze ta kombinace krasne sedne :) uvidime :) kdyby nekdo chtel kontakt, tak muzu poslat ;)
když ti bude domu vozit holky do postele tak proti nebudeš ne? zpracování pěkný,ale ten styl mi prostě připomíná sedlo z kejvačky..hlavně ten pásek uprostřed
K.a.s.y.m. psal:když ti bude domu vozit holky do postele tak proti nebudeš ne? zpracování pěkný,ale ten styl mi prostě připomíná sedlo z kejvačky..hlavně ten pásek uprostřed
Tak to urcite ne-e jasny, kazdyho nazor :) on tam je origo a libil se ji tam :) kdyztak se da sundat, to je to posledni ;)
hlemejzd999 (Člen) 07.12.2014 13:38:22 Offline |
shrek600 psal:kdyby nekdo chtel kontakt, tak muzu poslat ;)
kontakt jo ? tak jo.. a taky nahou fotku pritelkyne, at vim, s kym mluvim po telefonu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Dik kluci :) koupil sem ho vod kamose za babku pred 3 rokama po delsim stani a zase sem ho vozivil ;) za 3 sezony 18t km :) no a tedka sel dal k moji slecne, ktera se na nem bude ucit :) tenhle bude ale vzdycky srdecni :))
Já furt čekám na nějakýho nebožáka B12N,kterej bude potřebovat trochu té péče,ale né za 39000 jak sou momentálně v inzerci,když krasavec se dá koupit za 45že...
Ofšem plány s ním mám naprosto jasný Komplet fšecko do pískové maskáčové,co né,tak černá,žádnej chrom a na kolech obutý TKCčka.... ááách sem se zasnil
Jasny, no :) tak je pravda, ze ty pekny kousky, kdyz jsou, tak si svoji hodnotu drzej :) ta moje stara 6tka ma super lak, dobrej motor...ale je kriva...coz by pri prodeji jeji hodnotu asi dost snizilo...ale jezdit se na tom da a co uz :) pritule se aspon nauci :)
Banditatom (Člen) 15.12.2014 19:39:27 Offline |
VikecB12 psal:Já furt čekám na nějakýho nebožáka B12N,kterej bude potřebovat trochu té péče,ale né za 39000 jak sou momentálně v inzerci,když krasavec se dá koupit za 45že...
Ofšem plány s ním mám naprosto jasný Komplet fšecko do pískové maskáčové,co né,tak černá,žádnej chrom a na kolech obutý TKCčka.... ááách sem se zasnil
ty seš vážně pacijent
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Já furt čekám na nějakýho nebožáka B12N,kterej bude potřebovat trochu té péče,ale né za 39000 jak sou momentálně v inzerci,když krasavec se dá koupit za 45že...
takového nějakého bandita koupil tedka kámoš... dal mu za to 15 tis :)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1 2