Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » předmět pro Osirise - zase jedna barva

netopir66 (Člen)
06.11.2010 08:43:51

předmět pro Osirise - zase jedna barva

Osirisu prosím o identifikaci mího kolor JS1GN77A000500117 děkuju předem goodbigsmile

Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
jardagsf (Člen)
06.11.2010 12:31:10

Re: předmět pro Osirise - zase jedna barva

Osi kdyz uz te tadyprudime - cim se da nastrikat podsedlovka aby to kameny neotloukly?sice mi vydrzela rok smile1 ale tato by mohla trochu dyl bigsmile bigsmile
jardagsf tuuuningujici coolcoolcoolcool

MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen)
06.11.2010 12:43:39

jardagsf psal:

Osi kdyz uz te tadyprudime - cim se da nastrikat podsedlovka aby to kameny neotloukly?sice mi vydrzela rok smile1 ale tato by mohla trochu dyl bigsmile bigsmile

dá se koupit taková průhledná ochraná folie na ochranu lakusmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous (Člen)
06.11.2010 13:35:15

Banditatom psal:
jardagsf psal:

dá se koupit taková průhledná ochraná folie na ochranu lakusmokin

...kamínky to rozsekaj a pag je to eště hnusnějšísmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
06.11.2010 14:04:34

netopir66 psal:

Osirisu prosím o identifikaci mího kolor JS1GN77A000500117 děkuju předem goodbigsmile

rok?
model?
barva?
- nebo ta v profilu?

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris (Člen)
06.11.2010 14:07:52

jardagsf psal:

...jardo, upřímně? nic bigsmile
...pomoct tomu můžeš ale tím, že pod barvu dáš ochrannou vrstvu na podvozky (v tomhle případě přelakovatelnou), nastříkat s co nejjemnější strukturou a do barvy přidat plastifikátor

netopir66 (Člen)
06.11.2010 15:58:25

Osirisu sorry dřív to nešlo,moje ESO potřebovalo na nákupybigsmile.rok výroby.:1995,model.:N,barva.:údajně snad šípkově červená,ale je to vizuálně takoví nějak flekatý jak netrefily odstín po kotrmelci,ale jinak je to ta co je v profilu.Díkygood

osiris (Člen)
06.11.2010 18:36:56

...28v ...jo a asi jsi ji měl kdysi hrbatou, čili eSko

jardagsf (Člen)
06.11.2010 19:01:56

osiris psal:
jardagsf psal:

...pomoct tomu můžeš ale tím, že pod barvu dáš ochrannou vrstvu na podvozky (v tomhle případě přelakovatelnou), nastříkat s co nejjemnější strukturou a do barvy přidat plastifikátor

rozumim , nechat tam bordel z retazu a jednou za rok k nejakemu lestici - ahoj Filousi bigsmile , nebo new podsedlofku a nakonec to spravi spray - anebo se na to vyseru - ale mel jsem snahu bigsmile bigsmile

MOTO KOZZI GRISO
osiris (Člen)
06.11.2010 19:34:46

jardagsf psal:
osiris psal:
jardagsf psal:

rozumim , nechat tam bordel z retazu a jednou za rok k nejakemu lestici - ahoj Filousi bigsmile , nebo new podsedlofku a nakonec to spravi spray - anebo se na to vyseru - ale mel jsem snahu bigsmile bigsmile

...na tohle je nejlepší mít výplň podsedlovky vyvedenou v barvě konkrétního plastu (v případě surový laminátový výplně - bílou, nebo v případě barevný laminátový výplně v barvě gelu laminátu)
...jestli to chceš pořešit samodomo, tak pod barvu dej tohle v černý http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_467.html nebo v šedý http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_468.html dle požadovaný barvy a dle barvy podkladu

netopir66 (Člen)
06.11.2010 20:36:25

jak si na to přišel Osi že to asi bylo -S-?Kde se to dá vyčíst?

Filous (Člen)
07.11.2010 10:30:50

netopir66 psal:

jak si na to přišel Osi že to asi bylo -S-?Kde se to dá vyčíst?

...že by z vinu???idontknow

netopir66 (Člen)
07.11.2010 10:41:27

Ale ak to poznal z VIN kodu?Co mo tam řiká že to byl hrbáček?Chtěl bych to vědět jen proto abych měl nějakou aspon částečnou hystorii toho mazlíčka když přede mnou to nikdo nevěděl,a jestli to byl někdy hrbáček tak je divný že ani na technický nikdo neprskal že neni zápis o změně v TP a OTP.

Filous (Člen)
07.11.2010 11:35:37

netopir66 psal:

Ale ak to poznal z VIN kodu?Co mo tam řiká že to byl hrbáček?Chtěl bych to vědět jen proto abych měl nějakou aspon částečnou hystorii toho mazlíčka když přede mnou to nikdo nevěděl,a jestli to byl někdy hrbáček tak je divný že ani na technický nikdo neprskal že neni zápis o změně v TP a OTP.

...ježišmarjá, prostě ve vinu je zakódováno jag to sjelo z linky a to je daný...holt to něgdo rozválel třeba f Dojčlandu, uďál s toho Nko a něgdo to doves do Čech a tady to besproblému přihlásil jako N, páč uš f Germániji to jezdilo jako Nko...na STK nigdo neštuduje jag to s tý lajny sjelo, prostě to má ňáký původní papíry s tý Germánije a to je pro technika svatý...kapišto???

Banditatom (Člen)
07.11.2010 11:37:13

Filous psal:
netopir66 psal:

...ježišmarjá, prostě ve vinu je zakódováno jag to sjelo z linky a to je daný...holt to něgdo rozválel třeba f Dojčlandu, uďál s toho Nko a něgdo to doves do Čech a tady to besproblému přihlásil jako N, páč uš f Germániji to jezdilo jako Nko...na STK nigdo neštuduje jag to s tý lajny sjelo, prostě to má ňáký původní papíry s tý Germánije a to je pro technika svatý...kapišto???

bílý!!!surprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS