Nejsi přihlášen
Re: číslo barvy
No jo, za blbost se platí.
Sem si to výhodně objednal z íbeje a barva není úplně tak jak vypadala...
Ale pořád lepší to přelakovat než posílat zpátky.
Měl bys na to v zimě čas? Přijímáš zakázky i poštou nebo jen osobně? Radši bych ti to poslal, než to dával místním patlalům...
...koukám, tvoje barva je tzv. dvoukroková, čili potřebuješ namíchat dva různý odstíny a ty pak stříkat každej zvlášť (první ve standardních dvou až třech vrstvách, druhej odstín pak dělá tu vědu tím, že ho stříkáš tolika vrstvama aby výsledek barevně odpovídal originálu, čili třeba 2, 3, 5, nebo třeba i 7 vrstev a nakonec bezbarvej lak) a navíc a to hlavně, je šíleně drahá, takže věz, než se k tomu rozhodneš, že se ta cena může vyšroubovat i přes ten litr, levnějc ti zrovna tuhle barvu nepořídím
...dál z důvodu alchymie co jsem popisoval vejš, je k týhle práci dobrý mít i originál lakovanej díl, aby se dalo porovnáváním po postupným stříkání vrstev dosáhnout shodnýho vzhledu s původním lakem (každá vrstva navíc, nebo o vrstvu míň výsledek ovlivňuje), teda pošli i madlo, nebo středovej díl podsedlovky
ps: v případě že jo, pošli to, ale čím dřív tím líp, potom je mela o volnej termín a pošli to v takovým obalu (kartonu/krabici) a vypolstrovaný, aby to bylo možný poslat v tom samým zpátky a neutrpělo to újmu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ježiš to sem zas něco pořídil...
Ale co už, ať to udělá odborník, tady každej řekne: to se nějak umíchá... a to bych si taky nemusel moc pomoct proti současnýmu stavu.
Poslat bych to mohl příští týden, je to teda ta krovka plus takový dvě ucpávky do děr po madlu. Madlo přihodím k tomu. O termín mi nejde, do jara času dost.
Napiš mi adresu kam to můžu poslat.
Nebo místa, kde by se to případně dalo předat osobně. Jsi přímo ze Dvora? Já teď přebývám v Pardubicích, tak bych zvážil jestli se tam nevypravit.
Zatím dík
Tak se výlet nekonal. Hodil sem to dneska na poštu. Přijde to se zpáteční adresou Polička. Je tam krovka a ty dvě ucpávky na stříkání plus madlo.
Akorát sem teď koukal, že sem to poslal na tu první adresu a ne na provozovnu, tak snad to nevadí...
Zdenda psal:Osirisu, jaký mám číslo barvy tý tmavě modrý na mojí megatučný nevíš?
...kurva řikal jsem ti to do telefonu když jsem to měl v hlavě ty o jedna, teď mi to musíš připomenout až budu v práci
co kecáš voe, řikals jen: mělo by to bejt, snad, nevím, možná. Dej mi to do majlu až mi vyfotíš ten podsedlák. Furt nevím, jak to vypadá pod sedlem
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:co kecáš voe, řikals jen: mělo by to bejt, snad, nevím, možná. Dej mi to do majlu až mi vyfotíš ten podsedlák. Furt nevím, jak to vypadá pod sedlem
...LR5, z toho YBA
...máš vícebarevnou, tak LR5 a ptáš se z toho na tmavě modrou, tj. YBA a protože s tím jdeš jinam, tak jsem ti napsal obě identifikace
...výplň, ježišikriste, musím to jít fotit ? http://www.ermax.fr/pdf/notices/7704XX049_FR.pdf
Hele nerozčiluj se, takhle se neuzdravíš. Tenhle dokument mám taky, já jen chtěl vidět jak to vypadá pod sedlem, jak to navazuje na sebe a jak se zmenší ten prostor. Tak udělej jednou dobrej skutek, za odměnu tě velebím kde se dá
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hele, to víš, nová motorka, takhle to bude tak minimálně rok Ale s tebou už myslim hodlám konzultovat jen řidítka, jak vyleštit ty žebra co jsou zaoxidovaný a to je snad vše. Seš rád?
Banditatom (Člen) 18.11.2010 16:25:05 Offline |
To osiris: please číslo barvičky na Bus r.v 2002 ta modrobílá kombinace. Popř jestli sou stejný s 2006. Děkuji
Jo VIN: JS1BN111100103193
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:To osiris: please číslo barvičky na Bus r.v 2002 ta modrobílá kombinace. Popř jestli sou stejný s 2006. Děkuji
Jo VIN: JS1BN111100103193
...barvičky máš ale tři, nevím kterou myslíš ...vím určitě, že s 2006 stejný nejsou ...a jinak, ty to dáváš do lakovny ne? tak proč sháníš číslo? řekni jim ať něco dělaj, když je za to platíš
Banditatom (Člen) 18.11.2010 16:40:25 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:To osiris: please číslo barvičky na Bus r.v 2002 ta modrobílá kombinace. Popř jestli sou stejný s 2006. Děkuji
Jo VIN: JS1BN111100103193...barvičky máš ale tři, nevím kterou myslíš ...vím určitě, že s 2006 stejný nejsou ...a jinak, ty to dáváš do lakovny ne? tak proč sháníš číslo? řekni jim ať něco dělaj, když je za to platíš
to jo ale já se radějc poptám vodborníka jak myslíš tři?
Banditatom (Člen) 18.11.2010 16:43:24 Offline |
...tak si prosímtě nejdřív ujasni co chceš, ptáš se na rok 2002, na obrázku máš ale rok 2006, čím chceš teda lakovat?
...na 02 jsou tři barvy, vidí je tam ještě někdo? nebo mám dejavu
Banditatom (Člen) 18.11.2010 16:57:59 Offline |
osiris psal:...tak si prosímtě nejdřív ujasni co chceš, ptáš se na rok 2002, na obrázku máš ale rok 2006, čím chceš teda lakovat?
...na 02 jsou tři barvy, vidí je tam ještě někdo? nebo mám dejavu
dobrá tak 2006 !Na 2002 jsoudvěten modrej proužek je šamolepka teda pokud bys ji nechtěl cáknout
Banditatom psal:osiris psal:...tak si prosímtě nejdřív ujasni co chceš, ptáš se na rok 2002, na obrázku máš ale rok 2006, čím chceš teda lakovat?
...na 02 jsou tři barvy, vidí je tam ještě někdo? nebo mám dejavudobrá tak 2006 !Na 2002 jsoudvěten modrej proužek je šamolepka teda pokud bys ji nechtěl cáknout
...hele, vodborník je ten komu to neseš a nechává se za to platit, tak nevokecávej
...to i na 2006 je polep, ale barva na polep (nebo místo polepu) je taky
...když užs mě ty hovado nejdřív vyškolil s tou 02, tak ti to napíšu taky L99, 0JW, 1LF, 1LE
...2006 je LR5, YBD, YBA, YBB
...jo a 02 model máš, to sedí
Banditatom (Člen) 18.11.2010 17:36:20 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...tak si prosímtě nejdřív ujasni co chceš, ptáš se na rok 2002, na obrázku máš ale rok 2006, čím chceš teda lakovat?
...na 02 jsou tři barvy, vidí je tam ještě někdo? nebo mám dejavudobrá tak 2006 !Na 2002 jsoudvěten modrej proužek je šamolepka teda pokud bys ji nechtěl cáknout
...hele, vodborník je ten komu to neseš a nechává se za to platit, tak nevokecávej
...to i na 2006 je polep, ale barva na polep (nebo místo polepu) je taky
...když užs mě ty hovado nejdřív vyškolil s tou 02, tak ti to napíšu taky L99, 0JW, 1LF, 1LE
...2006 je LR5, YBD, YBA, YBB
...jo a 02 model máš, to sedí
pardon jj mám 02 díky.von lakoš je čikula, ale dělá se to krapec potají já budu lakovat jen nádrž blatník budíky podsedlo zůstané bíly pač je hezčívím vím nebude to originál, ale mrdat mě se to líbí
Zdenda psal:Hele, to víš, nová motorka, takhle to bude tak minimálně rok Ale s tebou už myslim hodlám konzultovat jen řidítka, jak vyleštit ty žebra co jsou zaoxidovaný a to je snad vše. Seš rád?
...jasně, řičím blahem ...a čekám kdy mi rupne čurák ve švu
...tak hele, na
(vidíš co kvůli tobě dělám jo? mám u tebe flašku za zbytečný rozebrání podsedadlovejch plastů )
...jo a ty svody, vem si prosímtě do ruky magnet (ať něco děláš) a až ho k nim přiložíš, tak... ...tak naschvál, co ti to bude dělat?
Osi potřeboval bych zjistit číslo barvy, rok výroby, no prostě všechny informace co ti to vyhodí. Bandit 650 N VIN: JS1B5112100112228. Byl jsem stim v JP moto na škrcení výkonu kvůli papírům a tam nic nezjistily tak nevím proto se obracím na tebe.
Hele ty čůro, neřikej, žes to fakt rozebíral kvůli mě Mě stačilo sundat sedlo a blejsknout ten přechod. Jinak jak koukám ten držák spz co mi nabízí Kožak tam asi nepásne
Zdenda psal:Hele ty čůro, neřikej, žes to fakt rozebíral kvůli mě Mě stačilo sundat sedlo a blejsknout ten přechod. Jinak jak koukám ten držák spz co mi nabízí Kožak tam asi nepásne
...no dyť to vidíš že jsem to rozebral
...vznikne ti tam mezera v napojení mezi orig zbytkem plastu a tou výplní (myšleno vejšková mezera, jako děravej schod, jestli mi rozumíš )
...nevím jakej ti nabízí, ale na držák je tam fakt jen minimální nálitek
Filous psal:osiris psal:služební hlášení: vstříctnost vyčerpána, míra ochoty pro následující dekádu klesla pod kritickou mez
...normálně řečíno "polipte si prdel, debilové"
...poslouchej, nedělal ty bys mi mluvčího? seš kurevsky dobrej
osiris psal:Filous psal:osiris psal:služební hlášení: vstříctnost vyčerpána, míra ochoty pro následující dekádu klesla pod kritickou mez
...normálně řečíno "polipte si prdel, debilové"
...poslouchej, nedělal ty bys mi mluvčího? seš kurevsky dobrej
...nemáš žádnej problém negře
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 19.11.2010 12:10:18 Offline |
Filous psal:Zdenda psal:hele mluvčí, potřebuju držák na SPZ na ten ermax
...tag si vole vem kus nerezovýho plechu, pilku, nůšky, udělej si ho a nevotravuj!!!
koukám tadle spolupráce ponese ovoce
Filous psal:Zdenda psal:hele mluvčí, potřebuju držák na SPZ na ten ermax
...tag si vole vem kus nerezovýho plechu, pilku, nůšky, udělej si ho a nevotravuj!!!
Fajn, tak já si to přeci jen někde koupim
Sobull psal:osiris psal:...vadí, protože pro to budu muset na poštu
Aj, tak to se omlouvám. Sem otevřel ten odkaz, vidím adresu, posílám... Až pak sem se podíval, že jich tam je víc...
...balík je tady
Zdenda psal:Filous psal:Zdenda psal:hele mluvčí, potřebuju držák na SPZ na ten ermax
Fajn, tak já si to přeci jen někde koupim
...potřebuješ eště s něčim poradit???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:Sobull psal:osiris psal:...vadí, protože pro to budu muset na poštu
Aj, tak to se omlouvám. Sem otevřel ten odkaz, vidím adresu, posílám... Až pak sem se podíval, že jich tam je víc...
...balík je tady
To je rychlost. Tak až bude v zimě čas.... Pak se mi ozvi jak se vyrovnáme. Já si k tomu sednu at nespadnu
Banditatom (Člen) 27.11.2010 18:30:12 Offline |
To osiris: chlape cu se optat jde lakovat silon?
Sobull psal:osiris psal:...balík je tady
To je rychlost. Tak až bude v zimě čas.... Pak se mi ozvi jak se vyrovnáme. Já si k tomu sednu at nespadnu
...že jsi tu motorku koupil už starší a je stříkaná viď, nebo jsi s ní upad ty?
Sobull psal:osiris psal:...že jsi tu motorku koupil už starší a je stříkaná viď, nebo jsi s ní upad ty?
No já s ní neupad. Ale byla koupená jetá, takže nějaký lakování vyloučit nemůžu. I když samozřejmě byla nebouraná...
Komplikuje se to?
...počítal jsem s tím, že je v originálu, ale bohužel, originál odstín k tomu nenapasuju kdybych se posral ...někdo si s tím nevěděl rady a přestříkal to něčím podobným, takže veškerá práce na hovno a teď jdu hledat odstín kterej k tomu bude možný nějakým způsobem doladit nebo přiblížit
...nebo jinak, to madlo bylo odstínově stejný jako podsedlovej plast? aby nebyla podsedlovka ok a jiný by bylo jen madlo (to je stříkaný, stopy po broušení, vespod zvedlá barva)
...pro představu obrázky
No to mě po.
Ale z tý prostřední fotky to vypadá dost stejně, ne?
Hele teď si mě tak rozhodil, že nevim. Nikdy mi nepřišlo, že by byl někde jinej odstín. Ale k motorce se dostanu až o víkendu abych ti to nějak potvrdil... Ale zas že by bylo stříkaný jen madlo, to se mi nezdá... jak by to kdo položil, že by se stříkalo jen madlo?
Jediná fotka, kterou teď mám a dalo by se to z ní posoudit je ta v profilu.
Sobull psal:Ale z tý prostřední fotky to vypadá dost stejně, ne?
...vypadá, ale ve skutečnosti to má flop do zelena, kdežto madlo do fialova, to je víc patrný z tý spodní fotky
Flop?
Tak co dál?
Na rovinu... bude to na první pohled poznat nebo ne?
Pokud madlo bylo jiný než zbytek, tak sem si toho do teď nevšimnul.
A pokud byla stříkaná celá, tak to je mi divný, když jsou na tom origo blinkry, origo laufy atd.
Takže já teď nevim. Mašinu uvidím až o víkendu a když zavolám bejvalýmu majiteli, tak pochybuju, že z něj vytřesu, že byla stříkaná...
Dohromady je mi fuk jestli byla nebo ne, ale štve mě, že tobě dělám akorát potíže...
...co dál? ...no přestříkám to znova, až teda vymyslím nějakej odstín kterej k tomu bude ucházející
...ale neříkej mi potom, že to madlo bylo jiný než zbytek motorky a že to budem předělávat zpátky
To už by mi snad ani strach nedovolil
S tím madlem a zbytkem... já už si teď nejsem jistej ničím. Z tý fotky v profilu něco poznáš? Já teda ne.
Pokud počkáš do víkendu, tak budu u motorky, no ale zase bez madla, tak to ti asi taky moc nepomůžu...
Pak je ještě možnost nechat to tak, pokud je to rozeznatelný jen vokem odborníka za ideálních světelnejch podmínek...
...ta fotka v profilu není ani moc velká, aby se z toho dalo něco soudit; navíc, vidíš, že na tom druhým obrázku co jsem sem dal to taky není markantní, ale rozdíl tam je (pro někoho možná malej, ale pro mne větší), záleží jak to zachytí foťák, protože je tam velký množství perleti a navíc docela dost další přísady která dělá nestandardní efekt a je to znatelný víc či míň při určitým úhlu pohledu, proto jsem se snažil na tom třetím obrázku nasimulovat úhel pohledu (vzájemný postavení těch dvou částí) takovej, kdy je ten rozdíl největší, ten rozptyl leckdy třeba není ani moc velkej, ale v daným rozpětí rozdílnejch rovin to pak dělá neplechu
Zas ale tyhle dvě části tam nebudou najednou na tý motorce.
Já to nechám na tobě, ty seš odborník. Když řekneš přestříkat,přestříkáme (teda ty přestříkáš já zaplatim).
Když řekneš mrdat, stejně to nikdo nepozná, když to nebude hledat, necháme to.
Pokud bych ti mohl nějak pomoct tím, že budu u motorky, počkáme do víkendu...
...no najednou tam pak budeš ale mít krovku a podsedlák a to by asi bylo dobrý aby bylo stejný, ne?
...o těch penězích jsi to neměl psát, teď to budeš mít za raketu ...né, neboj, spíš tahle anabáze půjde finančně na můj vrub, bohužel, to se nedá nic dělat
Osi, ještě sem psal bývalýmu majiteli. On to prej vůbec nestříkal, jemu věřím. Ale on taky nebyl první majitel, takže to moc nepomůže...
Fakt není nějaká možnost, že by ta barva byla původní? Ta motka totiž vypadá fakt dobře, žádný obvyklý znaky po bouračce... ale samo že nejsem zas tak najivní.
Poraď mi nějakou lakýrnickou fintu jak poznám, jestli byla stříkaná (kromě měrky... tu nemám), já to v sobotu omrknu.
Hrozně nerad bych skončil tak, že se ukáže že je lakovaný madlo já si toho nevšim a až bude ve stejný barvě krovka, tak už to vedle podsedláku bude vidět...
...já nevím jak vypadá motorka, mám tady jen madlo a jak už jsem psal, na něm byly stopy po přípravě na lak (po broušení) a zvedlá stará vrstva, sem tam nějaký smítko; to nejde takhle na dálku naučit tě to poznávat, když nevíš jak to má (nebo může) vypadat ať tak a nebo tak
...hele, asi se budeme držet toho, že jsi nepozoroval že by mělo mít madlo jinej odstín, tak když tu krovku uděláme stejnou s madlem, tak doufám, že by jsi u toho pak taky nemusel vidět rozdíl, čili že bych tipoval, že to má všechno stejnou barvu (přinejmenším teda podsedlák a madlo, což by stačilo)
osiris psal:...já nevím jak vypadá motorka, mám tady jen madlo a jak už jsem psal, na něm byly stopy po přípravě na lak (po broušení) a zvedlá stará vrstva, sem tam nějaký smítko; to nejde takhle na dálku naučit tě to poznávat, když nevíš jak to má (nebo může) vypadat ať tak a nebo tak
...hele, asi se budeme držet toho, že jsi nepozoroval že by mělo mít madlo jinej odstín, tak když tu krovku uděláme stejnou s madlem, tak doufám, že by jsi u toho pak taky nemusel vidět rozdíl, čili že bych tipoval, že to má všechno stejnou barvu (přinejmenším teda podsedlák a madlo, což by stačilo)
Jasně, souhlas...
Je nějakej posun? To tě jako nehonim, mám čas, jen se ptám
Sucre psal:Osi mohl bych tě taky poprosit o číslo barvy?
VINko je: JS1A8211100100640
je to černá barva :) díky
...ale kurva už ...je to šestka esko K1 ??? do pytle furt vám to říkám, máte to tady všude milionkrát napsaný a furt na to serete, tak já se na to taky vyseru
...takže je?
osiris psal:Sucre psal:Osi mohl bych tě taky poprosit o číslo barvy?
VINko je: JS1A8211100100640
je to černá barva :) díky...ale kurva už ...je to šestka esko K1 ??? do pytle furt vám to říkám, máte to tady všude milionkrát napsaný a furt na to serete, tak já se na to taky vyseru
...takže je?
Promiň, já se v tom nějak nevyznám... Je to šestka Sko, rok vyroby není znám... Uvedení do provozu 2002, takže výroba by mohla být K1 :)
osiris psal:Sobull psal:Je nějakej posun? To tě jako nehonim, mám čas, jen se ptám
...jo, posunul jsem se přes vyzkoušení dalších sedmi barev k osmý ...ta je ale hodně nadějná
...tak nějak už bych to nechal (se na to vysral )
(do silvestra už nesváží radiálka zboží, na poštu nejdu, tak bych to poslal hned z kraje ledna, ok? )
osiris psal:...tak nějak už bych to nechal (se na to vysral )
(do silvestra už nesváží radiálka zboží, na poštu nejdu, tak bych to poslal hned z kraje ledna, ok? )
No bodejť, naskákal ses kolem toho už tak dost... Dík
Hele radiálka je něco jak PPL, že jo? V tom případě bych si to nechal poslat na jinou adresu, kde budu po novým roce k zastižení.
Šlo by to udělat, že bych ti to zaplatil předem na účet včetně poštovnýho. Jelikož ani na tý jiný adrese to asi nepřeberu já, tak ať tam nemusím nechávat peníze...
...jj, myslel jsem že to pošleš převodem, kdo se má vyplňovat se složenkama
...pošli mi prosím tu jinou adresu na osiris@suzukibandit.cz a já ti obratem pošlu číslo účtu s částkou
pecan psal:Čau Osi,potřeboval bych opravit dul v nadrži a odřeny posedlak a pak to všechno nalakovat,mel by jsi na to čas?
...to je právě to, je tady těch motorek rozhrabanejch ažaž, takže jedině v případě, že bys byl ochotnej na to nějakej čas (minimálně měsíc) čekat
pecan psal:Hele neni žadnej problem počkat,do sezony času dost.A kdyz by to bylo trochu dyl tak mi to nevadi.
To jsem si u repase tlumiče říkal taky, když jsem mu ho v červnu dával (ne osimu, ale jeden super kamarád kamaráda, kterej je na to strašnej machr). A protože se mu strašně líbil, tak když to dělal na poprvé a dal mi ho, tak mu to za 14 dní vyteklo, tak se s tím na podruhé mazlil.
Včera jsem si ho po půl roce přivezl...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 31.01.2011 17:04:12 Offline |
Ondráš psal:pecan psal:Hele neni žadnej problem počkat,do sezony času dost.A kdyz by to bylo trochu dyl tak mi to nevadi.
To jsem si u repase tlumiče říkal taky, když jsem mu ho v červnu dával (ne osimu, ale jeden super kamarád kamaráda, kterej je na to strašnej machr). A protože se mu strašně líbil, tak když to dělal na poprvé a dal mi ho, tak mu to za 14 dní vyteklo, tak se s tím na podruhé mazlil.
Včera jsem si ho po půl roce přivezl...
to jsi ho tam měl tak dlouho voe já taky lakošovi řekl, že má čas no a teď mu volám co tejden on mě zabije!
Tak ja ti to teda dam,šlo by k tomu přihodit zbytek nahaty kapotaže(předni blatnik,plast za budikama,ty plasty pod nadržej a madlo) aby to bylo celi.,mohl bych ti to vodvist nekdy přišti tyden pondeli nabo utery,co ty na to?Nejhorši je ta nadrz,mi to spadlo ve stodole na roh regalu,sned to pujde vopravit.
Však oni se neposerou,a když jo tak do vlastních kalhot.
pecanoj: takže to chceš vlastně nastříkat všechno, kromě podsedlovky jo?
...přivízt to můžeš, zavolej mi ale ještě radši než by jsi chtěl vyjet, abych tady byl
...máš asi model K6 viď, podle barvy, motoru a faceliftu
Jo jo všechno i s podsedlovkou.A jestli to je K6 nevim bych kecal.Technicka zpusobilost byla schvalena 12/2006 a ja to přihlašoval 6/2007 jako prvni majitel.V techničaku je barva psana jako modra YKZ.Než vyrazim tak ti cinknu na to čislo co maš v profilu.Zatim dikas
Však oni se neposerou,a když jo tak do vlastních kalhot.
libac22 psal:čest neví někdo číslo barvy na gsf 600 rv. 2001 a je to ta modrá metla , předem dík za pomoc
..radši tu ještě připiš VINko, jinak zas budou lítat apod a někdo by to tady musel opakovat po miliónstodevátý, rupne mu céfka, bude tahat nohu a všeci co chcete zjistit kód barvy budete v ....
WD club member...
Hanz psal:libac22 psal:čest neví někdo číslo barvy na gsf 600 rv. 2001 a je to ta modrá metla , předem dík za pomoc
..radši tu ještě připiš VINko, jinak zas budou lítat apod a někdo by to tady musel opakovat po miliónstodevátý, rupne mu céfka, bude tahat nohu a všeci co chcete zjistit kód barvy budete v ....
tak ok dám na kolegu Hanze a připisuju vin - JS1A8112100111985 a díky za odpověd
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:Hanz psal:libac22 psal:čest neví někdo číslo barvy na gsf 600 rv. 2001 a je to ta modrá metla , předem dík za pomoc
tak ok dám na kolegu Hanze a připisuju vin - JS1A8112100111985 a díky za odpověd
...ještě ti zapomněl říct že máš připsat model (N nebo S?)
...yc2
osiris psal:libac22 psal:Hanz psal:
..radši tu ještě připiš VINko, jinak zas budou lítat apod a někdo by to tady musel opakovat po miliónstodevátý, rupne mu céfka, bude tahat nohu a všeci co chcete zjistit kód barvy budete v ....tak ok dám na kolegu Hanze a připisuju vin - JS1A8112100111985 a díky za odpověd
...ještě ti zapomněl říct že máš připsat model (N nebo S?)
...yc2
dodatek N
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1 2