Nejsi přihlášen
Re: prosím pomoc při dostrojení
netopir66 psal:Nemmáte někdo doma zbytečný,nepotřebný,odstrojený trubkoví lešení pod kufry na model 95-98??
Docela pochybuji, že by tohle žhavé zboží dal někdo zadara :)
p.s. možná budeš mít štěstí
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hlemejzd999 (Člen) 16.11.2010 16:54:59 Offline |
no , tak to bych si vzal taky jedenkrát
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 17.11.2010 11:53:47 Offline |
netopir66 psal:Vy ste ale tak trošku nepochopily že je chci získat za nějaký ten zlatý peníz
ale jo ...jen bysme chtěli to samé ,ale za „stříbrný peníz “
Hlemejždi ty máš eště vroubeček,sice malej ale vroubeček .Když mi odpovíš za jaký měšec peněz by si byl ochotnej zaslat ten klínek pod motor co se ti údajně povaluje v parkingu tak na ten vroubeček zapomenu
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
hlemejzd999 (Člen) 17.11.2010 23:12:17 Offline |
netopir66 psal:Hlemejždi ty máš eště vroubeček,sice malej ale vroubeček .Když mi odpovíš za jaký měšec peněz by si byl ochotnej zaslat ten klínek pod motor co se ti údajně povaluje v parkingu tak na ten vroubeček zapomenu
já ?...vůbec si nepamatuju , že bych ti vo něm povídal ...leda inženýrek se vo něj zajímal .........,ale mám ho někde ve skříni furt ...je červenej ( v barvě mojí ) a zespoda vodřená barva vod silnice a kamínků..vobrousit a nastříkat je třeba ..ti kdyžtak pošlu mejl,kdybys ho mermomocí chtěl
Jo jo Hlemejždi nemyslim to zle ten klínek bych fakt moc rád,posíal sem ti i ejlík ale viditelně ti to asi nedorazilo.Měl si asi dvě fotky v diskusi na technice,tam si sezminoval že se ti válí v garáži protu sem na to reagoval.Když se ho budeš chtít zbavit tak písnimúj osobní mejl.Snad se nějak dohodneme .
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
hlemejzd999 psal:netopir66 psal:Hlemejždi ty máš eště vroubeček,sice malej ale vroubeček .Když mi odpovíš za jaký měšec peněz by si byl ochotnej zaslat ten klínek pod motor co se ti údajně povaluje v parkingu tak na ten vroubeček zapomenu
já ?...vůbec si nepamatuju , že bych ti vo něm povídal ...leda inženýrek se vo něj zajímal .........,ale mám ho někde ve skříni furt ...je červenej ( v barvě mojí ) a zespoda vodřená barva vod silnice a kamínků..vobrousit a nastříkat je třeba ..ti kdyžtak pošlu mejl,kdybys ho mermomocí chtěl
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … klinek.jpg
Jo, nějak to neklaplo. Párkrát mi to přelítlo přes nos a řek sem si, že ho tam dávat nebudu.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1