Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » prosím pomoc při dostrojení

netopir66 (Člen)
15.11.2010 18:44:16

prosím pomoc při dostrojení

Nemmáte někdo doma zbytečný,nepotřebný,odstrojený trubkoví lešení pod kufry na model 95-98??

Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
redik27 (Člen)
16.11.2010 16:45:41

Re: prosím pomoc při dostrojení

netopir66 psal:

Nemmáte někdo doma zbytečný,nepotřebný,odstrojený trubkoví lešení pod kufry na model 95-98??

Docela pochybuji, že by tohle žhavé zboží dal někdo zadara :)

p.s. možná budeš mít štěstí

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 (Člen)
16.11.2010 16:52:41

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hlemejzd999 (Člen)
16.11.2010 16:54:59

no , tak to bych si vzal taky jedenkrát goodbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
netopir66 (Člen)
16.11.2010 19:50:00

Vy ste ale tak trošku nepochopily že je chci získat za nějaký ten zlatý penízbigsmilegood

hlemejzd999 (Člen)
17.11.2010 11:53:47

netopir66 psal:

Vy ste ale tak trošku nepochopily že je chci získat za nějaký ten zlatý penízbigsmilegood

ale jo ...jen bysme chtěli to samé ,ale za „stříbrný peníz “ bigsmilebigsmilebigsmile

netopir66 (Člen)
17.11.2010 18:02:34

Hlemejždi ty máš eště vroubeček,sice malej ale vroubeček bigsmile.Když mi odpovíš za jaký měšec peněz by si byl ochotnej zaslat ten klínek pod motor co se ti údajně povaluje v parkingu tak na ten vroubeček zapomenugood

hlemejzd999 (Člen)
17.11.2010 23:12:17

netopir66 psal:

Hlemejždi ty máš eště vroubeček,sice malej ale vroubeček bigsmile.Když mi odpovíš za jaký měšec peněz by si byl ochotnej zaslat ten klínek pod motor co se ti údajně povaluje v parkingu tak na ten vroubeček zapomenugood

já ?surprised...vůbec si nepamatuju , že bych ti vo něm povídal ...leda inženýrek se vo něj zajímal .........,ale mám ho někde ve skříni furt bigsmile...je červenej ( v barvě mojí ) a zespoda vodřená barva vod silnice a kamínků..vobrousit a nastříkat  je třeba ..ti kdyžtak pošlu mejl,kdybys ho mermomocí chtěl bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_klinek.jpg

netopir66 (Člen)
18.11.2010 19:16:34

Jo jo Hlemejždi nemyslim to zle ten klínek bych fakt moc rád,posíal sem ti i ejlík ale viditelně ti to asi nedorazilo.Měl si asi dvě fotky v diskusi na technice,tam si sezminoval že se ti válí v garáži protu sem na to reagoval.Když se ho budeš chtít zbavit tak písnimúj osobní mejl.Snad se nějak dohodneme good.

Inženýrek (Člen)
18.11.2010 19:28:47

hlemejzd999 psal:
netopir66 psal:

já ?surprised...vůbec si nepamatuju , že bych ti vo něm povídal ...leda inženýrek se vo něj zajímal .........,ale mám ho někde ve skříni furt bigsmile...je červenej ( v barvě mojí ) a zespoda vodřená barva vod silnice a kamínků..vobrousit a nastříkat  je třeba ..ti kdyžtak pošlu mejl,kdybys ho mermomocí chtěl bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … klinek.jpg

Jo, nějak to neklaplo. Párkrát mi to přelítlo přes nos a řek sem si, že ho tam dávat nebudu.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS